Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Alleenn
-
Kontakt:
Blueboy1 je napisao/la:FKMLADOSTDK je napisao/la:Nema potrebe da se pojedinci uzrujavaju zbog izgubljene pripremne. Gol je pao iz glupe greške odbrambenih igrača. Mislim da ćete od trenutnih igrača sklopiti jači tim nego prošlosezonski.
Druže čestitam na pobjedi, a ovi naši "navijači" kontaju počela liga, pa već gledaju gdje će nadoknaditi ove izgubljene bodove.
Normalno da niko ne voli gubiti, čak ni prijateljske utakmice, ali kako ćeš ljudima koji loptu nisu šutnuli ni na fizičkom objasniti da nije lako igrati utakmicu usred fizičkog dijela priprema, kad se sa loptom radi minimalno.
Samo ne znam sto pokusavas nesto pojasniti ovoj dvojici pljuvaca... Kad oni konstantno seru i drugacije ne znaju... Kaze ovaj jedan zabrinjavajuce hahaha e ne mogu da vjerujem sta citam i kakvih sve likova ima ovde hahahahahahaha....
Samo za ove sto prate FK Zeljeznicar od prosle sezone Osim kad se vratio prvu sezonu i prva pripremna tekma mi od Zrinjskog gubio 5:0 ako me sjecanje sluzi a te sezone osvojismo titulu... Ali posto imamo vrle strucnjake ovde oni bolje znaju, samo ne znam sta su cekali sa konkursom kad je bio da se prijave i da povedu Zelju po novu titulu...
Drug moj ti je savjet da pljuvacima i zagovornicima svega najgoreg u zelji poslije rata ne repliciras i ne ulazis u raspravu jer da bi ista uspio valja ti se spustiti na njihov nivo a to ti ne treba
-
Blueboy1
-
Kontakt:
Ja sam spreman sa svim ovim kvazinavijačima sjesti i upoznati ih, upitati ih šta ih toliko tjera na ovu negativu, je li im neko iz trenutne upravljačke strukture kluba učinio nešto loše ili pišu samo zbog dnevnica ili plaćenog ljetovanja kod Violine u Zaostrogu. Evo spreman sam sjesti s njima, ali samo 5 minuta da, ne daj Bože, ovo njihovo ludilo ne pređe na mene. Ovome se kolega Ajzea sa drugog foruma očigledno nešto opasno zamjerio čim ga proziva u svakom postu.
Zadnja izmjena:
Blueboy1, dana/u 27 jun 2016, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
-
FKMLADOSTDK
-
Kontakt:
Postao/la FKMLADOSTDK » 27 jun 2016, 22:29
Blueboy1 je napisao/la:FKMLADOSTDK je napisao/la:Nema potrebe da se pojedinci uzrujavaju zbog izgubljene pripremne. Gol je pao iz glupe greške odbrambenih igrača. Mislim da ćete od trenutnih igrača sklopiti jači tim nego prošlosezonski.
Druže čestitam na pobjedi, a ovi naši "navijači" kontaju počela liga, pa već gledaju gdje će nadoknaditi ove izgubljene bodove.
Normalno da niko ne voli gubiti, čak ni prijateljske utakmice, ali kako ćeš ljudima koji loptu nisu šutnuli ni na fizičkom objasniti da nije lako igrati utakmicu usred fizičkog dijela priprema, kad se sa loptom radi minimalno.
U ekipi vam nema nijednog za koga bi mogli reći da je loš. Mladi momci, pucaju od snage, najbitnije što postoji želja za igrom. Igra je dosta čvrsta, u duele ulaze odlučno. Fali malo uigranosti i ništa više. Teren na Kupresu je dosta manji nego regularni, tako da su igrači dosta zbijeni i nije bilo prilika za neke izrađene akcije. Uobičajena pripremna utakmica da se igrači pomalo uigravaju, da se brzo oslobađaju lopte i da im se ukaže na greške. Rezultat bukvalno nema veze s vezom. Ne znam kakvi su drugi, ali vidljivo je da ćete vi ove sezone imati jak tim.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
-
Blueboy1
-
Kontakt:
Alleenn je napisao/la:Blueboy1 je napisao/la:FKMLADOSTDK je napisao/la:Nema potrebe da se pojedinci uzrujavaju zbog izgubljene pripremne. Gol je pao iz glupe greške odbrambenih igrača. Mislim da ćete od trenutnih igrača sklopiti jači tim nego prošlosezonski.
Samo ne znam sto pokusavas nesto pojasniti ovoj dvojici pljuvaca... Kad oni konstantno seru i drugacije ne znaju... Kaze ovaj jedan zabrinjavajuce hahaha e ne mogu da vjerujem sta citam i kakvih sve likova ima ovde hahahahahahaha....
Samo za ove sto prate FK Zeljeznicar od prosle sezone Osim kad se vratio prvu sezonu i prva pripremna tekma mi od Zrinjskog gubio 5:0 ako me sjecanje sluzi a te sezone osvojismo titulu... Ali posto imamo vrle strucnjake ovde oni bolje znaju, samo ne znam sta su cekali sa konkursom kad je bio da se prijave i da povedu Zelju po novu titulu...
Drug moj ti je savjet da pljuvacima i zagovornicima svega najgoreg u zelji poslije rata ne repliciras i ne ulazis u raspravu jer da bi ista uspio valja ti se spustiti na njihov nivo a to ti ne treba
Ma druže ne repliciram im ja odavno, zamolio sam ih davno da mi se ne lijepe na postove, ali to je đon obraz, ti to ničim ne možeš postiditi. Na kraju sam ih sve morao staviti na ignore listu.
-
JoseTreci
-
Kontakt:
FKMLADOSTDK je napisao/la:Blueboy1 je napisao/la:FKMLADOSTDK je napisao/la:Nema potrebe da se pojedinci uzrujavaju zbog izgubljene pripremne. Gol je pao iz glupe greške odbrambenih igrača. Mislim da ćete od trenutnih igrača sklopiti jači tim nego prošlosezonski.
U ekipi vam nema nijednog za koga bi mogli reći da je loš. Mladi momci, pucaju od snage, najbitnije što postoji želja za igrom. Igra je dosta čvrsta, u duele ulaze odlučno. Fali malo uigranosti i ništa više. Teren na Kupresu je dosta manji nego regularni, tako da su igrači dosta zbijeni i nije bilo prilika za neke izrađene akcije. Uobičajena pripremna utakmica da se igrači pomalo uigravaju, da se brzo oslobađaju lopte i da im se ukaže na greške. Rezultat bukvalno nema veze s vezom. Ne znam kakvi su drugi, ali vidljivo je da ćete vi ove sezone imati jak tim.
Hvala na izvještaju

-
Blueboy1
-
Kontakt:
Aco ako čitaš molim te daj ovom napaćenom momku moj identitet da mu razjasnimo i ovu nebulozu, Ajzein identitet vjerovatno poznaje čim mu je čovjek ovoliki trn u oku.
-
samoplavi
-
Kontakt:
**** ti zivot na sta smo mi spali. Momak iz Kaknja uz duzno postovanje Mladosti dolazi nas tjesiti. Ako kazes da je zabrinjavajuce odmah svi lete da te uvjere da nije. Izgubimo od Olimpica i Mladosti i nije zabrinjavajuce. Jok, ne mora znaciti da cemo biti ovako losi u sezoni i siguran sam da necemo, ali ovo je zabrinjavajuce. Spinovali ili ne.
-
HausMan
-
Kontakt:
miske mora uraditi nesto na sportskom dijelu. ako nas ista moze radovati izgleda da ce doci jos dva jaka igraca, mozda krene na bolje u sloveniji. svi cemo mi ici na utakmici kako god bilo. nismo izborili evropu, doveli nove igrace, opet ne mozemo mladost pobjediti uz duzno postavanje njima to je sramota. u sloveniji cemo imati vise prijateljski pa cemo vidjeti.
-
KapitenK
-
Kontakt:
FKMLADOSTDK je napisao/la:Nema potrebe da se pojedinci uzrujavaju zbog izgubljene pripremne. Gol je pao iz glupe greške odbrambenih igrača. Mislim da ćete od trenutnih igrača sklopiti jači tim nego prošlosezonski.
Ne shvataj to ozbiljno. Vecina ovih sto pisu nisu navijaci Želje vec su tu samo da pisu gluposti i da pokusavaju unijeti nemir.
Hvala tebi na tome sto si napisao svoje viđenje danasnje utakmice i sretno vam u novoj sezoni

-
MocMahale444
Postao/la MocMahale444 » 27 jun 2016, 22:53
Kad moze Island moze I Željo
Grupna faza LS ili nista. Isto tako aBd ove godine sam skoro siguran u titulu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
HausMan
-
Kontakt:
Zamisli napravimo istok, sredimo stadion ko bombona a ni ove godine ne odemo u evropu. to bi ludilo bilo

-
MocMahale444
Postao/la MocMahale444 » 27 jun 2016, 23:06
Samo titula a moze vala I kup.
-
HausMan
-
Kontakt:
uzet ce kostic titulu, vidi se da zna sta radi. treba mu samo dati vremena jedno 3-4 godine da sve ukonponuje jer je doslo igraca kao da je bosna sema usli u premijer ligu brat bratu
-
MocMahale444
Postao/la MocMahale444 » 27 jun 2016, 23:23
aleksandar_veliki je napisao/la:Evo i supka. Opusteno decki, bez svadjanja i teskih rijeci.

Cuj pakšu
Nista evo pisem ozbiljno da ocekujem titulu ili u najmanju ruku kup I drugu poziciju. On kaze 4 godine ali nista od toga.
-
HausMan
-
Kontakt:
dojadilu su brate vise s tim konkursima isto kao drzavne firme. raspisuju konkurse a svoje guraju. satro biraju najboljeg. mene iskreno boli tuki za upravu, jedna ode, druga dode, samo mi ostajemo i nas Zeljo. pozitivno jedino sto ko crveni krst skupljamo za tribine al haj da skupimo pa da makar imamo stadion, a onda ako ne bude rezultata pocerat misketa nek vodi svoju firmu a da klub ostavi sportskim radnicima koji ce nas navijace obradovati dobrim igrama i rezultatom.
-
irfo
- Interni moderator
-
Kontakt:
HausMan je napisao/la:dojadilu su brate vise s tim konkursima isto kao drzavne firme. raspisuju konkurse a svoje guraju. satro biraju najboljeg. mene iskreno boli tuki za upravu, jedna ode, druga dode, samo mi ostajemo i nas Zeljo. pozitivno jedino sto ko crveni krst skupljamo za tribine al haj da skupimo pa da makar imamo stadion, a onda ako ne bude rezultata pocerat misketa nek vodi svoju firmu a da klub ostavi sportskim radnicima koji ce nas navijace obradovati dobrim igrama i rezultatom.
Zanimljivo kako te nema 10 dana i onda u tih deset dana glavnu rijec vodi hrasno1921, a sad kad si se vratio nema njega, zanimljivo u najmanju ruku

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
starigrad
-
Kontakt:
Blueboy1 je napisao/la:Ja sam spreman sa svim ovim kvazinavijačima sjesti i upoznati ih, upitati ih šta ih toliko tjera na ovu negativu, je li im neko iz trenutne upravljačke strukture kluba učinio nešto loše ili pišu samo zbog dnevnica ili plaćenog ljetovanja kod Violine u Zaostrogu. Evo spreman sam sjesti s njima, ali samo 5 minuta da, ne daj Bože, ovo njihovo ludilo ne pređe na mene. Ovome se kolega Ajzea sa drugog foruma očigledno nešto opasno zamjerio čim ga proziva u svakom postu.
bez namjere provokacije, pobijanja tvoje tvrdnje i sl., ali, da te pitam. jesi li siguran da violina ima neki objekat u zaostrogu? ja znam da je violina u zaostrogu boravio kod dodiga, koji je vlasnik i src circle u medjugorju?
unaprijed hvala na odgovoru.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
-
plavousrcu
-
Kontakt:
Postao/la plavousrcu » 28 jun 2016, 00:34
TikTak je napisao/la:Mahalska je. U vise lokala veceras se prica da je doslo malo do razmimoilazenja stavova u celnistvu kluba. Navodno da se pojedincima ne dopada to sto Misimovic vlada kao autokrata. Navodno se sprema novo raspisivanje konkursa za trenere u omladinskim selekcijama. Malo me brinu i ove slike s Kupresa, Misimovic, Cenan i Dejo sami na tribinama? Ako moze neko od upucenijih reci ima li istine u ovome.
Juce na poslu sam s kolegom o ovome pricao. Mislim on ima iste informacije. Malo me plase te price, posmatrajuci lik i djelo Misimovica sigurno je autokrata. Kod likova poput njega nema slusanja saradnika. To su takvi likovi, njihova je zadnja.
-
JoseTreci
-
Kontakt:
Zanimljivo da su to čuli ovi "pozitivni" bas me zanima ko je još čuo, vjerovatno ostatak "pozitivne" klape [emoji106]
Trenutno korisnika/ca: Argentina i 40 gostiju.