FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- amazon
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Naravno. Dado da se nije povrijedio i on bi psihički grohno. Svraka nam.je mjerna jedinica za ubuduće. Uzeti njega kao primjer zaljepiti pored trofeja i odmah prodavati...Svraka propao, propast ce svi. Vidjet iz ovih ekipa sto su ispali iz lige dovesti još igrača. Iz Borca pogotovo tako su im igrači igrali da su ispali. Bekrica i Beganovica otjerati, debeli.A dovesti Tipa Livaja, Diata. Umjesto Lendrica dovesti Bajru haubicu.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ako se ne misli davati prilika Halvadžiću i Mailsonu ne treba ih zadržavati u klubu, na tu poziciju probati dovesti Tonija Jovića koji se bukvalno poigravao sa Memijom u prvenstvenom meču u Banjaluci. Oko Radinovića ne treba uopće raspravljati, vrhunski igrač koji je mlad i koji će, ako ostane 2 godine kod nas, ostvariti milionski transfer.
- amazon
- Kontakt:
Naravno. Strasan talenat iz Borca. Tesko da cemo ga moci zadrzati kad odigra pola godine. Odmah ga prodati, veliki talenat iz ekipe koja je ispala iz lige.Jako mlad 22 godine, kod nas ostane dvije godine 24 godine napuni, premlad.
http://www.transfermarkt.co.uk/ugljesa- ... ler/143566 200.000funti, a kad odigra kod nas sezonu to ce biti milionski transfer lige petice.
http://www.transfermarkt.co.uk/ugljesa- ... ler/143566 200.000funti, a kad odigra kod nas sezonu to ce biti milionski transfer lige petice.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ne moraš mi se lijepiti na svaki post. Očigledno je da si kontraš, raspitaj se malo kod ljudi koji su u fudbalu o fudbalskim kvalitetama Radinovića i Jovića, 100% sam siguran da ni od koga nećeš čuti negativno mišljenje. Idi sad još malo razradi tezu o platama našim mladim talentima, pa otiđi u klub i daj im taj prijedlog.
P.S. Ubuduće ti neću replicirati, čak i ako mi se budeš lijepio na postove, jer očigledno je da ti nema pomoći. Imaš istomišljenika @samoplavi, vjerovatno ste ustvari ti i on isti čovjek, pa opletite nadugo i naširoko o učinku uprave.
P.S. Ubuduće ti neću replicirati, čak i ako mi se budeš lijepio na postove, jer očigledno je da ti nema pomoći. Imaš istomišljenika @samoplavi, vjerovatno ste ustvari ti i on isti čovjek, pa opletite nadugo i naširoko o učinku uprave.
Evo ko hoce da gleda Turnir prijateljstva i Stanisicima
Zagreb - Zeljeznicar
http://uzivotelevizija.net/tv-sport-klub-1-live-stream
Zagreb - Zeljeznicar
http://uzivotelevizija.net/tv-sport-klub-1-live-stream
-
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 13:51, ukupno mijenjano 1 put.
- amazon
- Kontakt:
Nismo mi problem koji se igramo managare na forumi, nego s u problem pravnici koji misle da je Željo manager i tako dovode igrace. Pa prenesi kolegama da se ufate prava a ne dovodjenja igrača. HvalaTransfer1312 je napisao/la:Lahko je pricati o ciframa kad lupas naokolo. U pojedinaca ovdje 5000 isto ko i marku izvadit iz dzepa. U nas je najveci problem finansija opcenito kako ligi tako u regionu. Mislis ti da oni ne znaju za pojedine igrace i da maštaju?. Mislis da oni nemaju transfermarkt , pa da pogledaju? Samo realnost je drugacija i sirova, nema mastanja nego pare na sunce. Nije ovo football manager pa kad ti klub propadne , da ides na NEW GAME i ponovo pocnes. Skontajte se malo prije nego nesto prozivate klub i spominjete neke igrace i plate koje se ne uklapaju u ove okvire...
Ja opet kazem kad vi tako dobro poznajete materiju zvanu fudbal ili nogomet bujrum dodji u klub i smjeni rukovodstvo ali ponesi i svoje pare pa onda pravi klub po svom nahodjenju sa svojim pajdasim, ali prije toga se uclani u klub da bi mogao to sprovesti sa svojim drugovima i nalogodavcima... Barem kod nas to moze legalno a ne ko kod pitara prodali se za sicu i sad im jedan covjek odlucuje o sudbini kluba
-
- Kontakt:
.amazon je napisao/la:Nismo mi problem koji se igramo managare na forumi, nego s u problem pravnici koji misle da je Željo manager i tako dovode igrace. Pa prenesi kolegama da se ufate prava a ne dovodjenja igrača. HvalaTransfer1312 je napisao/la:Lahko je pricati o ciframa kad lupas naokolo. U pojedinaca ovdje 5000 isto ko i marku izvadit iz dzepa. U nas je najveci problem finansija opcenito kako ligi tako u regionu. Mislis ti da oni ne znaju za pojedine igrace i da maštaju?. Mislis da oni nemaju transfermarkt , pa da pogledaju? Samo realnost je drugacija i sirova, nema mastanja nego pare na sunce. Nije ovo football manager pa kad ti klub propadne , da ides na NEW GAME i ponovo pocnes. Skontajte se malo prije nego nesto prozivate klub i spominjete neke igrace i plate koje se ne uklapaju u ove okvire...
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 13:51, ukupno mijenjano 1 put.
- amazon
- Kontakt:
Hvala Bogu ja nemam problema. Nisu ti kolege, znaš ih preko foruma, a de mi reci kako znaš da je spanac doveden velikom analizom tacnije DUBOKOM , bas me zanima odgovor?Transfer1312 je napisao/la:
Prije svega nisu moje kolege , nit ih poznajem licno sve sto znam o njima je ovako preko foruma i medija . Pratim da su momci skolovani , pametni i to je meni neka sigurnost da nece klub dovesti u financijsku dubiozu sto je meni drago kao navijacu. Evo i ja cu ti reci meni npr nije odgovarao transfer Bekrica i Stanica od pocetka (moje neko vidjenje) , al sve ukupno kad gledam Lendric , Stevanovic S i M , Radinovic (koji sada dolazi). Ok je to ide u zeljenom smjeru , Hervas je doveden dubokom analizom i smatra se da moze odgovoriti zadacima u ovoj ligi. Mulalic je tada trener bio i on je rekao da smatra da ga treba dovesti. Radinovic je u zimu dogovoren ali zbog ugovora tada nije dosao. Ja nikako da shvatim koji je tvoj problem? Daj neku situaciju ili cinjenicu gdje ti smatras da je ova uprava (koju ja smatram najskolovanijom poslije rata) pokrala , pogrijesila , ili bilo sta? LP
-
- Kontakt:
.amazon je napisao/la:Hvala Bogu ja nemam problema. Nisu ti kolege, znaš ih preko foruma, a de mi reci kako znaš da je spanac doveden velikom analizom tacnije DUBOKOM , bas me zanima odgovor?Transfer1312 je napisao/la:
Prije svega nisu moje kolege , nit ih poznajem licno sve sto znam o njima je ovako preko foruma i medija . Pratim da su momci skolovani , pametni i to je meni neka sigurnost da nece klub dovesti u financijsku dubiozu sto je meni drago kao navijacu. Evo i ja cu ti reci meni npr nije odgovarao transfer Bekrica i Stanica od pocetka (moje neko vidjenje) , al sve ukupno kad gledam Lendric , Stevanovic S i M , Radinovic (koji sada dolazi). Ok je to ide u zeljenom smjeru , Hervas je doveden dubokom analizom i smatra se da moze odgovoriti zadacima u ovoj ligi. Mulalic je tada trener bio i on je rekao da smatra da ga treba dovesti. Radinovic je u zimu dogovoren ali zbog ugovora tada nije dosao. Ja nikako da shvatim koji je tvoj problem? Daj neku situaciju ili cinjenicu gdje ti smatras da je ova uprava (koju ja smatram najskolovanijom poslije rata) pokrala , pogrijesila , ili bilo sta? LP
amazon, ti meni ne odgovori na pitanje koja smo 2 igraca doveli bez trenera ?
PRESTANI IZMISLJATI I LAGATI !
A ko je donio svoje pare u klub? O cemu ti pricas? Niko svoje marke od celnika nije donio i ne siri dezinformacije. Svoje pare u klub smo donijeli ja, ti i ostali navijaci.Alleenn je napisao/la:Ja opet kazem kad vi tako dobro poznajete materiju zvanu fudbal ili nogomet bujrum dodji u klub i smjeni rukovodstvo ali ponesi i svoje pare pa onda pravi klub po svom nahodjenju sa svojim pajdasim, ali prije toga se uclani u klub da bi mogao to sprovesti sa svojim drugovima i nalogodavcima... Barem kod nas to moze legalno a ne ko kod pitara prodali se za sicu i sad im jedan covjek odlucuje o sudbini kluba
Zadnja izmjena: samoplavi, dana/u 24 maj 2016, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.
Ma naravno niko nije marke dao hahahahahaha... Nego sta bi sa trenerom kojeg si najavljivao jel dosao vise ili je zapelo na granici sa papirimasamoplavi je napisao/la:A ko je donio svoje pare u klub? O cemu ti pricas? Niko svoje marke od celnika nije donio i ne siri dezinformacije. Svoje pare u klub smo donijeli ja, ti i ostali navijaci.Alleenn je napisao/la:Ja opet kazem kad vi tako dobro poznajete materiju zvanu fudbal ili nogomet bujrum dodji u klub i smjeni rukovodstvo ali ponesi i svoje pare pa onda pravi klub po svom nahodjenju sa svojim pajdasim, ali prije toga se uclani u klub da bi mogao to sprovesti sa svojim drugovima i nalogodavcima... Barem kod nas to moze legalno a ne ko kod pitara prodali se za sicu i sad im jedan covjek odlucuje o sudbini kluba
- amazon
- Kontakt:
Znam da nije s marsa. Nego nisam znao da se pravila DUBOKA analiza. Posto si mi rekao to i rekao mi da ovo nije manager, reci mi molim te ko je pravio analizu? Koji strucnjaci Mulalic?Transfer1312 je napisao/la:
Da nije sa marsa pao![]()
![]()
Jer se pricalo dok je Mulalic bio medju rajom da ce doci mozda neki spanac i da ga gledaju i analiziraju preko platformi (Wyscout). I tek potvrda je stigla nakon par sedmica dok se ono sve isdesavalo...
- amazon
- Kontakt:
Husic, Pozder, spanac i radinovic. Sad ces ti meni reci da je to Mulalic htio.Sta mi imamo s Mulalicem? Kako moze neki trener traziti neke igraca, uprava mu dovede a nisu mu rekli da ce biti iduce sezone. Prestani spinovati glupostima. HvalaKapitenK je napisao/la:amazon, ti meni ne odgovori na pitanje koja smo 2 igraca doveli bez trenera ?
Husic je nekad u martu potpisao ugovor a tad je trener bio Mulalic i on je aminovao to... Radinovic se ceka jos od januara kada je bio prelazni rok jer ga je Mulalic htio samo se cekalo da mu istekne ugovor jer klub nije htio da placa ostatu...amazon je napisao/la:Husic, Pozder, spanac i radinovic. Sad ces ti meni reci da je to Mulalic htio.Sta mi imamo s Mulalicem? Kako moze neki trener traziti neke igraca, uprava mu dovede a nisu mu rekli da ce biti iduce sezone. Prestani spinovati glupostima. HvalaKapitenK je napisao/la:amazon, ti meni ne odgovori na pitanje koja smo 2 igraca doveli bez trenera ?
Ali ne znam sto tebi pokusavam objasnjavati kad ces ti isto pisati i pljuvati konstantno jer te ne interesuje istina nego samo si ovde da bi srozao ovu upravu... Ali imas jedan veliki problem to je nemoguce uraditi i lakse bi ti bilo da se okrenes gore prema kosevu i navijas za njih jer to gore prolazi i smjenjuju se treneri kako navijaci kazu.... Nemoj replicirati jer znam vec tvoj odgovor
Zapeo trener ko i generalni sponzorAlleenn je napisao/la:Ma naravno niko nije marke dao hahahahahaha... Nego sta bi sa trenerom kojeg si najavljivao jel dosao vise ili je zapelo na granici sa papirimasamoplavi je napisao/la:A ko je donio svoje pare u klub? O cemu ti pricas? Niko svoje marke od celnika nije donio i ne siri dezinformacije. Svoje pare u klub smo donijeli ja, ti i ostali navijaci.Alleenn je napisao/la:Ja opet kazem kad vi tako dobro poznajete materiju zvanu fudbal ili nogomet bujrum dodji u klub i smjeni rukovodstvo ali ponesi i svoje pare pa onda pravi klub po svom nahodjenju sa svojim pajdasim, ali prije toga se uclani u klub da bi mogao to sprovesti sa svojim drugovima i nalogodavcima... Barem kod nas to moze legalno a ne ko kod pitara prodali se za sicu i sad im jedan covjek odlucuje o sudbini kluba

Jel.Smajic trener??
- amazon
- Kontakt:
Gledajte a FTV o stimanju u ligi. Siljak, Selimovic. Dobra emisija. Gdje su pare.