FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

RZ88Adnan
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la RZ88Adnan » 28 avg 2016, 06:02

MuhamedTM je napisao/la:Svega mi nemam nista protiv Smogovaca ali kako ovakav ruzno je reci truhli Celik nismo mogli uzeti. Salko je mozda tek sad skontao u kakvoj smo mi krizi
Grantujem da je vecini igraca problem u glavi ne nogama, oni izgledaju prepadnuto to nije sala ozbiljno. Vidi se da hoce da se bore ali iz prazne nece puci.
Što je čudo neviđeno izgubimo od Metalleghea i Olimpika,dođe nam kući neko jak i ekstra odigramo.Sarajevo nerješeno,Široki 0:1 uz tri crvena i jedva pobjeda,Slobodi parirali izgubili al zadovoljni viđenim i evo sad vi..Svi jaki su jedva odigrali i sad raspored poslije Zrinjskog dobar al samo dobar ovako po imenično..

Još treba napomenuti da prije početka sezone imali 3 treninga pred utakmicu,bez uigravanja,jedna kontrolna utakmica,pripreme nismo ni vidjeli nit ej se tad treniralo
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.

manijakKladusa
Kontakt:

Post Postao/la manijakKladusa » 28 avg 2016, 06:23

Sreca u nesreci je to sto ni drugi ne briljiraju, tako da aBd par vezani pobjeda, i u borbi smo za evropu, treba samo vjerovati. Nadam se da ce mladost danas bod uzeti protiv sirokog.
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 28 avg 2016, 07:27

Nesto gledam i naletih na ovu tabelu od prosle godine.Doduse jeste poslije 5 kola ali se vidi da ni tada nismo nista boljej stajali na tabeli nego sada.

slika

Amazon je dobro primjetio da je Husic do penala bio jedan od boljih ako ne i najbolji na terenu.Jbg ako cemo posteno u prvom je spasio go poslije kojeg bi se ovakva ekipa Zelje tesko vratila u igru.
Generalno gledajuci ovo je ekipa bez m.u.d.a i karaktera i to je nas najveci problem.Koji ce Salko nadam se uspjeti rijejsti u ovoj pauzi

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 28 avg 2016, 08:01

SarajlijaTM prosle sezone se igrala Europa i zato se nemoze ni porediti sa ovom.

Jedno je sto na forumu obicni ljudi blate igrace pojedinacno, ali je sramota sto "novinari" izdvajaju igrace u svojim clancima. Za mene Husic nema IQ za igranje fudbala. Da bi imao koristi od njega trener mu mora obratiti ekstra paznje i objasnjavati pojedinacno. Trenutno mu je psiha u stilu "Ja sam igrao u inostranstvu i kao zvijezda sam dosao u Zelju". To mu se prvo mora izbiti iz glave a poslije ga usmjeriti u sistem igre.

Fudbaleri nemoraju biti pametni da bi bili od koristi, ali zato moraju imati pametnog trenera. Primjer I. Osim - Nikic.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 28 avg 2016, 08:29

Conte je napisao/la:I pročita sad da nam je u Europa izgubljena pa se opet vrati reko ja nesto krivo vidio :rol: :rol:

Pa 3 boda nas dijele od mjesta za Europu, a ostalo 25 kola, a zaključak da je već to izgubljeno :facepalm:
Pogledaj ovu tabelu od prosle sezone. Koliko bodova nam je bjezala Europa poslije pet kola?

Stvar je u tome treba psihicki se promjeniti. Nemozes biti u donjem dijelu tabele i govoriti kako moras igrati Europu.

Sami sebi prave pritisak kad govore moramo, a jos napalimo protivnike pred susrete zbog qurcenja.

Umjerene i realne izjave sa uvazavanjem protivnika pokazuje ozbiljnost jedne ekipe. A u tom i sprema ekipu za velike izazove.

Dok god bude se ponizavalo protivnika, primjer: Raspali Celik, Olimpik, Sarajevo, Siroki... To je nabijanje sebi u muda pred svaku utakmicu.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 28 avg 2016, 08:59

Gradi Miske boli te k.urac :).

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 28 avg 2016, 09:15

samoposmatram je napisao/la:SarajlijaTM prosle sezone se igrala Europa i zato se nemoze ni porediti sa ovim.
Ne kontam te drug.Za sta se igra ove godine?
Za kup sljiva u Gradacu mozda.

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 28 avg 2016, 10:30

Ovo nama nebi svirao penal.

Blueboy1
Kontakt:

Post Postao/la Blueboy1 » 28 avg 2016, 10:32

samoposmatram je napisao/la:
Blueboy1 je napisao/la:Više me ne zanima ko je Željino dijete, a ko nije. Ako nemaš kvalitet da igraš u Želji, idi igraj u Goraždu ili prodaji sladoled, nebitno je li u pitanju Beganović , Memija, Kjosevski, Mujagić. Nama treba rezultat, mi nismo Lokomotiva iz Zagreba da kalimo igrače za Dinamo, mi smo Željo i kod nas moraju igrati najbolji, ako su najbolji svi sa strane ne zanima me. S druge strane, ako ne možemo napraviti jednog igrača, znači samo jednog iz svake generacije, treba raspustiti cijeli omladinski pogon i trenere koji rade u njemu. Strašno sam iznerviran, pišem pod utiskom ove utakmice i ovog umobolnika koji nam uzima bodove iz kola u kolo.
Ovo je najvece zlo sto je trenutno u Zelji. Ovakvi "navijaci"...

Ocigledno nemas pojma sta je Zeljeznicar i koje vrjednosti nosi sa sobom. Tvoj post je pitarski do bola.

Taj ti Beganovic golom donjeo pobjedu u Madjarskoj. Nije momak kriv sto neigra u napadu.

Memija je bio sljedeci za veliku prodaju, ali ga uprava kluba ubacila u drugi plan a stavili Stevanovica u prvi.

Kjosevski reprezentativac. Mujagic takodjer.

Idi na Kosevo pa im pametuj o dovodjenju zvjezda.
Tom Beganoviću je to bio i posljednji gol u Željinom dresu, nemoj me citirati ako nemaš nešto smisleno napisati. Zbog tog Beganovića i njemu sličnih mi smo sada u problemima iz kojih nas Guardiola neće iščupati. Tom Beganoviću su dvije najbolje utakmice bilje prve dvije utakmice za Želju u kojima je dao dva gola, sve ostalo je bilo Bože sačuvaj.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 28 avg 2016, 11:00

Vi ocigledno niste gledali utakmicu, stream vam nije valjao. Momci su su juce igrali 120%, trcali ko navijeni, a vidim raja komentarisu kao da su hodali po terenu. Salko je dobro zamislio lijevu stranu ali je opet pokazao da nije neki aman zaman strucnjak. Logicno je da na beka stavi Bevaba koji je vise defanzivan, sporiji, sigurnije igra a da Husica stavi na krilo jer je brzi, eksplozivniji i gluplji. Ako bi napravio sranje, napravio bi ga gore.
Imat ce sad pauzu pa cemo vidjeti sta ce uraditi. Ako bude Lazic krilo, Bevab ne moze igrati prije Husica jer je Husic bolji igrac. Dvije opcije postoje da otjeraju obojicu dovedu nove ili da igra Husic.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 28 avg 2016, 11:02

aleksandar_veliki je napisao/la:Nisam gledao utakmicu pa shodno tome ne mogu nista komentarisati o desavanjima na terenu. Iskreno ne mogu da vjerujem da Zeljo nije pobijedio ovakvog Celika. Negdje vam pravo skripi, da li je lose selektiran igracki kadar sto je moje misljenje ili su problemi negdje drugo?
samo nam ti vise nemoj prognozirat pobjede bgt :mrgreen:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 28 avg 2016, 11:04

Bevab jeste losiji od Husica, ali Husiceve greske nas vise kostaju nego Bevabove tako da bih ipak dao prednost Dini.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 28 avg 2016, 11:04

Ibizevic je napisao/la:Bevab jeste losiji od Husica, ali Husiceve greske nas vise kostaju nego Bevabove tako da bih ipak dao prednost Dini.
:thumbup:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 28 avg 2016, 11:08

aleksandar_veliki je napisao/la:
irfo je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Nisam gledao utakmicu pa shodno tome ne mogu nista komentarisati o desavanjima na terenu. Iskreno ne mogu da vjerujem da Zeljo nije pobijedio ovakvog Celika. Negdje vam pravo skripi, da li je lose selektiran igracki kadar sto je moje misljenje ili su problemi negdje drugo?
Dobro si, mene nikako ne ide u tom segmentu, kao ni Zelju u sportskom :). Sale malo u ova teska vremena nece vam skoditi. Oni su se skupili pet do dvanaest, sinoc im nedostajalo par igraca, nemaju podrsku s tribina, teren dobar, promjena trenera kod vas i opet euforija. Sve je islo vama na ruku ali sve mi se cini da ste u vecim **** no sto zelite priznati.
ma svi znamo u kolkim smo **** , svakom je to jasno, ali se isto tako nadamo da nas slavko moze izvuc iz tog
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 28 avg 2016, 11:14

:kafa:
Ibizevic je napisao/la:Bevab jeste losiji od Husica, ali Husiceve greske nas vise kostaju nego Bevabove tako da bih ipak dao prednost Dini.
I kad nije bilo Husica nisi pobjedivao. Jedino ako si ti zadovoljan da ne izgubis od Viteza. A uvijek je kvalitet igrao, samo sto neko treba objasniti neke stvari igracu.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Euzebio
Kontakt:

Post Postao/la Euzebio » 28 avg 2016, 11:18

aleksandar_veliki je napisao/la:
irfo je napisao/la:
Dobro si, mene nikako ne ide u tom segmentu, kao ni Zelju u sportskom :). Sale malo u ova teska vremena nece vam skoditi. Oni su se skupili pet do dvanaest, sinoc im nedostajalo par igraca, nemaju podrsku s tribina, teren dobar, promjena trenera kod vas i opet euforija. Sve je islo vama na ruku ali sve mi se cini da ste u vecim **** no sto zelite priznati.
Kao sto rece nisi gledao utakmicu i da ne mozes donositi sud.
@amazon.
Koliko god si negativan i crnjacis u zadnjem postu si potpuno u pravu.

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 28 avg 2016, 11:20

amazon je napisao/la::kafa:
I kad nije bilo Husica nisi pobjedivao. Jedino ako si ti zadovoljan da ne izgubis od Viteza. A uvijek je kvalitet igrao, samo sto neko treba objasniti neke stvari igracu.
Husic nas je ostetio u derbiju, pa katastrofalna partija protiv Zrinjskog kada se vratio i sada ovo je stvarno previse.
Ocigledno mu nesto ne stima u glavi, ne igra pametno pod pritiskom ili sta li vec. Kao sto kazes ako ce poraditi na tim stvarima i da mu neko objasni onda svakako prvi izbor, ali trenutno ovakav Husic ne smije biti ispred Bevaba.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 28 avg 2016, 11:54

To je normalno da se indivudualno radi s igracem. Pepe udari nogom igraca u glavu pa je jos u Realu. Kod nas bi samo tjerali igrace, nasu djecu proglasavali debilima itd. Imas sta imas, onaj ko je odgovoran nece da prizna krivicu, znaci ostaje nam da neko radi s ovim igracima i probamo biti 6.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 28 avg 2016, 12:35

SarajlijaTM je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:SarajlijaTM prosle sezone se igrala Europa i zato se nemoze ni porediti sa ovim.
Ne kontam te drug.Za sta se igra ove godine?
Za kup sljiva u Gradacu mozda.
Kazem igrala se Europa. Znaci utakmica svaka tri dana. Ove sezone utakmica svaki sedam dana.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 28 avg 2016, 12:41

Blueboy1 je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:
Blueboy1 je napisao/la:Više me ne zanima ko je Željino dijete, a ko nije. Ako nemaš kvalitet da igraš u Želji, idi igraj u Goraždu ili prodaji sladoled, nebitno je li u pitanju Beganović , Memija, Kjosevski, Mujagić. Nama treba rezultat, mi nismo Lokomotiva iz Zagreba da kalimo igrače za Dinamo, mi smo Željo i kod nas moraju igrati najbolji, ako su najbolji svi sa strane ne zanima me. S druge strane, ako ne možemo napraviti jednog igrača, znači samo jednog iz svake generacije, treba raspustiti cijeli omladinski pogon i trenere koji rade u njemu. Strašno sam iznerviran, pišem pod utiskom ove utakmice i ovog umobolnika koji nam uzima bodove iz kola u kolo.
Ovo je najvece zlo sto je trenutno u Zelji. Ovakvi "navijaci"...

Ocigledno nemas pojma sta je Zeljeznicar i koje vrjednosti nosi sa sobom. Tvoj post je pitarski do bola.

Taj ti Beganovic golom donjeo pobjedu u Madjarskoj. Nije momak kriv sto neigra u napadu.

Memija je bio sljedeci za veliku prodaju, ali ga uprava kluba ubacila u drugi plan a stavili Stevanovica u prvi.

Kjosevski reprezentativac. Mujagic takodjer.

Idi na Kosevo pa im pametuj o dovodjenju zvjezda.
Tom Beganoviću je to bio i posljednji gol u Željinom dresu, nemoj me citirati ako nemaš nešto smisleno napisati. Zbog tog Beganovića i njemu sličnih mi smo sada u problemima iz kojih nas Guardiola neće iščupati. Tom Beganoviću su dvije najbolje utakmice bilje prve dvije utakmice za Želju u kojima je dao dva gola, sve ostalo je bilo Bože sačuvaj.
Tom Beganovicu daj slobodne papier, pa gledaj kako ce sa Zrinjskim praviti dar mar. A u tom prati tonjenje Zelje sa montaznim istokom...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.