FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Azmir ako dođe (vjerojatno hoće čim su se naši insajderi ušutili) nastaviti će gdje je stao ,ssh će biti razvojni tim a Sloboda izlog iz kojeg će se prodavati igrači...
-
- Kontakt:
Ma Azmir je novi gazda i to je to.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
- Beduin
- Kontakt:
Sad je upitno hoce li se dovesti obecani trener. 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
On sta obeca uvjek ispuni,nemojte sumnjati u to. Naravno osim kad ima opravdanje
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Cekaj prvo da se ozvanici ko preuzima klub. Nista nije gotovo dok ne bude gotovo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Mogao bi malo Barba uplovit u trenerske vode a
-
- Kontakt:
Ne znam koliko je pametno u ovakvoj situaciji dati Barbarezu šansu 

-
- Kontakt:
Nije naše da baratamo tuđim parama, pustit čovjeka da radi za razliku od prošli put i vjerovat mumontolivo18 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 13:31Ne znam koliko je pametno u ovakvoj situaciji dati Barbarezu šansu![]()
Prošli put kad smo upravljali tuđim parama (htjeli smo), na nos nam je skočilo
Ako ne smijem komentarisati dovodjenje igraca/trenera onda da odma kazem da sam protiv Azmirasimonknows je napisao/la: ↑20 jun 2023, 13:35Nije naše da baratamo tuđim parama, pustit čovjeka da radi za razliku od prošli put i vjerovat mumontolivo18 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 13:31Ne znam koliko je pametno u ovakvoj situaciji dati Barbarezu šansu![]()

Prvo da se vidi rasplet, pa sve ostalo. Sjecam se kad ste pravili roster za narednu sezonu PL ovdje a mi uveliko fenjerasi bili

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- RollingPaper
- Kontakt:
Ma sta ce ti trener u prvoj federalnoj, mogu i ja bit trener, samo napravi dobru spremnu ekipu i presisat ces ligu kao Gosk.
Atraktivan trener bi godio da nafura raju na stadion, ako bude Barbarez trener, doce ti 3,4 hiljade ljudi protiv Toska na Tusanj
Atraktivan trener bi godio da nafura raju na stadion, ako bude Barbarez trener, doce ti 3,4 hiljade ljudi protiv Toska na Tusanj
-
- Kontakt:
OK je komentar, ali znaš kako mi počinjemoMadal je napisao/la: ↑20 jun 2023, 14:05Ako ne smijem komentarisati dovodjenje igraca/trenera onda da odma kazem da sam protiv Azmirasimonknows je napisao/la: ↑20 jun 2023, 13:35Nije naše da baratamo tuđim parama, pustit čovjeka da radi za razliku od prošli put i vjerovat mumontolivo18 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 13:31Ne znam koliko je pametno u ovakvoj situaciji dati Barbarezu šansu![]()
Prvo da se vidi rasplet, pa sve ostalo. Sjecam se kad ste pravili roster za narednu sezonu PL ovdje a mi uveliko fenjerasi bili![]()
Tanka je linija između komentara i ovo je klub svijuuuu nassss
Na današnjoj sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine donesena je odluka da se igrači sa prostora bivše Jugoslavije ne tretiraju više kao stranci, saznaje naš portal.
Do sada je ekipa imala pravo da ima na terenu ili u zapisniku pet stranih fudbalera. Među njih su se svrstavali i igrači sa teritorije eks Jugoslavije.
Od danas se dakle ti fudbaleri neće smatrati strancima.
Konacno normalna odluka. Znam da nismo u PL, al trebat ce nam ubrzo
Do sada je ekipa imala pravo da ima na terenu ili u zapisniku pet stranih fudbalera. Među njih su se svrstavali i igrači sa teritorije eks Jugoslavije.
Konacno normalna odluka. Znam da nismo u PL, al trebat ce nam ubrzo

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Kakva normalna odluka, užasna...DamirT je napisao/la: ↑20 jun 2023, 15:20Na današnjoj sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine donesena je odluka da se igrači sa prostora bivše Jugoslavije ne tretiraju više kao stranci, saznaje naš portal.
Konacno normalna odluka. Znam da nismo u PL, al trebat ce nam ubrzo![]()

“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Objavio prije nego su ovi sve napisali.ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑20 jun 2023, 15:57Kakva normalna odluka, užasna...DamirT je napisao/la: ↑20 jun 2023, 15:20Na današnjoj sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine donesena je odluka da se igrači sa prostora bivše Jugoslavije ne tretiraju više kao stranci, saznaje naš portal.
![]()

Dzaba im za igrace iz ex yu kad su umanjili strance. Ova odluka najvise pogoduje Borcu, oni samo i dovode ove polovnjake iz Srbije

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
U svakom slučaju pogubno za naše mlade igrače...DamirT je napisao/la: ↑20 jun 2023, 15:59Objavio prije nego su ovi sve napisali.ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑20 jun 2023, 15:57Kakva normalna odluka, užasna...DamirT je napisao/la: ↑20 jun 2023, 15:20Na današnjoj sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine donesena je odluka da se igrači sa prostora bivše Jugoslavije ne tretiraju više kao stranci, saznaje naš portal.
![]()
![]()
Dzaba im za igrace iz ex yu kad su umanjili strance. Ova odluka najvise pogoduje Borcu, oni samo i dovode ove polovnjake iz Srbije![]()

“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Mi smo jedina država u Europi gdje je igrač sa EU papirima stranac 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ovo je jako glupa odluka koja će igrače iz BiH, a naročito mlade, staviti u lošu poziciju.
Što neko napisa, pogoduje Borcu i Širokom/Zrinjskom koji dovode igrače iz SR/HR.
Neko će napisati nisu kvalitet, međutim ti igrači koji dođu iz SR/HR ne donose ništa izuzev prividno bolje igre na BH terenima, dok za evropske utakmice su ništa
Što neko napisa, pogoduje Borcu i Širokom/Zrinjskom koji dovode igrače iz SR/HR.
Neko će napisati nisu kvalitet, međutim ti igrači koji dođu iz SR/HR ne donose ništa izuzev prividno bolje igre na BH terenima, dok za evropske utakmice su ništa
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Nama je bitno da mi ne dovodimo te igrače,i da pojačamo rad sa našim djecom (više trenera) imali smo i imat ćemo talente samo je problem da ne može sa 50 djece raditi 1ili 2 trenera,i to kada riješimo klub može živjeti od transfera ...A ovi neka dovode koga hoće polako!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.