FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Capodecina

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Capodecina » 10 maj 2017, 23:04

zlo87 je napisao/la:
Capodecina je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:Ne moze sjever svakog pojedinca kontrolisati, nisam ni ja prvi za to sto sam i rekao, ali nemojte biti povrsni
Može, može... a najbolji primjer da se pojedinac može kontrolisati je, sa utakmice Sarajevo - Levski i trenutak kada je
'pojedinac' zapalio baklju na Sjeveru. Završeno, za par sekundi.
Ako nekog ne možeš kontrolisati, izbaciš ga sa tribine.
Kako ocekujes da vidis kad neko zapali topovski?[/quot
Unaprijed upozoriš sve prisutne na razglas, da će svako ko baci topovski udar biti izbačen sa tribine. Jednostavno, samo volja...
do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 10 maj 2017, 23:07

Capodecina je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:Ne moze sjever svakog pojedinca kontrolisati, nisam ni ja prvi za to sto sam i rekao, ali nemojte biti povrsni
Može, može... a najbolji primjer da se pojedinac može kontrolisati je, sa utakmice Sarajevo - Levski i trenutak kada je
'pojedinac' zapalio baklju na Sjeveru. Završeno, za par sekundi.
Ako nekog ne možeš kontrolisati, izbaciš ga sa tribine.
Kako ćeš izbacit s tribine nekog ko je uredno platio kartu kao i ti? Uostalom, bilo je saopštenje UNFKS, pirotehnika je uvijek bila i bi'će dio sjeverne tribine. Ni meni se to ne sviđa al' Bože moj. Zadnjih godinu dana lagano idem na istok, sjedim iznad tunela i rahat gledam utakmicu. I kad odem na sjever poštujem vođu i stav grupe tako da...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 maj 2017, 23:08

Zao mi momka,na pogresne je podigao ton,dobro je prosao sto se ispario u vakat.Nadam se da ce u medjuvremenu izgladiti ono,jos treba momak da strahuje dali i kad ce doci na tekmu.Valjda se nadje neki mirdzija izmedju kao posrednik,da objasni ovima da je momak ok

Iz danasnje tekme pohvale za Kovacevica koji je najbolji bio,Radovac i drugi ulazak pokazuje da je u zivotu jos,pored ovakvih nasih veznih koji nisu vezni,trebao bi i pocinjati lagano.

Penal je bio,a to je na terenu Pandza odmah rekao a
Ahmetovicu,pa ovaj prilazio Valjicu i govorio eto kao pitaj ga jel faul bio.

Vjerujem ja jos u u kup,imam puno upitnika za ovu utakmicu,ali necu da vjerujem u to.

Sretno nam u revansu.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 11 maj 2017, 09:02, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 10 maj 2017, 23:09

Nakon ove patnje danas vi stvarno planirate i nadate se i dalje nekom pozitivnom rezultatu u Mostaru ? Bod je dole kao svemir velik i molit Boga da komšije zijane... :pray:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 10 maj 2017, 23:11

Al ce nas natrpati neki amateri sa Malte, bruka :)

Eto, uzeti te pare od Europe za to jedno pretkolo. Ali da se trebamo radovati toj Europi, ja ne vidim razlog.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 10 maj 2017, 23:13

Je.bo vas vise i istok i zapad i sjever. Nek ide gdje ko hoce, nek fura ko sta hoce...ekipa ku.rac, niko nista ne poduzima oni razglabaju o tribini. Amin da nam sljedece sezone Sjever bude najveci ''problem'' i kazne koje dolaze i pirotehnika koja se koristi. Protiv Slobode se desilo sta se desilo, niko nije rad tome bio, Boze moj. I sam momak nikoga ne okrivljuje, nikoga ne proziva koliko mi moralisemo i popujemo ovdje...
Sta cemo s karinama u ekipi. S njuskom na mjestu SD, s bezmudnim trenerom ???
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 10 maj 2017, 23:13

Evander je napisao/la:Al ce nas natrpati neki amateri sa Malte, bruka :)

Eto, uzeti te pare od Europe za to jedno pretkolo. Ali da se trebamo radovati toj Europi, ja ne vidim razlog.
Ona ekipa Hiberniansa od prije par godina ubila bi ovu našu sadašnju ekipu ocm'... rastavili bi nas na proste faktore :facepalm:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 10 maj 2017, 23:16

nisam mogao gledati utakmicu, ali sramota me rezultata. ok, bili bolji i pobijedili za taj gol iz prekida..ali ne moze brate ekipa kuci ne pobjedjivati/gubiti! ja sve prihvatam drugo, ali to mi je rak-rana. price oko pritiska ne trebaju biti izvlakusa, nego se taj 'problem' (ako postoji) treba rijesiti.
nije jos gotovo, ali sanse su sad manje. sad pokusati rastereceno odigrati u mostaru, pa sta Bog da.
trener je pokusao drzati nulu poluvrijeme, pa onda probati u drugom (zbog umora), ali...korner. tu trener ne pomaze, kad igrac neshvatljivo ostane sam.
lelic i livaak izgleda nula bodova..gdje su ti momci?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 10 maj 2017, 23:16

belosevic28 je napisao/la:Je.bo vas vise i istok i zapad i sjever. Nek ide gdje ko hoce, nek fura ko sta hoce...ekipa ku.rac, niko nista ne poduzima oni razglabaju o tribini. Amin da nam sljedece sezone Sjever bude najveci ''problem'' i kazne koje dolaze i pirotehnika koja se koristi. Protiv Slobode se desilo sta se desilo, niko nije rad tome bio, Boze moj. I sam momak nikoga ne okrivljuje, nikoga ne proziva koliko mi moralisemo i popujemo ovdje...
Sta cemo s karinama u ekipi. S njuskom na mjestu SD, s bezmudnim trenerom ???
Ja bih molio da se strašni Bekić i Fersudin izostave iz te konstatacije "karine u ekipi". Hvala :stop:

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 10 maj 2017, 23:17

Samo da pohvalim Radovca :clap:
SARAJEVO

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 10 maj 2017, 23:19

fico je napisao/la:Samo da pohvalim Radovca :clap:
Dobro je pa nije pao kod prvog pasa. Sta ono bi. :think:

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 10 maj 2017, 23:21

Sarajlijica1946 je napisao/la:
fico je napisao/la:Samo da pohvalim Radovca :clap:
Dobro je pa nije pao kod prvog pasa. Sta ono bi. :think:
Prva lopta.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 10 maj 2017, 23:23

Marko igra najbolju sezonu, potkrade se tu koja greška ali halalit ćemo mu.
Kovačević se vratio 100% i vidi se da nema straha, odličan.
Radovac.. živ je.

Šteta, zaista šteta, da je bar 0-0 ostalo. Ali bili su konkretniji.

Samo ću vas zamoliti da priču o tribini ostavimo za navijačke forume, ovdje ćemo o drugim stvarima.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 10 maj 2017, 23:27

Ma nema tu puno priče. Ako Čala stisne muda i promijeni nešta u igri, odradi neku rotaciju, pruži nekom novom priliku, bilo šta što odudara od njegovog standarda, imamo se čemu nadat. Ako opet postavimo ekipu kao danas, gotovi smo. Sarajevo sa današnjom igrom ne bi moglo dobit filijalu Bosnu iz Visokog, garantujem. Al' barem sam u igri za oba trofeja kod @PB-a :mrgreen:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 10 maj 2017, 23:28

Po svemu sudeci i ova sezona je fakticki zavrsena. Izborili smo Evropu tako da se moze reci da smo ostvarili napredak u odnosu na proslu sezonu.
Pravo pitanje je sta i kako dalje,odnosno to je pitanje koje najvise zanima nas navijace,a kakav ce nam odgovor prirediti iz uprave vidjecemo.
Ja bi halalio sve da izgubimo do kraja pod uslovom da ce se nesto poceti mijenjati nabolje,npr.: da se ozbiljnije i sistematicnije radi u akademiji uz dovodenje kvalitetnih trenera;da se dovede kvalitetan i strucan trener 1. Tima sa dugorocnom vizijom i planom; da uprava obezbjedi uslove za dovodenje pojacanja itd.
Druga mogucnost je da se nastavi raditi ad-hoc kao i sada sto rade,dakle klub ce onako formalno funkcionisati,takmiciti se,mozda bljesne i neki instant rezultat na taj nacin,ali dugorocno nam samo produzava nerviranje i tavorenje u prosjecnosti PL BiH.
Ja nesto nisam optimista.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 10 maj 2017, 23:29

Bordomen je napisao/la: sto sam ja mislio da ste vi ista osoba :wtf:
:shhh: :hmmmm:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 maj 2017, 23:35

bordobijeli je napisao/la:
franklampard8 je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Ja nebi rizikovao s Duljom i Hodzicem ( revans odlucuje ) . Pavlovic, Kadusic,Kovacevic ,Novakovic , Ivetic, Mihojevic,Radovac,Saric,Crnkic,Hebibovic,Ahmetovic . ako bi bas krenulo po zlu onda Dulju gurnuti . 1-0 ja zadovoljan svi koji mogu doci Obavezni su :thumbup: da budu sutra na Kosevu
Glupost
A koga bi ti ubacio ako ne budu mogli momci ?? Zasto da igraju ako su recimo na 50 % mogucnosti a velika je mogucnost ako si rovit da pogorsas povredu a ima jos 4 tekme isto bitne kao i ova . volio bi ja da sutra bude 5-0 al ubjedjen sam da ce revans odluciti 1-0 sasvim ok .
Nazalost 0-1 . izgubi smo utakmicu i Dulju . Radovac odlican i Icetic bolje da je bio umjesto Bekica . nikad nije dobro kad je igrac rovit i nije na 100%

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 maj 2017, 23:36

Prvo bi trebali proci ali u drugom..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 10 maj 2017, 23:38

Iako nisam puno ni ocekivao veceras, ipak sam se vratio duboko razocaran sa AFH. Nije me razocarao Ahmetovic, jer znam da je najsmjesniji napadac lige, nisu ni Bekici jer znam da ne znaju, ali jeste Cala sa taktikom i stavljanjem Sarica u pocetni sastav i izostavljanjem Ivetica iz istog. Ulaskom Radovca i Ivetica smo malo osvojili sredinu terena i krenuli prema naprijed, ali je bilo prekasno jer je Dulja izasao. Zasto je ovo Cala uradio nemam pojma, ali bi sigurno bio drugaciji rezultat veceras da nije. Jos kad dodas sranja sa Istoka dobijes jednu vece za zaborav.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 10 maj 2017, 23:39

MortemHz je napisao/la:

Prvo bi trebali proci ali u drugom..
Ja stvarno ne znam koga mi mozemo proci? Nasa ekipa je skup totalnih amatera.
Mozda neku ekipu iz San Marina, Andore i slicno.
Garantujem da cemo izgubiti od ekipe sa Malte, Albanije, Crne Gore i slicno.
O bivsim Sovjetima da i ne pricam.

Isto mislim i za ostale nase predstavnike. Prosla sezona nam je pokazatelj.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Napapijri i 15 gostiju.