Super liga Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Jelen Super liga Srbije
Nada poslednja umire. 
macura?Shadows je napisao/la:Nada poslednja umire.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
Nada obucite se slojevito Macura.DANTES je napisao/la:macura?Shadows je napisao/la:Nada poslednja umire.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
medijska ličnost boli jealan_kardec je napisao/la:Nada obucite se slojevito Macura.DANTES je napisao/la:macura?Shadows je napisao/la:Nada poslednja umire.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Vjerni glasac malog Aleka. 
Pa ima li ko da nije? Mislim 50 procenata. Svaki drugi brale...Shadows je napisao/la:Vjerni glasac malog Aleka.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nego da ne offiramo. Neka tuca u Pazaru na kraju.
Mafijasu smetaju i Grobari ispred stadiona....Vaimjaocasinaiduhasvetoga
spomenuše prelaze, ovaj..molim?Shadows je napisao/la:Mafijasu smetaju i Grobari ispred stadiona....Vaimjaocasinaiduhasvetoga
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Vladan Lukic je olicenje morala u datoj komparaciji...
ja sve čekam da vidim njegovo ime ili ime marko, glup ukus u ustima, nikolovski..Shadows je napisao/la:Vladan Lukic je olicenje morala u datoj komparaciji...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
što su vam vođe napale golmana?
što mu ne oprostite ružnu prošlost?

što mu ne oprostite ružnu prošlost?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Zato što već dva kola prima golove koji su mnogo smiješni... Sumnjiv je jbg.. Terza bi bolje branio..alan_kardec je napisao/la:što su vam vođe napale golmana?![]()
što mu ne oprostite ružnu prošlost?![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ako ništa barem ne nedostaje saopštenja i neizvjesnosti pred poslednja 2 kola.
Nego, jedna stvar mi nije jasna. Pročitah da Mladost nije dobila licencu za evropska takmičenja, a evo već par dana čitam kako je Radničkom iz Niša potrebno da osvoji što više bodova kako bi se kvalifikovao u Evropu... pa se pitam, imajući u vidu da će oni skoro sigurno završiti kao peti, odnosno iza Mladosti otkud onda ta priča da im je nešto kao potrebno protiv Partizana i Zvezde, ako će gotovo izvjesno igrati evropska jer Mladost ne može?
Nego, jedna stvar mi nije jasna. Pročitah da Mladost nije dobila licencu za evropska takmičenja, a evo već par dana čitam kako je Radničkom iz Niša potrebno da osvoji što više bodova kako bi se kvalifikovao u Evropu... pa se pitam, imajući u vidu da će oni skoro sigurno završiti kao peti, odnosno iza Mladosti otkud onda ta priča da im je nešto kao potrebno protiv Partizana i Zvezde, ako će gotovo izvjesno igrati evropska jer Mladost ne može?
Ložimo ih jedni na druge..NeshaFCB je napisao/la:Ako ništa barem ne nedostaje saopštenja i neizvjesnosti pred poslednja 2 kola.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
A to je znači u pitanju
Lučani imaju bod više i lakši raspored. Objektivno bliži su toj četvrtoj poziciji, suštinski, imajući u vidu da nisu dobili licencu, po svoj prilici neće ni igrati kvalifikacije, a po mojoj logici igraće peti tim odnosno Radnički, msm da će teško Napredak da ih prestigne (3 boda više imaju i msm bolji međusobni skor, što znači da Napredak u preostala 2 kola mora osvojiti 4 boda više od Radničkog da bi ih prestigao)...
Lučani imaju bod više i lakši raspored. Objektivno bliži su toj četvrtoj poziciji, suštinski, imajući u vidu da nisu dobili licencu, po svoj prilici neće ni igrati kvalifikacije, a po mojoj logici igraće peti tim odnosno Radnički, msm da će teško Napredak da ih prestigne (3 boda više imaju i msm bolji međusobni skor, što znači da Napredak u preostala 2 kola mora osvojiti 4 boda više od Radničkog da bi ih prestigao)...
Pa dobro, realno je da im trebaju bodovi. Zadnja dva kola igraju protiv dvije najbolje ekipe.. a Napredak ima dosta bolji raspored, mislim Vozdovac i jos neko. I pri tome je Napredak bio ispred Radnickog u regularnom dijelu, sto znaci da su u slucaju istog broja bodova oni ispred.
Znaci teoretski ako Radnicki izgubi obje, a Napredak dobije jednu.. Radnicki ne igra Evropu.
Znaci teoretski ako Radnicki izgubi obje, a Napredak dobije jednu.. Radnicki ne igra Evropu.
Da u pravu si. Nisam vodio računa o tom detalju iz prvog dijela (sve je regularno
) , da su završili ispred. Tako da njima treba 3 boda više od Raničkog u ova dva kola do kraja i nije da nisu moguća. Sad mi je jasnije, dakle Mladost nikome ne smeta i nema imperativ. Radnički je taj kome itekako trebaju, a Napredak tim koji se nada da će Nišlije obe izgubiti.
@marconato jesi ovo ti?Mene bi bilo sramota reci da mi Vazura,Vucelic i Vuletic otimaju titulu. To bi znacilo da sam ja totalno nesposoban kad me oni preveslaju. Ej da je Vazura sposobniji od mene, balavi klinac,oragnizator studentsikh zurki. Da otimaju i kradu i jedni i drugi jasno nam je svima al da je Vazura sposobniji od Terze doktora...Terza, daj ostsvku,spasi svoj lopovski obraz jer si nesposoban. Sve si imao na svojoj strani realno. Sponzora i pare, drzavu da iza tebe i kluba stane, FSS gde su na celnim pozicijama Zvezdini ljudi, u sudijskoj komisiji, ma gde god pozelis. I opet te Vazura namagarci. Stvarno si magare
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Dante brate nije marconaco...
Covjek je prso izvjesni Sareni je navijac Partizana koji voli da nisi dres Zvezde...
Covjek je prso izvjesni Sareni je navijac Partizana koji voli da nisi dres Zvezde...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.