Pa i na ovoj je offside.STEF je napisao/la:Kako ta slika koja je snimana iz nemoguceg ugla za procijeniti da li je bio ofsajd ili ne,moze biti relevantnija od ove koja je malte ne u liniji?jurisicduska je napisao/la:http://pokit.org/get/?34829cc91833cf220 ... 15cbdd.jpg
Ovo je relevantna slika, povucite paralelu sa sesnastercem i vidjet ćete da se radi o offsideu. Realno. I ja sam konto da nije al evo ova slika najbolje govori, neznatan offside, ne bi mu se moglo zamjeriti i da ga nije svirao al ispravna odluka
Povuci paralelno sa linijom 16 metara!
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- jurisicduska
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
- JoseMourinho
- Kontakt:
de majke vam ne budite mulci koji ce povjerovat onoj gluposti sad najednom, povucenoj liniji gdje je i coric u ofsajdu 
ima fino slika gdje se vidi linija 16-terca i fino se moze povuc linija i nema ni govora o ofsajdu
ima fino slika gdje se vidi linija 16-terca i fino se moze povuc linija i nema ni govora o ofsajdu
samoplavo je napisao/la:Na ovom snimku sam i ja u ofsajdu trenutno. Odoh se premjestit u kuhinju da bude regularan post.
Ja ne bi ovakvu lajnu dušmanu razvuko..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Da nije bilo prenosa i ne postoji snimka dogadjaja pa da se i ravnamo po raznoraznim slikam.
ali ova zayebancija od ovog komiteta je na nivu nasih politicara koji nas ubjedjuju da je u zemlji divno i bajno.
Treba ovo UEFI proslijediti mi sami se s ovim nikad necemo izboriti, a UEFA ce zacas to precesljati kao i susjede
ali ova zayebancija od ovog komiteta je na nivu nasih politicara koji nas ubjedjuju da je u zemlji divno i bajno.
Treba ovo UEFI proslijediti mi sami se s ovim nikad necemo izboriti, a UEFA ce zacas to precesljati kao i susjede
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Brate znaš li ti pravila, znaš li geometriju yebote?jurisicduska je napisao/la:Pa i na ovoj je offside.STEF je napisao/la:Kako ta slika koja je snimana iz nemoguceg ugla za procijeniti da li je bio ofsajd ili ne,moze biti relevantnija od ove koja je malte ne u liniji?jurisicduska je napisao/la:http://pokit.org/get/?34829cc91833cf220 ... 15cbdd.jpg
Ovo je relevantna slika, povucite paralelu sa sesnastercem i vidjet ćete da se radi o offsideu. Realno. I ja sam konto da nije al evo ova slika najbolje govori, neznatan offside, ne bi mu se moglo zamjeriti i da ga nije svirao al ispravna odluka
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Zadnja izmjena: STEF, dana/u 18 avg 2015, 00:44, ukupno mijenjano 3 puta.
Drug zdravlje je najprece, ucini nesto za svoj vid.jurisicduska je napisao/la:Pa i na ovoj je offside.STEF je napisao/la:Kako ta slika koja je snimana iz nemoguceg ugla za procijeniti da li je bio ofsajd ili ne,moze biti relevantnija od ove koja je malte ne u liniji?jurisicduska je napisao/la:http://pokit.org/get/?34829cc91833cf220 ... 15cbdd.jpg
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sa ovom crvenom linijom se moze manipulisati jer se ne vide vanjske linije. Na toj slici je stavljena gdje je stavljena, meni licno izgleda da je malo previse ukoso. Evo ja sam je odokativno stavio na drugo mjesto. Koje sad izgleda realnije?Coraco je napisao/la:Šta je loše u liniji ? jedina greška po meni je što je nisu stavili na lijevu nogu Ćorića umjesto po sredini tijela, mada ni to ne bi promijenilo situaciju.
Valjda i treba da se povuče od sudije do zadnjeg igrača, ako se protivnik nađe unutar linije nema ofsajda. Kako bi to vi povukli liniju, nije provaktorski nego me interesuje. Jest da djeluje zbunjujuće zbog ove linije košenja trave. Da se primjeni linija 16m, ne može.

p.s. neutralan sam
Ofsajda nema pa vi pricajte sta hocete.EmirTM87 je napisao/la: Haj se molim te zagledaj dobro u njihov snimak i sliku i reci mi da linija nije krivo povucena.
Uzeo sam tvoju sliku i ovu sto je @jurusicduska dodao, poigrao se malo sa photoshopom (koji inace koristim 10 god.) i jasno se vidi da ofsajda nema.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
BOG samo zna ko ovo crta po savezu, možda je Salemov daidžić se zaposlio, rekao da zna u Paintu radit.
http://videochart.net/video/33153.3059c ... 4529bfcbb1
Na dusu svakom onome ko kaze da je ovo ofsajd!!
Na dusu svakom onome ko kaze da je ovo ofsajd!!
- jurisicduska
- Kontakt:
Zajebajem se ozbiljno, evo sad sam otvorio i ne vjerujem pa bar jedno 2 metra ispred ovaj iz širokog na ovoj slici.
Pametnom dosta.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma ne povlači se gledajući liniju 16, nego od sudije prema zadnjem igraču ŠB jer sudija prati njegajurisicduska je napisao/la:http://pokit.org/get/?34829cc91833cf220 ... 15cbdd.jpg
Nije ovo samo uvreda za nas navijače Željezničara i klub. Vidim komentare i navijača ostalih klubova i iskreno mi je drago na toj nekoj solidarnosti.
Oni nisu ni svjesni koliko suđenje nervira SVE NAVIJAČE SVIH KLUBOVA, misle da ovo može proći tek tako.
Ovim snimkom nam vrijeđaju pamet svima, ali zaista svima!
Oni nisu ni svjesni koliko suđenje nervira SVE NAVIJAČE SVIH KLUBOVA, misle da ovo može proći tek tako.
Ovim snimkom nam vrijeđaju pamet svima, ali zaista svima!
Ne interesuju me ni jedni ni drugi ali ovo nije vidjelo ofsajda. Nema se sta povlaciti linija.
Ne provaljuj se, kakvog crnog sudije? Kakve veze ima položaj sudije sa određivanjem linije kojom treba biti obuhvaćen zadnji igrač i koja treba da bude paralelna sa linijom 16m?Coraco je napisao/la:Ma ne povlači se gledajući liniju 16, nego od sudije prema zadnjem igraču ŠB jer sudija prati njegajurisicduska je napisao/la:http://pokit.org/get/?34829cc91833cf220 ... 15cbdd.jpg
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pa nemoj brate odokativno nego lijepo zumiraj i povucicalcio je napisao/la:Sa ovom crvenom linijom se moze manipulisati jer se ne vide vanjske linije. Na toj slici je stavljena gdje je stavljena, meni licno izgleda da je malo previse ukoso. Evo ja sam je odokativno stavio na drugo mjesto. Koje sad izgleda realnije?Coraco je napisao/la:Šta je loše u liniji ? jedina greška po meni je što je nisu stavili na lijevu nogu Ćorića umjesto po sredini tijela, mada ni to ne bi promijenilo situaciju.
Valjda i treba da se povuče od sudije do zadnjeg igrača, ako se protivnik nađe unutar linije nema ofsajda. Kako bi to vi povukli liniju, nije provaktorski nego me interesuje. Jest da djeluje zbunjujuće zbog ove linije košenja trave. Da se primjeni linija 16m, ne može.
p.s. neutralan sam
Sinoć gledajući snimku sam mislio da je sudija debele oštetio Željezničar u ovoj situaciji. Al eto neko postavi jednu pa drugu sliku i ova od saveza, na sve tri ofsajd. Barem koliko ja razumijem da treba gledati od sudije do zadnjeg igrača.
Da barem imamo po 6 kamera na svakoj utakmici bilo bi manje ovakvih situacija.
E hajde nek sam nesto novo naucio hahahaha cuj od sudije prema zadnjem igracuCoraco je napisao/la:Ma ne povlači se gledajući liniju 16, nego od sudije prema zadnjem igraču ŠB jer sudija prati njegajurisicduska je napisao/la:http://pokit.org/get/?34829cc91833cf220 ... 15cbdd.jpg
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.