Gasquet lagano prošao Kunitsyna i igrat će protiv boljeg iz meča Kolja-Delpo.
Llodra uzeo prvi set protiv Dolgopolova, iako je Dolgo bio bolji. Llodra vraća brejk u drugom setu. Trenutno je 5-5.
E Dolgo Dolgo.
Od 18:30 prava poslastica.

Svakako očekujem dobar meč, tipičan za ovu dvojicu tenisera. Delpo će pokušavati što više poena riješiti servisom i forhend vinerima. To je udarac koji će praviti razliku u meču. S druge strane, Kolja će svojim
flat udarcima što više držati lopticu u igri i često mijenjati ritam. Ne trebam ni spominjati kakvo kretanje i anticipaciju ima Kolja, te koliko njegovi udarci mogu biti opasni i neugodni za protivnika.
Odskok loptice će također biti važan, naročito za Delpa kojem, zbog njegove visine i konstitucije, niži odskok manje odgovara. Itekako bitnu ulogu će imati i servis, te koliko će isti biti konstantan. To je prednost za Delpa, iako imam osjećaj da bi njegov servis mogao biti puno ubitačniji i raznovrsniji, uzimajuću u obzir njegovu visinu. Očekujem meč u 3 seta (ili se barem nadam) i pobjedu Davydenka.
Neugodan poraz Blakea me nije iznenadio, koliko razočarao. Očekivao sam da ćemo još nešto vidjeti od njega, ali izgleda da je to to.
Od Roddicka je ostalo samo ime.

Ni servis nije što je nekad bio, o drugim udarcima da ne govorim.
Neki dan pročitah da će igrati otprilike još 2 godine. Vala, ako će se ovako brukati, neka odmah okači reket o klin. Najbezbolnije rješenje.
Drago mi je zbog Gonzaleza. Uspio je dobiti u 2 tie-breaka što je za pohvalu. U sljedećem kolu ide na Ferrera i tu mu je najvjerovatnije kraj. Večeras očekujem pobjedu Nalbandiana i najmanje prolaz do 1/4 finala gdje će ga, po svemu sudeći čekati Ferrer (ako ne bude nekih iznenađenja).
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com