HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

šampioni
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la šampioni » 19 mar 2010, 12:06

Jel ostaje longin, jel to ptvrđeno???

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 19 mar 2010, 13:11

šampioni je napisao/la:Jel ostaje longin, jel to ptvrđeno???
na probi je.ali po onom sto cujem..mlogo dobar je...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 19 mar 2010, 13:24

ma dobar je brane igrač, cuo sam da ce doći još neko provjereno ime, jel znaš o kome se radi?

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 20 mar 2010, 23:21

eto zavrsena i ova sezona nlb lige na kraju poraz od partizana iako mislim da smo ovo morali pobjediti :D :D ... moje neko vidjenje je da smo mogli imati 2 -3 pobjede vise tu prije svega mislim na ovaj helios :evil: i poneku jos iz one crne nase serije ali i 11 pobjeda je sasvim dosta... sad prvenstvo ova ekipa i jos 1-2 pojacanja i mislim da imamo velike sanse iako igokea se pojacala a i bosna sa ovom vcrs pobjedom dobiva krila tako da ce biti teze ali opet pokazali smo da mozemo i da imamo dobru ekipu a prije svega dobar sklad u ekipi... i na kraju da napomenem da imamo MVP-a nlb lige ;) ;)
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 21 mar 2010, 16:10

Navijaci zvezde prizeljkuju jednog vaseg igraca :D :D :D :D :D

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 21 mar 2010, 16:14

The Game je napisao/la:Navijaci zvezde prizeljkuju jednog vaseg igraca :D :D :D :D :D
Masona...mogu ga oni prizeljkivat kolko oce...kad neamju para..Mason ostaje ovdje.. ;)

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 21 mar 2010, 17:26

Kevin je napisao/la:
The Game je napisao/la:Navijaci zvezde prizeljkuju jednog vaseg igraca :D :D :D :D :D
Masona...mogu ga oni prizeljkivat kolko oce...kad neamju para..Mason ostaje ovdje.. ;)
on ide sljedeće sezone u cedevitu ili cibonu ako dođe do spajanja cibone i cedevite :!:

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 mar 2010, 18:20

'ta ce se oni spajati, ne znam tko mi je antipaticniji od njih dvoje. :p Mijenjao bi titulu ove godine da smo ove jadnike vitaminske gore dobili unatoc sucima i Cibonu ovdje. :p
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 21 mar 2010, 19:51

košarkaš je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
on ide sljedeće sezone u cedevitu ili cibonu ako dođe do spajanja cibone i cedevite :!:
nadrastao je on Cedevitu i ovu ligu, a sigurno će u Cibonu, koja ima para ko pudera :lol: :lol:

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 21 mar 2010, 22:58

ako štembo i puljko ostanu i dogodine biti ce veselo, vidim trica pomaknuta za pola metra dalje pa ce doci na svoje :D
19 - ђ - 11

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 21 mar 2010, 23:04

Masona...mogu ga oni prizeljkivat kolko oce...kad neamju para..Mason ostaje ovdje.. ;)[/quote]

on ide sljedeće sezone u cedevitu ili cibonu ako dođe do spajanja cibone i cedevite :!:[/quote]

nadrastao je on Cedevitu i ovu ligu, a sigurno će u Cibonu, koja ima para ko pudera :lol: :lol:[/quote]

za strance ima....gordon je dobio svaki cent, a kamoli euro....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 22 mar 2010, 11:33

evo kaze suton da nema vise pojačanja, sto mi je malo čudno... i da sutra dobivamo novog generalnog sponzora :?: :?:
19 - ђ - 11

homer
Kontakt:

Post Postao/la homer » 22 mar 2010, 11:51

na stranicama košarkaskog saveza BIH pise KK "Široki TT Kabeli"?! wtf?
ponosna moja je zemlja HERCEGOVINA!!

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 22 mar 2010, 12:13

vjerovatno je to taj novi sponzor...
19 - ђ - 11

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 22 mar 2010, 14:30

wtf.okle TT kabelim lova da budu glavni sponzor sirokom...nism mislo da su tako jaka firma,ili se nama za male pare moze biti glavni sponozr :?

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 22 mar 2010, 16:16

Nešto baš i nemam snage pisati na ovom forumu zbog tradicionalne pristranosti spram glavnog grada ali nitko se od vas ne osvrnu na današnji tekst kad nas ubaciše u isti koš sa ovom za NLB prilike jadnom i tužnom Bosnom . Mislim može bosna postat prvakom države ali u jedan tekst stavit MVP-a NLB lige i ekipu sa 11 pobjeda sa Kojadinovićem i Bosnom je licemjerno , neumjusno , šarlatanstvo..........jednog novinara tj.uredništva koje to objavljuju.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 22 mar 2010, 16:38

kksiroki je napisao/la:Nešto baš i nemam snage pisati na ovom forumu zbog tradicionalne pristranosti spram glavnog grada ali nitko se od vas ne osvrnu na današnji tekst kad nas ubaciše u isti koš sa ovom za NLB prilike jadnom i tužnom Bosnom . Mislim može bosna postat prvakom države ali u jedan tekst stavit MVP-a NLB lige i ekipu sa 11 pobjeda sa Kojadinovićem i Bosnom je licemjerno , neumjusno , šarlatanstvo..........jednog novinara tj.uredništva koje to objavljuju.
primjetio sam to.... srpski mediji stavljaju zvezdu u sredinu tabele sa omjerom 11-15,istim kao i mi, a eto za ove smo na dnu zajedno s bosnom i heliosom koji imaju 6-20...smijesno, al eto sto kazes nemam snage raspravljati se

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 22 mar 2010, 16:43

a ne vjerujem da su to bas neke male pare, jer jbga nosis njihovo ime uz svoje kroz citavu sezonu a ocito imaju novce otidji malo na njihovu stranicu pa procitaj ulaganja kolika su im u taj posao... ako su to oni taj novi sponzor a sve su ti prilike da jesu... a sto se tice ovog teksta tek sam ga sad procitao i malo je nerealan sto se tice nas ali eto ovaj sto je pisao valjda nije gledao na pobjede nego na poredak a 10 mjesto nase od 14 klubova :roll: :roll: ... a za nas navijace je to dovoljno e jos da su bile 2-3 pobjede koje smo mogli imati bi nas znatno digle u poredku...
19 - ђ - 11

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 22 mar 2010, 17:11

york je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:Nešto baš i nemam snage pisati na ovom forumu zbog tradicionalne pristranosti spram glavnog grada ali nitko se od vas ne osvrnu na današnji tekst kad nas ubaciše u isti koš sa ovom za NLB prilike jadnom i tužnom Bosnom . Mislim može bosna postat prvakom države ali u jedan tekst stavit MVP-a NLB lige i ekipu sa 11 pobjeda sa Kojadinovićem i Bosnom je licemjerno , neumjusno , šarlatanstvo..........jednog novinara tj.uredništva koje to objavljuju.
primjetio sam to.... srpski mediji stavljaju zvezdu u sredinu tabele sa omjerom 11-15,istim kao i mi, a eto za ove smo na dnu zajedno s bosnom i heliosom koji imaju 6-20...smijesno, al eto sto kazes nemam snage raspravljati se
Nije to smiješno druže moj nego je to smišljeno uredaj nas zajedno ( mislim Bosnu s uspješnim Širokim ) i odmah je šteta manja , sjeti se prošle godine kad je Bosna imala 11 pobjeda to je za medije bio uspjeh o kojem do danas pričaju , sa 11 pobjeda bi mi bili ispred SLo i nebi trebali plaćati pozivnicu ali j.eeebi ga Bosna usra sa 6 pobjeda pa će netko morati keširati 100 000 EU.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 22 mar 2010, 17:29

kksiroki je napisao/la:
york je napisao/la:
Nije to smiješno druže moj nego je to smišljeno uredaj nas zajedno ( mislim Bosnu s uspješnim Širokim ) i odmah je šteta manja , sjeti se prošle godine kad je Bosna imala 11 pobjeda to je za medije bio uspjeh o kojem do danas pričaju , sa 11 pobjeda bi mi bili ispred SLo i nebi trebali plaćati pozivnicu ali j.eeebi ga Bosna usra sa 6 pobjeda pa će netko morati keširati 100 000 EU.
i jos kazu da su navikli gledat bosnu u sredini nlb tablice.... :lol: :lol: to misle na onu sezonu kad su i oni imali 11 pobjeda

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.