La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Znaš da si dotakao dno kad ti Lucas Vaskez izvodi korner. I to čak dvaput.
Ovaj bot Tello u Barceloni nije mogao bazen pogoditi, sad rutinski pogodi u malu mrežu.
Ovaj bot Tello u Barceloni nije mogao bazen pogoditi, sad rutinski pogodi u malu mrežu.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
istina 100%BoixosNois1899 je napisao/la: ↑08 mar 2020, 22:58Zamisli onda kakva je tek EPL kad 5. tim Španije zaustavi do tad nepobjedivi Liverpool.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑08 mar 2020, 22:57Ovdje se stvarno ne zna ko je gori, kakva komedija od lige.![]()
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
Real se trudi svim silama da Barci gurne titulu u ruke.
S druge strane, katalonci na aparatima, nije im do života, a kamoli do titule.
S druge strane, katalonci na aparatima, nije im do života, a kamoli do titule.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 08 mar 2020, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ramos igra sezonu iz snova. **** mu sve. Kakav bolesnik. Covjek za vrijeme utakmice nije 5 min na svojoj poziciji. **** kapiten.
Kako Militao dođe u profesionalnu nogomet...
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Mood
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Da si gledao, kao što nisi, vidio bi da je počinio genocid nad bekom Betisa. Samo je realizacija, kao i uvijek izostala. Al' hajd, dođe to s vremenom.

Ibogami zabi ga Messi.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Tello Barceloni ove sezone vise valjao, nego Dembele.
Kamp "navijača" OGiM, negdje u planinama srednje Bosne:
:niko ništa:
Najmlađi OGiM: Bajern melje.
Tili: GOAT nije bio motiviran u Klasiku
Hajmo kući.
Najmlađi OGiM: Bajern melje.
Tili: GOAT nije bio motiviran u Klasiku

Hajmo kući.
Džeri Drejk
- BoixosNois1899
- Kontakt:

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Lijepa noc na RMBBolje da smo spušili sve u Decembru nego ovako jbo više ovo.
Dobiješ Barcu i onda gubiš,uvijek ali uvijek kada smo Lideres igraš zadnju tekmi u 21:00 i gubiš mater vam **** više ba

27.10.2020
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Dženaza. Kao i obično. Ali jesu se bili digli nakon Clasica.

FC Grizzlies
FC Grizzlies
Gledaj ovih kromanjonaca. Neke dženaze spominju, a posljednjih par godina u aprilu bude im masovna sahrana.
Remember, remember the 5th of November.
Želimo postove sa RMB ovdje :kava
Konkurentna jer su Real, Barca i Atletico pali qrcu za usi a ne jer je ostatak podigao kvalitet.JoeBleck je napisao/la: ↑08 mar 2020, 16:31Spanska liga je daleko najkonkurentnija liga danasnjice.Najdinamicniji fudbal se igra i postoji 10+ ekipa koje te mogu razguliti.Promjenio se primat zadnje 2-3 godine i to je odlicno za samu ligu.Pogledas sastave ovih ekipa od 5-10 mjesta sve sami kvalitet i sjajna konekcija na terenu.jasmin10 je napisao/la: ↑08 mar 2020, 16:23Pa zasto Real onda ima kikseva pun qrac ?JoeBleck je napisao/la: ↑08 mar 2020, 16:21
Jedini razlog sto nije tako je sto Barcelona i dalje igra na krilima igraca koji je nesto posebno i sto je u stanju rijesiti 7/10 utakmica svojim kvalitetom.Sve ostalo kada se sabere dodjes do El Classica gdje vidis da je Real na svakoj poziciji osim Messija i golmana bolje pokriven sa igracima koji imaju bolje fizikalije, jacu psihu i veci kvalitet.
Ostalo je prica za malu djecu , svi imamo oci pa tako vidimo da kada se Messi kolektivno dobrom igrom iskljuci sa terena , tad je Barcelona malo opasnija od Rudara.
Messi u zadnje vrijeme kao da i ne igra. Povreda ili sta li je vec. Barcelona u qrcu cijelu sezonu, a opet je prva.
Ko onda igra umjesto Messija? Grizman ?
Hajte molim Vas , ne moze sa centra trcati i valjati 2-3 igraca i uz to zabijati kisa golova , to ni Fifa od 2013 ne dozvoljava a kamoli realnost.
Zasto Real kiksa?
Ne kiksa Real jednostavno budu dobijeni na terenu.U vecini utakmica su dominantniji tim ali kao sto sam naveo , nemaju x factor koji je trebao biti Hazard ds su u stanju i los dan uknjiziti kao 3 boda.Barcelona ima losu sezonu pa se migolji jer ima Messija i MatSa , ostalo je odron.
Drugim rijecima, konkurentna ko Englezi u vrijeme kad su Spanci dominirali Europom a na EPL pdfu se vrijedjao zdrav razum pricom o najjacoj ligi svijeta gdje svako moze svakog dobiti.
Mada mi je realno zao jer je opala kvaliteta u ligi, cak i Atleticu, Sevilli, ceka nas zanimljivo ljeto, moramo se svi pojacat, jak Rejal znaci jaka liga ybg
Jel sad kontate sta sam danas mislio? Ne mozes se pouzdat u 19godisnjaka, Vasqueza i Benzemu koji je tu x godina i ocekivat neke trofeje. Mora se odrijesiti kesa.
Isto je i kod nas kad ode Suarez.
Jel sad kontate sta sam danas mislio? Ne mozes se pouzdat u 19godisnjaka, Vasqueza i Benzemu koji je tu x godina i ocekivat neke trofeje. Mora se odrijesiti kesa.
27.10.2020
Msm da je generalno broj kvalitetnih igraca u ligama 5 drasticno opao.leorey je napisao/la: ↑08 mar 2020, 23:33Mada mi je realno zao jer je opala kvaliteta u ligi, cak i Atleticu, Sevilli, ceka nas zanimljivo ljeto, moramo se svi pojacat, jak Rejal znaci jaka liga ybg
Premalo je kvalitetnih igraca za veće domete pa i za one malo manje tako da su svi ti klubovi dosli u slicnu ravan.
Mislim da je tako u svakoj ligi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.