FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- amazon
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sta nas boli neka stvar sta je on radio prije, opcenito svi koji imaju lovu su u ratu zgrabili. Ali opet to nije nasa briga. Sad za sad je poceo praviti stadion, ovo sto je pricao je ok sasvim, jos ono najbitnije sportski dio. Ja i dalje mislim da ne ide pravim putem, dosta tankih igraca imamo, ali vidjet cemo. Popustite s tim pricama ba, ovdje o Zelji se najmanje pise.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Mirsad Siljak je 2007 i 2008 imao veze sa Magamixom dali kao vanjski konstultant - saradnik ili ipak kao stalni zaposlenik Megamixa iskreno ne znam ali znam da je bio oko Misimovica tih godina, pa neko od njegovih radi u vrhu Megamixa, istina je da je Siljak dosao u klub prije Misimovica i od tada se pripremao teren, pa sjetite se samo kako je Misimovic ovladao klubom postepeno, kako je usao u klub kako je poceo pa sve do danasnjeg dana i sve ce vam biti jasno, ko ga je predlagao za koje funkcija i sam ulazak u skupstinu kluba itd. i sve ce vam biti jasno 

1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Cuj instalirao Siljka, a istog zapravo Amar instalirao.
@Hrasno
Zar Buki nije protiv Uprave, ti si pisao da on o tome javno govori. Zasto je digao ruku da je za ostanak ovih ljudi?
Amar je digao ruku da je za ostanak njih, meni je dovoljno.

@Hrasno
Zar Buki nije protiv Uprave, ti si pisao da on o tome javno govori. Zasto je digao ruku da je za ostanak ovih ljudi?
Amar je digao ruku da je za ostanak njih, meni je dovoljno.

Hrasno1921 je napisao/la:Za vas su lazi a za druge istina, dobro se zna ko je i Siljo a i ko lazni Hadzija, ocito ste neupuceni i pomenutu dvojicu znate samo od onda kada su dosli u klub, ako o tome javno pricaju jedan Zdenko Jelic, Dzelo, Buki koji je u skupstini i dr. meni je sve jasno, da nije bilo ove price oko renoviranja stadiona sa parama od navijaca, njih ni na mapi nebi bilo, ovako su produzili sebi zivot za par mjeseci, ali polako ...

- Hrasno1921
- Kontakt:
Ovce su tu da bleje dok ne dodje red za klanje 

1921'
Mirsad Siljak od 2002 je bio direktor AC Quattra i nikakve veze kao spoljni saradnik s Megamixom.Inace Siljkova mati i Amarova su sestre....Hrasno1921 je napisao/la:Mirsad Siljak je 2007 i 2008 imao veze sa Magamixom dali kao vanjski konstultant - saradnik ili ipak kao stalni zaposlenik Megamixa iskreno ne znam ali znam da je bio oko Misimovica tih godina, pa neko od njegovih radi u vrhu Megamixa, istina je da je Siljak dosao u klub prije Misimovica i od tada se pripremao teren, pa sjetite se samo kako je Misimovic ovladao klubom postepeno, kako je usao u klub kako je poceo pa sve do danasnjeg dana i sve ce vam biti jasno, ko ga je predlagao za koje funkcija i sam ulazak u skupstinu kluba itd. i sve ce vam biti jasno
da ti nisi munja alibabic? i on bi se morao zaroviti u dosijee, da u sekundi iskopa sve ove informacije.Hrasno1921 je napisao/la:Mirsad Siljak je 2007 i 2008 imao veze sa Magamixom dali kao vanjski konstultant - saradnik ili ipak kao stalni zaposlenik Megamixa iskreno ne znam ali znam da je bio oko Misimovica tih godina, pa neko od njegovih radi u vrhu Megamixa, istina je da je Siljak dosao u klub prije Misimovica i od tada se pripremao teren, pa sjetite se samo kako je Misimovic ovladao klubom postepeno, kako je usao u klub kako je poceo pa sve do danasnjeg dana i sve ce vam biti jasno, ko ga je predlagao za koje funkcija i sam ulazak u skupstinu kluba itd. i sve ce vam biti jasno
no, na stranu to sve i recimo da je, sve sto pises za te radnje od ranije, tacno. ali, hajde, konkretno reci sta tacno zamjeras misimovicu, u njegovom radu i angazmanu u Zelji, u posljednjih godinu dana? opet kazem, pitam za administrativni dio.
sto se sportskog segmenta tice, za sada nisam ni ja zadovoljan. kako kaze stara, narodna poslovica: "ko se na mlijeko oprzi, u jogurt puse". tako i ja, vidim da se sa kosticem krenulo ozbiljno i, haj"mo reci, obecavajuce. ali cu sacekati da vrijeme pokaze kakve rezultate ce napraviti, pa suditi i o kosticu i o timu. jos uvijek ne svrsavam na novi pristup treninzima, nove igrace, najavljenu promjenu formacije, itd. kad ih vidimo na djelu, sve ce se samo kazati, do tada mozemo samo lupetati.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
vidis, sad se sjetih... tamo negdje 2007. - 2008 godine, ispred svoje firme sam isao na poslovni sastanak u ac quatro i isti sam odrzao, upravo, sa siljkom. samo je tada bio nekako slang (mrsaviji). sjecam se da smo sastanak odrzali na spratu, u nekakvoj uskoj, malo duzoj kancelariji, na spratu objekta i da je jedna strana iste bila sva u staklenom portalu, kroz koji se gledalo u prizemlje objekta.Amir81 je napisao/la:Mirsad Siljak od 2002 je bio direktor AC Quattra i nikakve veze kao spoljni saradnik s Megamixom.Inace Siljkova mati i Amarova su sestre....Hrasno1921 je napisao/la:Mirsad Siljak je 2007 i 2008 imao veze sa Magamixom dali kao vanjski konstultant - saradnik ili ipak kao stalni zaposlenik Megamixa iskreno ne znam ali znam da je bio oko Misimovica tih godina, pa neko od njegovih radi u vrhu Megamixa, istina je da je Siljak dosao u klub prije Misimovica i od tada se pripremao teren, pa sjetite se samo kako je Misimovic ovladao klubom postepeno, kako je usao u klub kako je poceo pa sve do danasnjeg dana i sve ce vam biti jasno, ko ga je predlagao za koje funkcija i sam ulazak u skupstinu kluba itd. i sve ce vam biti jasno
- Hrasno1921
- Kontakt:
To su opste informacije koje svako imalo upucen zna, ne trebas biti neko i nesto da bi ih znao.starigrad je napisao/la:da ti nisi munja alibabic? i on bi se morao zaroviti u dosijee, da u sekundi iskopa sve ove informacije.Hrasno1921 je napisao/la:Mirsad Siljak je 2007 i 2008 imao veze sa Magamixom dali kao vanjski konstultant - saradnik ili ipak kao stalni zaposlenik Megamixa iskreno ne znam ali znam da je bio oko Misimovica tih godina, pa neko od njegovih radi u vrhu Megamixa, istina je da je Siljak dosao u klub prije Misimovica i od tada se pripremao teren, pa sjetite se samo kako je Misimovic ovladao klubom postepeno, kako je usao u klub kako je poceo pa sve do danasnjeg dana i sve ce vam biti jasno, ko ga je predlagao za koje funkcija i sam ulazak u skupstinu kluba itd. i sve ce vam biti jasno
no, na stranu to sve i recimo da je, sve sto pises za te radnje od ranije, tacno. ali, hajde, konkretno reci sta tacno zamjeras misimovicu, u njegovom radu i angazmanu u Zelji, u posljednjih godinu dana? opet kazem, pitam za administrativni dio.
sto se sportskog segmenta tice, za sada nisam ni ja zadovoljan. kako kaze stara, narodna poslovica: "ko se na mlijeko oprzi, u jogurt puse". tako i ja, vidim da se sa kosticem krenulo ozbiljno i, haj"mo reci, obecavajuce. ali cu sacekati da vrijeme pokaze kakve rezultate ce napraviti, pa suditi i o kosticu i o timu. jos uvijek ne svrsavam na novi pristup treninzima, nove igrace, najavljenu promjenu formacije, itd. kad ih vidimo na djelu, sve ce se samo kazati, do tada mozemo samo lupetati.
Sta mu zamjeram?
Zamjeram mu da je godinama kao navijac bio sa strane i nikada nije pomogao niti ponudio pomoc, zamjeram mu skrivene namjere da se preko fotelje predsjednika domogne zemljista u vlasnistvu FKZ radi licnog interesa - Megamix-a, gdje primjenjuje isti scenarij kao i sa pojedinim propalim firmamau koje je usao, zamjeram mu da od kako je dosao u klub instalira svoje ljude i poslusnike, zamjeram mu losu transfer politiku koju je vodio licno itd.
A ti meni reci sta je on konkretno uradio za klub?
Renoviranje stadiona je finansirano od strane navijaca, finansijsku konsolodicaju kluba zapoceo je Almir Gredic a ne on, sta je konkretno uradio? jednostavno nista ...
1921'
-
- Kontakt:
tebe je izgleda "lazni hadzija" bas dobro nakalajiso.Hrasno1921 je napisao/la:Mirsad Siljak je 2007 i 2008 imao veze sa Magamixom dali kao vanjski konstultant - saradnik ili ipak kao stalni zaposlenik Megamixa iskreno ne znam ali znam da je bio oko Misimovica tih godina, pa neko od njegovih radi u vrhu Megamixa, istina je da je Siljak dosao u klub prije Misimovica i od tada se pripremao teren, pa sjetite se samo kako je Misimovic ovladao klubom postepeno, kako je usao u klub kako je poceo pa sve do danasnjeg dana i sve ce vam biti jasno, ko ga je predlagao za koje funkcija i sam ulazak u skupstinu kluba itd. i sve ce vam biti jasno
da te hoce jos poslije ovih baljezgarija i tuziti to bi bio vrh.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Svi koji ulaze u bilo kakve rasprave sa njim, procitajte ovo.Hrasno1921 je napisao/la:Bio covjek na jugo-istoku sa jos nekom dvojicom, zasto nebi bio? veliki je Zeljovac, Manijak od glave do pete, covjek koji je klubu donio bruku para, sa druge strane nasa "pojacanja" popusise od Olimpikca ... sramotatokmak19 je napisao/la:zna li neko jel violina gledao utakmicu?
- amazon
- Kontakt:
Ja ne vidim zasto vi imate potrebu ko kakve tetke odmah trolati. Pustite covjeka da pise sta god zeli, a kome se ne svida sta pise preskocis. Pa napravite od teme cirkus, pogotovo ovi sto pisu s 10 acc. Smarate fakat.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
po meni, to nisu opste informacije (valjda bi trebao znati sta su opste i javne informacije). nisam od kafanskih, mahalskih tipova, kojem su takve teme i price bitne u zivotu. kad radim, fokusiran sam da svoj posao odradim najbolje sto mogu. kad izadjem sa rajom, opustam se, bez teskih tema i rovarenja po tudjem zivotu. kad odem na vikendicu, pustim svog psa pored sebe i setam pored rijeke ili po okolnim brdima i ne razmsljam ni o cemu. jednostavno, uzivam u tisini i odmaram mozak od raznoraznih gluposti koje mi naoune glavu tokom radne sedmice.Hrasno1921 je napisao/la:To su opste informacije koje svako imalo upucen zna, ne trebas biti neko i nesto da bi ih znao.starigrad je napisao/la:da ti nisi munja alibabic? i on bi se morao zaroviti u dosijee, da u sekundi iskopa sve ove informacije.Hrasno1921 je napisao/la:Mirsad Siljak je 2007 i 2008 imao veze sa Magamixom dali kao vanjski konstultant - saradnik ili ipak kao stalni zaposlenik Megamixa iskreno ne znam ali znam da je bio oko Misimovica tih godina, pa neko od njegovih radi u vrhu Megamixa, istina je da je Siljak dosao u klub prije Misimovica i od tada se pripremao teren, pa sjetite se samo kako je Misimovic ovladao klubom postepeno, kako je usao u klub kako je poceo pa sve do danasnjeg dana i sve ce vam biti jasno, ko ga je predlagao za koje funkcija i sam ulazak u skupstinu kluba itd. i sve ce vam biti jasno
Sta mu zamjeram?
Zamjeram mu da je godinama kao navijac bio sa strane i nikada nije pomogao niti ponudio pomoc, zamjeram mu skrivene namjere da se preko fotelje predsjednika domogne zemljista u vlasnistvu FKZ radi licnog interesa - Megamix-a, gdje primjenjuje isti scenarij kao i sa pojedinim propalim firmamau koje je usao, zamjeram mu da od kako je dosao u klub instalira svoje ljude i poslusnike, zamjeram mu losu transfer politiku koju je vodio licno itd.
A ti meni reci sta je on konkretno uradio za klub?
Renoviranje stadiona je finansirano od strane navijaca, finansijsku konsolodicaju kluba zapoceo je Almir Gredic a ne on, sta je konkretno uradio? jednostavno nista ...
ja sam sad spreman dici ruku za to da se na 10-20 godina daju poslovni prostori na koristenje onome ko bi napravio istocnu tribinu prema ovom projektu. ako je to misimoviceva namjera (pominjalo se i to), ne vidim nista lose. takva pravila poslovanja funkcionisu u cijelom svijetu.
to da se pokusava domoci vlasnistva nad zemljistem je, po meni, a i po stautu fk Zelje, nemoguce. znaci, prvo bi morala ici izmjena statuta.
i vlasnik moje firme je, na rukovodeca mjesta, postavio ljude koji, pod jedan donose rezultate, a pod dva vjeruje im. opet, sasvim logicno. osim toga, koliko sam upucen, misimovic ne moze sam nikoga dovesti i postaviti, nego se to, ipak, malo drugacije radi.
gredic zapoceo fin. konsolidaciju kluba i dao ostavku, ovaj je nastavio. gore neko vec napisa da je svojim parama renovirao pomocni, travnati teren.
izmedju ostalih, posudio pare prosle godine da dobijemo licencu za nastup u evropi. samo nemoj o kamati, prezvakana tema.
stadion se ne gradi njegovim parama, ali je megamix najveci, pojedinacni sponzor, sa uplacenih 11.000 KM. zasto ranije uprave nisu nista poduzele i animirale navijace, kao ova uprava, da se krene sa renoviranjem i gradnjom? sta tek onda za njih trebamo pricati? iz kojih perioda su dugovanja koja se sada saniraju i jasno se kaze kolika su?
a, sto se tranfera tice, pa i ja napisah da nisam zadovoljan tim segmentom do sada, ne vidim razlog zasto mi to pominjes? valjda da ti argumenti djeluju jace. mada, ja necu reci da se ugradjuje i tali kod transfera, nego je jednostavno, neiskustvou pitanju.
- amazon
- Kontakt:
Ja mislim da nema potrebe da se pominju prosle uprave i da se svaljuje na prosle uprave, a da se sad kao svijet preporodio od kad su ovi dosli. Ok je transparentni su, ok je pokusavaju da naprave istok, ok je sredili su stadion, ok je da su navijaci skupili oko 300.000KM sto proslim upravama to nije bilo na dohvat ruke. Prosle uprave su ostavile Amira, Baju, to su 2 miliona maraka, prosle uprave su ostavile pare od Sehica, Dzeko je donio dosta u klub itd.
Glupo je srati na druge uprave da bi se ova uzdigla.Kao sto je sam Misimovic rekao klub jos placa rate za porez, jos imamo 4-5 miliona duga, znaci ima tu jos puno para da se vrati, da bi se moglo reci svaka cast.
Prije svega nas kao navijace treba da zanima igra, igraci, treneri. Ovi igraci sto su potpisali nedavno nisu pojacanje nego samo prinove, srednji igraci ove lige. Do danas nije dosao bolji igrac od Stanica, Dade, Hodzurde.I to su cinjenice. Zeric je izmislio fudbal za sve ijednog koji je dosao. Zato treba sacekati da vidimo ko ce to jos doci, a ko ce otici, valjda je to bitnije od price o upravi.
Glupo je srati na druge uprave da bi se ova uzdigla.Kao sto je sam Misimovic rekao klub jos placa rate za porez, jos imamo 4-5 miliona duga, znaci ima tu jos puno para da se vrati, da bi se moglo reci svaka cast.
Prije svega nas kao navijace treba da zanima igra, igraci, treneri. Ovi igraci sto su potpisali nedavno nisu pojacanje nego samo prinove, srednji igraci ove lige. Do danas nije dosao bolji igrac od Stanica, Dade, Hodzurde.I to su cinjenice. Zeric je izmislio fudbal za sve ijednog koji je dosao. Zato treba sacekati da vidimo ko ce to jos doci, a ko ce otici, valjda je to bitnije od price o upravi.
ajzea, ja sam sa violinom, haj"mo reci, "dobar", odavno. jos od vremena prvog amarovog mandata u Zelji. znam dosta o njemu i, pored ovih losih stvari koje se pominju i potenciraju, znam i za neke dobre. sad, sto on nije bio "kapacitet" da sve poslozi i odradi bolje nego jeste, po meni, vise je do onoga ko ga je postavio i drzao na tim pozicijama, nego do samog violine. samo jedan primjer, u zadnjih pola godine, za violinu se vezu duple karte protiv njukastla i da je tu zagrabio lovu, pa kao "naruzen" nakon toga. e, sad, meni nije jasno, kako je nakon toga (o ostalim stvarima, koje se vezu za njega necemo, dosta je i ovo), violina kao takav, mogao biti samo "naruzen" i biti u klubu sve donedavno (punih 14-15 godina)? pogledaj klipove proslava osvojenih titula prvaka i kupa od strane Zelje, violina na svakom i u prvom planu. nismo ga ti ili ja instalirali i omogucili mu da bude na pobjednickom postolju i dobija medalje, pa ga sad ismijavamo kad kaze da ima 17 titula. mozemo se mi smijati, on ima te medalje, za koje mu je neko omogucio da ih dobije kao clan i ispred fk Zeljo.Thetraphak1921 je napisao/la:Svi koji ulaze u bilo kakve rasprave sa njim, procitajte ovo.Hrasno1921 je napisao/la:Bio covjek na jugo-istoku sa jos nekom dvojicom, zasto nebi bio? veliki je Zeljovac, Manijak od glave do pete, covjek koji je klubu donio bruku para, sa druge strane nasa "pojacanja" popusise od Olimpikca ... sramotatokmak19 je napisao/la:zna li neko jel violina gledao utakmicu?
normalno, apsolutno mi se ne svidja ova situacija, koju stvara sd oko gradnje. protiv toga se treba boriti zakonski, pogotovo sto su nasi, iz fk Zeljo, po svemu prikazanom 100% u pravu.
-
- Kontakt:
@"Hrasno1921:
Đe si Violina brate, morel se durat? Nije valjda da ti i Hadžija imate istu mušteriju? Je li to onaj isti Faruk što si ga našamaro u Makijatu dok je bio predsjednik Želje?
Đe si Violina brate, morel se durat? Nije valjda da ti i Hadžija imate istu mušteriju? Je li to onaj isti Faruk što si ga našamaro u Makijatu dok je bio predsjednik Želje?
Sva prava na avatar posjedujem ja!Thetraphak1921 je napisao/la:Svi koji ulaze u bilo kakve rasprave sa njim, procitajte ovo.Hrasno1921 je napisao/la:Bio covjek na jugo-istoku sa jos nekom dvojicom, zasto nebi bio? veliki je Zeljovac, Manijak od glave do pete, covjek koji je klubu donio bruku para, sa druge strane nasa "pojacanja" popusise od Olimpikca ... sramotatokmak19 je napisao/la:zna li neko jel violina gledao utakmicu?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- MocMahale444
Ti fakat nisi normalan, 5000 acc žile imaš. Negativnu energiju siris. Smiri se malo, nije ti ovo babovina.amazon je napisao/la:Ja ne vidim zasto vi imate potrebu ko kakve tetke odmah trolati. Pustite covjeka da pise sta god zeli, a kome se ne svida sta pise preskocis. Pa napravite od teme cirkus, pogotovo ovi sto pisu s 10 acc. Smarate fakat.
Pisi sta hoces I kako hoces ali prestani komandovati ljudima. Uozbilji se ipak si star covjek.
Reci nam insajderu koje pojacanje dolazi i ko ga placa?
Ostali prestanite zvati mod, neka pisu sta hoce. Libo me vala sta oni misle, to su placenici da pljuju Zelju.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Koje napravio dug ? Sreca njihova pa je ovo ne uređena drzava. Inace bi sada u Zenici biliamazon je napisao/la:Ja mislim da nema potrebe da se pominju prosle uprave i da se svaljuje na prosle uprave, a da se sad kao svijet preporodio od kad su ovi dosli. Ok je transparentni su, ok je pokusavaju da naprave istok, ok je sredili su stadion, ok je da su navijaci skupili oko 300.000KM sto proslim upravama to nije bilo na dohvat ruke. Prosle uprave su ostavile Amira, Baju, to su 2 miliona maraka, prosle uprave su ostavile pare od Sehica, Dzeko je donio dosta u klub itd.
Sve ti je to kriv Miske. Od rata on postavlja sve uprave i namjerno se prave dugovi da bi on sada bio kao spasilac Želje.

Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.