FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

admin
Site Admin
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la admin » 02 avg 2016, 21:33

Trener i menadzeri su tu zbog para, bili bi zbog para tu i da su bosanci ili indijanci.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 02 avg 2016, 21:37

admin je napisao/la:Trener i menadzeri su tu zbog para, bili bi zbog para tu i da su bosanci ili indijanci.
Eto Odovic nije bio zbog para. Doveo je sebi igrace za koje je on mislio da su kvalitetni i zamalo osvojio titulu, a u evropi prosao Ferencvaros s ovim Sadikovicem levatom, nije gledao na talove, da li ce uzeti neku paru od igraca i napravio je uspjeh.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 02 avg 2016, 21:39

znaci treba dovodit srbe? Oda srbin, radi posteno za slavu - svi srbi ekstra.

Argumenti su glupi i ksenofobicni, da ne kazem rasisticki. Zamolio bih da diskutujete bez etiketiranja cijelog naroda zbog jednog loseg ili dobrog primjera. Nije korektno.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 02 avg 2016, 21:41

koliko je to srba igralo i dovedeno kad je on bio? samo je tebi srbin i slovenac isto, i jos rasisticki. aferim
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 02 avg 2016, 21:49

Nasi treneri ne mogu nigdje biti treneri jer su debili(tako kaze u evropi) a ovdje kod nas se sve moze, i jos ako mislis tako rasista si. Presmijesno.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 02 avg 2016, 22:02

To sto je frajer slovenac ne cini ga ni dobrim ni losim.

Blueboy1
Kontakt:

Post Postao/la Blueboy1 » 02 avg 2016, 22:02

Šta će se desiti ako Kostić sa ovom ekipom osvoji titulu, hoće li ga onda ovi poznavaoci prilika u Sloveniji i šire ukivati u zvijezde? U tom slučaju će ići priča da je normalno da u ovoj ligi mi osvajamo titule, osvojio bi je i Odović itd.
I da, Damir Sadiković neće igrati previše ni u Krškom, živi bili pa vidjeli. Priča se danima o Sadikoviću i o utakmici sa Ferencvarošom, kaže "Dado otresao Geru". Šta je još taj Dado dao ovom klubu, da bi svi sad toliko plakali za njim. Je li mu jedina prednost to što je "Željino dijete", a čovjek je dijete Radnika iz Hadžića. Godinama su ga čekali svi treneri koji su se mijenjali u klubu i nijedan ga nije dočekao, da smo npr. jednog Kokota trpili toliko ja mislim da bi čovjeka dosad objesili iznad Juga.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 02 avg 2016, 22:19

Jako je zanimljivo da svi igrac koji se otjeraju ili odu iz Zelje su kante, a sve kante koje dodju su predobri dok ih ne otjeramo ili uzmu sami papire. Na Mulalica svrsavali a sad mu se smiju isti koji su smiju Dadi i kazu da je levat.

Slovenci su usli na mala vrata i bez ikakvih ulaganja ce zaraditi na igracima. Bio to slovenac, grk, meni je svejedno, u ovom slucaju je slovenac. To je ocigledno. A osvojit titulu ovi sigurno nece vidi i onaj koji ne poznaje ligu.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 02 avg 2016, 22:27

U zadnje vrijeme igraci koji su otisli iz Zelje a fakat su igraci su Baja i Mire. Prije njih Seha. Mozda sam ja kratkog pamcenja i mozda me neko prosvjetli i pomogne da se sjetim jos nekog imena....Napomenuo bi i one koji su otisli i nestali a kod nas harali...Svraka, Jamak, Benjo, Tuce x2, I da ne nabrajam ima ih ligu da napravis...

Blueboy1
Kontakt:

Post Postao/la Blueboy1 » 02 avg 2016, 22:35

U današnjem fudbalu dobar menadžer prodaje igrača, menadžer će prodati i Pogbu i uzeti ogromnu lovu za taj posao, a i klub kojo ga prodaje će fantastično zaraditi.
E sad, meni je svejedno da li naše igrače prodaje lik iz BiH, Slovenije ili Indonezije i koliko će zaraditi na njihovoj prodaji, sve dok klub zarađuje dobro od prodaje tih igrača. Dabogda Sadiković odigrao sezonu iz snova,pa ga menadžer prodao za 10 miliona, i mi svi zadovoljni.

AntoniooConte
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la AntoniooConte » 02 avg 2016, 22:43

aleksandar_veliki je napisao/la:Upravo gledam statističke podatke sa utakmice. Statistiku od igle do lokomotive i doista izgleda nevjerovatno sta se sve moze vidjeti. Napravit cu i neki tekst samo sto necu bas sve stavljati ali docarat ce vam utakmicu na jedan do sada nevidjen nacin :). I da pogadjate deset puta necete pogoditi ko je igrac utakmice po statistickim parametrima.
Secerovic?

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 02 avg 2016, 22:46

Kakav ba Secerovic, veze nema s dobrim igracem. Sigurno je Fejzic :D

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 02 avg 2016, 22:50

za_zivot_cijeli je napisao/la:
amazon je napisao/la:Treba napomenuti milion firmi preko kojih su usli u Bih i oprali pare. Jedan lopovluk je interex i sve sto je islo poslije toga. To su jedni lopovi koji ulaze samo da uzmu pare. Isto tako smo im mi sad dobra podloga za dovodjenje igraca preko njihovih menadzera i zarada na istim. Nema tu puno pameti. Ovaj Janez da je mogao raditi negdje u Sloveniji ne bi ovdje dolazio u ovu bjedu.
Zar je nekome cudno da smo ga mi sklonili iz ekipe, a zamisli posudili ga bas u Sloveniju. Pa to budale mogu skontati o cemu se tu radi. Dado je odlican igrac a to je pokazao sve vrijeme koje je proveo u Zelji.
s obzirom na to koliko malo znas, mozda ne bi bilo lose da manje pametujes.
Interex nema veze sa Slovenijom kao sto ni tvoja prica nema veze sa zdravim razumom.
Ne provaljuj se amazon,
znamo da ti je posao da pljuješ po svemu,
ali de malo odvadi i bar proberi malo.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 02 avg 2016, 22:54

AntoniooConte je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Upravo gledam statističke podatke sa utakmice. Statistiku od igle do lokomotive i doista izgleda nevjerovatno sta se sve moze vidjeti. Napravit cu i neki tekst samo sto necu bas sve stavljati ali docarat ce vam utakmicu na jedan do sada nevidjen nacin :). I da pogadjate deset puta necete pogoditi ko je igrac utakmice po statistickim parametrima.
Secerovic?
Boccacini?

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 02 avg 2016, 22:58

aleksandar_veliki je napisao/la:
AntoniooConte je napisao/la:
Secerovic?
Blizu si, Secerovic imao drugi indeks, manji za jedan od ovog najboljeg :). Nije Fejzic, ali ovo sto imam ispred sebe je stvarno nevjerovatno. Broj pasova, tacnih, netacnih, izgubljenih, prescjecenih lopti. Zatim dobijenih duela, posjed lopte u intervalima od 15 minuta. Nema sta nema kod Ace

Blagojević ;)

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 02 avg 2016, 23:04

Je li istina da su pitari vec uplatili polomljene stolice i štetu, i da su nove stolice vec postavljene i sve ušminkano?

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 02 avg 2016, 23:10

aleksandar_veliki je napisao/la:Nije ni Blagojevic, znaimljivo mi je da je Radinovic drugi odozdo. Imaju i grafike napad i te stvari pa malo gledam. Fasciniran sam ovom statistikom.
Bevab ili S.stevanovic sigurno
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 02 avg 2016, 23:12

irfo je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Nije ni Blagojevic, znaimljivo mi je da je Radinovic drugi odozdo. Imaju i grafike napad i te stvari pa malo gledam. Fasciniran sam ovom statistikom.
Bevab ili S.stevanovic sigurno
Trebao si se javit kad su 10 igraca nabrojali da ti kazes tog 11 sto je ostao :urnebes: :urnebes:

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 02 avg 2016, 23:18

Pa mozda logicno. Upravo sto nemamo veznog reda, napad nam krece od stopera. Daj Kosoricu i nabij sto dalje..Logicno vala.

Damek
Kontakt:

Post Postao/la Damek » 02 avg 2016, 23:29

aleksandar_veliki je napisao/la:Kosoric. Rekao sam da cete tesko pogoditi :).
... :thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.