enobarca je napisao/la:Igracina je Modric zaista, jel zasluzeno ili nije ne bi da raspravljam ali samo je cudno kako je Sneijder nije dobio 2010., liga prvaka i drugo mjesto na svjetskom, jos je Sneijder osvojio i ligu a i kup cini mi se.Ali eto promjenile se stvari izgleda, dosadila ljudima dominacija istog dvojca, kako god svaka cast Modricu.
Okolnosti.
Luka je imao srece jer je proslo 10 godina od kako su ona dvojica uzela primat. Zasitila se raja, onda je Messi fejlao u LP i na SP.
Vi prvi ste mu **** mater radi onog protiv Rome, drug Blejzer rekao te noci da je sebe iskljucio iz rasprave o BDOR sem ako se ne izvadi na SP.Ronaldo tako tako,dobra KO faza do polufinala.Sp ok ali su poprilicno rano ispali.
Od ostalih niko nije specijalno izdominirao.Kod Francuza niko nije izdominirao individualno.Ljudi su imali 6-7 odlicnih igraca.Grizman ba osvojio EL,kako to moze biti argument,to mi je u rangu Jozunovog uzdizanja kao osvojio sam EL sa Unitedom.To je argument za jednu Sevillu,ne moze biti za takvog jednog igraca.Ispali iz CL i kao eto izvukli smo EL.To je fino da se izvadite kod navijaca svojih,ali u prici oko jednog BdOR-a je smijesno.
I na kraju kriterij je za BDOR i to sta si uradio u karijeri.Luka je u zadnjih 5 godina u globalu najbolji veznjak svijeta.Znaci kad suma sumarum podvuces sve on je najbolji veznjak.Spoojio LP i to trecu uzastopnu kao nezamjenjivi sraf u Real Madridu i drugo mjesto na SP sa jednom Hrvatskom.Ej Hrvatska,zemlja od 4 miliona stanovnika.
Argumenti su tu.4 nagrade su previse,ali prema dzematlijama ispade da je lik neki invalid od kojeg je Zajko Zeba bolji igrac.Kakvi kompleksi.