Bit će neriješeno.pitic je napisao/la:Hoćemo li mi pobjediti u KrupiŠejh uvijek igra kontra nas ili neriješeno kada prognozira rezultat.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ja vjerujem samo zvaničnoj. Nije otišao dok zvanična ne objavi.High je napisao/la:Bit će neriješeno.pitic je napisao/la:Hoćemo li mi pobjediti u KrupiŠejh uvijek igra kontra nas ili neriješeno kada prognozira rezultat.
Kako komentiraš odlazak Edina Hrustemovića? Da li je neslavno okončao misiju, gore od Šunjevarića i Melunovića?
SRETAN BROJ - 1725

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PitarBordo
- Kontakt:
- ThrillerHz
- Kontakt:
Koliko samo volim ovog covjeka, njeg, velkoskog i komazeca + boki pavlovicHigh je napisao/la:
p.s. Said mi se zgadio, iako je prvi na listi bio
1946~
Kad covjek skonta da je njega Ahmetovic zamjenio ....High je napisao/la:
Radi ovakvih igraca se dolazi na tekmu .....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
[quote="Lakoste"]Rustemovic ide 100%.[/quote]
Hajlajt sezone!
Hajlajt sezone!
Hajde Rusteme obraduj nas, pojacaj ekipu!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Evo Vule dobi nogu u Borcu, bilo bi ga dobro dovesti za pocetak u akademiju a onda ko zna mozda i za prvi tim.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Stevanovic na glavnom spisku,Dulja ceka da uleti u slucaju neke povrede,pusi ga Suade Husika.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:Stevanovic na glavnom spisku,Dulja ceka da uleti u slucaju neke povrede,pusi ga Suade Husika.
Ipak je Stevanović izdominirao ovu završnicu prvenstva i donio titulu timu s Grbavice.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Al Bekic ga stavio u stucnu!joker90 je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Stevanovic na glavnom spisku,Dulja ceka da uleti u slucaju neke povrede,pusi ga Suade Husika.
Ipak je Stevanović izdominirao ovu završnicu prvenstva i donio titulu timu s Grbavice.
Njega je Almir jeo u svakom derbiju, osim onog proklizavanja na Grbavici u aprilu.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Kojeg??skoroalen je napisao/la:Njega je Almir jeo u svakom derbiju, osim onog proklizavanja na Grbavici u aprilu.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Hahaha a dobro, "onih proklizavanja" bi bilo preciznije xDmma_hz je napisao/la:Kojeg??skoroalen je napisao/la:Njega je Almir jeo u svakom derbiju, osim onog proklizavanja na Grbavici u aprilu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Plakalo: U Sarajevu sam doživio najljepše trenutke u životu
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Dobro vaspitan momak. Ne hrace po klubu koji ga ja odgojio!High je napisao/la:Plakalo: U Sarajevu sam doživio najljepše trenutke u životu
Usrećio nas je!Sarajlijica1946 je napisao/la:Dobro vaspitan momak. Ne hrace po klubu koji ga ja odgojio!High je napisao/la:Plakalo: U Sarajevu sam doživio najljepše trenutke u životu
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nas je, halalit cemo mu. Nema ni dvadeset nastupa za prvi tim. Ni prvi ni poslijednji koji je podlegao pritisku! 
Dulja ispalio klub za obestecenje, ne zalaze se ni klub vise za njega i nema repke. A ovaj ga bogalj Vasin sigurno nece zvat bez da ga neko gura. Ostala mu ustaljena procedura u navici.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, misstianopenaldo i 5 gostiju.