FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijica1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 02 maj 2017, 11:10

uNbx je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:slika

Evropo eto nas. :njanjanja:
Ne ponovila se sezona bez Evrope. Amin. :kafa:
aU, aU, aU aU aU. :lol:
:mrgreen:
Kad se sjetim, pola mahale nije smjelo na tekmu od zloglasnih Lehovaca. :lol:
Samo trofeje MortemHZ. :salut:

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 02 maj 2017, 12:22

MortemHz je napisao/la:
Evander je napisao/la:Kakav crni Stojcev. Jos nismo naucili lekciju da nemamo nista od igraca koji ishabani se vracaju kod nas?

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Koga bi ti volio vidjeti od nasih balkanaca a da su iole realni?
Nema sad tu previse kvaliteta u nasoj ligi da za nekog igraca mozes tvrditi da je sigurno pojacanje. Mozda samo Ordagic da odskace, a da nije nerealno dovesti ga.
Ne sporim ja da je Stojcev majstor za ove sad sto igraju. Ali, dovodjenje bivseg igraca, koji bi dosao jer ne moze nigdje drugo igrati i cija je karijera u silaznoj putanji, znacilo bi da i dalje nemamo nikakvu viziju i da se sve nastavlja stihijski raditi.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 maj 2017, 12:29

Mislim da Cala ne razmisljao kao ti (Evander) ,on bi najsretniji bio i sad da mu je kako Alena Skoru dovest :mrgreen: Voli na sigurno igrati i takve igrace i fura sto se moze vidjeti i sad.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 02 maj 2017, 12:49

treba li vam desetka ?
slika
hehe poyy
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 02 maj 2017, 12:51

Ako čita vaša uprava ovaj forum nek mi se jave da vam dovedem vrhunsku desetku, prošao školu jednog Evropskog velikana, nije skup kao neka imena i garantujem da ce za polusezonu bit najbolji igrac ekipe.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 02 maj 2017, 12:54

Sigurno je klasa, kad ga moras ti preko foruma prodavati :rol:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 maj 2017, 12:54

Wandelanoite je napisao/la:Ako čita vaša uprava ovaj forum nek mi se jave da vam dovedem vrhunsku desetku, prošao školu jednog Evropskog velikana, nije skup kao neka imena i garantujem da ce za polusezonu bit najbolji igrac ekipe.
Pa nije pijaca brate
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 02 maj 2017, 12:56

Wandelanoite je napisao/la:Ako čita vaša uprava ovaj forum nek mi se jave da vam dovedem vrhunsku desetku, prošao školu jednog Evropskog velikana, nije skup kao neka imena i garantujem da ce za polusezonu bit najbolji igrac ekipe.
Javi mi se u PP. Znam ko je u pitanju, kaže Fakan Pihtijarević da se može nešto završit.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 02 maj 2017, 12:58

Lakoste je napisao/la:Sigurno je klasa, kad ga moras ti preko foruma prodavati :rol:
Vise je zajebancija jer vaša uprava zna ko sam i otprilike ovakav nacin prolazi kod vaše uprave s tim da bi Pape jos dodao "Hoce l' bit sta i za mene?".

Ne nadajte se pojačanjima dok vam je ovih ljudi na čelu kluba nego rastjerajte go*na, jer smijesno je s kakvim financijama raspolažu (za nase uslove), a ekipa ni za qrac.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 02 maj 2017, 13:01

E čuj "Pape". :lol:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 02 maj 2017, 13:02

Radovac ima vrlo dobar ugovor i svaki raskid bi znacio da se fina cifra mora isplatiti istome,tako da je nerealno da ode. Idealan scenario bi bio da on koliko-toliko povrati nekadasnju formu,ali...

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 02 maj 2017, 13:05

Iz nase lige treba samo ove mlade dovoditi tipa Peco, Ređic, Menalo, ostalo iz vana dovoditi bolje jednog igraca kako treba nego tri polovna. Ne znam sta fali nasima malo i ove africke zemlje pregledati, ima tu sigurno potencijala koji jedva cekaju doci u evropu, od bivsih igraca jedino bi Krleta volio vidjeti, ali da se koristi kao napadac kao kad je tek dosao kod nas, poslije na krilu se samo tusio. Said, Radovac, Bekici, Rustem, Andusic out stim da Dulja ide a mozda i Balic ako vrijedi jos ona ponuda s pocetka sezone.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 02 maj 2017, 13:31

miky_hz je napisao/la:Mislim da Cala ne razmisljao kao ti (Evander) ,on bi najsretniji bio i sad da mu je kako Alena Skoru dovest :mrgreen: Voli na sigurno igrati i takve igrace i fura sto se moze vidjeti i sad.
Pitanje je da li zelimo gasiti pozar, praviti instant uspjeh ili zelimo da se konacno pocne strateski razmisljati.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 02 maj 2017, 13:37

Malo ko ovdje želi nešto osim instant uspjeha. Nekima je važnija bila posljednja titula, nego da se red napravi, usljed čijeg nedostatka danas grcamo u gov.nima u svakom aspektu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 02 maj 2017, 13:41

Trebaju nam igraci koji su dobri u glavu, zeljni napredovanja i gladni uspjeha. Recimo, Redzic je jedan od takvih iz nase lige. Ordagic takodjer odlican, ali ne znam koliko je zeljan napredovanja, s obzirom da je mogao vec biti kod nas, ali on nije htio da izradi Slobodu.
Nadam se i Obradovicu.
Ugl, siguran sam da cemo imati strasnu ekipu za Evropu i iducu sezonu.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 02 maj 2017, 13:59

uNbx je napisao/la:Malo ko ovdje želi nešto osim instant uspjeha. Nekima je važnija bila posljednja titula, nego da se red napravi, usljed čijeg nedostatka danas grcamo u gov.nima u svakom aspektu.
Zamisli da je titulu umjesto nas uzeo Zeljeznicar, kakav bi haos nastao u klubu.

Uostalom ko garantira da si napravio red, da bi konacno pocelo normalno raditi. Znamo da je s nama sve naopako ;)
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 02 maj 2017, 14:04

Mokes je napisao/la:
uNbx je napisao/la:Malo ko ovdje želi nešto osim instant uspjeha. Nekima je važnija bila posljednja titula, nego da se red napravi, usljed čijeg nedostatka danas grcamo u gov.nima u svakom aspektu.
Zamisli da je titulu umjesto nas uzeo Zeljeznicar, kakav bi haos nastao u klubu.

Uostalom ko garantira da si napravio red, da bi konacno pocelo normalno raditi. Znamo da je s nama sve naopako ;)
Pa i ne garantira, baš zbog toga što smo takvi kakvi smo. Mislim ovdje na sve nas, i navijače i funkcionere.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 02 maj 2017, 14:39

Wandelanoite je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Sigurno je klasa, kad ga moras ti preko foruma prodavati :rol:
Vise je zajebancija jer vaša uprava zna ko sam i otprilike ovakav nacin prolazi kod vaše uprave s tim da bi Pape jos dodao "Hoce l' bit sta i za mene?".

Ne nadajte se pojačanjima dok vam je ovih ljudi na čelu kluba nego rastjerajte go*na, jer smijesno je s kakvim financijama raspolažu (za nase uslove), a ekipa ni za qrac.
Haj kao prvo predstavi se čiji si navijač u BiH :?: Ili si samo Barsin :?

To da nam nije ekipa ni za qurac to je već vrijeđanje ekipe koja se jedina bori na dva fronta i došla do finala Kupa.

Vidim prema pisanju da se predstavljaš kao insajder. E, haj pošto ja ne znam kao i ostala većina reci nam sa čime raspolažemo kada su finansije u pitanju :?:

Koji je razlog da se ne nadamo pojačanjima :?: Da li to što više menadžerski igrači ne mogu priči klubu ili nešto drugo :?:

Molim konkretne odgovore. Izbjegavanje odgovora na ova konkretna pitanje je znak da udaraš šupljak i kafansku priču koja je za bana.
SRETAN BROJ - 1725

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 02 maj 2017, 14:48

Sve dok nam bivsi zeljin igrac vodi transfer politiku, nemamo se cemu nadati kad su u pitanju ozbiljna pojacanja. :salut:
IDEMO PONOVO!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 02 maj 2017, 14:50

Ovaj sve zna i oko finansija i oko pojačanja brzo ćemo dobit odgovor. :kafa:
SRETAN BROJ - 1725

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.