Ovo je dobra odluka samo iz razloga sto ces moci lakse dovesti igraca sa tih prostora i odmah ga registrovati, jedino sto mi se ne svidja to sto su smanjili sa 5 na 3 strana igraca, i onako mi tesko dovedem jednog stranog a kamoli 3 strana igraca, to se nije desilo jos nikad kod nas ne racunam ove sa ex-you, Zrinjski bez i jednog stranog igraca dominira Bh ligom tako da sve je jasnomeecko je napisao/la: ↑20 jun 2023, 17:44Ovo je jako glupa odluka koja će igrače iz BiH, a naročito mlade, staviti u lošu poziciju.
Što neko napisa, pogoduje Borcu i Širokom/Zrinjskom koji dovode igrače iz SR/HR.
Neko će napisati nisu kvalitet, međutim ti igrači koji dođu iz SR/HR ne donose ništa izuzev prividno bolje igre na BH terenima, dok za evropske utakmice su ništa
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Pa uvijek smo mi dovodili te igrace i kombinirali s nasom? Ne vidim razlog da ne nastavimo isto zbog ove uzasne odluke Saveza.Edin1982 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 19:12Nama je bitno da mi ne dovodimo te igrače,i da pojačamo rad sa našim djecom (više trenera) imali smo i imat ćemo talente samo je problem da ne može sa 50 djece raditi 1ili 2 trenera,i to kada riješimo klub može živjeti od transfera ...A ovi neka dovode koga hoće polako!!!
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Hvala qurcu pa se Azmir vraca sa ove mini reprezentativne gubitnicke turneje , pa da znamo na cemu smo konacno.
🔴⚫️
- Beduin
- Kontakt:
Ako ima nešto pozitivno u igranju FL, to je da nema reprezentativne pauze i prebacivanja sve pažnje na reprezentaciju...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Jesi ih se u zadnjih 20 dana naotvarao, a i steakova najeo, dosta ti je do penzije

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Do Champagne and Steak Even Go Together? The short answer is: Yes!
Often viewed as an aperitif, champagne actually holds its own as a versatile food wine.
Champagne exhibits minerality, a quality that adds depth to savory and meaty flavors such as those found in steak.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Nikad nije dosta brate, ako nista do odluke fino cu se ugojit

A onda pravac u novi gym u Heezovoj zgradi.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Oj ja zaboravio da je sutra srijeda
Valja veceras sta proucit za sutrasnji dan

Valja veceras sta proucit za sutrasnji dan

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Bjeze i U21 od nas. Saletovic vrlo moguce da raskine ugovor i ode u Banovice, jer ih ubi neizvjesnost i bez prozivke jos uvijek.
Ne prate forum i ne znaju da ce doci malo bolji dani.
Ne prate forum i ne znaju da ce doci malo bolji dani.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Danas je taj dan !
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
- RollingPaper
- Kontakt:
“Moramo da obavijestimo sve nase navijace i simpatizere da se sastanak odlaze iz tehnickih razloga, a i moramo napomenuti da se pojavilo jos 16 anonimnih kandidata koji su spremni da uloze svoj privatni kapital. Molimo navijace za strpljenje. Sljedeci sastanak ce se odrzati sljedece sedmice u utorak, a mozda i nece” Rekli su iz FK Sloboda
Nemoj ba negative na sabahuRollingPaper je napisao/la: ↑21 jun 2023, 09:35“Moramo da obavijestimo sve nase navijace i simpatizere da se sastanak odlaze iz tehnickih razloga, a i moramo napomenuti da se pojavilo jos 16 anonimnih kandidata koji su spremni da uloze svoj privatni kapital. Molimo navijace za strpljenje. Sljedeci sastanak ce se odrzati sljedece sedmice u utorak, a mozda i nece” Rekli su iz FK Sloboda
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zaboravio si da je svih 16 kandidata dalo garancije da su spremni uloziti u startu 2 miliona minimalno.RollingPaper je napisao/la: ↑21 jun 2023, 09:35“Moramo da obavijestimo sve nase navijace i simpatizere da se sastanak odlaze iz tehnickih razloga, a i moramo napomenuti da se pojavilo jos 16 anonimnih kandidata koji su spremni da uloze svoj privatni kapital. Molimo navijace za strpljenje. Sljedeci sastanak ce se odrzati sljedece sedmice u utorak, a mozda i nece” Rekli su iz FK Sloboda
Azmir ako misli biti treba izjednaciti ponudu.
Mene fakat ne bi iznenadilo i da odgode sastanak za narednu sedmicu, al vjerovatno je danas konacna odluka
-
- Kontakt:
Ma kakvi danas konačna
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Dobar, dobarRollingPaper je napisao/la: ↑21 jun 2023, 09:35“Moramo da obavijestimo sve nase navijace i simpatizere da se sastanak odlaze iz tehnickih razloga, a i moramo napomenuti da se pojavilo jos 16 anonimnih kandidata koji su spremni da uloze svoj privatni kapital. Molimo navijace za strpljenje. Sljedeci sastanak ce se odrzati sljedece sedmice u utorak, a mozda i nece” Rekli su iz FK Sloboda

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Onom Secerovom malom i ekipi ne vjerujem ni sekunde, ocajnicki se ponasaju, izgubili su svaki kompas zajedno sa ovima iz UG.....kazu pola se grada podijelilo, izgleda ne vide dalje od nosa.....
🔴⚫️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.