Nemate vi nama sta pozeljeti nego gledaj ti da vas mi ne stignemo...mi barem jos nismo kUci kiksalitropic je napisao/la:Svrsavate li nakon ovog boda? Ne pisem puno vise jer iskreno mi se gadi sve sto citam na ovoj temi a i na ostalim. Najiskrenije... Bratstvo me je razocaralo danas. Mislio sam da ce biti kao i proslih godina kad ste nas naucili nogometu ali danas ispod moga ocekivanja. Napadac vam odlican. Prosla ekipa sa Mujkom i Efendicem puno vise pokazala nego danasnja. Dobra utakmica, zadovoljan sam i nije mi uopste krivo za gubitkom 2 boda. Poseban selam momcima sto pisu da je Bratstvo mocno, naprotiv nije, mocan je Pantic, Smajlovic i Prljaca. Iako su nam losi bekovi oni cine najbolju odbranu lige. Kazem... Nisam razocaran kao ni ostali navijaci Jedinstva. Sretno Bratstvu u nastavku, bolja ste ekipa od Slobode. Mozemo im zajednicki pozeljeti da nekad budu na nasem mjestu i gol u gostima
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- anonymous001
- Kontakt:
ja ti opet ponavljam da niste pobjedili nego uzeli bod pa se ti misli i dalje ...PlavoZuti je napisao/la:U 8 UTAKMICA IGRALI STE 5 KUCI ... 3 U GOSTIMA KOD IGMANA MLADOSTI I RADNICKOG...U PRVIH 8 U SLIJEDECOJ POLUSEZONI GOSTUJETE GRADINI TROGLAVU SLOBODI CAPLJINI BRATSTVU....A ONDA BUDUCNOSTI RUDARU I BRANITELJU....PROGNOZA...MOZDA PAR BODOVA U GOSTIMA....anonymous001 je napisao/la:pa nije Bratstvo pobjedilo covijece...ALBOX je napisao/la:Zemlja zove Bihac ... zemlja zove Bihac ...Bihac javi se![]()
jedva se izvukosmoko bi reko nakon onakvih najava buducih prmierligasa
![]()
Cestitke momcima BRAVO BRATSTVO SAMO NAPRIJED
jedva izvukli bod,Jedinstvo je bilo bolje cijelu utakmicu zato stvarno nema potrebe za ovolikim provociranjem. sad sam sa utakmice dosao! Jedinstvo je i dalje bez poraza i primljenog gola,boze moj sta fali 0:0 ... stvarno je smijesno ovo... ljudi jedva izvukli bod a vi se ponasate kao da su uzeli sva tri!
sljedece kolo imace pravo nastupa Sharbini i Nadarevic pa cemo da vidimo

- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
S tim da smo od 9 mogucih u gostima osvojili 7 bodova uz gol razliku 5:0. Jbg brkas stvari i govoris na svoju ruku. Moj ti je iskren savjet odustani od mastanja za premijer ligom.PlavoZuti je napisao/la:U 8 UTAKMICA IGRALI STE 5 KUCI ... 3 U GOSTIMA KOD IGMANA MLADOSTI I RADNICKOG...U PRVIH 8 U SLIJEDECOJ POLUSEZONI GOSTUJETE GRADINI TROGLAVU SLOBODI CAPLJINI BRATSTVU....A ONDA BUDUCNOSTI RUDARU I BRANITELJU....PROGNOZA...MOZDA PAR BODOVA U GOSTIMA....anonymous001 je napisao/la:pa nije Bratstvo pobjedilo covijece...ALBOX je napisao/la:Zemlja zove Bihac ... zemlja zove Bihac ...Bihac javi se![]()
jedva se izvukosmoko bi reko nakon onakvih najava buducih prmierligasa
![]()
Cestitke momcima BRAVO BRATSTVO SAMO NAPRIJED
jedva izvukli bod,Jedinstvo je bilo bolje cijelu utakmicu zato stvarno nema potrebe za ovolikim provociranjem. sad sam sa utakmice dosao! Jedinstvo je i dalje bez poraza i primljenog gola,boze moj sta fali 0:0 ... stvarno je smijesno ovo... ljudi jedva izvukli bod a vi se ponasate kao da su uzeli sva tri!
MENI MOJE, A VAMA VASE
ma zakačili se nešto na kraju igrači,msm Hamzabegović i neko njihov,smirili su ovi iz Bratstva,odveli ih odmah u svlačionice,ništa sad jako,jako ozbiljno,ali manji incident.NKJ je napisao/la:Kakva tuča?
Onaj broj 5 ja mislim je provocirao cijelu utakmicu . I naravno na kraju remi i frustracije su ucinile svoje . Dobra utakmica , steta zbog rezultata , al' ako je ovo najbolja ekipa koja ce doci pod Borice ove sezone onda mi imamo razloga biti optimisticni .
Idemo dalje , samo nek' narod dolazi kao i danas i pobjede nece izostati .
A navijacima Bratstva cestitam na osvojenom bodu , znam da je velik i vasa ekipa je igrala dobro . Dobro su se branili , golman je imao par dobrih odbrana i zelim vam svu srecu u nastavku. I naravno da zavrsite drugi na kraju
Idemo dalje , samo nek' narod dolazi kao i danas i pobjede nece izostati .
A navijacima Bratstva cestitam na osvojenom bodu , znam da je velik i vasa ekipa je igrala dobro . Dobro su se branili , golman je imao par dobrih odbrana i zelim vam svu srecu u nastavku. I naravno da zavrsite drugi na kraju

Jel se moze ocekivat neki video iz Bihaca ili tek u srijedu na onom pregledu kola ? 

www.nkbratstvogracanica.com
- anonymous001
- Kontakt:
pa ja sam mislio da si ti bio na utakmici ovoj u Bihacu i da si se onda teleportirao kuci u roku 5minuta da provociras po forumima jer ste uzeli bod pa zato ti ne treba video?cesc4 je napisao/la:Jel se moze ocekivat neki video iz Bihaca ili tek u srijedu na onom pregledu kola ?
Kad imas tako razvijen mozak..de procitaj moj post ponovo..pa skontaj da sam reko da ste igrali 3 utakmice od koje su dvije bila sa najslabijim ekipama u ligi...navedi mi koji imalo jaci tim nije odnijeo bodove iz Konjica i Doboja...F.G.R. HARMANI je napisao/la:S tim da smo od 9 mogucih u gostima osvojili 7 bodova uz gol razliku 5:0. Jbg brkas stvari i govoris na svoju ruku. Moj ti je iskren savjet odustani od mastanja za premijer ligom.PlavoZuti je napisao/la: U 8 UTAKMICA IGRALI STE 5 KUCI ... 3 U GOSTIMA KOD IGMANA MLADOSTI I RADNICKOG...U PRVIH 8 U SLIJEDECOJ POLUSEZONI GOSTUJETE GRADINI TROGLAVU SLOBODI CAPLJINI BRATSTVU....A ONDA BUDUCNOSTI RUDARU I BRANITELJU....PROGNOZA...MOZDA PAR BODOVA U GOSTIMA....
Pogledaj utakmice u drugom djelu u gostima...mozes samo reci da ces pobjedit Troglav...ostalo ako izvucete gdje bod vici masallah
- TzBulevar87
- Kontakt:
Nije tvoje da misliš.anonymous001 je napisao/la:pa ja sam mislio da si ti bio na utakmici ovoj u Bihacu i da si se onda teleportirao kuci u roku 5minuta da provociras po forumima jer ste uzeli bod pa zato ti ne treba video?cesc4 je napisao/la:Jel se moze ocekivat neki video iz Bihaca ili tek u srijedu na onom pregledu kola ?
075
- anonymous001
- Kontakt:
evo jos jednog internet huligana iz Tuzle haha..TzBulevar87 je napisao/la:Nije tvoje da misliš.anonymous001 je napisao/la:pa ja sam mislio da si ti bio na utakmici ovoj u Bihacu i da si se onda teleportirao kuci u roku 5minuta da provociras po forumima jer ste uzeli bod pa zato ti ne treba video?cesc4 je napisao/la:Jel se moze ocekivat neki video iz Bihaca ili tek u srijedu na onom pregledu kola ?
haj sa Darminom trazi po forumima kako je igrala Sloboda hahahaha
- TzBulevar87
- Kontakt:
Oko 3000 ljudi mozda cak i vise, Jedinstvo puno bolje 2 precke, i jos jedno 3 velike sanse ali golman je danas Bratstvo cupao, imali su i oni samo jednu priliku kad su pogodili precku, i nemojte biti seljaci i pricati "precka se jos trese u Bihacu" i vasa se je tresla i to vise puta. Incident na kraju samo cu reci da su igraci Bratstva provocirali pogotovo igraci sa brojem 5, 8 i cini mi se 17. Na kraju ipak 0-0 i kao sto neko kaze ako je ovo najbolja ekipa koja ce gostovati kod nas onda se nemamo cega plasiti, jer danas je kod nas samo realizacija bila slaba a igra na solidnom nivou, ali vec iduce kolo bi to moglo biti bolje kad se nadam se prikljuci Nadar i Sharbini. Ima jos dosta igrati i sve je jos otvoreno, ja garantujem pojedincima da cemo mi u drugom dijelu sigurno uzeti 6-7 bodova u gostima.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Ne razumijem u čemu je problem? Jedno kolo smo bliže cilju, a to je Premijer liga.
- Probisvjet
- Kontakt:
Mislim da bez potrebe provocirate anonimuna.TzBulevar87 je napisao/la:Nije tvoje da misliš.anonymous001 je napisao/la:pa ja sam mislio da si ti bio na utakmici ovoj u Bihacu i da si se onda teleportirao kuci u roku 5minuta da provociras po forumima jer ste uzeli bod pa zato ti ne treba video?cesc4 je napisao/la:Jel se moze ocekivat neki video iz Bihaca ili tek u srijedu na onom pregledu kola ?

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
http://www.krajina.ba/120614/jedinstvo- ... li-bodove/" onclick="window.open(this.href);return false;
Slika pokazuje zasto mi nije zao ovog "kiksa". Bihac je ponovo ziv i svi disu za Jedinstvo.
Ma raje bilo prvise preko 3 hiljade to nema 80% premierligasatropic je napisao/la:Slika pokazuje zasto mi nije zao ovog "kiksa". Bihac je ponovo ziv i svi disu za Jedinstvo.

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- anonymous001
- Kontakt:

Sila Nebeska danas ...
taman neki lik objavi tu sliku,krenuo staviti i ti me preduhitri
SN,joj nema boljeg osjećaja nego kad danas ideš ulicama grada,zatvaraš promet,ori se sve...naježiš se

SN,joj nema boljeg osjećaja nego kad danas ideš ulicama grada,zatvaraš promet,ori se sve...naježiš se

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.