FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Interista di cuore
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Interista di cuore » 21 nov 2010, 17:24

Saurman je napisao/la:Inter posrće kao lađa na uzburkanog more :D
jos da si ti u stanju sastavit jednu recenicu bilo bi super...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Unforgotten
Kontakt:

Post Postao/la Unforgotten » 21 nov 2010, 17:26

Poraz :lol:
Samo nek dodju malo kenjati nasi dragi rossoneri, prosle sezone zabilu u zadnjoj protiv Chieva i slavili k'o da su osvojili ligu prvaka.

Utakmicu nisam gledao, necu ni komentarisati, mada me **** brine ovo za Eto'o-a.
btw. jel se ko povrijedio od naših? :? :?
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.

Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."

Unforgotten
Kontakt:

Post Postao/la Unforgotten » 21 nov 2010, 17:28

tony-mortale je napisao/la:čist crveni za etoo naravno nije pokazan, očekujem kaznu nakon pregleda snimka, ko nije vidio- isto zidan-materaci direktno glavom u prsa cesaru naravno namjerno
Ma u vas su igrači cvjećke, i zato nemas sta traziti kod ovih masakriranih cigana. raduj se dok još možeš

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 21 nov 2010, 17:29

Eto'o ne bi trebao dobiti kaznu, gledajuci ovaj bezazlen udarac glavom i kung-fu Ibrahimovica na Matrixu koji je usput u bolnicu morao onda nemam sta da kazem....ako bude kazna arsini nisu isti, jednima se progleda dok drugi nemam rijeci,...ako ima pravde kazna ne bi trebala doci :roll:
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 21 nov 2010, 17:33

odlicna reakcija nase ekipe,pokazali smo karakter,imali smo sansi al su oni igrali na kontre...ne moze se nista reci nakon poraza,al borili smo se,zeljeli smo pobijedit....izjava Rafe :twisted: jaoooooo IDIOTA.bravo RAFA,bravo !

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 nov 2010, 17:40

sad ce rafa poceti svoju we will improve pricu...
You are someone else I am still right here

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 21 nov 2010, 17:43

Nemoze , se svake godine ciganski osvajat !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 21 nov 2010, 17:44

CoDe je napisao/la:Nemoze , se svake godine ciganski osvajat !
isto vazi i za dominantni Bayern
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 21 nov 2010, 19:42

Ljudi nemoj te srati po Benitezu, jer covjek ima na raspolaganju zaneti--matrix--cordoba--santon, pa jeste trener, ali nije Houdini....ko kaze da bi Mourinho ovde uspio bi malo sutra...Mournho je uvijek imao 90 % zdravu ekpiu i godinu karijere Milita ;) i nema snase da Benitez dobije otkaz nije Moratti glup zna koga je imao u timu.....pa citam po vasim postovima da je Pelissier raznio Santona, ovaj kada je imao zlatne godine karijere Santone se igrao klikera ispred zgrade, jbg treba biti realan......

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 21 nov 2010, 20:10

ja ba,a ja sam kriv za sve te povrede. 90 % svih povreda su misicne povrede,sto ce reci da nesto na treninzima ne valja,sto uupucuje na rumenog idiota...sto prije ode,prije ce stvari krenut na bolje.on ako ostane ni Svjetsko osvojit necemo.

pominje se da mu je utakmica protiv Twentea ( mada bih ja njeg vec danas sutno ) vjerovatno zadnja na klupi Intera...vidjet cemo,nadam se da je istina. imena koja se spominju su standardna : Spalletti,Leonardo,Rijkaard,Simeone...ma ko god da dodje od rumenog idiota gori ne moze bit.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 21 nov 2010, 20:22

Interista di cuore je napisao/la:ja ba,a ja sam kriv za sve te povrede. 90 % svih povreda su misicne povrede,sto ce reci da nesto na treninzima ne valja,sto uupucuje na rumenog idiota...sto prije ode,prije ce stvari krenut na bolje.on ako ostane ni Svjetsko osvojit necemo.

pominje se da mu je utakmica protiv Twentea ( mada bih ja njeg vec danas sutno ) vjerovatno zadnja na klupi Intera...vidjet cemo,nadam se da je istina. imena koja se spominju su standardna : Spalletti,Leonardo,Rijkaard,Simeone...ma ko god da dodje od rumenog idiota gori ne moze bit.
Cholo?
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 21 nov 2010, 20:42

da,Diego Simeone...

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 21 nov 2010, 20:59

Interista di cuore je napisao/la:odlicna reakcija nase ekipe,pokazali smo karakter,imali smo sansi al su oni igrali na kontre...ne moze se nista reci nakon poraza,al borili smo se,zeljeli smo pobijedit....izjava Rafe :twisted: jaoooooo IDIOTA.bravo RAFA,bravo !
Dobar je Rafa i scouseri ga vole... :lol: :lol: :lol: :lol:
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 21 nov 2010, 21:02

-Rafa stvarno nije neki trener :roll: ali covjek ili je sretan ili ima to nesto za ligu prvaka....

Liverpool je u Engleskoj uvijek bio 4-5 u sezoni dok u Ligi prvaka bi GLAVNI :lol: meni naravno uz milan najdrazi...

Mogao bi i Inter biti dobar u Ligi prvaka!!
-RIVALDO-

Unforgotten
Kontakt:

Post Postao/la Unforgotten » 21 nov 2010, 21:26

meskalin je napisao/la:Ljudi nemoj te srati po Benitezu, jer covjek ima na raspolaganju zaneti--matrix--cordoba--santon, pa jeste trener, ali nije Houdini....ko kaze da bi Mourinho ovde uspio bi malo sutra...Mournho je uvijek imao 90 % zdravu ekpiu i godinu karijere Milita ;) i nema snase da Benitez dobije otkaz nije Moratti glup zna koga je imao u timu.....pa citam po vasim postovima da je Pelissier raznio Santona, ovaj kada je imao zlatne godine karijere Santone se igrao klikera ispred zgrade, jbg treba biti realan......
Potpisujem kralju, napokon neko realan, dosta mi više prepiranja.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 21 nov 2010, 21:27

senad_flamin je napisao/la:-Rafa stvarno nije neki trener :roll: ali covjek ili je sretan ili ima to nesto za ligu prvaka....

Liverpool je u Engleskoj uvijek bio 4-5 u sezoni dok u Ligi prvaka bi GLAVNI :lol: meni naravno uz milan najdrazi...

Mogao bi i Inter biti dobar u Ligi prvaka!!

RAFA SE PROBIO S ISTANBULSKIM 3-3 I PENALI A TO JE LIVERPOOLA PUNO KOSTALO!!!! je dobar trener, ali sada fakat ne moze toliko pomoci, pa jebote neko gore rece ozljede ovo ono pa nije im on kondicioni trener......sta bi onda rekli na Pata vjetico ozljedjen

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 21 nov 2010, 21:39

slika
8-) :mrgreen:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 21 nov 2010, 22:24

the scouser je napisao/la:slika
8-) :mrgreen:
Nek se nama vrati docekati cemo ga rasirenih ruku
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 21 nov 2010, 23:59

Vec sam vise puta rekao da Rafa nije los trener, ali da jednostavno nije za Intera, ni za Italije, jednostavno se ne snalazi tu, i treba mu se sto prije zahvaliti, za dobro kluba i svih navijaca

nadam se da je ovo danasnje posrtanje protiv ekipe koju smo morali dobiti ujedno i izlazna karta Rafi iz Intera, veliki je zaostatak za vrhom tabele, i mora se pobjedjivati
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 22 nov 2010, 09:09

Mislio sam da su vremena kada su Inter vodili Tardeli , Zacheroni prošli no jučerašnja utakmica i igra su me demantovali.

Mislim da je za klub najbolje da Rafa dobije nogu jer bolje sada to uraditi kada se još dosta može spasiti nego li praviti rezove na proljeće.Benitez, uz pohvale za sve što je uradio u svojoj karijeri, se ne može nositi sa Interom.

Ekipa nije dobra na psihološkome plamu i to je jasno kao dan a Eto'ov potez to najbolje pokazuje.Jučerašnji tim je bio sve izuzev tim, Santon lutao i griješio, Sneijder katastrofalan, Pandev ni na nebu ni na zemlji, Lucio se uklopio u ekipu ,Cordobu neću ni spominjati .....

No problem je kao i nakon odlaska Mou , ko će voditi Inter, jer oni koji znaju raditi su zauzeti.Lično bih volio vidjeti Spallletija no njemu je lijepo uzimati odličnu lovu u Rusiji, Trapattonia ni u ludilu ne bih volio vidjeti, Capello isto kao Spalleti fino plaćen za malo truda, možda Leonardo....

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.