Premijer liga BiH - aktuelno

jurisicduska
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la jurisicduska » 26 nov 2025, 14:49

guadalupe je napisao/la:
26 nov 2025, 14:47
Al ovo fkt nigdje nema nego u Bosni, frajer kao milioner i otvori firmu na Sedreniku u kuci od bivseg malverzatora sa Grbavice. I sada ce kao sa Sedrenika upumpavati milione u klub sa Grbavice, isto film :D
Bašča kod Ene pored odmah.
Mogu tu skupštinu držat nije veliko ali kako će skupština postat samo njih dvojica mogu rezervisat.

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 26 nov 2025, 14:52

jurisicduska je napisao/la:
26 nov 2025, 14:32
bvsic je napisao/la:
26 nov 2025, 14:28
A kakve konkretne veze on ima sa fudbalom, jel radio negdje prije ili samo ima pare?
Zasto ocekuju kone ista bolje od ovog sad?
Brate pare + Nijaz Brkovic ti je ekvivalent ko Vico sad. To je vec viđeno. Uostalom u toj eri su osvojili sve trofeje sto imaju skoro. Tako da ne znam kako ne vidis da ce im bit bolje isto kao i zadnji mandat sa Osimom. To su ljudi koji su dokazali da znaju.
Meni je ovo fascinantno sve :rol:

Prvo sto 10+ godina nama seru prodali se prodali se, onda pogidose da se prodaju (samo sto oni to zovu drugacije) i to bratu od Ismira. Eto zavadjeni su dobro, ali opet. Sta bi s onim silnim parolama?

Zatim ova imena sto se pominju u medijima i po mahali, znaci Brkovic, Kozaric, Gredic... ljudi ih jednom u crno zavili sad valjda treba opet. Generalno ispuhali davno bez uticaja bez iceg. Iskihali su oni te trofeje i dan danas ih kisu a te metode Nijaza i slicnih vise ne prolaze niti sjede isti ljudi u savezu. Ali haj valjda kontaju Brkovic 2008 gurao koverte sudijama pa moze to i danas.

A najinteresantnije je sto Ismir posudjuje i zavija nas u crno dok mu je brat melek koji ulaze i to ulaze da se ne pita nista oko kluba samo im daje pare onako :bow:

Sad ja koliko sam shvatio plan je da smanje skupstinu i sve ostalo. Znaci bio Mirvic najbolji ili najgori investitor na svijetu on moze za smijesne pare kupit 5-6 ljudi i fakticki privatizovati klub i to drito sa Sedrenika. Ali eto to nije prodaja nekako ne znam ni ja kako a ne znaju ni oni.

Ja sumnjam da ce ikad ovo izglasati uopste, ali cijela prica im je toliko licemjerna da je smijesno.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 nov 2025, 14:58

Hordas1990 je napisao/la:
26 nov 2025, 14:52

Meni je ovo fascinantno sve :rol:

Prvo sto 10+ godina nama seru prodali se prodali se, onda pogidose da se prodaju (samo sto oni to zovu drugacije) i to bratu od Ismira. Eto zavadjeni su dobro, ali opet. Sta bi s onim silnim parolama?

Zatim ova imena sto se pominju u medijima i po mahali, znaci Brkovic, Kozaric, Gredic... ljudi ih jednom u crno zavili sad valjda treba opet. Generalno ispuhali davno bez uticaja bez iceg. Iskihali su oni te trofeje i dan danas ih kisu a te metode Nijaza i slicnih vise ne prolaze niti sjede isti ljudi u savezu. Ali haj valjda kontaju Brkovic 2008 gurao koverte sudijama pa moze to i danas.

A najinteresantnije je sto Ismir posudjuje i zavija nas u crno dok mu je brat melek koji ulaze i to ulaze da se ne pita nista oko kluba samo im daje pare onako :bow:

Sad ja koliko sam shvatio plan je da smanje skupstinu i sve ostalo. Znaci bio Mirvic najbolji ili najgori investitor na svijetu on moze za smijesne pare kupit 5-6 ljudi i fakticki privatizovati klub i to drito sa Sedrenika. Ali eto to nije prodaja nekako ne znam ni ja kako a ne znaju ni oni.

Ja sumnjam da ce ikad ovo izglasati uopste, ali cijela prica im je toliko licemjerna da je smijesno.
Sa zadnjom recenicom si se malo izvadio :mrgreen:

U pravu si, licemjerna je prica zato sto je vi kreirate.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 26 nov 2025, 14:59

guadalupe je napisao/la:
Al ovo fkt nigdje nema nego u Bosni, frajer kao milioner i otvori firmu na Sedreniku u kuci od bivseg malverzatora sa Grbavice. I sada ce kao sa Sedrenika upumpavati milione u klub sa Grbavice, isto film :D
Da je barem firmu, nego fondaciju :rol: :rol: :rol:
Kao da finansira kulturnu saradnju kinematografskog udruzenja i KUD Kolo srpskih sestara

GrgurPlinskii
Kontakt:

Post Postao/la GrgurPlinskii » 26 nov 2025, 15:03

Izbaci mi na yt ovaj video kako su u podveležju od livade napravili stadion i aj može se reći da sliči na stadion, ali zape mi za uho u 20minutnom videu jedno 13 minuta spada na zahvalu politici, od Sda, SDP, vladi federacije. U jednom dijelu čak neki lik bivši "funkcioner" kluba kaže da im je jednu tribinu omogućio ministar za raseljena lica, znači pare od izbjeglica, povratnika upumpavale se u tribinu. Politička kurava...

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 26 nov 2025, 15:05

Imal ko od pitara da bi bacio okladicu?Duskice dali si zainteresovana?Mogu i drugi.Kad vec svi znate da nema nista od toga,da je mazanje ociju,volio bi da vidim ko ima damu da potvrdi to sto govori.Ako ima neko,evo ja sam zainteresovan.
Brko iz druge galaksije!

Resolute
Kontakt:

Post Postao/la Resolute » 26 nov 2025, 15:08

Dolaze li navijaci zeljeznicara za vikend u Banja Luku? Ima li najava kakvih, pusta li ih mup nas, Borac ?

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 26 nov 2025, 15:11

guadalupe je napisao/la:
Meni nema nnista cudno u tome, jer mi se necemo prodati kao vi
Nama treba investitor, a ne vlasnik
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 26 nov 2025, 15:12, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

mobih
Kontakt:

Post Postao/la mobih » 26 nov 2025, 15:12

GrgurPlinskii je napisao/la:
26 nov 2025, 15:03
Izbaci mi na yt ovaj video kako su u podveležju od livade napravili stadion i aj može se reći da sliči na stadion, ali zape mi za uho u 20minutnom videu jedno 13 minuta spada na zahvalu politici, od Sda, SDP, vladi federacije. U jednom dijelu čak neki lik bivši "funkcioner" kluba kaže da im je jednu tribinu omogućio ministar za raseljena lica, znači pare od izbjeglica, povratnika upumpavale se u tribinu. Politička kurava...
prvo, **** te podvelez. drugo, u svakoj drugoj normalnoj drzavi se ne bi moglo desiti da klub bude protjeran sa svoga, a u najmanju ruku bi mu se platila odsteta. Neko u svojoj istoriji godina napravi tri stadiona, neko i onaj jedan jad sto ima morao je ukrasti...

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 26 nov 2025, 15:13

Ovi iz Željezinčara su stvarno blesavi.

Voda nije radioaktivna, voda je malo radioaktivna. Tako i oni o pregovorima.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 26 nov 2025, 15:15

mobih je napisao/la:
26 nov 2025, 15:12
prvo, **** te podvelez. drugo, u svakoj drugoj normalnoj drzavi se ne bi moglo desiti da klub bude protjeran sa svoga, a u najmanju ruku bi mu se platila odsteta. Neko u svojoj istoriji godina napravi tri stadiona, neko i onaj jedan jad sto ima morao je ukrasti...
Kako sam i prije pisao, komšije se još uvijek slabo snalaze u Mostaru, ali je zabavno za čitati kako se blamiraju.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 26 nov 2025, 15:16

NoDi80 je napisao/la:
26 nov 2025, 15:11
guadalupe je napisao/la:
Meni nema nnista cudno u tome, jer mi se necemo prodati kao vi
Nama treba investitor, a ne vlasnik
Kako moj Nodi nema nista cudno da milioner u podrumu kuce na Sedreniku otvara fondaciju :rol:

Pa vise bi se vi prodali nego sto smo mi, kod nas mimo mirvica i tana imas jos 50 ulagaca koji su navijaci Sarajeva, samo u manjim procentima , kod Vas bi bio samo Sanin koji bi sve dobio.

LondonBlues
Kontakt:

Post Postao/la LondonBlues » 26 nov 2025, 15:18

Balorda je napisao/la:
26 nov 2025, 15:15
mobih je napisao/la:
Kako sam i prije pisao, komšije se još uvijek slabo snalaze u Mostaru, ali je zabavno za čitati kako se blamiraju.
Jedan je jedan Mostar, jedan je Bijeli Brijeg na njemu igra Zrinjski, velez u vrapcice
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 26 nov 2025, 15:20

al pazi strateskog partnera
U tački pod rednim brojem dva navodi se da ”Kupac” namjerava steći potpuno i neopozivo vlasništvo nad Klubom preuzimanjem 100% udjela u Klubu.
Otkad partneri preuzimaju 100% udjela :mrgreen: FK Saopstenje za svoju navijacku bazu

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 26 nov 2025, 15:31

Izgleda škutorima jako teško pao onaj video kada se iz ljubavi nešto izgradi. Još će im veća mukica biti kada one lopine iz gradskih struktura namirišu gengele i odluče zgrade praviti, a njih deložiraju na Lokomotivin stadion u rodoč. Taman im ona tribinica dovoljna koliko ih ima :urnebes:

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 26 nov 2025, 15:34

:ljepota:
slika
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Jurica95
Kontakt:

Post Postao/la Jurica95 » 26 nov 2025, 15:35

mobih je napisao/la:
Generacijska greška koja će imati dalekosežne posljedice je što Velež nije gradio stadion u Sjevernom logoru

GrgurPlinskii
Kontakt:

Post Postao/la GrgurPlinskii » 26 nov 2025, 15:51

Threeplanetrees je napisao/la:
26 nov 2025, 15:31
Izgleda škutorima jako teško pao onaj video kada se iz ljubavi nešto izgradi. Još će im veća mukica biti kada one lopine iz gradskih struktura namirišu gengele i odluče zgrade praviti, a njih deložiraju na Lokomotivin stadion u rodoč. Taman im ona tribinica dovoljna koliko ih ima :urnebes:
Ljubav prema KPJ, Brozu, Izetbegoviću, Nikšiću,Komšića, SDA, SDP, DF, SBIH...

Nemanja99
Kontakt:

Post Postao/la Nemanja99 » 26 nov 2025, 15:52

Što bi gradili kad će nam opet pripasti. Oportunisti 1905.
Sjeverni logor će se ionako za par desetljeća zvati Novi Cim.

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 26 nov 2025, 15:56

26 nov 2025, 15:51
Threeplanetrees je napisao/la:
26 nov 2025, 15:31
Ljubav prema KPJ, Brozu, Izetbegoviću, Nikšiću,Komšića, SDA, SDP, DF, SBIH...
Pa ko vam ovu sada tribinu gradi? Tisuću dvjesto "plemića" koliko vas ima skupilo pare :rol:

Nemanja po hrabrosti jedne i druge mladosti pola dana vam fore dajem

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Mostarska, MukiBek i 57 gostiju.