Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

amarildobule
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la amarildobule » 25 mar 2009, 09:46

Evo kako bi ja postavio formaciju : BIH 1_formacija (ofanzivnije)

slika

BIH 2_formacija (defanzivnije)

slika

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 mar 2009, 09:50

lopta je okrugla je napisao/la:i niko nista ne govori o katastrofalnom stanju u kojem se nalazi teren na stadionu Bilino Polje,ne bi me cudilo ako delegat Uefa-a suspenduje teren i kaze da nema uslova za normalno odigravanje tekme,ah da,vaznije je slikanje sa Platinijem.....
juce smo govorili o tome, stranica 136 ;)

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 mar 2009, 09:54

amarildobule je napisao/la:Evo kako bi ja postavio formaciju : BIH 1_formacija (ofanzivnije)

slika

BIH 2_formacija (defanzivnije)

slika
nije lose ali ipak mislim da u toj prvoj verziji treba Muslimovic da ima prednost ispred Topica, on i Dzeko dobro igraju zajedno.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 mar 2009, 10:30

"Vincent Kompany out for this match due to small injury. He is replace by Jeroen Simaeys. Bad news for attack of Belgium."

Ovo je sa jednog foruma, tako da info jos nije provjeren.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 25 mar 2009, 10:42

Info je potvrđen imaš i na glavnoj stranici ,prvu utakmicu ne igra 100% ,a za drugu se još ne zna.

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 25 mar 2009, 10:49

Super vijesti :)

Ja sam glasao da cemo pobijediti!

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 25 mar 2009, 10:54

Izgleda da ce se ostvariti ono sto je Ribery na prvoj stranici rekao-da ocekuje 150 stranica prije prve utakmice :mrgreen:

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 25 mar 2009, 11:04

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Super vijesti :)

Ja sam glasao da cemo pobijediti!
Ma ne valja se radovati tuđoj nevolji...Uostalom imaju oni Vermaelena ,odličnog stopera Ajaxa i naravno Van Buytena.
Jako su slabi na bekovskim pozicijama,uostalom kao i mi,zbog toga bi volio ga utakmicu počnu Vladavić/Štilić/Pjanić jer mislim da ih po krilima možemo lakše probiti nego kroz sredinu.

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 25 mar 2009, 11:15

cuj molim te belgijanci hoce protiv nas svih 6 bodova pa nismo mi malta ili armenija, ima ako Bog da insAllah da ih pobijediomo i tamo i ovdje :!: 8-) ;) :)
mB!

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 25 mar 2009, 11:19

Mukiol je napisao/la:cuj molim te belgijanci hoce protiv nas svih 6 bodova pa nismo mi malta ili armenija, ima ako Bog da insAllah da ih pobijediomo i tamo i ovdje :!: 8-) ;) :)
Tako je care...Treba se uzdati i u Boziju pomoc...

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 25 mar 2009, 11:27

Mukiol je napisao/la:cuj molim te belgijanci hoce protiv nas svih 6 bodova pa nismo mi malta ili armenija, ima ako Bog da insAllah da ih pobijediomo i tamo i ovdje :!: 8-) ;) :)
od nas mogu dobiti samo 6 golova,to bi im halalio, ali 6 bodova :roll: 8-)
100% sportski i krajnje opušten potpis

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 25 mar 2009, 11:29

majestic je napisao/la:
Tako je care...Treba se uzdati i u Boziju pomoc...
Allahu ekber! :!: :!:
mB!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 25 mar 2009, 12:11

Bog je uvijek tu ali ja zaista nevidim kako cemo doci do bilo cega u Genku ako Topic bude igrao na poziciji lijevog beka a Dzeko sam u napadac. To je apsolutni rizik (znamo svi sta se desilo u Istanbulu)! :x

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 25 mar 2009, 12:23

5-1-3-1 formacija kolko vidim. mašala. nećemo centra preć, ne zato što nismo u stanju, nego zato što nam je izgleda taktika da ga ni ne prelazimo.

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 25 mar 2009, 12:24

Tarik14 je napisao/la:Bog je uvijek tu ali ja zaista nevidim kako cemo doci do bilo cega u Genku ako Topic bude igrao na poziciji lijevog beka a Dzeko sam u napadac. To je apsolutni rizik (znamo svi sta se desilo u Istanbulu)! :x
Vjerovatno ce u drugom poluvremenu doci do promjene i mozda ubaci Muslimovica sa Dzekom u napadu, umjesto nekoga :!: ...
mB!

denimb
Kontakt:

Post Postao/la denimb » 25 mar 2009, 12:37

A Boze, muka mi kad citam ove najave sastava. Sve on to lijepo i uredno pozove, lijep i spisak napravi, **** ga i nemamo bolje. I onda pocne mixat, mijesat, toplu vodu otkrivat, napadaci u odbrani, defanzivci u veznom redu, dzeko gore sam treba da se nosi sa 4-tvoricom belgijanaca.

Pa daj Ciro majku mu, daj da igramo lopte u pm, pa neka i gubimo **** zivot, bit ce opet navijanja, bit ce opet rostilj, bit ce ludnica, al nemoj da igramo ko picke svaku utakmicu. Vazda igramo na najslabiju kartu, vazda igramo na odbranu i to uvijek u nekom novom eksperimentalnom sastavu.

Pa **** te, u Dansku smo onomad otisli sa 14 igraca i kad su nas svi ismijavali gore izasli smo na teren i napali ih od prve minute i kuac bi ih dobili da smo izasli u ovakvim kukavickim formacijama, đe se vise ne zna ni ko sta igra, bitno je samo da ih od 11 igraca 9-torica brani gol, pa bili oni odbrambeni ili napadaci nije vise ni bitno.

CIROOOOO DAJ DA IGRAMO LOPTE.

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 25 mar 2009, 12:51

denimb je napisao/la:A Boze, muka mi kad citam ove najave sastava. Sve on to lijepo i uredno pozove, lijep i spisak napravi, **** ga i nemamo bolje. I onda pocne mixat, mijesat, toplu vodu otkrivat, napadaci u odbrani, defanzivci u veznom redu, dzeko gore sam treba da se nosi sa 4-tvoricom belgijanaca.

Pa daj Ciro majku mu, daj da igramo lopte u pm, pa neka i gubimo **** zivot, bit ce opet navijanja, bit ce opet rostilj, bit ce ludnica, al nemoj da igramo ko picke svaku utakmicu. Vazda igramo na najslabiju kartu, vazda igramo na odbranu i to uvijek u nekom novom eksperimentalnom sastavu.

Pa **** te, u Dansku smo onomad otisli sa 14 igraca i kad su nas svi ismijavali gore izasli smo na teren i napali ih od prve minute i kuac bi ih dobili da smo izasli u ovakvim kukavickim formacijama, đe se vise ne zna ni ko sta igra, bitno je samo da ih od 11 igraca 9-torica brani gol, pa bili oni odbrambeni ili napadaci nije vise ni bitno.

CIROOOOO DAJ DA IGRAMO LOPTE.
u potpunosti si u pravu, to je sve tacno neznam kako Ciro misli na ovaj nacin da nas odvede na Mundijal 2010 :|
mB!

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 25 mar 2009, 12:59

Dobro je s tim bogom...Uzdajte se u snagu reprezentacije a ne u boga...Ako smo ista naucili iz utakmica protiv Turske i Spanije mislim da ovo ne bi trebao biti problem....

@Mukiol ispravi potpis..... ;)

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 25 mar 2009, 13:02

GoRaN je napisao/la:Dobro je s tim bogom...Uzdajte se u snagu reprezentacije a ne u boga...Ako smo ista naucili iz utakmica protiv Turske i Spanije mislim da ovo ne bi trebao biti problem....

@Mukiol ispravi potpis..... ;)
Ja se samo uzdam u Allaha dz.s.(Boga) i ni u koga drugog :!:
Neces mi ti govoriti kako da ja mjenjam svoj nik :!:
mB!

am333
Kontakt:

Post Postao/la am333 » 25 mar 2009, 13:06

hajmo sad malo nazad na temu.
moje pitanje je : Je li Ćiro pobudalio ili ima Belgija ovdje neke svoje špijune pa ih on malo zahebava????
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.