FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Polako, biće nešto ili Koševo ili noviBordomen je napisao/la:evo skoro pola godine se isto valja ili Kosevo ili novi
daj nesto konkretno nek krenu
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ma Kosevo se nece nikad renovirati, cak se i u ovom gore tekstu moze skontati da jedina opcija 'renoviranja' Koseva je ustvari da se srusi i izgradi potpuno novi stadion na tom zemljistu i to sa manjim kapacitetom
Pyro is not a crime !
Nek nabave novi semafor ja presretan, sve ostalo je utopija.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Lik je napisao/la:Nek nabave novi semafor ja presretan, sve ostalo je utopija.
Moram nosati stopericu kao Cala da znam koja je minuta.
Sarajlijica1946 je napisao/la:Lik je napisao/la:Nek nabave novi semafor ja presretan, sve ostalo je utopija.
Moram nosati stopericu kao Cala da znam koja je minuta.
SRETAN BROJ - 1725
da li je sljedeci

MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
NOVO U PONUDI UNFKS!!!
UNFKS Vam predstavlja nove majice koje nas na poseban način vode kroz historiju naše navijačke grupe. Znamo da ove godine u oktobru mjesecu slavimo jedan veliki jubilej, a to je TRIDESET godina postojanja. Trideset godina bratstva, ljubavi i drugarstva, a sve to spaja nama jedina ljubav - FUDBALSKI KLUB SARAJEVO. Zato i ti budi dio historije te u svom ormaru posjeduj važan dio "Horde zla" historije.
Majice, a i ostale artikle možete kupiti na poluvremenu utakmice sa Slobodom (05.05. u 19:45h).
Cijena novih majica `Fantastična priča´ iznosi 20KM za članove, dok za one koji to nisu cijena iznosi 25KM.
Također u ponudi i dalje:
- HZ30 majice - 15KM/20KM (dostupne veličine XL i XXL)
- svileni šalovi - 15KM/20KM
- šeširi - 17KM/20KM
- HZ kape 15KM/17KM
- članske kartice 10KM
- stikeri 5x - 1KM
[img]http://scontent.flju2-2.fna.fbcdn.net/v ... 7E31AA/img]
UNFKS Vam predstavlja nove majice koje nas na poseban način vode kroz historiju naše navijačke grupe. Znamo da ove godine u oktobru mjesecu slavimo jedan veliki jubilej, a to je TRIDESET godina postojanja. Trideset godina bratstva, ljubavi i drugarstva, a sve to spaja nama jedina ljubav - FUDBALSKI KLUB SARAJEVO. Zato i ti budi dio historije te u svom ormaru posjeduj važan dio "Horde zla" historije.
Majice, a i ostale artikle možete kupiti na poluvremenu utakmice sa Slobodom (05.05. u 19:45h).
Cijena novih majica `Fantastična priča´ iznosi 20KM za članove, dok za one koji to nisu cijena iznosi 25KM.
Također u ponudi i dalje:
- HZ30 majice - 15KM/20KM (dostupne veličine XL i XXL)
- svileni šalovi - 15KM/20KM
- šeširi - 17KM/20KM
- HZ kape 15KM/17KM
- članske kartice 10KM
- stikeri 5x - 1KM
[img]http://scontent.flju2-2.fna.fbcdn.net/v ... 7E31AA/img]
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
bordo džemat je spreman

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
S lijeva na desno: pitarbordo,joker90,evander,pasica,mikyhz,sioux,high...Testo je napisao/la:bordo džemat je spreman![]()
Ovo oko stadiona uopste nije ubleha. Cisto da razjasnim, posto sam vrlo dobro upucen u tu problematiku. Trenutno se doslo do te faze da klub ceka odgovor od opstine za 2 lokacije koje je predlozio nas klub.
Nasi su uradili sto su mogli i trebali, a to je pronasli investitora koji je spremam praviti stadion, uslov je da klub obezbjedi isplativu lokaciju.
Ugl kotrlja se, lobira se... Pa vidjecemo na sta ce izaci.
Ovo ne pisem da bih sebe nesta digao ovdje na forumu, vec zbog ovih dezurnih "pametnih" pljuvaca koji sve znaju.
Nasi su uradili sto su mogli i trebali, a to je pronasli investitora koji je spremam praviti stadion, uslov je da klub obezbjedi isplativu lokaciju.
Ovo ne pisem da bih sebe nesta digao ovdje na forumu, vec zbog ovih dezurnih "pametnih" pljuvaca koji sve znaju.
Kakva bi ovo godina mogla biti : dupla kruna plus stadion ...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
#DIVOVI
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Evo sunca evo ludila, idu hiljade pitara. 
- PitarBordo
- Kontakt:
Mojne mene u ove s kapicama. iz očiju mi viri slaninica i loza.zagorski je napisao/la:S lijeva na desno: pitarbordo,joker90,evander,pasica,mikyhz,sioux,high...
Samo Saraj'vo.
-
kraljlavova
- Kontakt:
ovo je sve tacno imamo jos 2 opcije jedna opstina novi grad i ilidza koje nude lokacije naravno samo ako propadne sve sa opstinom centar znace se ubrzo sverevolt je napisao/la:Ovo oko stadiona uopste nije ubleha. Cisto da razjasnim, posto sam vrlo dobro upucen u tu problematiku. Trenutno se doslo do te faze da klub ceka odgovor od opstine za 2 lokacije koje je predlozio nas klub.