FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
protiv BVB i reala ce biti sasvim drugaciji pristup igri,nece tu da bude rotacija ukoliko ih ozljede ne uzrokuju (nedaj Boze).Normalno da je protiv Nurnberga islo tesko,nije to toliko bila slaba igra nemojte da pretjerujete (bavaraccc
),sudija nam ponisti cisti gol,i tako bi bilo 2:o za nas ako ne i vise,za mene ovaj Nurnberg je dokazao da momcad moze da se nosi i stim da pobjedjuju kad ih bas i ne ide,da su stekli rutinu i kontinuitet,bitna su 3 boda i na bilo koji nacin treba doci do njih,nemoze svaka tekma biti ljepotica za 7 komada.Da li je to pesimizam ili strah od BVB i Reala koji se uvukao u kosti nasih navijaca ja ne znam,a mozda necije realno gledanje na situaciju subjektivnost-obajektivnost i te cake
.
VOLIM BAYERN
@Isakovich: Ma većina je nas optimistična i svako ko dugo prati Bayern, zna dobro da smo mi onakvih pobjeda od 1:0 i tih metiljavih pobjeda imali bezbroj, pogotov za vrijeme Hitzfelda, titule se ne osvajaju samo pobjedama od 7:0, 5:0 i slično, one se više osvajaju ovakvim pobjedama kao protiv Nurnberga.
Utakmice kao ova u subotu su važne iz više razloga, prvo ekipa je igrala tokom sedmice, noge su teške, psihički su igrači istrošeni, razmišlaju svi da se ne povrijede u ovako bitnoj fazi sezone, onoj najbitnijoj zapravo.
Drugo, igrali smo protiv protivnika koji strašno mnogo radi na terenu, borbena ekipa i koja pozada dobro stoji, protiv njih se i Bvb mučio.
Isakovichu , zato si upravu kad kažeš da su utakmice protiv Bvb-a i Reala druga stvar. Ja sam generalno sa subotnjom utakmicom zadovoljan, a i iznio sam par zamjerki neposredno nakon utakmice. Ali ekipi zamjerat nakon pobjede, u ovom dijelu sezone, pa to je smiješno od strane nekih. Naravno od strane onih koji pretjeruju, a ok ako ima kritika to je ok....Al ovaj post u kojem bavaraccc sve crno gleda mi je bio smiješan, pitam se dal je čovjek bio ozbiljan dok je ovo pisao
Utakmice kao ova u subotu su važne iz više razloga, prvo ekipa je igrala tokom sedmice, noge su teške, psihički su igrači istrošeni, razmišlaju svi da se ne povrijede u ovako bitnoj fazi sezone, onoj najbitnijoj zapravo.
Drugo, igrali smo protiv protivnika koji strašno mnogo radi na terenu, borbena ekipa i koja pozada dobro stoji, protiv njih se i Bvb mučio.
Isakovichu , zato si upravu kad kažeš da su utakmice protiv Bvb-a i Reala druga stvar. Ja sam generalno sa subotnjom utakmicom zadovoljan, a i iznio sam par zamjerki neposredno nakon utakmice. Ali ekipi zamjerat nakon pobjede, u ovom dijelu sezone, pa to je smiješno od strane nekih. Naravno od strane onih koji pretjeruju, a ok ako ima kritika to je ok....Al ovaj post u kojem bavaraccc sve crno gleda mi je bio smiješan, pitam se dal je čovjek bio ozbiljan dok je ovo pisao
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- bavaraccccc
- Kontakt:
Ozbiljan brate koliko mogu biti,pa vam jos nije jasno koliko smo mi losi zapravo,meni je smijesan samo dio sa pranjicem,ma dajte o cemu pricate ljudi kakav crni nurnberg,ja prije svega mislim na lp,sto se tice bundeslige ovo je ocekivano,ovako pacenje ali u polufinalu lp ako ovako nastavimo desiti ce se katastrofa,pogledajte samo sta je Real napravio u pamploni,gdje je jedna Barca pala,a mi se mucimo protiv Nurnberga koji je u rangu Zepca, dobro sada pretjerujem, ali to radim da bih docarao situaciju,i sto je nagolemije cim Bilal nije u startnoj postavi,mi smo mrtvi u pravom smislu rijeci,oduzmite vi Realu Ronalda na par tekmi pa cemo vidjeti hoce li odigrati slabije,i think not,sirina koju Real ima ce nas vjerovatno izbaciti!effe_sa je napisao/la:@Isakovich: Ma većina je nas optimistična i svako ko dugo prati Bayern, zna dobro da smo mi onakvih pobjeda od 1:0 i tih metiljavih pobjeda imali bezbroj, pogotov za vrijeme Hitzfelda, titule se ne osvajaju samo pobjedama od 7:0, 5:0 i slično, one se više osvajaju ovakvim pobjedama kao protiv Nurnberga.
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
Borusija sledeću gubi 100% protiv Wolfsurga a mi normalno dobijamo slabašni Ausburg i eto nas
na krovu,što znači da tekma protiv Dortumnda sigurno neće biti presudna iako realno sad igramo
puno bolje od njih ko sumnja nek pogleda igru i rezultate nas i njih u zadnih 5-6 utakmica
u svim takmičenjima...
na krovu,što znači da tekma protiv Dortumnda sigurno neće biti presudna iako realno sad igramo
puno bolje od njih ko sumnja nek pogleda igru i rezultate nas i njih u zadnih 5-6 utakmica
u svim takmičenjima...
- Omerbavarac
- Kontakt:
@bavaracccc: i tebi niko ne ugodi.
Treba da znas da je Bayern u posljednje vrijeme igrao utakmice srijeda-subota, a to ce se i u narednih mjesec dana nastaviti. Jos sto treba da znas je to da nijedan igrac nije robot, stoga je logicno da ce se oni koji se najvise umore i odmarati. Stoji to da mi nemamo potrebni kvalitet na klupi, ali ima ko ima i s njima se mora igrati. Moras se naviknuti na ovaj sistem rotacije, jer ce u narednih nekoliko utakmica Jupp na isti ili slican nacin mijenjati, a vec mozes od sutra ocekivati neku novinu u sastavu.
A sto se tice igre, pa od kako je poceo drugi dio polusezone mi u gostima nismo pruzili neku fantasticnu partiju (osim Herthe), ocigledno je da se igra pod nekom rucnom ili postoji neki strah od gostujucih terena, tako da je bilo koja pobjeda na strani od vrlo vaznog znacaja.
Treba da znas da je Bayern u posljednje vrijeme igrao utakmice srijeda-subota, a to ce se i u narednih mjesec dana nastaviti. Jos sto treba da znas je to da nijedan igrac nije robot, stoga je logicno da ce se oni koji se najvise umore i odmarati. Stoji to da mi nemamo potrebni kvalitet na klupi, ali ima ko ima i s njima se mora igrati. Moras se naviknuti na ovaj sistem rotacije, jer ce u narednih nekoliko utakmica Jupp na isti ili slican nacin mijenjati, a vec mozes od sutra ocekivati neku novinu u sastavu.
A sto se tice igre, pa od kako je poceo drugi dio polusezone mi u gostima nismo pruzili neku fantasticnu partiju (osim Herthe), ocigledno je da se igra pod nekom rucnom ili postoji neki strah od gostujucih terena, tako da je bilo koja pobjeda na strani od vrlo vaznog znacaja.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- bavaraccccc
- Kontakt:
Pa svaki iole veliko klub igra takve tekme to je ritam koji se mora izdrzati da bi bio najbolji,normalno da cemo igrati sa onima koje imamo,jeste da ce nas oni kostati par trofeja ali sta je tu je,sa njima se mora igrati!mislim da strah od gostujucih terena se ne pika kao opravdan razlog kad nas Real doceka na bernabeu ali sta znas mozda uefa progleda kroz prste,ja nisam ni rekao da ovo nije vazna pobjeda,itekako je vazna za borbu u bundesligi ali isto tako je vazno sagledati igru u gostima i reci realno da nemamo bas neke sanse protiv reala,mene samo lp zanima,ja samo zelim da budete realni,samo to!Omerbavarac je napisao/la:@bavaracccc: i tebi niko ne ugodi.
@bavaraccc: Bila je i gostujuča utakmica protiv Marseillea pa je tamo ostvarena pobjeda i to prilično sigurna pobjeda, a znamo da su tamo mnogi gubili ove sezone.
Zato čovjek kad traži istinu mora je negdje u sredini pronaći. Na primjer u Nurnbergu skoro pa niko nije očekivao od Bayernovih navijača visoku pobjedu.
A ja isto želim da mi uzmemom Ligu prvaka, to je onaj najveći trofej, ali razmišljam tako da želim da uzmemo sve što je moguće uzeti. I titulu u Bundesligi je binta, i Kup je bitan, znamo šta bi nam bilo najslađe, ali LP nije neko moranje, osvajanje te titule, jer za tu titulu ne postoji ekipa koja može reći da je mora osvojit. Nama je bitno prije svega da ne ostanemo bez trofeja (jedan ćemo uz veliku vjerovatnoću osvojit, pitanje samo koji, koliko itd)...
I sam Heynckes sad sve tempira, dozira i ja bi sad potpisao da sve do kraja uzmemo rezultatom 1:0 i niko ne čini naše izadnje u Nurnbergu boljim nego što je bilo, ali je pozitivno to, što nas je ta pobjeda primakla tituli, jedan je važan korak.....A svaka utakmica i svako takmičenje je priča za sebe....Zato u jednoj utakmici bude sjajna igra, u drugoj se ostvaruje prljava pobjeda i tako je to kod mnogih velikana u Evropi.
Al ono što je posebno pozitivno je to, što mi sad imamo kontrolu između ofanzive i defanzive, jer sad mnogo kompaktnije stojimo nazad, nego što je to bilo prošle sezone u bitnim utakmicama, sad znamo pritisnut protivnika i napast, a opet znamo i defanzivno odigrat. Mi smo u stanju i dosta da se zatvorimo pa da idemo na kontre, a u stanju smo da imamo i veliki posjed lopte. Imamo sad mogućnosti da se transformišemo i to nas čini opasnim i to je zasluga Heynckesa.
Zato čovjek kad traži istinu mora je negdje u sredini pronaći. Na primjer u Nurnbergu skoro pa niko nije očekivao od Bayernovih navijača visoku pobjedu.
A ja isto želim da mi uzmemom Ligu prvaka, to je onaj najveći trofej, ali razmišljam tako da želim da uzmemo sve što je moguće uzeti. I titulu u Bundesligi je binta, i Kup je bitan, znamo šta bi nam bilo najslađe, ali LP nije neko moranje, osvajanje te titule, jer za tu titulu ne postoji ekipa koja može reći da je mora osvojit. Nama je bitno prije svega da ne ostanemo bez trofeja (jedan ćemo uz veliku vjerovatnoću osvojit, pitanje samo koji, koliko itd)...
I sam Heynckes sad sve tempira, dozira i ja bi sad potpisao da sve do kraja uzmemo rezultatom 1:0 i niko ne čini naše izadnje u Nurnbergu boljim nego što je bilo, ali je pozitivno to, što nas je ta pobjeda primakla tituli, jedan je važan korak.....A svaka utakmica i svako takmičenje je priča za sebe....Zato u jednoj utakmici bude sjajna igra, u drugoj se ostvaruje prljava pobjeda i tako je to kod mnogih velikana u Evropi.
Al ono što je posebno pozitivno je to, što mi sad imamo kontrolu između ofanzive i defanzive, jer sad mnogo kompaktnije stojimo nazad, nego što je to bilo prošle sezone u bitnim utakmicama, sad znamo pritisnut protivnika i napast, a opet znamo i defanzivno odigrat. Mi smo u stanju i dosta da se zatvorimo pa da idemo na kontre, a u stanju smo da imamo i veliki posjed lopte. Imamo sad mogućnosti da se transformišemo i to nas čini opasnim i to je zasluga Heynckesa.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- bavaraccccc
- Kontakt:
Normala,polako,pobjeda je vazna, igra dosta varira,sad smo fenomenalni sad prilicno jadni a ja bih opet zelio tu nekakvu zlatnu sredinu,ali eto nadati se da ce u minhenu i madridu prevladati ta fenomenalnost!effe_sa je napisao/la:@bavaraccc: Bila je i gostujuča utakmica protiv Marseillea pa je tamo ostvarena pobjeda i to prilično sigurna pobjeda, a znamo da su tamo mnogi gubili ove sezone.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Arjen Robben:
Dear fans, I'm happy in Munich and I'll sign a new contract with the club! Thanks for support! Gruß
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Cestitke za potpisivanje ugovora,nisam ni sumnjao. Znaci do 2015. je nas igrac kada ce napuniti 31 godinu???
Stern des Südens
Kao prvo JP je odmarao pojedine igrače protiv Nurnberga što je razumljivo jer igramo na tri fronta a igrače stiže umor.Igra je bila dosta dobra uz nekoliko neiskorištenih šansi i poništen gol, znači ne možeš očekivati da Bayern u svakoj utakmici igra sa 120% i uvalja 3-5 komada protivniku.bavaraccccc je napisao/la:Nevjerovatno koji j ebeni pad igre protiv Nurnberga,ne mogu da vjerujem,taman se covjek malo ponada dobroj igri i ocekuje da se konacno stabilizujemo sto nam sada pogotovo treba jer stizu jako teske tekme(dortmund,real) i onda te jedan j ebeni nurnberg uz svo moguce postovanje koje postoji na zemlji prizemlji,normala ne ocekujes sada da ih razvalimo 345-0 ali bilo bi lijepo zavrsiti makar sa 2-0 ali evo i da zavrsi 1-0 ali da je bilo igre da pobjeda ne dolazi u pitanje ali ni to,nego strepimo do 90 + da li ce nam "mocni" Nurneberg dati go,slicnu igru ocekujem i protiv Augsburga(naravno osim ako ih ne razvalimo 7-0 i sljedecih 5 tekmi se borimo da damo gol) jos ako ne damo gol u prvom poluvremenu biti ce jako veselo do kraja,naravo ovo sve sa fenomenalnim pranjicem u prvoj postaviNajgolemije je bilo kad zadnjih par minuta protiv Nurnebrga nastojimo sacuvati loptu sto duze i bjezimo kod korner zastavice
![]()
Prije sam davao 60-40 omjer sansi u korist Reala za prolaz ali sad je to vec 75-25,naravno to, ako Danijel ne bude igrao
![]()
Kao drugo šanse koje daješ Realu su totalno nerealne, ako ćemo pričati o nekim šansama onda je to 50% - 50%.
Sutra očekujem dosta izmjenjen sastav kao i u subotu protiv Augsburga.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Juppi najavio najjacu postavu.Saurman je napisao/la:
Znači sutra bez podcjenjivanja, ali zavisno od kretanja rezultata trebao bi mnogo ranije praviti izmjene Rib&Rob i super Maria.Omerbavarac je napisao/la:Juppi najavio najjacu postavu.Saurman je napisao/la:
- bavaraccccc
- Kontakt:
A daj covjece 50-50 sanse pa brate svi volimo Bayern i ja bih volio da prođu cigane iz Madrida ali nisi realan sa 50-50 to navijacki subjektivizam izlazi iz tebe....Saurman je napisao/la:Kao prvo JP je odmarao pojedine igrače protiv Nurnberga što je razumljivo jer igramo na tri fronta a igrače stiže umor.Igra je bila dosta dobra uz nekoliko neiskorištenih šansi i poništen gol, znači ne možeš očekivati da Bayern u svakoj utakmici igra sa 120% i uvalja 3-5 komada protivniku.bavaraccccc je napisao/la:Nevjerovatno koji j ebeni pad igre protiv Nurnberga,ne mogu da vjerujem,taman se covjek malo ponada dobroj igri i ocekuje da se konacno stabilizujemo sto nam sada pogotovo treba jer stizu jako teske tekme(dortmund,real) i onda te jedan j ebeni nurnberg uz svo moguce postovanje koje postoji na zemlji prizemlji,normala ne ocekujes sada da ih razvalimo 345-0 ali bilo bi lijepo zavrsiti makar sa 2-0 ali evo i da zavrsi 1-0 ali da je bilo igre da pobjeda ne dolazi u pitanje ali ni to,nego strepimo do 90 + da li ce nam "mocni" Nurneberg dati go,slicnu igru ocekujem i protiv Augsburga(naravno osim ako ih ne razvalimo 7-0 i sljedecih 5 tekmi se borimo da damo gol) jos ako ne damo gol u prvom poluvremenu biti ce jako veselo do kraja,naravo ovo sve sa fenomenalnim pranjicem u prvoj postaviNajgolemije je bilo kad zadnjih par minuta protiv Nurnebrga nastojimo sacuvati loptu sto duze i bjezimo kod korner zastavice
![]()
Prije sam davao 60-40 omjer sansi u korist Reala za prolaz ali sad je to vec 75-25,naravno to, ako Danijel ne bude igrao
![]()
Kao drugo šanse koje daješ Realu su totalno nerealne, ako ćemo pričati o nekim šansama onda je to 50% - 50%.
Navedi mi razloge zbog kojih daješ Realu šanse od 75% ??bavaraccccc je napisao/la:A daj covjece 50-50 sanse pa brate svi volimo Bayern i ja bih volio da prođu cigane iz Madrida ali nisi realan sa 50-50 to navijacki subjektivizam izlazi iz tebe....Saurman je napisao/la:Kao prvo JP je odmarao pojedine igrače protiv Nurnberga što je razumljivo jer igramo na tri fronta a igrače stiže umor.Igra je bila dosta dobra uz nekoliko neiskorištenih šansi i poništen gol, znači ne možeš očekivati da Bayern u svakoj utakmici igra sa 120% i uvalja 3-5 komada protivniku.bavaraccccc je napisao/la:Nevjerovatno koji j ebeni pad igre protiv Nurnberga,ne mogu da vjerujem,taman se covjek malo ponada dobroj igri i ocekuje da se konacno stabilizujemo sto nam sada pogotovo treba jer stizu jako teske tekme(dortmund,real) i onda te jedan j ebeni nurnberg uz svo moguce postovanje koje postoji na zemlji prizemlji,normala ne ocekujes sada da ih razvalimo 345-0 ali bilo bi lijepo zavrsiti makar sa 2-0 ali evo i da zavrsi 1-0 ali da je bilo igre da pobjeda ne dolazi u pitanje ali ni to,nego strepimo do 90 + da li ce nam "mocni" Nurneberg dati go,slicnu igru ocekujem i protiv Augsburga(naravno osim ako ih ne razvalimo 7-0 i sljedecih 5 tekmi se borimo da damo gol) jos ako ne damo gol u prvom poluvremenu biti ce jako veselo do kraja,naravo ovo sve sa fenomenalnim pranjicem u prvoj postaviNajgolemije je bilo kad zadnjih par minuta protiv Nurnebrga nastojimo sacuvati loptu sto duze i bjezimo kod korner zastavice
![]()
![]()
- bavaraccccc
- Kontakt:
Paa saurmane zato sto je spanska liga 2 puta jaca od njemacke,real je prvi u toj ligi,dere sve redom,jednostavno ne mozes naci manu te ekipe,postizu nevjerovatno puno golova,cak i nakon sto prime 1 ili 2 oni uglavnom pobjeduju,imaju sirinu na klupi,kvalitetniji kadar,prakticki 3-4 igraca iz baye su jednaki sa realovcima ili eventualno bolji,u nas puse u obrani vise nego iz ventilatora,znate kakav je ritam u reala.znate sta bi oni uradili nurnebrgu,rastovarili bi ih na proste faktore,mozes li se sjetiti barem jednom ove sezone da je Real podbacio da je odigrao onako kako smo mi odigrali protiv freiburga,nurnberga i mnogih drugih klubova,jednostavno real trenutno predstavlja masineriju,auto tipa ferrari,a mi smo nesto kao golf 2 trenutno u odnosu na njih,nama je zamjena za bilala pranjic a njima je za ronalda di maria,granero,benzema,higuain pa zar ti treba ista vise od ovoga majstore??
-
Bundesliga
- Kontakt:
Spanska liga 2 puta jaca od Njemackebavaraccccc je napisao/la:Paa saurmane zato sto je spanska liga 2 puta jaca od njemacke,real je prvi u toj ligi,dere sve redom,jednostavno ne mozes naci manu te ekipe,postizu nevjerovatno puno golova,cak i nakon sto prime 1 ili 2 oni uglavnom pobjeduju,imaju sirinu na klupi,kvalitetniji kadar,prakticki 3-4 igraca iz baye su jednaki sa realovcima ili eventualno bolji,u nas puse u obrani vise nego iz ventilatora,znate kakav je ritam u reala.znate sta bi oni uradili nurnebrgu,rastovarili bi ih na proste faktore,mozes li se sjetiti barem jednom ove sezone da je Real podbacio da je odigrao onako kako smo mi odigrali protiv freiburga,nurnberga i mnogih drugih klubova,jednostavno real trenutno predstavlja masineriju,auto tipa ferrari,a mi smo nesto kao golf 2 trenutno u odnosu na njih,nama je zamjena za bilala pranjic a njima je za ronalda di maria,granero,benzema,higuain pa zar ti treba ista vise od ovoga majstore??
Ti me uveliko podsjecas na forumasa ciji nick je isao FCBAYERN , uvijek je gurao neki pesimizam, a sto je najgore pesimizam nepotkrijepljen dokazima i argumentima. Ako igraci i rukovodstvo Bayerna vjeruju u prolaz protiv Reala ne znam zasto ti ne mozes vjerovati, Bayern je ogroman klub i sigurno nije "GOLF 2" u odnosu na Real.M.
Na kraju da ti kazem vjeruj u svoj klub, nema predaje prije nego li je utakmica uopste pocela, a to povjerenje ce igraci na terenu sigurno nagraditi.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
U toj ligi jedino sto iole valja su Real.M i Barcelona
onda to znaci da u Bundesci jedini klub koji valja je Bayern 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Odmah na početku si otišao previše ulijevo i lupio u stub sa izjavom da je španska liga 2x jača, Primera ni u kojem slučaju nije jača od Bundeslige jer da im nije Barcelone ovih nekoliko godina sad bi gledali u leđa žabarima ne bi da idem dalje u raspravu oko lige...bavaraccccc je napisao/la:Paa saurmane zato sto je spanska liga 2 puta jaca od njemacke,real je prvi u toj ligi,dere sve redom,jednostavno ne mozes naci manu te ekipe,postizu nevjerovatno puno golova,cak i nakon sto prime 1 ili 2 oni uglavnom pobjeduju,imaju sirinu na klupi,kvalitetniji kadar,prakticki 3-4 igraca iz baye su jednaki sa realovcima ili eventualno bolji,u nas puse u obrani vise nego iz ventilatora,znate kakav je ritam u reala.znate sta bi oni uradili nurnebrgu,rastovarili bi ih na proste faktore,mozes li se sjetiti barem jednom ove sezone da je Real podbacio da je odigrao onako kako smo mi odigrali protiv freiburga,nurnberga i mnogih drugih klubova,jednostavno real trenutno predstavlja masineriju,auto tipa ferrari,a mi smo nesto kao golf 2 trenutno u odnosu na njih,nama je zamjena za bilala pranjic a njima je za ronalda di maria,granero,benzema,higuain pa zar ti treba ista vise od ovoga majstore??
Što se tiče igračkog kadra gledajući Real mnogi dobiju sliku kako je to jak tim koji dere sve ali ja ne mislim tako iz činjenice da nisu imali dostojnog protivnika u ovoj sezoni osim Barcelone poluamaterski Apoel su slomili tek pred kraj utakmice mislim,....dok je Bayern već dokazao da se može nositi sa jakim timovima City,Napoli, ko mi kaže da Real ima bolje igrače od Citya mogu se samo slatko nasmijati.
Možda Real ima oblik Ferarija ali ispod haube je motor Seat Ibize.
Uvjeren sam 100% u prolaz.
Da li neko zna kako se kreće cijena karata za utakmicu Bajern-Augsburg ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.