Moderator/ica: insider

ne mora znacit da su raybantyler durden je napisao/la:Sminkeraj zesci, gdje se imaju kupit ove Raybanke
ja sam ih preko pika, kod jednog čovjeka ovdje u Zenici. U kuci covjek prodaje, donosi robu iz stranih zemalja. Nova roba, ove sam hlače tipla 55KM ako hoces dat cu ti na pp njegov profil, šalje i poštom.Narin je napisao/la:Gdje se ovakve farmerice imaju kupiti? Al da su iste onakve,mislim stil isti da je .
Hajd može,pp.IlPrincipe je napisao/la:ja sam ih preko pika, kod jednog čovjeka ovdje u Zenici. U kuci covjek prodaje, donosi robu iz stranih zemalja. Nova roba, ove sam hlače tipla 55KM ako hoces dat cu ti na pp njegov profil, šalje i poštom.Narin je napisao/la:Gdje se ovakve farmerice imaju kupiti? Al da su iste onakve,mislim stil isti da je .

ja baEmir ZENICA je napisao/la:Azel je kod nas na losem glasu,pa je sminkere stid uci
jesu vjerovatnoanonimni je napisao/la:da li su ovom liku što je @ IlPrincipe postavio link original starke ?
ma hoce,al evo u Cazinu petkom sve puno,roba kvalitetna.Ja iskesiro 60km,50 za hlace nekakve i 10km za majicu Azre,ima se stvariHigh je napisao/la:Ma kakva pijaca, i to će za par godina nestati.