daj bolan, pogledaj im linijeMCMXLVI je napisao/la:Povlacim sve sto sam pisao sinoc. Ovo je cist ofsajd...
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Jel moguce sta rade mame im se nayebem lopovske. Ko god je gledao utakmicu zna da nije bilo ni blizu offsidea, ova slika je smijesna.. FUJ
Ma ljudi hajde gol nam poništili ni prvi ni zadnji put ni nama ni drugom klubu, al' hahaha ova linija majke mi moje opisuje našu državu 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- invincible1921
- Kontakt:
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 18 avg 2015, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=

Prolicu mamu jbo debelu..
NAZALOST, ali je ovo za mene ofsajd.samoplavo je napisao/la:daj bolan, pogledaj im linijeMCMXLVI je napisao/la:Povlacim sve sto sam pisao sinoc. Ovo je cist ofsajd...
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
E jbg sad ja ne kontam, na ovoj slike se vidi da NIJE ofsajdEmirTM87 je napisao/la:
Ja mislim da je ovo jedno veliko maslo saveza.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ne znam dal' da se smijem ili da plačem..
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Po ovoj kameri na ss.ba ovaj igrac blize tijagu je bio zadnji igrac odbrane.Toliko...EmirTM87 je napisao/la:
ŽIV BIO, ETO AKO MISLIŠ DA JE OVO NAŠA "ŠUPLJA" POVUCI LINIJU!
Pa gledaj mu linije, dijagonalu povukao..od centra do korner zastavice tamo... da je nas bio blizu centra bio bi u offsajdu po ovoj liniji
Ova slika iznad nije u trenutku dodavanja lopte.
Gusto je.
Mada po meni ponisten je korektan gol Želji, ali ona izjava o prethodne dvije sezone je jadna.
Ima svega, uvijek je bilo i biti će. Svima.
Gusto je.
Mada po meni ponisten je korektan gol Želji, ali ona izjava o prethodne dvije sezone je jadna.
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Jao kakav su ugao uhvatili, sedmica Širokog (najbliži Tijagu) zadnji igrač odbraneSTEF je napisao/la:Po ovoj kameri na ss.ba ovaj igrac blize tijagu je bio zadnji igrac odbrane.Toliko...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nego kad je majke ti ako nije u trenutku dodavanja, pa gledas li sliku uopste. A ko ne vidi da je na ovom njihovom snimku i slici linija povucena ukrivo ima ozbiljne probleme sa vidom.
Evo kakva je njihova linija iz ovog ugla

Zanimljivo da je na snimku SS vas igrac vec u ofsajdu i prije dodavanja lopte, dok ova tvoja slika pokazuje suprotno.EmirTM87 je napisao/la:Pa gledaj mu linije, dijagonalu povukao..od centra do korner zastavice tamo... da je nas bio blizu centra bio bi u offsajdu po ovoj liniji
Po meni je to još jači dokaz da nije bilo ofsajda, jer na slici je Sadiković već uputio loptu eh sad jedino da je od trenutka kada Dado dira loptu do ovog trenutka sa slike (neka stotinka, dvije) igrač Širokog pretrčao jedno 2 metra a Tiago ostao ukopan pa da se čini kao da nije ofsajd a zapravo je bio u trenutku dodira lopteDuff je napisao/la:Ova slika iznad nije u trenutku dodavanja lopte.
Gusto je.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Haj se molim te zagledaj dobro u njihov snimak i sliku i reci mi da linija nije krivo povucena.MCMXLVI je napisao/la:Zanimljivo da je na snimku SS vas igrac vec u ofsajdu i prije dodavanja lopte, dok ova tvoja slika pokazuje suprotno.EmirTM87 je napisao/la:Pa gledaj mu linije, dijagonalu povukao..od centra do korner zastavice tamo... da je nas bio blizu centra bio bi u offsajdu po ovoj liniji
Zadnja izmjena: EmirTM87, dana/u 18 avg 2015, 00:27, ukupno mijenjano 1 put.
hahahahahahahahaha znaci umiremsamoplavo je napisao/la:Vi mislite zezancijasamoplavo je napisao/la:
Sloboda Tuzla
Ne znam brate čudan je kut.FaraonTM je napisao/la:Po meni je to još jači dokaz da nije bilo ofsajda, jer na slici je Sadiković već uputio loptu eh sad jedino da je od trenutka kada Dado dira loptu do ovog trenutka sa slike (neka stotinka, dvije) igrač Širokog pretrčao jedno 2 metra a Tiago ostao ukopan pa da se čini kao da nije ofsajd a zapravo je bio u trenutku dodira lopteDuff je napisao/la:Ova slika iznad nije u trenutku dodavanja lopte.
Gusto je.
Ima svega, uvijek je bilo i biti će. Svima.![]()
Bilo kako bilo, ništa se neće promjenuti,nažalost.
Okrenuti novi list i jako prema dalje
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.