Da.
Hodoba apsolutno upravu, Primera jenu silaznoj putanji, nogomet sve lošiji sa filozofijom obrana, a ne napad.
Imaš par ekipa koje igraju dobar nogomet: Sociedad, Betis, Villareal.. Ostale mi je stvarno teško nabrojat ili sjetit se.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Da.
ja ću vidjeti ko na kojem jeziku prenosi pa prešaltati na najmanje zlojolicnikola je napisao/la: ↑01 mar 2020, 20:06znam prenosi se na Novoj Sport al ko komentariše, da ne moram slušati onog Lončarevića?
Loncarevic je najbolji na sk sto se tiče lalige, zna sve ubogu o najmanjim glupostima i ne desavaju mu se izvale k'o ostalimajolicnikola je napisao/la: ↑01 mar 2020, 20:06znam prenosi se na Novoj Sport al ko komentariše, da ne moram slušati onog Lončarevića?
Lončarević je ****.L_blancos je napisao/la: ↑01 mar 2020, 20:44Loncarevic je najbolji na sk sto se tiče lalige, zna sve ubogu o najmanjim glupostima i ne desavaju mu se izvale k'o ostalimajolicnikola je napisao/la: ↑01 mar 2020, 20:06znam prenosi se na Novoj Sport al ko komentariše, da ne moram slušati onog Lončarevića?
A koga bi ti umjesto najboljeg trenera Hale u zadnjih 20 godina ?mrsic07 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 20:51Poslije par zadnjih utakmica sam rekao da ovo veceras necu gledati, dodje nedelja a ja opet krisom i nekako stidljivo iscekujem utakmicu, kao da mi nije bilo dovoljno razocaranja u posljednje vrijeme.. I tako izadjose postave, razocaram se opet, ne znam sta da ocekujem.. Ako bi celabi mag dobio otkaz u slucaju poraza, onda nek nas pregaze, ne bih zalio samo da celo ode..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.