Juce je momak tu bolest fudbala i isticao dok su ga drugi napadali i vrijedjali. Fudbal ubi simuliranje igraca i tome se vrlo lako moze stati u kraj.delinjo je napisao/la:Sudija produzi 3 min i cijele 3 minute se igrac travnika izlezavao...i svira krajtuzlak1987 je napisao/la:Ne znam sto ovi igraci i strucni stab napadaju sudije sada.. Ovako oni igraju vecinu utakmica
Odakle vam da je ovo namjesteno?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: RE: Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
samo Sloboda
Re: Premijer liga BiH - općenito
Da je barem samo k'o trener ****, on se izgleda u potpunosti trebao okrenuti politici i ostaviti se fudbala cim je karijeru zavrsio, nije valjao nama (znamo sto), a evo vidimo kakav je u Velezu... zao mi je Veleza pravo, al jbg, svaku sezonu oni nekako lose pocnu i onda nista od Evrope, a cini mi se da bi im jedan izlazak u EL pravo dobro dosao, al dzaba sad, nadam se da ce dovesti puno boljeg trenera i da ce otpustiti Dzelu jer on ocito sam nece oticilet3 je napisao/la:pa valjda veležovci odreaguju na vrijeme i otjeraju ga...inace, bice mrka kapajovanmaksimovic je napisao/la:ne znam kako je mostarcima palo na pamet da ih dzelo moze dovesti do uspjeha... jbt, kad se sjetim kako je nas uvalio tada... u 14 utakmica ostvario svega 5 pobjeda... zelju "poboljsao" sa 16. na 13. mjesto u 9 kola, u kupu zamalo ispao od tadasnjeg drugoligasa zvijezde i onda naravno ispao cim je protivnik bio jaci od zvijezde...let3 je napisao/la:Dželaludin čvrsto odlucio da potjera Velež u Cvajtu
katastrofa od trenera, nazalost...
ps. njegov fudbalski kvalitet ne dovodim u pitanje, ali kao trener...(ne bih volio da ispadnu)
kao fudbaler je bio strašanpa prekucao je i rahmetli Haseta po broju golova u derbijima
...ali kao trener
![]()
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- tuzlak1987
- Kontakt:
Slomio golman Zrinjskog ruku i razbio arkadu stoper Slobode..lazar je napisao/la:Da ponovim, je li bio neki prekid na jučerašnjim utakmicama ?
Iskreno, jedini hladan tus je Velez-Vitez ostalo se sve moze na neki nacin objasnit ili prihvatit
Dobar onaj crnac u Travniku,leti po terenu,ajd sto to,nego covjek se vraca u odbranu i uzima lopte,kreira akcije,danas 2 asistencije ,svaka mu cast.Bio sam na utakmici,definitivno najbolji igrac u Tr.
Nije @ Keno vjeruj.KenoRob je napisao/la:Iskreno, jedini hladan tus je Velez-Vitez ostalo se sve moze na neki nacin objasnit ili prihvatit
Velezov poraz danas je iznenadjenje samo za one koji ga ne prate od pocetka priprema.Velez je trenutno jedan od 2-3 najlosijih timova u ligi, govorim to s aspekta potpuno zaokruzene situacije, znaci struka, igracki roster i uprava
U svijetu sporta je poznato da je trener pokretacka snaga ekipe i trebao bi biti neprikosoveni autoritet,a Velez na klupi ima vjerovatno najlosijeg trenera koji je uopste radio u PLBIH.
Promjenom trenera i naravno uredjenjem jos nekih stvari u klubu mozemo se poceti nadati i vjerovati u bolje dane, a ako so te ne desi siguran putnik u prvu Federalnu ce biti moji rodjeni, jbg bolno jeste ali je tako i moramo pogledati istini u oci
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Tacno ce ove godine liga biti ko u alziru,izmedju zadnjeg i prvog bice tri boda razlike,hvata bodove ko stigne....
Tek će te vi vidjeti pravu Drinu. Sa štoperom i napadačem koji to jeste. Samo polako, ne otpisujte tim koji je imao 7 dana pripreme i sastavljao se u trećem kolu.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
sto buraz?
Vidjet cemo sljedece kolo kako cemo sa Celikom.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
[youtube][/youtube]KenoRob je napisao/la:sto buraz?
Između ostalog
1946
a to? **** sudije i treba ih prebit na svakom stadionu
zivio
zivio
Jos penal dobili, cak i dva crvena za Travnik, i opet sudija ne valja

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Rikardo je napisao/la:Vidjet cemo sljedece kolo kako cemo sa Celikom.

Tvoji igraju pakašu sutra sa Širokim, ne sa Čelikom!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Jest ocam, pa sta su jos vise htjeli, eto neka kazu?Zip je napisao/la:Jos penal dobili, cak i dva crvena za Travnik, i opet sudija ne valja![]()
- firefirefirely
- Kontakt:
Je li bio ono ofsajd Karica u prvom poluvremenu? Znam da si ti gledao preko tv-a.. Sa tribine se cinilo kao da nije, a pomocnik nije bio ni blizu mjesta gdje je trebao biti pozicioniran ali je ipak mahao zastavicom?KenoRob je napisao/la:a to? **** sudije i treba ih prebit na svakom stadionu
zivio
@Vedator daj nam snimak
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Wtf, frajer fakat štrumfjoker90 je napisao/la:Rikardo je napisao/la:Vidjet cemo sljedece kolo kako cemo sa Celikom.
Tvoji igraju pakašu sutra sa Širokim, ne sa Čelikom!
1946
Ma Rikardo strumf mrtvi, kad su uveli ono pravilo da se ne smije pisati na temi Sarajeva ako nisi navijac kluba on samo stavio nas grb i nastavio. Uvijek pljuje, kritikuje i sl i sto je najgore ja sam prijavljivao postove i ukazivao administraciji na ovo, ali boli ih k... Bolesnik obicni, i kad je provaljen nastavio isto, sekund obraza nema, pravi gurbet sa grb.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
E ako je to istina, a ocito jeste...ovdje je neko za ozbiljnog lijecenja.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.