Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Pa bilo je na kraju 4,5 minute nadoknade.
Praviti onu dramu zbog par desetinki sekundi,a za 86 min ne napravis nista. Bezze.
Pa u finalu LP ljudi odugovlace i valjaju se,a da nece kod nas.
Praviti onu dramu zbog par desetinki sekundi,a za 86 min ne napravis nista. Bezze.
tuzlanska Sloboda
A raspored sljedecih 5 kola kao da im je neko gataoinvincible1921 je napisao/la:Bgm Velez je sad u ozbiljnim go.vnima
tuzlanska Sloboda
Travnik ih razbio u svakom smislu i zasluzena pobjeda osim ako nije 3 za 3 mozda se stice dojam po ponasanju igraca celika u toku utakmice..
Dželaludin čvrsto odlucio da potjera Velež u Cvajtu 
- tuzlak1987
- Kontakt:
U naredna cetiri kola Mou da je na kormilu oni sa onim slabim sastavom idu u goste u Sarajevo, Siroki i Tuzlu..
bilo je 4,5 minute od cega se 3,5 minuta valjao igrac Travnika,a minuta je potrosena na izmjenu nije se ni igralo,mislim J**+ mi se za Celik nego onako govorim,imali su dva igraca vise napad ili dva,i mislimda bi zabili golzlajci je napisao/la:Pa bilo je na kraju 4,5 minute nadoknade.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Da ponovim, je li bio neki prekid na jučerašnjim utakmicama ?
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ne znam kako je mostarcima palo na pamet da ih dzelo moze dovesti do uspjeha... jbt, kad se sjetim kako je nas uvalio tada... u 14 utakmica ostvario svega 5 pobjeda... zelju "poboljsao" sa 16. na 13. mjesto u 9 kola, u kupu zamalo ispao od tadasnjeg drugoligasa zvijezde i onda naravno ispao cim je protivnik bio jaci od zvijezde...let3 je napisao/la:Dželaludin čvrsto odlucio da potjera Velež u Cvajtu
katastrofa od trenera, nazalost...
ps. njegov fudbalski kvalitet ne dovodim u pitanje, ali kao trener...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
pa valjda veležovci odreaguju na vrijeme i otjeraju ga...inace, bice mrka kapajovanmaksimovic je napisao/la:ne znam kako je mostarcima palo na pamet da ih dzelo moze dovesti do uspjeha... jbt, kad se sjetim kako je nas uvalio tada... u 14 utakmica ostvario svega 5 pobjeda... zelju "poboljsao" sa 16. na 13. mjesto u 9 kola, u kupu zamalo ispao od tadasnjeg drugoligasa zvijezde i onda naravno ispao cim je protivnik bio jaci od zvijezde...let3 je napisao/la:Dželaludin čvrsto odlucio da potjera Velež u Cvajtu
ps. njegov fudbalski kvalitet ne dovodim u pitanje, ali kao trener...
kao fudbaler je bio strašan
- Beduin
- Kontakt:
Nema mi logike 3za3 nakon vidjenog na terenu, Travnik izgubi 2 igraca za naredno kolo, onoliki pritisak Celika... kod nas u ligi su uvijek neke teorije, pa tako prosle sezone Celik-Sloboda 3za3 i mi zamalo ne pobijedismo na BP, malo kasnije i u Gradaccu, iako smo igrali pod rucnom, nismo dali Zvijezdi...arelinho je napisao/la:Ja ti garantujem da je ovo bila 3 za 3.Komsijski derbi i odigrace da i jednim i drugim bude dobro.tuzlak1987 je napisao/la:Opkolili ga radi nadoknade.. Mada je covjek iskartonirao travnik sve po propisima, a svi golovi Travnika su cisti..
Tri za tri nije jer su Celikovi bili zapeli..
Sve ovo je gola borba za svaki bod, bice zestoka sezona, a sudije vec sad kenjaju, s ovakvim sudjenjem nemamo se cemu nadati u narednim godinama.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Re: RE: Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Juce je momak tu bolest fudbala i isticao dok su ga drugi napadali i vrijedjali. Fudbal ubi simuliranje igraca i tome se vrlo lako moze stati u kraj.delinjo je napisao/la:Sudija produzi 3 min i cijele 3 minute se igrac travnika izlezavao...i svira krajtuzlak1987 je napisao/la:Ne znam sto ovi igraci i strucni stab napadaju sudije sada.. Ovako oni igraju vecinu utakmica
Odakle vam da je ovo namjesteno?
samo Sloboda
Da je barem samo k'o trener ****, on se izgleda u potpunosti trebao okrenuti politici i ostaviti se fudbala cim je karijeru zavrsio, nije valjao nama (znamo sto), a evo vidimo kakav je u Velezu... zao mi je Veleza pravo, al jbg, svaku sezonu oni nekako lose pocnu i onda nista od Evrope, a cini mi se da bi im jedan izlazak u EL pravo dobro dosao, al dzaba sad, nadam se da ce dovesti puno boljeg trenera i da ce otpustiti Dzelu jer on ocito sam nece oticilet3 je napisao/la:pa valjda veležovci odreaguju na vrijeme i otjeraju ga...inace, bice mrka kapajovanmaksimovic je napisao/la:ne znam kako je mostarcima palo na pamet da ih dzelo moze dovesti do uspjeha... jbt, kad se sjetim kako je nas uvalio tada... u 14 utakmica ostvario svega 5 pobjeda... zelju "poboljsao" sa 16. na 13. mjesto u 9 kola, u kupu zamalo ispao od tadasnjeg drugoligasa zvijezde i onda naravno ispao cim je protivnik bio jaci od zvijezde...let3 je napisao/la:Dželaludin čvrsto odlucio da potjera Velež u Cvajtu
ps. njegov fudbalski kvalitet ne dovodim u pitanje, ali kao trener...(ne bih volio da ispadnu)
kao fudbaler je bio strašanpa prekucao je i rahmetli Haseta po broju golova u derbijima
...ali kao trener
![]()
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- tuzlak1987
- Kontakt:
Slomio golman Zrinjskog ruku i razbio arkadu stoper Slobode..lazar je napisao/la:Da ponovim, je li bio neki prekid na jučerašnjim utakmicama ?
Iskreno, jedini hladan tus je Velez-Vitez ostalo se sve moze na neki nacin objasnit ili prihvatit
Dobar onaj crnac u Travniku,leti po terenu,ajd sto to,nego covjek se vraca u odbranu i uzima lopte,kreira akcije,danas 2 asistencije ,svaka mu cast.Bio sam na utakmici,definitivno najbolji igrac u Tr.
Nije @ Keno vjeruj.KenoRob je napisao/la:Iskreno, jedini hladan tus je Velez-Vitez ostalo se sve moze na neki nacin objasnit ili prihvatit
Velezov poraz danas je iznenadjenje samo za one koji ga ne prate od pocetka priprema.Velez je trenutno jedan od 2-3 najlosijih timova u ligi, govorim to s aspekta potpuno zaokruzene situacije, znaci struka, igracki roster i uprava
U svijetu sporta je poznato da je trener pokretacka snaga ekipe i trebao bi biti neprikosoveni autoritet,a Velez na klupi ima vjerovatno najlosijeg trenera koji je uopste radio u PLBIH.
Promjenom trenera i naravno uredjenjem jos nekih stvari u klubu mozemo se poceti nadati i vjerovati u bolje dane, a ako so te ne desi siguran putnik u prvu Federalnu ce biti moji rodjeni, jbg bolno jeste ali je tako i moramo pogledati istini u oci
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Tacno ce ove godine liga biti ko u alziru,izmedju zadnjeg i prvog bice tri boda razlike,hvata bodove ko stigne....
Tek će te vi vidjeti pravu Drinu. Sa štoperom i napadačem koji to jeste. Samo polako, ne otpisujte tim koji je imao 7 dana pripreme i sastavljao se u trećem kolu.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.