FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bilo bi fino da barem ova utakmica odmah posle incidenta prođe bez i jedne petarde, bez ičega pirotehničkog. Samo grla, dlanovi, šake i šalovi... Nekako imam osjećaj ako sjever se uhaviza da bi to mnogo bolje bilo pred kraj sezone... Ne znam, nisam pametan.
Samo Saraj'vo.
S obzirom na dešavanja na prethodnoj utakmici FK Sarajevo i gnusne natpise u medijima koji su iskoristili priliku da maksimalno osude upotrebu pirotehnike na tribini, te povodom povrede našeg brata sa Sjevera, UNFKS ovom prilikom želi da se obrati javnosti u vezi nemilog događaja. Pirotehnika je uvijek bila i biće dio podrške koju smo Vam nesebično pružali i pružat ćemo sve ove godine. Sami je plaćamo, sami ćemo plaćati posljedice iste, na ovaj ili onaj način. Nažalost, u ovom slučaju ćemo je skupo platiti, ali ćemo je platiti kao što smo i mnogo puta prije. UNFKS preuzima svu odgovornost zbog nemilog događaja te ovom prilikom obavještavamo javnost u BiH da ćemo učiniti sve da se slične greške ne ponavljaju, odnosno iskorijene. Ništa nije i ne smije biti ispred jednog mladog života. Apelujemo i nadamo se da ovaj događaj neće "otjerati" navijače FKS sa tribina najdražeg nam stadiona. Također koristimo ovu priliku da pozovemo sve navijače FKS da se pojavimo u što većem broju na narednoj utakmici najdražeg nam kluba. Motiva i razloga je mnogo, a vjerujemo da je borba za dva trofeja najveći mogući motiv! Svi na Sjever - Sarajevo forever!PitarBordo je napisao/la:Bilo bi fino da barem ova utakmica odmah posle incidenta prođe bez i jedne petarde, bez ičega pirotehničkog. Samo grla, dlanovi, šake i šalovi... Nekako imam osjećaj ako sjever se uhaviza da bi to mnogo bolje bilo pred kraj sezone... Ne znam, nisam pametan.
Podsjećamo da će UNFKS raditi u ponedjeljak i utorak od 17:00h do 19:00h. Svi koji nemaju obilježja grupe neka se osjećaju slobodno da posjete prostorije udruženja i da se naoružaju šalovima, majicama i šeširima.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ma ja. Samo ovo "sami je plaćamo, sami ćemo plaćati posljedice iste" i nije baš tačno. Nešto se ne sjećam da je UNFKS plaćao kazne koje Savez izreče na konto pirotehnike. Al' nesje, to je moja želja neka, imam dovoljno godina da znam da ono što se desilo protiv Slobode će biti zaboravljeno u roku od mjesec dana i sve će po starom biti, dok se opet neko ne povrijedi, i tako sve u krug.mma_hz je napisao/la:S obzirom na dešavanja na prethodnoj utakmici FK Sarajevo i gnusne natpise u medijima koji su iskoristili priliku da maksimalno osude upotrebu pirotehnike na tribini, te povodom povrede našeg brata sa Sjevera, UNFKS ovom prilikom želi da se obrati javnosti u vezi nemilog događaja. Pirotehnika je uvijek bila i biće dio podrške koju smo Vam nesebično pružali i pružat ćemo sve ove godine. Sami je plaćamo, sami ćemo plaćati posljedice iste, na ovaj ili onaj način. Nažalost, u ovom slučaju ćemo je skupo platiti, ali ćemo je platiti kao što smo i mnogo puta prije. UNFKS preuzima svu odgovornost zbog nemilog događaja te ovom prilikom obavještavamo javnost u BiH da ćemo učiniti sve da se slične greške ne ponavljaju, odnosno iskorijene. Ništa nije i ne smije biti ispred jednog mladog života. Apelujemo i nadamo se da ovaj događaj neće "otjerati" navijače FKS sa tribina najdražeg nam stadiona. Također koristimo ovu priliku da pozovemo sve navijače FKS da se pojavimo u što većem broju na narednoj utakmici najdražeg nam kluba. Motiva i razloga je mnogo, a vjerujemo da je borba za dva trofeja najveći mogući motiv! Svi na Sjever - Sarajevo forever!PitarBordo je napisao/la:Bilo bi fino da barem ova utakmica odmah posle incidenta prođe bez i jedne petarde, bez ičega pirotehničkog. Samo grla, dlanovi, šake i šalovi... Nekako imam osjećaj ako sjever se uhaviza da bi to mnogo bolje bilo pred kraj sezone... Ne znam, nisam pametan.
Podsjećamo da će UNFKS raditi u ponedjeljak i utorak od 17:00h do 19:00h. Svi koji nemaju obilježja grupe neka se osjećaju slobodno da posjete prostorije udruženja i da se naoružaju šalovima, majicama i šeširima.
Samo Saraj'vo.
Znam,uredu baklje i dimnne,al ovi topovski,petarde...Ko ce dovesti djecu ba,mene od 28 god istrza ..PitarBordo je napisao/la:Ma ja. Samo ovo "sami je plaćamo, sami ćemo plaćati posljedice iste" i nije baš tačno. Nešto se ne sjećam da je UNFKS plaćao kazne koje Savez izreče na konto pirotehnike. Al' nesje, to je moja želja neka, imam dovoljno godina da znam da ono što se desilo protiv Slobode će biti zaboravljeno u roku od mjesec dana i sve će po starom biti, dok se opet neko ne povrijedi, i tako sve u krug.mma_hz je napisao/la:S obzirom na dešavanja na prethodnoj utakmici FK Sarajevo i gnusne natpise u medijima koji su iskoristili priliku da maksimalno osude upotrebu pirotehnike na tribini, te povodom povrede našeg brata sa Sjevera, UNFKS ovom prilikom želi da se obrati javnosti u vezi nemilog događaja. Pirotehnika je uvijek bila i biće dio podrške koju smo Vam nesebično pružali i pružat ćemo sve ove godine. Sami je plaćamo, sami ćemo plaćati posljedice iste, na ovaj ili onaj način. Nažalost, u ovom slučaju ćemo je skupo platiti, ali ćemo je platiti kao što smo i mnogo puta prije. UNFKS preuzima svu odgovornost zbog nemilog događaja te ovom prilikom obavještavamo javnost u BiH da ćemo učiniti sve da se slične greške ne ponavljaju, odnosno iskorijene. Ništa nije i ne smije biti ispred jednog mladog života. Apelujemo i nadamo se da ovaj događaj neće "otjerati" navijače FKS sa tribina najdražeg nam stadiona. Također koristimo ovu priliku da pozovemo sve navijače FKS da se pojavimo u što većem broju na narednoj utakmici najdražeg nam kluba. Motiva i razloga je mnogo, a vjerujemo da je borba za dva trofeja najveći mogući motiv! Svi na Sjever - Sarajevo forever!PitarBordo je napisao/la:Bilo bi fino da barem ova utakmica odmah posle incidenta prođe bez i jedne petarde, bez ičega pirotehničkog. Samo grla, dlanovi, šake i šalovi... Nekako imam osjećaj ako sjever se uhaviza da bi to mnogo bolje bilo pred kraj sezone... Ne znam, nisam pametan.

FK SARAJEVO.
Hej Cala Cala tako ti Allaha,odvedi nas Cala do Lige prvaka
DUPLA KRUNA !
NAPRIJED BORDO BIJELI
DUPLA KRUNA !
NAPRIJED BORDO BIJELI
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
- PitarBordo
- Kontakt:
Ove sezone samo na pirotehniku klub je platio 50.000 KM, s druge strane to što ti kažeš ko će dovesti djete da se istraumira od detonacija i slično. Kao što nam treba reforma u sportskom segmentu kluba, mislim da tako isto treba reforma navijačke tribine. Ali možda s druge strane je do mene i ja kenjam, ko će znati...mma_hz je napisao/la:Znam,uredu baklje i dimnne,al ovi topovski,petarde...Ko ce dovesti djecu ba,mene od 28 god istrza ..![]()
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jer ne mislim da ce doci toliko rajemma_hz je napisao/la:StoMortemHz je napisao/la:7 dostamma_hz je napisao/la:Sve ispod 10 milja je SRAMOTNO,SRAMOTNO I SRAMOTNO.![]()
![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije se mislilo na te posljedice..PitarBordo je napisao/la:Ma ja. Samo ovo "sami je plaćamo, sami ćemo plaćati posljedice iste" i nije baš tačno. Nešto se ne sjećam da je UNFKS plaćao kazne koje Savez izreče na konto pirotehnike. Al' nesje, to je moja želja neka, imam dovoljno godina da znam da ono što se desilo protiv Slobode će biti zaboravljeno u roku od mjesec dana i sve će po starom biti, dok se opet neko ne povrijedi, i tako sve u krug.mma_hz je napisao/la:S obzirom na dešavanja na prethodnoj utakmici FK Sarajevo i gnusne natpise u medijima koji su iskoristili priliku da maksimalno osude upotrebu pirotehnike na tribini, te povodom povrede našeg brata sa Sjevera, UNFKS ovom prilikom želi da se obrati javnosti u vezi nemilog događaja. Pirotehnika je uvijek bila i biće dio podrške koju smo Vam nesebično pružali i pružat ćemo sve ove godine. Sami je plaćamo, sami ćemo plaćati posljedice iste, na ovaj ili onaj način. Nažalost, u ovom slučaju ćemo je skupo platiti, ali ćemo je platiti kao što smo i mnogo puta prije. UNFKS preuzima svu odgovornost zbog nemilog događaja te ovom prilikom obavještavamo javnost u BiH da ćemo učiniti sve da se slične greške ne ponavljaju, odnosno iskorijene. Ništa nije i ne smije biti ispred jednog mladog života. Apelujemo i nadamo se da ovaj događaj neće "otjerati" navijače FKS sa tribina najdražeg nam stadiona. Također koristimo ovu priliku da pozovemo sve navijače FKS da se pojavimo u što većem broju na narednoj utakmici najdražeg nam kluba. Motiva i razloga je mnogo, a vjerujemo da je borba za dva trofeja najveći mogući motiv! Svi na Sjever - Sarajevo forever!PitarBordo je napisao/la:Bilo bi fino da barem ova utakmica odmah posle incidenta prođe bez i jedne petarde, bez ičega pirotehničkog. Samo grla, dlanovi, šake i šalovi... Nekako imam osjećaj ako sjever se uhaviza da bi to mnogo bolje bilo pred kraj sezone... Ne znam, nisam pametan.
Da ih ima 2,3 milje na sjeveru svaku tekmu, pirotehnika bi bila manje zanimljiva. Ovako slabu brojnost pokusavaju kompenzirati nekim efektima, sto je po meni apsulutno pogresno.
Ne vidim nista pozitivno u tome protiv, lupam sad, Krupe zapaliti 7,8 baklji u sred bijela dana.
Ne vidim nista pozitivno u tome protiv, lupam sad, Krupe zapaliti 7,8 baklji u sred bijela dana.
Ma dobro,ponavljamo se po 100 put..PitarBordo je napisao/la:Ove sezone samo na pirotehniku klub je platio 50.000 KM, s druge strane to što ti kažeš ko će dovesti djete da se istraumira od detonacija i slično. Kao što nam treba reforma u sportskom segmentu kluba, mislim da tako isto treba reforma navijačke tribine. Ali možda s druge strane je do mene i ja kenjam, ko će znati...mma_hz je napisao/la:Znam,uredu baklje i dimnne,al ovi topovski,petarde...Ko ce dovesti djecu ba,mene od 28 god istrza ..![]()
Pali derbi,pali Zrinjski,Siroki,Sloboda,al nemoj paliti Radnik,Krupa,Vitez u po dana,iako i Savez imali prilicno glupih kazni(megafon).

Opet kazem mene uzasavaju topovski,petarde i tako te stvari..
FK SARAJEVO.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
- escobarpablo
- Kontakt:
6-7 k protiv Lištice, i x2 poklon kvota 

FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
- PitarBordo
- Kontakt:
100% - sjećam se haman prošle sezone neka dnevna je utakmica bila, na početku sezone vako, sunce sija, a na sjeveru blicevi...mma_hz je napisao/la:Ma dobro,ponavljamo se po 100 put..PitarBordo je napisao/la:Ove sezone samo na pirotehniku klub je platio 50.000 KM, s druge strane to što ti kažeš ko će dovesti djete da se istraumira od detonacija i slično. Kao što nam treba reforma u sportskom segmentu kluba, mislim da tako isto treba reforma navijačke tribine. Ali možda s druge strane je do mene i ja kenjam, ko će znati...mma_hz je napisao/la:Znam,uredu baklje i dimnne,al ovi topovski,petarde...Ko ce dovesti djecu ba,mene od 28 god istrza ..![]()
Pali derbi,pali Zrinjski,Siroki,Sloboda,al nemoj paliti Radnik,Krupa,Vitez u po dana,iako i Savez imali prilicno glupih kazni(megafon).![]()
![]()
Opet kazem mene uzasavaju topovski,petarde i tako te stvari..

Mi tamo protiv neke Mladosti, Travnika četverocifrene kazna kupimo, ako treba za derbi da se pali, bombarduje, šta već, neka se radi, svako na svoju odgovornost, ali ove tekme gdje nas je šaka na sve tri tribine i podne tek prošlo... Ma haj sto puta rečeno, neće se ništa promjeniti, takva furka šta već...
Samo Saraj'vo.
Šta kaže Dejan Bandović na ovom audio snimku, u meni gori želja sva
To je znači @Majkl 

SRETAN BROJ - 1725
Nego jestel gledali ovu emisiju na Hayatu,sto vodi Surke ono Korner challenge i one zajebancije...
E majko sto sam oplako hahaha..Hebib zatrokiro..
Al ubijaju kornere sta je ovo,niko nije ni blizu bio nasim.
E majko sto sam oplako hahaha..Hebib zatrokiro..

Al ubijaju kornere sta je ovo,niko nije ni blizu bio nasim.

FK SARAJEVO.
Pa i Said ubija na treninzima, alimma_hz je napisao/la:Nego jestel gledali ovu emisiju na Hayatu,sto vodi Surke ono Korner challenge i one zajebancije...
E majko sto sam oplako hahaha..Hebib zatrokiro..![]()
![]()
Al ubijaju kornere sta je ovo,niko nije ni blizu bio.

SRETAN BROJ - 1725
I da tako bude, a ništa se na kraju ne osvoji prvi ćeš pljuvati po svemu što ima veze sa Sarajevom i udarati nove prognoze oko negative.Evander je napisao/la:Halalim kup za 3 boda u Mostaru!
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 08 maj 2017, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725
- Orangina85
- Kontakt:
Ovo saopstenje grupe je sramota, bolje da se presutilo. Ne bih dalje nastavljao na tu temu. Sto se kupa i prve tekme tice mislim da je najbitnije da ne primimo gol, cak nisam nezadovoljan i rezultatom 0:0.
Za posjetu ne znam sta da ocekujem, sramota je sve ispod 10 milja, prvenstveno zbog Cale pa onda i ekipe jer odavno nisam srcanije/borbenije Sarajevo gledao.
Za posjetu ne znam sta da ocekujem, sramota je sve ispod 10 milja, prvenstveno zbog Cale pa onda i ekipe jer odavno nisam srcanije/borbenije Sarajevo gledao.
Ma **** ozbilju brate,obavezno pregledaj,oplakaces..pitic je napisao/la:Pa i Said ubija na treninzima, alimma_hz je napisao/la:Nego jestel gledali ovu emisiju na Hayatu,sto vodi Surke ono Korner challenge i one zajebancije...
E majko sto sam oplako hahaha..Hebib zatrokiro..![]()
![]()
Al ubijaju kornere sta je ovo,niko nije ni blizu bio.![]()

FK SARAJEVO.
Mehmed Janjoš i u ovim godinama izgleda više kao fudbaler i sportista nego Said Husejinović! Ubija na treninzima.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 5 gostiju.