Da. Zahvaljujuci Husaricu i njegovim dobrim odnosima sa Zrinjskim, a i Zrinjski je imo velike koristi od njeg (Mesa, Piric). Inace bi on otiso na posudbu ili klupa, imas 2 godine ugovora i odluci sta ces, ovako je druga prica.ASD je napisao/la:Pod kojim okolnostima ga je odveo, sporazumni raskid ugovora?UZM je napisao/la:Nije ga Husara htjeo vuci po posudbama, on ga je nasilno i vratio u Zrinjski na polusezoni, ali nije niko u Zrinjskom glup. Ode "crveni" u likCe. Izgledo je on na prvi mah kao talenat, ali znam kad su on i Mulaha dosli odma je se vidjelo da je ovaj za klasu veci talenat, sto se i ispostavilo.
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
-
PiazzaGrande
Hvala tebi Samire, ljudi su prepoznali da si davao sebe za Zrinjski i zato su te tako voljeli...
Hvala jos jednom i sretno!
Hvala jos jednom i sretno!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Po mom skromnom mišljenju, Zrinjski odavno nije imao bolji i racionalniji prijelazni rok. I dok su se prethodni uglavnom temeljili na gomilanju igrača, u ovom su se korektno oprostili od igrača koji su bili na plaći, a zajedno nisu odigrali tri utakmice u posljednjih godinu dana. Naravno, uz iznimke nekih odlazaka koji su realnost svakog kluba.
Ako ostane trenutni kadar, onda imamo odličan spoj mladosti i iskustva te bi u ovoj prilici svatko mogao/trebao dobiti priliku da se dokaže jer nema previše gomilanja. Mene ponajviše veseli sa financijske strane jer smatram da se veliki dio klupskog budžeta bacao u vjetar s grijačima klupe i drago mi je da je barem taj dio skresan i da se eventualno možda može usmjeriti u neke druge segmente kluba.
Ako ostane trenutni kadar, onda imamo odličan spoj mladosti i iskustva te bi u ovoj prilici svatko mogao/trebao dobiti priliku da se dokaže jer nema previše gomilanja. Mene ponajviše veseli sa financijske strane jer smatram da se veliki dio klupskog budžeta bacao u vjetar s grijačima klupe i drago mi je da je barem taj dio skresan i da se eventualno možda može usmjeriti u neke druge segmente kluba.
-
PiazzaGrande
Slazem se sa kolegom o bas dobrom i racionalnom ovoljetnom prijelaznom roku....
Malo sam gledao sastav, mi bi mogli imati ove sezone u prosjeku jednu dosta mladu momcad...Prosjek godina trenutnog kadra od 25 igraca je 24.4 godine...jos ako se ostvare najave o dolasku mladog reprezentativca, a odlasku jednog starijeg igraca taj bi prosjek godina pao ispod 24.
Tu je sedam u-21 igraca: Topolovic, Kresic, Savic, Uche, Markovic, Stanic i Masic...te osmi Celikovic, ako dodje...
Momcad ima pet igraca koji nemaju bh drzavljanstvo: Rugasevic, Cirjak, Uche, Curjuric i Mandic...
Pogledao sam i par treninga, svidja mi se kako radi Hari...vidjecemo, brzo ce prve utakmice
Malo sam gledao sastav, mi bi mogli imati ove sezone u prosjeku jednu dosta mladu momcad...Prosjek godina trenutnog kadra od 25 igraca je 24.4 godine...jos ako se ostvare najave o dolasku mladog reprezentativca, a odlasku jednog starijeg igraca taj bi prosjek godina pao ispod 24.
Tu je sedam u-21 igraca: Topolovic, Kresic, Savic, Uche, Markovic, Stanic i Masic...te osmi Celikovic, ako dodje...
Momcad ima pet igraca koji nemaju bh drzavljanstvo: Rugasevic, Cirjak, Uche, Curjuric i Mandic...
Pogledao sam i par treninga, svidja mi se kako radi Hari...vidjecemo, brzo ce prve utakmice
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Celikovic 100% dolazi jer su na sluzbenoj stranici HNK Rijeke napisali da dolazi na jednogodisnju posudbu, odi nadji na googlu HNK Rijek i vidices. Celikovic je odlicno pojacanje igra stopera i zadnjeg veznog i sigurno ce biti od pomoci, al mi se nesvidja to sto dolazi na posudbu jer je mlad igrac i bice nesto od njeg.PiazzaGrande je napisao/la:Slazem se sa kolegom o bas dobrom i racionalnom ovoljetnom prijelaznom roku....
1.kolo gostovanje Sarajevu
2.kolo kuci protiv Veleza
3.kolo gostovanje Zelji
Pa jel nas mogo vise savez ujebat za vrijeme Evropskih susreta
3.kolo gostovanje Zelji
-
PiazzaGrande
Tradicionalno...nema veze, navikli smo...UZM je napisao/la:1.kolo gostovanje Sarajevu
3.kolo gostovanje Zelji
Gledaj ovo:
11. kolo Zrinja Siroki
12. kolo Zrinja Sarajevo
13. kolo Velez Zrinja
14. kolo Zrinja Zeljo
Ali o PL i svemu ovome poslije Pandeva...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Nije mogao gori raspored ,još kad se dodaju europske utakmice i relativna neuigranost ekipe onda ovo ne sluti na dobro.UZM je napisao/la:1.kolo gostovanje Sarajevu
3.kolo gostovanje Zelji
Ali mi smo Zrinjski i samo treba igrati tekmu za tekmom pa ćemo vidjeti kako će ići.Nadam se barem da će nas ozljede zaobići ,ali u svakom slučaju moramo imati i dugačku klupu
OŠ MI TO TI NEŠTO BRKO
11.7 Skoplje. Akademija Pandev
18.7 Mostar. Akademija Pandev
20-21.7 Sarajevo. FK Sarajevo
25.7 Utrecht. FC Utrecht
27-28.7 Mostar. RSD Velez
1.8 Mostar. FC Utrecht
3-4.8 Sarajevo. FK Zeljeznicar
Evo kako bi to izgledalo kad bi prosli Akademiju Pandev. Kakve utakmice u svega 20ak dana, 3 domace i 4 gostujuce.
25.7 Utrecht. FC Utrecht
1.8 Mostar. FC Utrecht
Evo kako bi to izgledalo kad bi prosli Akademiju Pandev. Kakve utakmice u svega 20ak dana, 3 domace i 4 gostujuce.
Zayebano skroz ali šta ces ,zato ako ovo nekako prođemo na zadovoljavajući način kasnije slijedi lakši rasporedUZM je napisao/la:11.7 Skoplje. Akademija Pandev
25.7 Utrecht. FC Utrecht
1.8 Mostar. FC Utrecht
OŠ MI TO TI NEŠTO BRKO
Ivan Lendrić novi igrač HŠK Zrinjski.
Hahahahahahahauuahaha, mazluma dobrih i on i ovi iz uprave.suhilist je napisao/la:Ivan Lendrić novi igrač HŠK Zrinjski.
Igrački sigurno pojačanje za ovu ligu, ali je isto tako sigurno da će biti dočekan u skladu sa svojim ponašanjem i izjavama koje je davao dok je bio u Željezničaru.UZM je napisao/la:Hahahahahahahauuahaha, mazluma dobrih i on i ovi iz uprave.suhilist je napisao/la:Ivan Lendrić novi igrač HŠK Zrinjski.
Na stranu on, ponovit ću da Zrinjski nije odavno imao bolji i racionalniji prijelazni rok i čak bih se usudio reći da je meni osobno, ako ostane na okupu, ova ekipa jedna od boljih nakon generacije na čelu s Tomićem, Petrakom i Mešanovićem, ali to tek trebaju dokazati.
Da ekipa iz 2015/16 jos na celu sa Marinovicem tesko da moze biti bolja. Ali meni polako iz pocetnickog podsmjega sve vise prelazi u ljutnju. Na stranu izjave, tu je jedino spominjo nas gol u Bjeljini, ali onakve proslave golova protiv nas i pokazivanje srednjeg prsta, ja nar ne mogu preci preko toga. Za mene nije dobrodosao u klub.suhilist je napisao/la:Igrački sigurno pojačanje za ovu ligu, ali je isto tako sigurno da će biti dočekan u skladu sa svojim ponašanjem i izjavama koje je davao dok je bio u Željezničaru.UZM je napisao/la:Hahahahahahahauuahaha, mazluma dobrih i on i ovi iz uprave.suhilist je napisao/la:Ivan Lendrić novi igrač HŠK Zrinjski.
Na stranu on, ponovit ću da Zrinjski nije odavno imao bolji i racionalniji prijelazni rok i čak bih se usudio reći da je meni osobno, ako ostane na okupu, ova ekipa jedna od boljih nakon generacije na čelu s Tomićem, Petrakom i Mešanovićem, ali to tek trebaju dokazati.
Ma ako će dati 15-20 golova u prvenstvu to me ne interesuje ali pitanje je mira u svlačionici.
Sad mi imaju smisla ove price da je Zrinja dobio dobro masnu ponudu za Hodzica ,navodno da bi mogli na njemu zaraditi preko 200 milja maraka.
Sad mi imaju smisla ove price da je Zrinja dobio dobro masnu ponudu za Hodzica ,navodno da bi mogli na njemu zaraditi preko 200 milja maraka.
OŠ MI TO TI NEŠTO BRKO
I mene je posebno strah za Hodzica cuo sam da su nasi kontaktirali Dilavera i to mi je odma pocelo smrdit, ali kad sam vidio Lendrica mrak na ocimirko1905 je napisao/la:Ma ako će dati 15-20 golova u prvenstvu to me ne interesuje ali pitanje je mira u svlačionici.
Kako ono rece Kukoc, Lendricu spavas li mirno. 
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
GradKamena2
- Kontakt:
Najgore kad nam nestane para pa se pocmemo raspadat,ajd mozda bude bolje kad se skupi nesto,Aluminij u **** odma i mi u ****.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Lendriceve igracke sposobnosti uopce ne trebamo uzimat u razmatranje jer nece i ne mogu roc do izrazaja.
Po prijasnjim zaslugama ce svaki njegov dodir s loptom bit popracen zvizducima i u takvoj atmosferi je samo pitanje trenutka kad ce on eksplodirat i zamjerit se jos vise navijacima.
Dosad mi se svidio prelazni rok, al ovo je sve usralo. Kao da su u upravi prespavali sve njegove ispade.
Kako god, mislim da se nece dobro zavrsit, al bi volio da sve prepirke pocnu i zavrse na terenu..ne sjecam se da je ijedan igrac doso u Mostar i Zrinjski, a da je imao problema u gradu s navijacima..ovaj bi mogo bit prvi
Po prijasnjim zaslugama ce svaki njegov dodir s loptom bit popracen zvizducima i u takvoj atmosferi je samo pitanje trenutka kad ce on eksplodirat i zamjerit se jos vise navijacima.
Dosad mi se svidio prelazni rok, al ovo je sve usralo. Kao da su u upravi prespavali sve njegove ispade.
Kako god, mislim da se nece dobro zavrsit, al bi volio da sve prepirke pocnu i zavrse na terenu..ne sjecam se da je ijedan igrac doso u Mostar i Zrinjski, a da je imao problema u gradu s navijacima..ovaj bi mogo bit prvi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.