FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zagor
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zagor » 26 apr 2011, 23:44

debili !!!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 27 apr 2011, 00:13

:lol: :lol: :lol: BOZE SACUVAJ :lol:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 27 apr 2011, 00:31

gledao sam sarajevo olimpik na RTV i zadnje dvije na pregledima i mogu reci samo jad i tuga.Nemoj da me neko pogresno shvati ja sad nista ne pricam oklubu ili tako nesto vec o igri u stvari taj rijec je nesto nepostojece u rijecniku mirze :? iskreno imate kvalitete u igracima jer nije do toga ali i igraci su isto kad igraju sto se kaze preko k... jer nije lako igrati kada je takva uprava na celu i takve stvari se desavaju.SUSPENDOVAT IGRACE JER TRAZE PARE KOJE SU ZARADILI ,MISLIM..... :? nemam rijeci
Mirza ce tesko otici jer neda mu uprava,uprava je postavila covjeka sa kojim ce moci manipulisati i koji ce je slusati isto kao sto je bio i slucaj sa rep prije nekih 7 8 godina kada su treneri dovodjeni jer su morali slusat savez kada je u pitanju igra.Ali nije ni mirza toliko kriv,jer kako nekoga natjerati da igra ,pa nece niko ni lezat dzaba a kamol igrat dzaba,plus jos kako se tek igraci osjecaju zbog desavanja....
ali i sami ste krivi kada je dosao doticni GOSP.SELJAK inicijala Z.B. svi ste poletili na njegova obecanja o titulama,kulama ,vilama,pic... materinama najgore sto ga vecina vas i dan danas brani kao et nije on kriv nego mu uprava nije dala da ostane jer je htio "pametne poteze povuc" ,sta vam je ba pa samo pogledajte njegovo djelovanje u zivotu,gdje god dosao u bilo koju firmu obecao MED I MLIJEKO ,pokrao pare ispario se bez publiciteta okrivio druge i POJO VUK MAGARCA....
al haj da ne pametujem puno ipak je vasa teme :D sve u svemu jako mi je zao SARAJEVA i toga sto se radi u i oko njega jer ipak kolko god postojala netrpeljivost izmedju nas ipak sarajevo je (poslije zelje :D )nas najveci klub i stvarno mi je jos zalije sto se zbog ovakivih stvari koje se desavaju u sarajevu izgubio onaj smisao i sto bi se reko smek derbija,zaista se nadam da ce te sto prije prevazici sve probleme i nesuglasice i aBd ,,da se borite za titulu sa nama(i budete posteno 2. :D ) ,umjesto ovih sto im titula ne treba
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 27 apr 2011, 01:21

UPS je napisao/la:Ma nije stvar u 3. mjestu iako je veliko pitanje hoce li na kraju biti to 3. ili 4. mjesto. Problem je sto nema sistema u klubu, sve se jos uvijek radi mahalski. Ali, nacicemo mi ako bog da izlaz
To pričate već par godina. Izlaza na mapi nema. Prvo je bila SDA sada je SDP ; Nama ste se smijali a vas pogodi još jače i bolnije. Nije ovo kraj, niti se nazire i ne boli kolio će da boli. Samo ganola ;)

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 27 apr 2011, 01:35

banovan je napisao/la:
UPS je napisao/la:Ma nije stvar u 3. mjestu iako je veliko pitanje hoce li na kraju biti to 3. ili 4. mjesto. Problem je sto nema sistema u klubu, sve se jos uvijek radi mahalski. Ali, nacicemo mi ako bog da izlaz
To pričate već par godina. Izlaza na mapi nema. Prvo je bila SDA sada je SDP ; Nama ste se smijali a vas pogodi još jače i bolnije. Nije ovo kraj, niti se nazire i ne boli kolio će da boli. Samo ganola ;)
nemoj tako to se VELIKOM ,GRADSKOM ,GOSPODSKOM klubu ne moze desiti,to se samo nama"manjem i seljackom" klubu moze deisti ;)

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 27 apr 2011, 08:49

irridu je napisao/la:
banovan je napisao/la:
nemoj tako to se VELIKOM ,GRADSKOM ,GOSPODSKOM klubu ne moze desiti,to se samo nama"manjem i seljackom" klubu moze deisti ;)
Samo nama kad se dešava mi se borimo za Evropu a vi za opstanak , Evropa vam ni na pameti nije bila. ;)
U novi boj ...

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 27 apr 2011, 09:00

banovan je napisao/la:
Sav onaj JAD koji ste trpili od 2004 do 2010 mi nismo komentarisali jer nas boli taki i za vama i za vasim klubom.
Smijali se jesmo ali sve se zavrsavalo na tome. Ovdje dodjete i savjetujete a ZABORAVLJATE rezimske predsjednike u vasem klubu. Znaci imamo jos fore jer ste vi bili na dnu citavih 6 god a mi tek 3. Samo sto smo bili u prvoj godini dna u tekmama sa CLUJ-em a vi pokusavali skupiti na"sugi" 400-50 ljudi da navijaju. Pricaj sta hoces ali ima razlike zestoke
Behmen i Brankovic...znaci i kod vas je bila i SDA i SDP...i ne rise vise o rezimskom klubu
Kakva god situacija bila MOZEMO I HOCEMO osvojiti to 3 mjesto koje vodi u euro kupove

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 27 apr 2011, 09:44

FCS-FCS je napisao/la:
banovan je napisao/la:
Sav onaj JAD koji ste trpili od 2004 do 2010 mi nismo komentarisali jer nas boli taki i za vama i za vasim klubom.
Smijali se jesmo ali sve se zavrsavalo na tome. Ovdje dodjete i savjetujete a ZABORAVLJATE rezimske predsjednike u vasem klubu. Znaci imamo jos fore jer ste vi bili na dnu citavih 6 god a mi tek 3. Samo sto smo bili u prvoj godini dna u tekmama sa CLUJ-em a vi pokusavali skupiti na"sugi" 400-50 ljudi da navijaju. Pricaj sta hoces ali ima razlike zestoke
Behmen i Brankovic...znaci i kod vas je bila i SDA i SDP...i ne rise vise o rezimskom klubu
Kakva god situacija bila MOZEMO I HOCEMO osvojiti to 3 mjesto koje vodi u euro kupove
Pa vi vas jad trpite jos od 95 do danjasnjeg dana 2011, znaci u ovih 16 godina ste osvojili samo 2 titule(a ovu drugu vam niko i nepriznaje jer se nije igrao play of) na spram nasih 4 do danasnjeg dana, mi mozda nismo 4 god vidjeli evrope ali smo za ovih 16 god osvojili duplo vise trofeja nego vi tako da vas jad se samo produbljuje iz dana u dan vama nema napretka jos dugo .
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 27 apr 2011, 10:24

he he he ...nova suga u iznosu 40 mil eura....hahahahhha :lol: :lol:
mepas i sponzorstvo (zimus ste svrsavali na ovu ublehu vaseg zuje) :?
lova od KLOCA...joj i tu ste se usutili...sta bi sa tim
prosli maj i stampanje majica da se uzme lova od KUPACA
ovo su samo provale i ublehe u zadnjih godinu dana...HOCES JOS ??? ;) ;)

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 27 apr 2011, 11:07

irridu je napisao/la:gledao sam sarajevo olimpik na RTV i zadnje dvije na pregledima i mogu reci samo jad i tuga.Nemoj da me neko pogresno shvati ja sad nista ne pricam oklubu ili tako nesto vec o igri u stvari taj rijec je nesto nepostojece u rijecniku mirze :? iskreno imate kvalitete u igracima jer nije do toga ali i igraci su isto kad igraju sto se kaze preko k... jer nije lako igrati kada je takva uprava na celu i takve stvari se desavaju.SUSPENDOVAT IGRACE JER TRAZE PARE KOJE SU ZARADILI ,MISLIM..... :? nemam rijeci
Mirza ce tesko otici jer neda mu uprava,uprava je postavila covjeka sa kojim ce moci manipulisati i koji ce je slusati isto kao sto je bio i slucaj sa rep prije nekih 7 8 godina kada su treneri dovodjeni jer su morali slusat savez kada je u pitanju igra.Ali nije ni mirza toliko kriv,jer kako nekoga natjerati da igra ,pa nece niko ni lezat dzaba a kamol igrat dzaba,plus jos kako se tek igraci osjecaju zbog desavanja....
ali i sami ste krivi kada je dosao doticni GOSP.SELJAK inicijala Z.B. svi ste poletili na njegova obecanja o titulama,kulama ,vilama,pic... materinama najgore sto ga vecina vas i dan danas brani kao et nije on kriv nego mu uprava nije dala da ostane jer je htio "pametne poteze povuc" ,sta vam je ba pa samo pogledajte njegovo djelovanje u zivotu,gdje god dosao u bilo koju firmu obecao MED I MLIJEKO ,pokrao pare ispario se bez publiciteta okrivio druge i POJO VUK MAGARCA....
al haj da ne pametujem puno ipak je vasa teme :D sve u svemu jako mi je zao SARAJEVA i toga sto se radi u i oko njega jer ipak kolko god postojala netrpeljivost izmedju nas ipak sarajevo je (poslije zelje :D )nas najveci klub i stvarno mi je jos zalije sto se zbog ovakivih stvari koje se desavaju u sarajevu izgubio onaj smisao i sto bi se reko smek derbija,zaista se nadam da ce te sto prije prevazici sve probleme i nesuglasice i aBd ,,da se borite za titulu sa nama(i budete posteno 2. :D ) ,umjesto ovih sto im titula ne treba
Ja kad bi ovakav post napisao na temi Skreticara upucao bi se odmah, tolika opsjednutost Sarajevo da covjek ne povjeruje :D

Cekamo te na sjeveru dodji tamo gdje pripadas :D
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 27 apr 2011, 11:22

Nisam upucen al ko pusta sa ovaj jad u vas klub vise sta je s tim bordo priateljima.Prvo Blekic obecav9o titule i onda ko picka pobjegne i ostavi klub u jadu i bijedi,sad ovi obecavaju Europe gube od ekipe koja se redovno trpa na Grbavici i Kosevu.Gubite 3 mjesto 90 % u sjledeci par kola jer su vam za petama Olimpic i Siroki.Sve u svemu ja se iskreno nadam da se valjda mogu neka normalna raja probiti na vodstvo kluba da bude tamo gdje mu je mjesto.I da dobijete normalnog trenera koj ne gura guzonju avdica i slicne veterane.Puno srece u vasoj borbi ;)
svoj ti pos'o !

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 27 apr 2011, 11:34

Grbavica moj zivot je napisao/la:Nisam upucen al ko pusta sa ovaj jad u vas klub vise sta je s tim bordo priateljima.Prvo Blekic obecav9o titule i onda ko picka pobjegne i ostavi klub u jadu i bijedi,sad ovi obecavaju Europe gube od ekipe koja se redovno trpa na Grbavici i Kosevu.Gubite 3 mjesto 90 % u sjledeci par kola jer su vam za petama Olimpic i Siroki.Sve u svemu ja se iskreno nadam da se valjda mogu neka normalna raja probiti na vodstvo kluba da bude tamo gdje mu je mjesto.I da dobijete normalnog trenera koj ne gura guzonju avdica i slicne veterane.Puno srece u vasoj borbi ;)
Bordo prijatelji rade svoj posao, samo trenutno nemaju mogucnost da mnogo promjene jer samo jedan covjek u BP je u UO i sinoc je glasao da Mirza ode ... ZB je imao mnogo gresaka ali tacan razlog odlaska je to da je Mirza okrenuo igrace protiv njega i kad je ovaj htio da mu uruci otkaz shvatio je da Fazlagic i Mirza podrzani Baljkom imaju velike mucke u klubu i nije vise islo ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 27 apr 2011, 12:29

Samo neko ko nikad nije imao priliku pricati sa ZB moze reci da on moze uraditi nesto,na posten nacin i bez licnog interesa. Covjek je bahat i mutan ko Vardar, i zaista ne znam ko je njega mogao sa dobrim namjerama po FKS staviti na celnu poziciju. Sve dok ne bude privatizacije kluba,da neko ulozi pare i pokupi dobit,sto je normalno,nema prosperiteta.I to ne samo za nas nego za bilo koji klub,najbolji primjer je Siroki,gdje se zna ko ulaze pare i ko ima hajra od toga.Do tada mozemo samo supljirati i pricati djecije price kao sto je trenutno aktuelno na ovoj temi....

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 27 apr 2011, 12:41

Denizmare je napisao/la:Samo neko ko nikad nije imao priliku pricati sa ZB moze reci da on moze uraditi nesto,na posten nacin i bez licnog interesa. Covjek je bahat i mutan ko Vardar, i zaista ne znam ko je njega mogao sa dobrim namjerama po FKS staviti na celnu poziciju. Sve dok ne bude privatizacije kluba,da neko ulozi pare i pokupi dobit,sto je normalno,nema prosperiteta.I to ne samo za nas nego za bilo koji klub,najbolji primjer je Siroki,gdje se zna ko ulaze pare i ko ima hajra od toga.Do tada mozemo samo supljirati i pricati djecije price kao sto je trenutno aktuelno na ovoj temi....
Imas ti pravo, ali hajmo realno bolje i takav Zijad Blekic koji je vratio raju na tribine, nego ovakav Amir Rizvanovic koji suti i glupim potezima rastjeruje planski i ovo malo raje sto dolazi na utakmice ... !

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 27 apr 2011, 12:57

Više ciga na našoj temi nego na njihovoj, ccc :?
U novi boj ...

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 27 apr 2011, 13:01

FCS-FCS je napisao/la:
banovan je napisao/la:
Kako je komšija. Skočio malo pritisak. Hoće to tako kad drugom želiš zlo. Usput, par ispravaka netačnih navoda.
4 sezone nismo izborili nastup u Europi a ne 6 ;
Istina, bilo nas je manje od milje na stadionu. Vama se to može desiti ove sezone(nije završila ni druga sezona bez Europe) ;) Vrlo izgledna opcija. Isto tako, Irfan Redžepagić vam se uvalio u klub. Divota jedna :mrgreen:

Sretno u nastavku, trebaće vam ;)

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 27 apr 2011, 13:06

Kralju jesi ove godine kupio majicu "osvajaci kupa " :mrgreen:

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 27 apr 2011, 15:33

Šuplja ili ne,ostavka MV nije podrzana iz razloga jer nemaju(uprava)apsolutno nikakvo rjesenje.

Trazimo od uprave da konacno progovore i da iznesu plan i program za naredni period.Šta dalje???

Zanimljivo..u upravi je Bakir (60 minuta)..mozda jednu emisiju da posveti desavanjima u FK Sarajevo.

:!: :!: :!:
F.K.SARAJEVO

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 27 apr 2011, 21:42

Kakav crni plan??? Ko da ima plan? Rizvanovic? Prljaca? Hadzialagic??

Pa da imaju plan za naredni dan vjeruj da bi se pohvalili sa njim ;)

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 27 apr 2011, 21:51

Dirk je napisao/la:
irridu je napisao/la:gledao sam sarajevo olimpik na RTV i zadnje dvije na pregledima i mogu reci samo jad i tuga.Nemoj da me neko pogresno shvati ja sad nista ne pricam oklubu ili tako nesto vec o igri u stvari taj rijec je nesto nepostojece u rijecniku mirze :? iskreno imate kvalitete u igracima jer nije do toga ali i igraci su isto kad igraju sto se kaze preko k... jer nije lako igrati kada je takva uprava na celu i takve stvari se desavaju.SUSPENDOVAT IGRACE JER TRAZE PARE KOJE SU ZARADILI ,MISLIM..... :? nemam rijeci
Ja kad bi ovakav post napisao na temi Skreticara upucao bi se odmah, tolika opsjednutost Sarajevo da covjek ne povjeruje :D

Cekamo te na sjeveru dodji tamo gdje pripadas :D

ja sam samo iznio svoje misljenje,i iskreno nije mi drago sto sarajevo propada,ustvari drago mi je samo zbog takvih debi.la kao sto si ti i onih koji misle da je im klub nesto posebno bozansko,gradski ovo ono....a ustvari ne shvatete da vi ih ove krize nikada niste ni izasli od 95...kakva vasa ervropa koga birga za to,za 10 godina niko se toga nece sjecat al ce se sjecat nase 4 titule i vase 1 (onu bez play offa samo vi racunate) ...BOLJE BIT JEDNOM NAJBOLJI PA JEDNOM ****,NEGO 15 GODINA PROSJEK...

a zbog takvih ko sto si ti vas klub mi se i gadi i najbolje bi ti bilo da spasis ovaj svijet i napise ovakav post i ubijes se onda...hvala pozz

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], PeppermintSA, Proximic i 40 gostiju.