bravo edine bravo kralju bravo maestro ,jedini koji si imo m*da hebat im majku u sred lisabona...zbog toga brate si poseban jedinstven zbog toga si nas ponos!! pjanic lulic i kompanija ko p*ckice neke na terenu ..jednostavno si svima dokazo da si samo ti u nasoj repci samo ti svjecka klasa!!zalim sto nije vedo kreno od prve minute jer tad bi ti imo vise prostora da pokazes svoje umjece al bit ce prilike da nas uveseljajes dijamantu nas!!Johnyx95 je napisao/la:Pogleda čovjek one driblinge na kraju i konta: Pa hebo te život, ovakav igrač da ne igra na Evropskom prvenstvu...
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- miralem444
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Dzeko pokazao kako se bori za reprezentaciju,ali nije mogao sam protiv odbrane...
On i Miske klasa vidi se dominacija 2-3 poteza ostali puno još rada.
Žao mi je najviše zbog Ede ali sabur care ,kapa dole ,hvala ti na svemu.
Bit će goolova,razveselit ćeš nas kao uvijek !
Edine majstore točka ba!
hvala za promociju bh fudbala!
Žao mi je najviše zbog Ede ali sabur care ,kapa dole ,hvala ti na svemu.
Bit će goolova,razveselit ćeš nas kao uvijek !
Edine majstore točka ba!

ma ovo je 100% u afektu izjavio, vidi se da mu je poraz bas tesko pao. nije ni cudo kad je toliki pritisak na njemu od naseg naroda, al ajd, necu o tome.
al sta jes jes, prejak je. "uvjek mos zabit dva gola" (evo ispravka)
al sta jes jes, prejak je. "uvjek mos zabit dva gola" (evo ispravka)
...
nezz sumnjao sam u Edina , i to iskreno al sinoc se dokazao kao veliki igrac veliki covjek... veliki Bosanac i Hercegovac , pa bolje dobiti zuti zbog onakve provokacije prema navijacima nego neki prigovor lulica koji je samo bog vidio.... DAJTE MOLIM VAS SNIMAK PROVOKACIJE HITNO JE!!!
EDIN DZEKO = BOG BH. FUDBALA!!!!

>>No body likes us but we dont care<<
provokacija se desila u isto vrijeme kad i slavlje portugalaca zbog gola, nisam ni ja vidjela. al ne bi djaba dobio crveni, doduse u tako bitnoj utakmici mu je mogao progledat kroz prste.D€LUX je napisao/la:nezz sumnjao sam u Edina , i to iskreno al sinoc se dokazao kao veliki igrac veliki covjek... veliki Bosanac i Hercegovac , pa bolje dobiti zuti zbog onakve provokacije prema navijacima nego neki prigovor lulica koji je samo bog vidio.... DAJTE MOLIM VAS SNIMAK PROVOKACIJE HITNO JE!!!![]()
mada ga ne krivim, posto je i tako sve bilo nabijeno nekakvom cudnom energijom sinoc na terenu.
...
- JuveSissoko
- Kontakt:
Dzeko kralj,sinoc se borio fantasticno,dao je primjer kako se igra za reprezentaciju.A ono ocitavanje bukvice Pepeu vrijedi 5 golova,to kralju.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
-
- Kontakt:
dzeko nista nije sinoc uradio, osim bespotrebnog zutog i jos prigovara lulicu na istom, morat ce se izvinuti za sve to
-
- Kontakt:
pa šta si ti očekivao da će on sam uradit nije on svemogući pa da sam sve uradi.burek pita je napisao/la:dzeko nista nije sinoc uradio, osim bespotrebnog zutog i jos prigovara lulicu na istom, morat ce se izvinuti za sve to
-
- Kontakt:
pa sta ga onda hvale neki kad nista nije uradio ko ni ostaliCSIBilinoPolje je napisao/la:pa šta si ti očekivao da će on sam uradit nije on svemogući pa da sam sve uradi.burek pita je napisao/la:dzeko nista nije sinoc uradio, osim bespotrebnog zutog i jos prigovara lulicu na istom, morat ce se izvinuti za sve to
Edin je na velikom nivou. Da imamo bar jos 2-3 Edina bilo bi nesto.. Dzeko uz tebe je citava BIH.
G BUSSA BUSS
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
koja je ovo IGRACINA, Boze dragi !!
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Edin Dzeko je svjetska klasa i nas najbolji igrac...ali
ne mozes poslije poraza reci "mozemo se Lulicu zahvaliti za sest pogodaka", svima jetesko i njemu sigurno,gdje je zajednistvo, trebate stati jedan uz drugog a ne odmah po kolegi, sutio si ko pichka kad je Spahic skrivio penal i kad nismo otisli direktno na EURO a sad prozivas Lulica... ne ide to tako Edine...sad trebamo ostati jaki i zbijenih redova, ljiudi su bili bolji od nas al tu nije smak svijeta idemo dalje, ne treba nam razdor unutar tima.
ne mozes poslije poraza reci "mozemo se Lulicu zahvaliti za sest pogodaka", svima jetesko i njemu sigurno,gdje je zajednistvo, trebate stati jedan uz drugog a ne odmah po kolegi, sutio si ko pichka kad je Spahic skrivio penal i kad nismo otisli direktno na EURO a sad prozivas Lulica... ne ide to tako Edine...sad trebamo ostati jaki i zbijenih redova, ljiudi su bili bolji od nas al tu nije smak svijeta idemo dalje, ne treba nam razdor unutar tima.
Semper Fidelis
- Goalgetter
- Kontakt:
Svjetska klasa !
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Koji kralj!19selo je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- adriano_leite
- Kontakt:
POTPIS!fixator je napisao/la:Edin Dzeko je svjetska klasa i nas najbolji igrac...ali
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Dzeko je dijamant neprocjenjive vrijednosti! ponosni smo na njega,on je najbolji ambasador BIH u svijetu,to svaki patriota ove drzave jako cjeni i postuje! samo naprijed Zmaju!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trebao je uzeti loptu na centru, doci do gola Portugala, vratit se opet do centra, pa sutati s 40 metara i dati gol od precku.burek pita je napisao/la:pa sta ga onda hvale neki kad nista nije uradio ko ni ostaliCSIBilinoPolje je napisao/la:pa šta si ti očekivao da će on sam uradit nije on svemogući pa da sam sve uradi.burek pita je napisao/la:dzeko nista nije sinoc uradio, osim bespotrebnog zutog i jos prigovara lulicu na istom, morat ce se izvinuti za sve to
Zadnja izmjena: Soni, dana/u 16 nov 2011, 12:15, ukupno mijenjano 1 put.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee