Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Bilans dana: dva tiketa po 6 parova, na jednom Werder, na drugom Medvešćak. Pretpostavka je da će Lille dobiti. Ohrabruje što sam na oba tiketa bio blizu, a ne kao juče npr. Više sreće u Ligi šampiona.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Kakvo olakšanje što Inter ne dade gol...
volimliverpool je napisao/la:
Za sutra
Dizeldorf 1
Palermo 1
Juve-Inter oba daju
Herkules-Zaragoze oba daju
Espanyol-Real 0-3 gola
Rennes 0-2 gola
Zwolle-1
Cuneo-1
Macerata 1
Kvota oko 41 na 9 KM dobitak mogući je 372KM.
You'll never walk alone.
Šteta što se Adebayor nafula.SPY je napisao/la:Espanyol - Real Madrid 2 @ 1,4
Svi znamo da je Barcelona sinoć kiksala u gostima protiv Sportinga. Večeras Real Madrid ima priliku da uhvati priključak za Barcelonom i da smanji zaostatak na -5 bodova, trenutno iznosi -8. Dobra vijest za Madriđane jeste da se vraća par ključnih igraća u igru kao što su Pepe, Marcelo i Sergio Ramos. Zadnjih par utakmica RM je igrao sa šarenom odbranom zbog čega su njihovi protivnici imali više šansi za gol. Mislim da se večeras to mjenja. Ovo je najjača odbrana koju RM posjeduje. Također i u napadu stvari stoje odlično. Adebayor je počeo zabijati golove(navodno Real želi da ga zadrži kao svog igrača, tako da će večeras igrati motivisano), Kaka također se vraća u formu, Lass trči za petoricu ljudi na terenu. Njegova zadaća je da večeras prekida napade Espanyola. Za Ronalda i Ozila ne treba trošiti riječi, majstori s loptom. Espanyol je prošlu utakmicu izgubio u gostima protiv Almerije, dok je predprošlu također izgubio na svom terenu protiv Villareala (0:1). Mislim da je ovo danas zicer dana. Pobjeda Real Madrida.
Moji tipovi na ovu utakmicu su:
Pobjeda Reala @ 1,4
Pobjeda Reala s' hendikepom @ 1,9
PK 2/2 @ 1,9 or X/2 @ 4,2
PS2 @ 1,9
Sretno svima.

Monolog je napisao/la:Ne mogu da vjerujem šta čitam.![]()
![]()
Zazivanje Božjeg imena kada je kocka u pitanju.
Naravno da ima Boga. Jer da nema, ko bi otvar'o vrata u Merkatoru?

U mene situacija slijedeca, kao sto vas vecina zna blizi se Valentinovo, za mene potpuno suvisni, kapitalisticko- sponzorisani, mutavi praznik al eto, bojim se kakvih sankcija sa djevojcine strane (razumijete?) pa rekoh- nedjelja, idealna prilika za nekog poznavatelja sporta da na istom zaradi koju marku.... Te odlucujem se za jednu 'jednajakakvotatenekolikomanjih' taktiku, kvota tacno 5, uplata 11 KM, dobitak 55 i idemo: Palermo daje gol 1.20- bez problema, Celtic -1.8 (ubjedljivo najveca kvota, bilo je malo trzanja al 1:3), Sampdoria daje gol 1.25- glatko, Koln daje gol 1.25- cim je poceo... Kontam previse glatko ide, nece ovo na dobro... Slijedeci par, Malaga- Getafe 1x... E ovdje sam bio isto stavio domacin daje gol al nesto sam se bojao rezultata 0:0, pa stavim 1x, i krece tekma, 10 min 0:1- u p.m., al hajde, ima vremena... Pola sata 0:2, ja odlijepio, psujem srecu, valentinovo. Malagu, dvoznak.... Nista, poluvrijeme 0:2, odem do klade, navaljam nekih gluposti na marku i vratim se te nadjem nekakav stream, rekoh da barem uzivo gledam kako padam... Losa tekma, Malaga nesto proba al nista.... 80- i minut, penal za Malagu, Baptista- gol... Vraca se nada, ima vremena, 10 minuta muke, imali jednu finu sansu, Getafeovi se valjaju po terenu, golman odugovlaci... 4 minute nadoknade, korner za Malagu, golman kren'o naprijed, centarsut prejak, stize je neki igrac , krece centarsut s druge strane, stream stopa, samo glas komentatora: Gooooooollllll.... Ja poludio, cekam da odstopa da se uvijerim svojim ocima... Rondon!!! Majstore!! Zavalio ga brat! Smirujem se, skoro zaboravio da ima jos jedan par... Njega sam dodao, da povecam kvotu, iako sam se zakleo da mi turska ekipa nikad nece na tiket stavio sam Besiktas- daje gol 1.20.... Nista, praznina, bez vristanja sa ****... Gube 1:0... Place mi se...
I'll make him an offer he can't refuse!
- Io_Sono_Interista
- Kontakt:
ovdje ce jos malo da se ispise jedna srceparajuca knjiga 

...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

jel zna neko gdje mogu vidjeti koliko je ekipa napravila kornera i žutih kartona ??
FORZA MARŠAL !!!
Neki dan sam brojao- preko 300 listica samo na jednom paru, a svaki ima svoju pricu.... 300 strana, eto knjige... Prihod od iste, na kvotu 2...

I'll make him an offer he can't refuse!
Wizardsi imaju 0-25 u gostima ove sezone ali naravno sad ce dobiti kad ih cekam za novce...u neko doba vode 29-13 za samo 8 minuta
imas na rezultati. com ...a ima samo u jacim ligama........odes na uktamicu i statistikee.....hodža je napisao/la:![]()
jel zna neko gdje mogu vidjeti koliko je ekipa napravila kornera i žutih kartona ??

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- legenda reala
- Kontakt:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
na kvotu 2Kumm je napisao/la:Neki dan sam brojao- preko 300 listica samo na jednom paru, a svaki ima svoju pricu.... 300 strana, eto knjige... Prihod od iste, na kvotu 2...![]()
![]()
![]()

FORZA MARŠAL !!!
nisi shvatio....u toku sezone koliko je napravila, a ne tokom neke tekme...adis.p je napisao/la:imas na rezultati. com ...a ima samo u jacim ligama........odes na uktamicu i statistikee.....hodža je napisao/la:![]()
FORZA MARŠAL !!!
ehhh da bogdo ima neka stranica koja prati statistiku kartona i kornera pa da se moze statisticki uplacivat na kladionici.............heh
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
Ne mogu da vjerujem da sam pao samo na ove papke i to primili go u 90 minut od najgore ekipe u ligi, **** jedna svabskabombarder je napisao/la:Evo jedan tiket cisto da se ima sto ispratit, a i cisto sumnjam da ce proci![]()
Bilefild-Bohum 2![]()
Herkules-Saragosa DG1![]()
Larisa-Volou PPX![]()
Boca-Godoy DG1![]()
Verder-Hanover X2![]()
Sosiedad-Osasuna 1![]()
Kvota 45 e

Ovo je zemlja za nas, ovo je zemlja za sve naše ljude
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ja sam juce skinuo Bielefeld X,Hertu 2 ,Werder oba daj,Hercules 1 i obori me Deportivo PS1 ....jbg ...
Danas :
Torino X/X
Crete X
Metz X
Danas :
Torino X/X
Crete X
Metz X
A C A B !
Hvala ti za ovaj tiket, konacno i ja da dobijembosanac035 je napisao/la:Boston-Miami 1bombarder je napisao/la:Moze li neko da mi sastavi jedan tiket za nba veceras, u opticaj dolaze i utakmice i igraci, please
James under 26,5
Toronto-LA Clippers 2
Aldrige over 23,5
OrlandoLAL under 195,5

Ovo je zemlja za nas, ovo je zemlja za sve naše ljude
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.