FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Počeli su manji klubovi uzimati kup, red je sada na nas.
Sramota me više kući gledati utakmice, mama se brine za mene.
Sramota me više kući gledati utakmice, mama se brine za mene.
- PitarBordo
- Kontakt:
+100000skoroalen je napisao/la:Naš problem je što smo kao klub na istom nivou tamo gdje smo bili te 2014. kad je došao Tan. Znači mi ostali isti, isti princip rada, isto sve, a drugi su napredovali. Prije 7-8 godina se znalo da su u vrhu Sarajevo, Željo, Zrinjski i Široki. Radnik je bio klub koji je 5 na Koševu primao. Danas to nije to, Krupa je primjer pravog kluba, tu je Radnik, tu je Mladost... klubovi sa zdravim upravama i planom da idu naprijed. Mi ostali na istom mjestu, i ako se ne maknemo, prešišat će nas ovi "mali" klubovi.
Ja lično trenera ne bih mijenjao. Ne zato što je Čala neki trenerski mag jer realno nije, nego zato što nakon Čale nećemo dobit' ni Husrefa ni Kodru ni Ljupka, nego Jovića, Starčevića, Musu, Kur.čubića itd. Najviše mi je od svih žao one propuštene šanse sa Ljupkom, zbog neke montirane slike otjeraš prvaka Evrope (a i da nije montirana, ko se 90-tih u Srbiji smio okrenut protiv Arkana? Trener se slikao s vođom navijača, uz to i velikim mafijašem. Ništa novo). Ono što je istina je, da nama neće valjat' nijedan od tih trenera kad kiksa par utakmica, i to je realnost, nek' priča ko šta hoće. Čala svakako ima svojih grešaka kao i svako, i prvi bih mu se zahvalio za ovu sezonu i uručio mu otkaz kad bih znao da dolazi stručnjak tipa Husrefa, Hadžibegića, Prosinečkog, Ljupka Petrovića... a znam da od tih imena nema ništa. Jedino se Husrefu možemo nadat mada su i za to šanse vrlo male. A ako ću gledat Dragana "marker" Jovića, "čičkovo ulje-kosica" Varešanovića, i slične kvazistručnjake, bolje ostavit Janjoša al' dovest prave igrače. Kapitalce a ne ublehe kao Almira Bekića.
P.S. Volio bih da Janjoš u narednoj utakmici uvede Liivaka i pusti ga 90 minuta. Dozivam ga cijeli meč s istoka jbt, sve se nadam da ćemo i tog momka vidjet. Barem da znamo na čemu smo s njim, možda momak zna lopte, iz ovih 100njak minuta nismo mogli vidjet ništa.
I da juniore počnemo forsirati ovih zadnjih 5 utakmica, a okrenuti se Kupu da se navijači zadovolje trofejom... Eh brate, sve je ovo fino... Ali...
Samo Saraj'vo.
Izgorila.PitarBordo je napisao/la:Je l' i u vama gori ŽeljA sva?
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
- PitarBordo
- Kontakt:
Pajes.hapuc je napisao/la:Izgorila.PitarBordo je napisao/la:Je l' i u vama gori ŽeljA sva?
Samo Saraj'vo.
Bravo, Alene!skoroalen je napisao/la:Naš problem je što smo kao klub na istom nivou tamo gdje smo bili te 2014. kad je došao Tan. Znači mi ostali isti, isti princip rada, isto sve, a drugi su napredovali. Prije 7-8 godina se znalo da su u vrhu Sarajevo, Željo, Zrinjski i Široki. Radnik je bio klub koji je 5 na Koševu primao. Danas to nije to, Krupa je primjer pravog kluba, tu je Radnik, tu je Mladost... klubovi sa zdravim upravama i planom da idu naprijed. Mi ostali na istom mjestu, i ako se ne maknemo, prešišat će nas ovi "mali" klubovi.
Ja lično trenera ne bih mijenjao. Ne zato što je Čala neki trenerski mag jer realno nije, nego zato što nakon Čale nećemo dobit' ni Husrefa ni Kodru ni Ljupka, nego Jovića, Starčevića, Musu, Kur.čubića itd. Najviše mi je od svih žao one propuštene šanse sa Ljupkom, zbog neke montirane slike otjeraš prvaka Evrope (a i da nije montirana, ko se 90-tih u Srbiji smio okrenut protiv Arkana? Trener se slikao s vođom navijača, uz to i velikim mafijašem. Ništa novo). Ono što je istina je, da nama neće valjat' nijedan od tih trenera kad kiksa par utakmica, i to je realnost, nek' priča ko šta hoće. Čala svakako ima svojih grešaka kao i svako, i prvi bih mu se zahvalio za ovu sezonu i uručio mu otkaz kad bih znao da dolazi stručnjak tipa Husrefa, Hadžibegića, Prosinečkog, Ljupka Petrovića... a znam da od tih imena nema ništa. Jedino se Husrefu možemo nadat mada su i za to šanse vrlo male. A ako ću gledat Dragana "marker" Jovića, "čičkovo ulje-kosica" Varešanovića, i slične kvazistručnjake, bolje ostavit Janjoša al' dovest prave igrače. Kapitalce a ne ublehe kao Almira Bekića.
P.S. Volio bih da Janjoš u narednoj utakmici uvede Liivaka i pusti ga 90 minuta. Dozivam ga cijeli meč s istoka jbt, sve se nadam da ćemo i tog momka vidjet. Barem da znamo na čemu smo s njim, možda momak zna lopte, iz ovih 100njak minuta nismo mogli vidjet ništa.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ThrillerHz
- Kontakt:
Jedino sta me tjesi je da se mozemo zeljani popisat na oba trofeja i to u zavrsnici. Prvo derbi na Kosevu, pa kup u finalu... Ne daj Boze da bude obrnuto, vjerujem da bi bilo svega
1946~
- MaroonSquad
- Kontakt:
@pb dobar si momak, al bgm previse nerealno i tvrdoglavo si uzeo ovu situaciju oko trenera. Jbg tebi je Cala najveci krivac i mislis da bi bolji trener napravio vise mi mislimo da ne bi i da ovaj tim je dosao do svog limita. Puno lakse bi nam svima bilo da je do Cale i da ta promjena trenera otkloni sve probleme ovi proigraju i pocnu zabijati zicere, pocnemo pobjedjivati itd. ali pouceni prosloscu znamo da to tako nece biti. Ta imena sto spominjes da bi volio vidjeti znamo da je malo vjerovatno da ce se vratiti a ne trebaju nam tamo neke strane ublehe, zato sam ja za Calin ostanak jer znam sigurno da ovo nije Calin maksimum nego maksimum ove ekipe. Covjek je dosao malo prije polusezone, nije dobio pojacanja al nije okrenuo ledja klubu prihvatio se posla i dao je sve od sebe da ostvari sto bolju poziciju na tabeli. Nije brate trener kriv sto nema nekog prostora za takticke promjene s ovim igracima, sto vodi tim budala koji ne znaju par utakmica u kontinuitetu odigrati kvalitetno. Ja se ne sjecam da smo imali tim koji je imao vise igraca ovog tipa da jednu utakmicu odigra dobro pa narednih par nestanu pa se tamo nekad opet pojave. Jednostavno nisu dobri s mozgom, nemam drugo objasnjenje. Treba ovdje dosta kockica poslozit da mi navijaci konacno pocnemo odlaziti sretni i nasmijani s Koseva. Za ihtijarevica se slazem s tobom, necemo s njim daleko dogurati.
Ima li ijedan novinar ovdje da postavi Cali pitanje na pressu sto ne koristi Hadzica i da kaze istinu ako ima neka prepreka ili je bas njegova volja da on ne bude s prvim timom.
Ima li ijedan novinar ovdje da postavi Cali pitanje na pressu sto ne koristi Hadzica i da kaze istinu ako ima neka prepreka ili je bas njegova volja da on ne bude s prvim timom.
Kad navecer oci sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja cu uvijek skupit i bodrit te na samom dnu.
Saraj'vo je zivot nama, ne stanica prolazna
uz tebe smo uvijek znaj i ne idemo nikada.
snagu ja cu uvijek skupit i bodrit te na samom dnu.
Saraj'vo je zivot nama, ne stanica prolazna
uz tebe smo uvijek znaj i ne idemo nikada.
Sinoć legnem da spavam, razmišljam, Zrinjski kikso, sutra ako Bog da Željezničar remi, mi dobijamo svi sretni. 50 minut, vodimo, skačem od dragosti, ulazim maksuz na flashscore i otvoram live tabelu da se zadovoljim malo, e onda ti se poseru u ćejf kad je najljepše.
Evo sada vakat da se ide spavati, ne znam šta da mislim pred spavanje, ono dok sanjaš budan, nit o curi, nit o Sarajevu, ne znam ko me više handri.
OVISNI1946
Laku noć, mirno spavajte, dug je dan sutra.
Evo sada vakat da se ide spavati, ne znam šta da mislim pred spavanje, ono dok sanjaš budan, nit o curi, nit o Sarajevu, ne znam ko me više handri.
OVISNI1946
Laku noć, mirno spavajte, dug je dan sutra.
- PitarBordo
- Kontakt:
Nije Čala najveći krivac ali je jednak dio trenutnih problema. Sam je prihvatio da uđe u ovu polusezonu sa ovim igračima. Taktički je pročitan, ekipa neuigrana, fizički nespremna, Said visak 25 kila i Čala ga uvodi i ovi dvije polukontre za Krupu napravi, igrači koji su stigli su haman ublehe, ne asimilira juniore.... Povrh svega ove izjave tipa navijači i pritisak. Ma hajte molim vas.MaroonSquad je napisao/la:@pb dobar si momak, al bgm previse nerealno i tvrdoglavo si uzeo ovu situaciju oko trenera. Jbg tebi je Cala najveci krivac i mislis da bi bolji trener napravio vise mi mislimo da ne bi i da ovaj tim je dosao do svog limita. Puno lakse bi nam svima bilo da je do Cale i da ta promjena trenera otkloni sve probleme ovi proigraju i pocnu zabijati zicere, pocnemo pobjedjivati itd. ali pouceni prosloscu znamo da to tako nece biti. Ta imena sto spominjes da bi volio vidjeti znamo da je malo vjerovatno da ce se vratiti a ne trebaju nam tamo neke strane ublehe, zato sam ja za Calin ostanak jer znam sigurno da ovo nije Calin maksimum nego maksimum ove ekipe. Covjek je dosao malo prije polusezone, nije dobio pojacanja al nije okrenuo ledja klubu prihvatio se posla i dao je sve od sebe da ostvari sto bolju poziciju na tabeli. Nije brate trener kriv sto nema nekog prostora za takticke promjene s ovim igracima, sto vodi tim budala koji ne znaju par utakmica u kontinuitetu odigrati kvalitetno. Ja se ne sjecam da smo imali tim koji je imao vise igraca ovog tipa da jednu utakmicu odigra dobro pa narednih par nestanu pa se tamo nekad opet pojave. Jednostavno nisu dobri s mozgom, nemam drugo objasnjenje. Treba ovdje dosta kockica poslozit da mi navijaci konacno pocnemo odlaziti sretni i nasmijani s Koseva. Za ihtijarevica se slazem s tobom, necemo s njim daleko dogurati.
Obzirom da ovaj klub trenutno nema viziju i program rada, nela Čale onda, ništa nećemo dobiti njegovim tjeranjem.
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne znam sto nije mogla prvobitna slikaPitarBordo je napisao/la:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Ta stranica sa koje se prvobitno je blokirana ovdje bilo je static.*****.baMortemHz je napisao/la:
Ne znam sto nije mogla prvobitna slikaPitarBordo je napisao/la:
Samo Saraj'vo.
Bas me zanima gdje li je onaj kinosvra da nam malo pojasni kako imamo najbolji tim i da nam to onda fino obrazlozi (kao sto je to radio) od pozicije do pozicije ili recimo lakoste da nam kaze kako smo mi dusmani i pljuvaci koje ce Said popisati jer smo govorili da je zavrsio sa ozbiljnim fudbalom,majkla u kojem gori zelja sva necu ni da spominjem.
Takode bilo bi dobro da iz kluba sada izbace kakav motivirajuci tekst koji ce nam natjerati suze na oci ili da se pojavi neki tekst o izgradnji stadiona. Slag na tortu bi bio intervju valentina koji ce nam pojasniti kako je sve u klubu super i da ce nas vlasnik pojacati jos neki d(e)rekom iz rukava.
Takode bilo bi dobro da iz kluba sada izbace kakav motivirajuci tekst koji ce nam natjerati suze na oci ili da se pojavi neki tekst o izgradnji stadiona. Slag na tortu bi bio intervju valentina koji ce nam pojasniti kako je sve u klubu super i da ce nas vlasnik pojacati jos neki d(e)rekom iz rukava.
- PitarBordo
- Kontakt:
Nema, nestanu ti što "naslijepo" ovdje pokušavaju da ubjede ljude koji vide i na svoje oči dobro.
Samo Saraj'vo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
dovoljno je da nam pokazu danasnji rezultat i tabelu, suze frcaju na sve stranezagorski je napisao/la:Bas me zanima gdje li je onaj kinosvra da nam malo pojasni kako imamo najbolji tim i da nam to onda fino obrazlozi (kao sto je to radio) od pozicije do pozicije ili recimo lakoste da nam kaze kako smo mi dusmani i pljuvaci koje ce Said popisati jer smo govorili da je zavrsio sa ozbiljnim fudbalom,majkla u kojem gori zelja sva necu ni da spominjem.
Ma da sam na Saidovom mjestu mene bi bilo makar malo stid onih ljudi što dođu na stadion. Ugojio se preko svake granice, sise veće nego kod Sabrine, da istrči krug oko stadiona povratio bi dvije krempite iz Metropolisa. Brate ako nisi spreman barem radi na tijelu. Ja koji lopte nisam nabio osim na terminima pazim na ishranu i gledam da stomak smanjim, a njega zaboli tuki, uzima pare za prežderavanje.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nemojte braćo na Saida, momak je veća legenda od Vahidina Musemića. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Možda od njega i jest, al nije ni do koljena legendarnom Faruku Papetu Ihtijareviću.uNbx je napisao/la:Nemojte braćo na Saida, momak je veća legenda od Vahidina Musemića.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
skoroalen je napisao/la:Možda od njega i jest, al nije ni do koljena legendarnom Faruku Papetu Ihtijareviću.uNbx je napisao/la:Nemojte braćo na Saida, momak je veća legenda od Vahidina Musemića.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Nema ovdje puno priče. Što neko reče danas, sad već juče, Janjos je dosao da se spasi ono sto se spasiti moze. I uspio je u tome. Rijetko ko je vjerovao u to da možemo nesto vise napraviti. Mada nas je vecina to pomislila kad je Ćala naredao onaj niz pobjeda, ali ipak igra je govorila nesto drugo, a imali smo i sreće. Od siromasnih namirnica napravio je jedno pristojno jelo. Eto dosli smo i do finala kupa, po mnogima i to je vrlo neočekivano. Istina Ćala je imao i dosta gresaka, al sa ovim timom i Murinjo bi upao u neku krizu.
Jbg. mi bolesnici FK Sarajeva smo osuđeni na uvijek neke turbulencije u klubu. Nadati se da će doći do neke reorganizacije tima za narednu sezonu. Kad to kažem ne mislim samo na to da nam dođe par dokazanih igrača sa strane, vec i da se uključe i akademci, uključe u smislu da napokon zaigraju vise minuta. Ovdje prvenstvo mislim na malog Hadzica. Ako on ne zaigra makar jednu sezonu u klubu onda koji ce nam racku akademija?!
Jbg. mi bolesnici FK Sarajeva smo osuđeni na uvijek neke turbulencije u klubu. Nadati se da će doći do neke reorganizacije tima za narednu sezonu. Kad to kažem ne mislim samo na to da nam dođe par dokazanih igrača sa strane, vec i da se uključe i akademci, uključe u smislu da napokon zaigraju vise minuta. Ovdje prvenstvo mislim na malog Hadzica. Ako on ne zaigra makar jednu sezonu u klubu onda koji ce nam racku akademija?!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kup kup kup je naš!