Premijer liga BiH - aktuelno
- Hrammm1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kakav derbi najveci u BiH , uzivali smo u fudbalu dvije ekipe koje imaju negativnu gol razliku i zele u evropu 
Al zato ce vas priguzičit u derbiju.. isto kao i Velež na Grbavici :Hrammm1921 je napisao/la: ↑02 dec 2025, 20:34Kakav derbi najveci u BiH , uzivali smo u fudbalu dvije ekipe koje imaju negativnu gol razliku i zele u evropu![]()
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- Shategabri
- Kontakt:
Koe 5.Hrammm1921 je napisao/la: ↑02 dec 2025, 20:34Kakav derbi najveci u BiH , uzivali smo u fudbalu dvije ekipe koje imaju negativnu gol razliku i zele u evropu![]()

Koševo Zapad
Vama nista od evrope ove godine,lijep pozdrav od braceHrammm1921 je napisao/la: ↑02 dec 2025, 20:34Kakav derbi najveci u BiH , uzivali smo u fudbalu dvije ekipe koje imaju negativnu gol razliku i zele u evropu![]()
- Hrammm1921
- Kontakt:
rishovski je napisao/la: ↑02 dec 2025, 20:39Al zato ce vas priguzičit u derbiju.. isto kao i Velež na Grbavici :Hrammm1921 je napisao/la: ↑02 dec 2025, 20:34Kakav derbi najveci u BiH , uzivali smo u fudbalu dvije ekipe koje imaju negativnu gol razliku i zele u evropu![]()
![]()
Mi spremni da vam zakucamo zadnji ekser na tabut , nosis samo dobra djela bordo dive, milioni ostase kod Mirve

Tacno, ali s dvije utakmice manjeShategabri je napisao/la: ↑02 dec 2025, 20:41Koe 5.Hrammm1921 je napisao/la: ↑02 dec 2025, 20:34Kakav derbi najveci u BiH , uzivali smo u fudbalu dvije ekipe koje imaju negativnu gol razliku i zele u evropu![]()
![]()
Ne jedna, vec dvije utakmice manje 
Ne možemo zabraniti navijačima Veleža da navijaju za Sarajevo i da na utakmicama protiv istog pjevaju "**** te Željo", da su uvijek na 200% protiv nas, itd. Vidio sam po društvenim mrežama njihovih komentara kako im je Želji mrži i od Zrinjskog i Borca, jedan je napisao kako bi nas volio sve vidjet poslagane na Barama. Jbg, ništa im od toga ne možeš zabranit tako je kako je.Hrammm1921 je napisao/la: ↑02 dec 2025, 20:20Cuj sto grme zajedno ebem te zeljo![]()
Prijateljska tekma i na tribinama , tople bratske grupe primaju ga u du pe
ALI, isto tako, ne mogu ni oni nama zabranit da svaki put navijamo da ih Zrinjski natambura. Ja nemam simpatije ni prema jednom klubu osim Želje, ne furam taj pitarski fazon simpatisanja drugih klubova, ne volim ni Zrinjski ni Borac ni Široki ni Slogu ni Radnik ni Posušje, mogu možda malo simpatisat neke klubove u nižim ligama ali nije mi ni do toga. Ne kažem da treba navijat za Zrinjski protiv Veleža, manje više treba da nam se **** za to (ako nama ne utiće na tabelu), ali ne vidim ni jedan razlog što bi mi birali Velež da moramo birat između ta dva kluba.
Al ne daj Bože da ti kažeš da ti je Zrinjski draži ili manje mrzak od njih, svejedno što te navijač Veleža mrzi više nego onog što mu sprovodi aparthejd u Stocu, a mrzi te i više nego što te taj mrzi, ti ko biva ne bi smio reći da ti je Zrinjski draži / manje mrzak od Veleža? To mi nema veze s mozgom hahaha.
- Combattente87
- Kontakt:
Meni je utisak utakmice kada Ljajić pogađa stativu, i lopta ide na penal on okrenut leđima i maše rukama....kakva krcobolja 
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Ko je skandirao **** te Željo zajednoHrammm1921 je napisao/la: ↑02 dec 2025, 20:20Cuj sto grme zajedno ebem te zeljo![]()
Prijateljska tekma i na tribinama , tople bratske grupe primaju ga u du pe
Pa šta hoćeš, skoro vas ljudi odučili od fudbala.Hrammm1921 je napisao/la: ↑02 dec 2025, 20:34Kakav derbi najveci u BiH , uzivali smo u fudbalu dvije ekipe koje imaju negativnu gol razliku i zele u evropu![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Combattente87, Hrammm1921, Lewy21, MikiPirs, seha77, UtdBiH21 i 47 gostiju.