FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
logično, onda nećemo ni olimpic uzet, atmosfera ce biti losa. pitice moraju pasti
Kako god okreneš vi zadovoljni, zavidim vam.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- plavousrcu
- Kontakt:
Kod nas ce bas biti sou ako ne uzmemo. Kostic ce biti na pola puta za Dezelu, Misimovic ce po prvi put osjetiti bijes mase, ovi koji mu sada pusekitu i kad nam ode igrac koji je dosao prije dva mjeseca i koji se uigravao za derbi **** ce mu sve na kamaru. Dobrodosli u Bosnu i Hercegovinu, dobrodosli na sjevernu tribinu Grbavice.Virtu4l je napisao/la:Biće šou i ako ih ne uzmemo
Re: RE: Re: FK Željezničar
anonimni je napisao/la:1. Zavisi kad dodjescole-ch je napisao/la:drugari ima dva pitanja:
1. da li se za derbi 23., spontano pred mec mogu naci karte za zapadnu tribinu?
2. dokle su stigli radovi na rekonstrukciji grbavice... mislim na istocnu tribinu i sveukupno izvedene radove?zapad je obicno bivao pun, pa ne znam kakve su sanse, ali dodji ujutro ako ikako mozes i vjerovatno ces naci kartu..
2. Beton na istoku sravnjen, trebali bi uskoro poceti radovi, renoviran Plavi salon, napravljen VIP parking i jos neke prostorije koje su nedostajale za kategoriju 2
Poslano sa mog SM-G355H koristeći Tapatalk
hvala.
-
Straus1921
- Kontakt:
kakav bijes mase bolan ne biplavousrcu je napisao/la:Kod nas ce bas biti sou ako ne uzmemo. Kostic ce biti na pola puta za Dezelu, Misimovic ce po prvi put osjetiti bijes mase, ovi koji mu sada pusekitu i kad nam ode igrac koji je dosao prije dva mjeseca i koji se uigravao za derbi **** ce mu sve na kamaru. Dobrodosli u Bosnu i Hercegovinu, dobrodosli na sjevernu tribinu Grbavice.Virtu4l je napisao/la:Biće šou i ako ih ne uzmemo
jel to pobjeda neki imperativ ?
- savatihotece
- Kontakt:
Jedva čekam derbi da vidim kako se sve posložilo. Dolazim u subotu ranije, uzet ću godišnju iako ću fulat dosta utakmica.
Naravno da priželjkujem pobjedu, ali u derbiju se nikad ne zna.
Neka igrači ostave srce na terenu i biću zadovoljan.
VOLIM TE ŽELJO.
Naravno da priželjkujem pobjedu, ali u derbiju se nikad ne zna.
Neka igrači ostave srce na terenu i biću zadovoljan.
VOLIM TE ŽELJO.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
Koliko vidim stolice na sjevernoj tribini gdje će biti pitari, neće biti skinute. U slučaju da počnu razvaljivati stolice moglo bi lako doći do konflikta. Ja ako budem vidio da neko razvaljuje stolice neće biti tog policajca koji će me zaustaviti dok ne uhvatim tog pitara koji bude lomio stolicu. A ako dođe do tog moglo bi lako doći i do prekida utakmice.
"Truth begins in lies."
- plavousrcu
- Kontakt:
Neko je vec pisao. Bice nevidjeno pljuvanje po svemu, najvise po Upravi ako ne pobijedimo. Na taj bijes sam mislio. Imperativ nije ali je od velike vaznosti pobijediti pogotovo nakon slucaja Spanac kojim su se nahranili mnogi koji su protiv sadasnjeg rukovodstva.Straus1921 je napisao/la:kakav bijes mase bolan ne biplavousrcu je napisao/la:Kod nas ce bas biti sou ako ne uzmemo. Kostic ce biti na pola puta za Dezelu, Misimovic ce po prvi put osjetiti bijes mase, ovi koji mu sada pusekitu i kad nam ode igrac koji je dosao prije dva mjeseca i koji se uigravao za derbi **** ce mu sve na kamaru. Dobrodosli u Bosnu i Hercegovinu, dobrodosli na sjevernu tribinu Grbavice.Virtu4l je napisao/la:Biće šou i ako ih ne uzmemo![]()
![]()
E cuj mnogi koji su protiv sadasnjeg rukovodstva, a ono 4-5 njih 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- plavousrcu
- Kontakt:
Dao Bog da je to tako. Mi smo ovdje cudna sorta, svojevremeno smo pljuvali i po Amaru, a mozes vidjeti da ovdje ima i danas onih koji pljuju po Amaru. U takvim stvarima smo prvaci svijeta.Virtu4l je napisao/la:E cuj mnogi koji su protiv sadasnjeg rukovodstva, a ono 4-5 njih
Ima ih ko navijaca Olimpica, bare bare.Virtu4l je napisao/la:E cuj mnogi koji su protiv sadasnjeg rukovodstva, a ono 4-5 njih
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Cuj ovogStraus1921 je napisao/la:kakav bijes mase bolan ne biplavousrcu je napisao/la:Kod nas ce bas biti sou ako ne uzmemo. Kostic ce biti na pola puta za Dezelu, Misimovic ce po prvi put osjetiti bijes mase, ovi koji mu sada pusekitu i kad nam ode igrac koji je dosao prije dva mjeseca i koji se uigravao za derbi **** ce mu sve na kamaru. Dobrodosli u Bosnu i Hercegovinu, dobrodosli na sjevernu tribinu Grbavice.Virtu4l je napisao/la:Biće šou i ako ih ne uzmemo![]()
![]()
Kljucni igrac sredine terena 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ko stavlja kao imperativ pobjedu u gradskom derbiju ocigledno nikad nije bio na derbiju i ne prati nas fudbal. Nema tu imperativa niti kvalitet ista mora da znaci. Derbi je utakmica za sebe. Olimpik mozes uzeti kao imperativ i sve ostalo osim derbija.
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako
- amazon
- Kontakt:
Eh ovo je ono sto sam pisao neki dan, svrsavanje na spanca, a sad je smiju, kakav spanac levat, beze igrač. Hahahaahahhahahab
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ja nikad nisam napisao da je neki kavlitetan igrac jer nisam gledao covjeka a da je ovo sve ispalo amaterski to stoji.
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako
Kakvi licemjeri moj amazone.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- amazon
- Kontakt:
Ma ne mislim na tebe, ima ovaj iznad tebe sto nikad nije vidio stadiona a sve zna. : D
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Amazon ga prati cijelu karijeru, kaze novi Xavi, izgubili smo kapitalca.briga je napisao/la:Ja nikad nisam napisao da je neki kavlitetan igrac jer nisam gledao covjeka a da je ovo sve ispalo amaterski to stoji.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako si nekog ozivljavao cijele pripreme, gurao ga i kad mu nije islo. I ako si ga ozivio, imao ga u veznoj liniji u svim mogucim kombinacijama onda je kljucni. Kostic je sve nabrojano radio. Dobro nije kljucni nego neizostavni clan prve ekipe. Sad je bruka malo manja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.