Navikli yebati sudiji majku kad šteli Juvetu protiv njihtuzlak1987 je napisao/la:Ona dva samo psuji, dva iz Rimskih klubova. Vidi se da dole igraju, prgavi do bola. Totti school

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Navikli yebati sudiji majku kad šteli Juvetu protiv njihtuzlak1987 je napisao/la:Ona dva samo psuji, dva iz Rimskih klubova. Vidi se da dole igraju, prgavi do bola. Totti school
Vidi Mugdima...ono u stilu "moja zadnja"...MoR je napisao/la:
Daj saberi se molim te.
plavipatriota je napisao/la:...
...
Zasto vrijedjas i zasto mjenjas temu? Pohvalio sam nase forumske strucnjake jer smatram da bi neki od njih sa lakocom skrojili taktiku i pobjedili Svedsku.Belmin6 je napisao/la:Pijunu jedan, Don Capello ima rezultate iza sebe, šta ima ovaj naš ?calcio je napisao/la:Fabio Capello je juce izvukao bod protiv Svedske (bez Ibrahimovica) kojoj je zadnja linija bila sastavljena od igraca iz ovih klubova: FC Kopenhagen, FC Kopenhagen, Krasnodar i Norwich City.
Rusija bi trebala odmah otpustiti ovu ublehu i angazovati nekog od nasih vrlih forumasa.
Kasno,mozda i prekasno.Moze praviti ekipu za naredne kvalifikacije.aleksandar_veliki je napisao/la:Osim mladji preuzima repku u utorak. Cuj Sergej, stari provjereni strucnjak sa mali milion osvojenih kanti u svojoj trenerskoj karijeri, iskusan kao Benhaker, a obecava ko kao mali Mou...kimbo je napisao/la:Najgori moguci ishod , opet smo prosuli "sigurne" bodove al nedovoljno katastrofalno da otjeraju neznalicu.
Onaj osjecaj kad vidis da sa par pravih trenerskih instrukcija ovo bi mozda i licilo na nesto. Lulic,Mujdza zrtvovano ofanzivno. Lopta im se konstantno daje u staticnoj poziciji ispred njih jedan il dva velsanina a u 16 5 nasih igraca pusu jedan drugom u vrat na malom prostoru. Cijeli stadion to vidi , svi na tvu to vide a teleca glava ne vidi i ne popravlja.
Mali Susicev (koji se doduse lavovski borio i pokusavao) nabije glavu i smeta. Dzeki kupi lopte u 16 , Pjanicu i Medi uzima povrsinu. Ne zna dovoljno al sto je najgore preambiciozan i sa neogranicenim povlasticama u timu. Znaci decko igra gdje zeli i koliko zeli.
U tih 90 minuta , dva puta je uspio da nadje pravu povrsinu. Obadva puta "gle cuda" na lijevom krilu i dobro je probio na snagu i korak i stvorilo se nesto. I kad jedan normalan posmatrac pomisli EVO GA , osjetit ce momentum ako ne on onda barem amidza prici liniji i reci "mali ostani tu i ponavljaj to cijelu tekmu" al JOK.
Ona situacija kada su nasa trojica nabijen u 16 a umrtvljena , fakicki jedan velsanin pokriva tri igraca EASY ...
I tako dalje i tako dalje ..
Na kraju neznalica izlupa u 5 minuta intervjua toliko nebuloza i spinovanja ... samo jedan primjer kaze jos je 24 boda u igri . Znaci racuna i evenualne bodove protiv Belgije a vec unarednoj recenici daje nam minimalne sanse protiv Belgije u i Zenici .. uh ... al dobro je jos par dana i da docekamo o razvaljivanje guzova usred Zenici valjda ce biti dovoljno da se lopina otjera ...
Sunjic igra decko svaka cast
Mujdza, Lulic .borili se i odigrali ok imajuci u vidu taktiku.
Pjanic (inace idol i uvjek ga hvalim) izgleda da njemu najvise smeta ovaj nered u repci ocito nervozan. Los danas mozda najlosija kvalifikaciona tekma ikada.
Medo znacajan poma naprijed. Drzi loptu genijalno .Volio bih ga vidjeti na 10-ci a Pjanic i Besica iza njega.
Dzeko borio se sta drugo reci nego opet , taktika ga ukopa.
Ibisevic isto kao Dzeko
Besic .. Sta reci? Uvijek sam se pitao zasto mi nikada nemamo ovako eksplozivne igrace , brze male zilave. Nemamo jos te neke atleticarke kulture u fudbalu da se djeca prvo biraju po genima i talentu odnosno brzini u manjim uzrastima a poslije uce modernom fudbalu sematskom trcanju i taktici. Al ne kod nas je uvijek bio sarm i tehnika u mjestu prije svega. MUME danas pokazao sta znaci imati brzog igraca na terenu 100x50. On i Bale u jednom trku preorse cijeli teren a ostali kao da si ih zaledio. Onaj trk i gonjanje jedna od najacih scena koje sam vidio u nasem fudbalu ikada. Podsjeti me na onu scenu kada KAKA ostavi Mesia u trci jedan na jedan preko icjelog terena.
Drago mi je jer sada Mume dobija profil CUVARA velikih imena prosle hefte protiv DiMarie sada BAle , a takvih igraca je malo i na cijeni su.
Al sve skupa traginco gledati ove fine momke , fini dobri al izguljeni na terenu. Ako ima netko tko nije toliko prije cijenio ulogu trenera (ciljam na ove mladje na forumu) sada im je valjda jasno kako to izgleda bez taktike,morala,duha,damara ...
Tragicna scena gdje se jedan covjek zalijepio za poziciju radi plate i nece sam otici . Rekao bih dajte mu platu do kraja mandata samo da ide ...a dovedite bilo koga umjesto njega. U ovom momentu danas da Sergej dodje moralno mi napumpao ovu ekipu do ponedeljka i na motivaciju i disciplinovanom odbranom bi izvukli neijeseno. Ovako zna se ...4,5 komada ..
Ne citiraj me!aleksandar_veliki je napisao/la:Osim mladji preuzima repku u utorak. Cuj Sergej, stari provjereni strucnjak sa mali milion osvojenih kanti u svojoj trenerskoj karijeri, iskusan kao Benhaker, a obecava kao mali Mou...
Amarinho je napisao/la:Vidi Mugdima...ono u stilu "moja zadnja"...MoR je napisao/la:
Daj saberi se molim te.
Vecina igraca dobila odlicne ocjene a taktika problem? Izvini ali tu nesto ne stima, ako su svi igraci dobro odigrali onda je taktika bila dobra.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Begovic 7,5 (Vrlo dobar mada nije imao previse posla)
Mujdza 7 (Solidan u odbrani, izgleda da je imao instrukcije da ne ide previse u napad u prvom poluvremenu)
Sunjic 8,5 (Jedan od naj boljih. Vrlo solidan i odlican u skok igri)
Hadzic 6 (Bezpotrebna zuta na samom pocetku, Bez velikih kiksova)
Lulic 7 (Borio se i vrlo puno pretrcao po cijeloj lijevoj strani kao u uvjek. Imao je par slabih dodavanja)
Besic 9 (Najbolji na terenu. Balea super zatvorio.)
Pjanic 7 (Par dobrih slobodnjaka, Vidi se da mu fali prostora na terenu. rijetko kad ima na krilu opciju, sve more kroz sredinu)
Medunjanin 6 (Nije imao veliki utjecaj na utakmicu. Imao jednu vrlo dobru sansu)
Susic 7,5 (Zeljan igre, i jako se puno bori na terenu. Probavao je pomoci Lulicu na lijevoj strani, cak i u odbrani)
Ibisevic 5.5 (Nije imao previse utjecaja na utakmicu. Jedan solidan udaraca glavom iz kornera)
Dzeko7,5 (Kapiten se bori kao prije 6 godina, Par puta se vracao u centar po loptu, nije imao servisa sa strane.)
Taktika je veceras kao i protiv Kipra najveci problem. Igra bez sirine i krila totalno ubija igru kroz sredinu jer imamo 4 igraca u sredini terena.
Amar OsimGoalgetter je napisao/la:Jel ovo neka ekskluziva Aco?aleksandar_veliki je napisao/la: Osim mladji preuzima repku u utorak. Cuj Sergej, stari provjereni strucnjak sa mali milion osvojenih kanti u svojoj trenerskoj karijeri, iskusan kao Benhaker, a obecava kao mali Mou...Citiracemo te u utorak.
Nije. Falila je ta širina i igrači koji bi igrali na poziciji krila. (VIše prodora i ubačaja). Velika koncentracija igrača na sredini terena.calcio je napisao/la:Vecina igraca dobila odlicne ocjene a taktika problem? Izvini ali tu nesto ne stima, ako su svi igraci dobro odigrali onda je taktika bila dobra.
Elegant je napisao/la:Kakve smo mi narod i kakve smo srece/nesrece ne bi me cudilo da pobjedimo Belgiju.
Ali eto ako treba da izgubimo da bi ovaj otisao neka vala izgubimo, a onda neka nas novi kako zna i umije vodi do treceg mjesta.
7 dode kao prosjek. Kvalitet nasih igraca odnosno na protivnika je razlog remija. Da je ekipa bolje postavljena a igraci isto ovako se borili i odigrali. Pobjedili bi 2-0calcio je napisao/la:Vecina igraca dobila odlicne ocjene a taktika problem? Izvini ali tu nesto ne stima, ako su svi igraci dobro odigrali onda je taktika bila dobra.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Begovic 7,5 (Vrlo dobar mada nije imao previse posla)
Mujdza 7 (Solidan u odbrani, izgleda da je imao instrukcije da ne ide previse u napad u prvom poluvremenu)
Lulic 7 (Borio se i vrlo puno pretrcao po cijeloj lijevoj strani kao u uvjek. Imao je par slabih dodavanja)
Pjanic 7 (Par dobrih slobodnjaka, Vidi se da mu fali prostora na terenu. rijetko kad ima na krilu opciju, sve more kroz sredinu)
Medunjanin 6 (Nije imao veliki utjecaj na utakmicu. Imao jednu vrlo dobru sansu)
Susic 7,5 (Zeljan igre, i jako se puno bori na terenu. Probavao je pomoci Lulicu na lijevoj strani, cak i u odbrani)
Ibisevic 5.5 (Nije imao previse utjecaja na utakmicu. Jedan solidan udaraca glavom iz kornera)
Dzeko7,5 (Kapiten se bori kao prije 6 godina, Par puta se vracao u centar po loptu, nije imao servisa sa strane.)
Taktika je veceras kao i protiv Kipra najveci problem. Igra bez sirine i krila totalno ubija igru kroz sredinu jer imamo 4 igraca u sredini terena.
Meni nije jasno kako uvjek svak pljuje po Vedi. De mi reci šta je to vcrs Edin uradio, a ovaj nije?DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Begovic 7,5 (Vrlo dobar mada nije imao previse posla)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.