FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Damek
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Damek » 08 avg 2016, 12:40

irfo je napisao/la:Sta rece hrasno bice govora o tome kako se prima novac plata ispod stola pa sad ispravio post i izbriso to :lol: :lol: , LAZOVCINO JEDNA POLTRONSKA

... :thumbup:

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 08 avg 2016, 12:42

samoplavi je napisao/la:
zeljoooooooooo je napisao/la::urnebes: :urnebes: :urnebes: Šta kaže, fudbal kolektivni sport a on morao trenirati sam, hahaha, duša draga, trebali su mu Enisa dovesti da ne bude sam. :urnebes: :urnebes: :urnebes:

I šta još kaže, nije dolazio na treninge pa dobio otkaz? hahaha

Pa u pekaru kad zakasniš 2 puta, dobiješ otkaz a ne u najtrofejnijem klubu u BiH.

Pa ja sam stvarno u jednom trenutnku pomislio da ovaj ima i neke argumente....

EDIT:

I tek eto kad pročitaš ovo, shvatiš koliko se na silu želi stvoriti negativna atmosfera,
plasirajući gnusne laži i neistine. Evo ovaj kaže imao ugovor još 7 mjeseci, a ne 17 kako se trabunjalo ovdje.
Nisam gledao nigdje pres, a da su klubovi organizovali na sto portala bi bio live. To govori da su i novinari dio tala i da idu u korist lopovima iz klubova. Mene ne bi cudilo i da su ovo napisane lazi i da Bogi nije to rekao. U nasim klubovima rade lopovi i danas sam se uvjerio u to. Ako Bogicevic ima sedam mjeseci ugovora zbog cega su nas lagali na sluzbenoj?

http://fkzeljeznicar.ba/mirza-halvadzic ... vih/17971/
Hoce li neko odgovoriti od ovih sto ne razmisljaju svojom glavom. Zbog cega nas klub kojem smo generalni sponzor laze na sluzbenoj stranici?

AntoniooConte
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la AntoniooConte » 08 avg 2016, 12:43

Damek je napisao/la:
irfo je napisao/la:Sta rece hrasno bice govora o tome kako se prima novac plata ispod stola pa sad ispravio post i izbriso to [emoji38] [emoji38] , LAZOVCINO JEDNA POLTRONSKA

... [emoji106]
Kakav lažov sreća i ja sam.procito prije nego je ispravio, sad ce se lud pravit :rol:

I ovo još gore po bogija yebem ga glupa neko ga je opasno iskoristio, pa glupan presto dolazit na treninge i to ce ga još ukopat na sudu jer je vrlo moguće da ce raskid ići na njegovu štetu/krivicu jer je prekrsio ugovor [emoji144]

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 08 avg 2016, 12:46

Odluku o otkazu Bogičeviću nije donio tim molera i keramičara, već tim pravnika sa godinama iskustva, koji je razmotrio sve mogućnosti i pravne akte, zato se ne palite na ove poltronske postove [emoji6]

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 08 avg 2016, 12:53

Ovo sada i oko Bogicevica samo je dokaz kako uprava i na koji nacin radi, kada se dovoljno naklepaju para i napune dzepove otici ce kao i sto su dosli.
Nama su kriminalci u upravi a ne navijaci kakvim se predstavljaju.

I usput da poselamim malog Emira klupskog PR.-a koji se junacki trudi po forumima da sacuva ugled onih koji ga placaju, do jucer je bio volonter a odnedavno je i na platnom spisku :wave:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

AntoniooConte
Kontakt:

Post Postao/la AntoniooConte » 08 avg 2016, 12:55

Hrasno1921 je napisao/la:Ovo sada i oko Bogicevica samo je dokaz kako uprava i na koji nacin radi, kada se dovoljno naklepaju para i napune dzepove otici ce kao i sto su dosli.

I usput da poselamim malog Emira klupskog PR.-a koji se junacki trudi po forumima da sacuva ugled onih koji ga placaju, do jucer je bio volonter a odnedavno je i na platnom spisku :wave:
Pa sta bi sa ugovorima duplim??
Što slaga?
Zar nisi najavio?
Sta je dokaz?
Mi prvi u historiji dajemo otlaz igraču?
Neka frajera na platnom spisku i ja za svoj Poso sam na platnom spisku, ti inače dobrovoljno radiš ako ikako radiš?

Kako te vise nije stid?

Straus1921
Kontakt:

Post Postao/la Straus1921 » 08 avg 2016, 12:58

ajde hrasno ne seri.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 08 avg 2016, 12:58

irfo je napisao/la:Sta rece hrasno bice govora o tome kako se prima novac plata ispod stola pa sad ispravio post i izbriso to :lol: :lol: , LAZOVCINO JEDNA POLTRONSKA
A znas sta je najtuznije? To sto aco ulazi s njim u neke kao ozbiljne rasprave, umjesto da mu spuca trajni za sva vremena jer mu je razyebao najposjeceniju temu na forumu... :oops: Nevjerovatno.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 08 avg 2016, 13:00

Zašto lažeš @Hrasno1921?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

AntoniooConte
Kontakt:

Post Postao/la AntoniooConte » 08 avg 2016, 13:00

SlevinKelevra je napisao/la:
irfo je napisao/la:Sta rece hrasno bice govora o tome kako se prima novac plata ispod stola pa sad ispravio post i izbriso to [emoji38] [emoji38] , LAZOVCINO JEDNA POLTRONSKA
A znas sta je najtuznije? To sto aco ulazi s njim u neke kao ozbiljne rasprave, umjesto da mu spuca trajni za sva vremena jer mu je razyebao najposjeceniju temu na forumu... :oops: Nevjerovatno.
Nemoj tako to je njegovo mišljenje i ima pravo na to :rol:
A ovako sto slaže najavi fol neke dokaze i onda edituje postove to je druga stvar, sta ćeš zanese se momak :rol:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 08 avg 2016, 13:01

odgovori lazove svi trazimo odgovor , zasto si lagao i zasto prepravljas postove? zasto ne das da se vodi normalna diskusija na forumu, zasto lazes ???
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 08 avg 2016, 13:01

Cekamo demant kriminalaca ... :beba: :beba:
1921'

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 08 avg 2016, 13:02

Hrasno1921 je napisao/la:Ovo sada i oko Bogicevica samo je dokaz kako uprava i na koji nacin radi, kada se dovoljno naklepaju para i napune dzepove otici ce kao i sto su dosli.

HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH. Tragikomedija.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 08 avg 2016, 13:02

samoplavi je napisao/la:
zeljoooooooooo je napisao/la::urnebes: :urnebes: :urnebes: Šta kaže, fudbal kolektivni sport a on morao trenirati sam, hahaha, duša draga, trebali su mu Enisa dovesti da ne bude sam. :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Pa u pekaru kad zakasniš 2 puta, dobiješ otkaz a ne u najtrofejnijem klubu u BiH.

EDIT:

I tek eto kad pročitaš ovo, shvatiš koliko se na silu želi stvoriti negativna atmosfera,
plasirajući gnusne laži i neistine. Evo ovaj kaže imao ugovor još 7 mjeseci, a ne 17 kako se trabunjalo ovdje.
Nisam gledao nigdje pres, a da su klubovi organizovali na sto portala bi bio live. To govori da su i novinari dio tala i da idu u korist lopovima iz klubova. Mene ne bi cudilo i da su ovo napisane lazi i da Bogi nije to rekao. U nasim klubovima rade lopovi i danas sam se uvjerio u to. Ako Bogicevic ima sedam mjeseci ugovora zbog cega su nas lagali na sluzbenoj?

Nece niko da odgovori. Zbog cega klub na sluzbenoj stranici iznosi lazne podatke i tako generalnog sponzora pravi budalom.

Straus1921
Kontakt:

Post Postao/la Straus1921 » 08 avg 2016, 13:04

jer im se moze :kafa:

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 08 avg 2016, 13:04

samoplavi je napisao/la:
samoplavi je napisao/la:

EDIT:

Nece niko da odgovori. Zbog cega klub na sluzbenoj stranici iznosi lazne podatke i tako generalnog sponzora pravi budalom.
Mislim da je u pitanju bio 1+1 ugovor, al' provjeri s nekima koji su bolje upućeni.

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 08 avg 2016, 13:06

Ma kakvi crni dokazi, od dokaza on može priložiti samo sliku sa drugom Ahmedom i ništa više.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 08 avg 2016, 13:07

Prestanite spamati, napisao sam ono sto mi je javljeno i Bogi je potvrdio da ce biti rijeci o tome, medjutim nista na konferenciji, vjerovatno na nagovor sindikata zbog eventualnih dokaza u sudskom postupku.

Evidentno je da pojedinci imaju vise nikova, sto se vidi i po stilu pisanja, samo me nemojte tjerati da vas prozivam imenom i prezimenom, jer i sa portala znaju da je medju forumasima i par ljudi iz kluba, koji se junacki trude sacuvati svoje pozicije, dakle prestanite rusiti i spamati temu da nebi bilo posljedica.
1921'

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 08 avg 2016, 13:10

Hrasno1921 je napisao/la:Prestanite spamati, napisao sam ono sto mi je javljeno i Bogi je potvrdio da ce biti rijeci o tome, medjutim nista na konferenciji, vjerovatno na nagovor sindikata zbog eventualnih dokaza u sudskom postupku.

Evidentno je da pojedinci imaju vise nikova, sto se vidi i po stilu pisanja, samo me nemojte tjerati da vas prozivam imenom i prezimenom, jer i sa portala znaju da je medju forumasima i par ljudi iz kluba, koji se junacki trude sacuvati svoje pozicije, dakle prestanite rusiti i spamati temu da nebi bilo posljedica.
Ajde prozovi me imenom i prezimenom i usudi se reci da imam jos jedan profil pored ovog....
Lazes kao i obicno.

Sto se Slobode tice, najteza utakmica do sada. S bodom bi bio zadovoljan.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 08 avg 2016, 13:11

Omar500 je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:Prestanite spamati, napisao sam ono sto mi je javljeno i Bogi je potvrdio da ce biti rijeci o tome, medjutim nista na konferenciji, vjerovatno na nagovor sindikata zbog eventualnih dokaza u sudskom postupku.

Ajde prozovi me imenom i prezimenom i usudi se reci da imam jos jedan profil pored ovog....
Lazes kao i obicno.

Sto se Slobode tice, najteza utakmica do sada. S bodom bi bio zadovoljan.
Tako je promijeni temu, bolje je ;)

Sve u svoje vrijeme kao i prosli put :shh:
1921'

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: kontra, Meshko91 i 24 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []