nadam se da cemo, povratkom ove dvojice, vidjeti pozitivni pomak u igri, koji, barem ja licno, cekam duze vrijeme. i dalje mi nije jasna postavka kostica, protiv sarajeva, sa 4 spica u pocetnoj postavi. imao je mogucnost memiju postaviti na desnu stranu, naprijed, a sinisu staviti na beka. lijevu stranu je mogao zatvoriti sa husicem i bevabom u 1. postavi i s ovim promjenama u startnoj postavi bi i licilo na standardnu 4-4-2 formaciju. takodjer, stisli su nas zadnjih 20-tak minuta da valja, a mjenja napadaca za napadaca. ne koristi trecu izmjenu, a mislim da je secerovic, svojom trkom, mogao donijeti dodatnu cvrstinu u sredini, ispred zadnjeg reda odbrane. ali, eto, ovo zadnje je opravdao strahom od reakcije novog igraca, a smatrao je da sve dobro funkcionise na terenu.Virtu4l je napisao/la:Da, vraćaju se.TikTak je napisao/la:Cekaj, je li se vracaju Stevanovic i Blagojevic ili je mene prenijelo. Ako se vracaju dvojica, onda dvojica ispadaju.
mozda razlog onako lose igre s nase strane i nije to sto su 4 spica pocela tekmu, mozda je znacaj utakmice i atmosfera uticala na igrace, pogotovo ove nove, mada, eto, novajlija ugljesa ponese epitet igraca utakmice.
na osnovu pripremnih i utakmice sa fks, ne znam sta ocekivati protiv olimpika. ovo sto sam naprijed napisao nije pljuvanje, tjeranje i nazivanje kostica neznalicom, nego samo iznosim svoje misljenje da su se neke stvari mogle i drugacije odraditi. vrijeme i utakmice pred nama ce pokazati hoce li i moze li kostic unaprijediti nasu igru i donijeti ocekivane rezultate. uvjete i igrace ima.