Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
jooj ovih srednjoskolaca (mozda i osnovacneutralan__ je napisao/la:imal ko kakav link za lektire ne treba mi analiza nego citava lektira za citanje?? unaprijed hvala
forza je napisao/la:jooj ovih srednjoskolaca (mozda i osnovacneutralan__ je napisao/la:imal ko kakav link za lektire ne treba mi analiza nego citava lektira za citanje?? unaprijed hvala) .... koja konkretno lektira ?? .... i sta ce to bit pa si tako posten hoces citavu knjigu da citas ... aferim
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:pokusaj na http://www.scribd.com tu sam ja dosta štiva pročitao
heehe znam i ja to malo sam procitao odlomak pa sam shvatio o cemu se radi,samo neznam mozda bude postavljala pitanja,a ja pojma nemam,jer moram ja taj cas da budem profesor da predajem sr.anje zivo,uglavnom analizu sam prepisao sa neta samo jos da procitam,kazu nije velikabavarian_bk je napisao/la:A nemoras ni citati . Objasnicu ti ja koliko znam . Antigona se svađa sa stricem onim svojim , kraljem jer on hoce da ostavi Antigoninog brata nepokopanog , a ova to neda jer je to znak necasti . I on na kraju nju ubije . Uglavnom citava lektira se svodi na to da se njih dvoje svadjaju
p.s nije je ubio nego se objesila valjdabavarian_bk je napisao/la:A nemoras ni citati . Objasnicu ti ja koliko znam . Antigona se svađa sa stricem onim svojim , kraljem jer on hoce da ostavi Antigoninog brata nepokopanog , a ova to neda jer je to znak necasti . I on na kraju nju ubije . Uglavnom citava lektira se svodi na to da se njih dvoje svadjaju
ohooh ... profesore .... izvinite nisam znao da ste vineutralan__ je napisao/la:heehe znam i ja to malo sam procitao odlomak pa sam shvatio o cemu se radi,samo neznam mozda bude postavljala pitanja,a ja pojma nemam,jer moram ja taj cas da budem profesor da predajem sr.anje zivo,uglavnom analizu sam prepisao sa neta samo jos da procitam,kazz nije velikabavarian_bk je napisao/la:A nemoras ni citati . Objasnicu ti ja koliko znam . Antigona se svađa sa stricem onim svojim , kraljem jer on hoce da ostavi Antigoninog brata nepokopanog , a ova to neda jer je to znak necasti . I on na kraju nju ubije . Uglavnom citava lektira se svodi na to da se njih dvoje svadjaju
hahaha ma........tako nekako,samo malo me fizika zeza ali sad je boljeforza je napisao/la:ohooh ... profesore .... izvinite nisam znao da ste vineutralan__ je napisao/la:heehe znam i ja to malo sam procitao odlomak pa sam shvatio o cemu se radi,samo neznam mozda bude postavljala pitanja,a ja pojma nemam,jer moram ja taj cas da budem profesor da predajem sr.anje zivo,uglavnom analizu sam prepisao sa neta samo jos da procitam,kazz nije velikabavarian_bk je napisao/la:A nemoras ni citati . Objasnicu ti ja koliko znam . Antigona se svađa sa stricem onim svojim , kraljem jer on hoce da ostavi Antigoninog brata nepokopanog , a ova to neda jer je to znak necasti . I on na kraju nju ubije . Uglavnom citava lektira se svodi na to da se njih dvoje svadjaju.... to ti neki dobar ucenik ....
ma ja .... to su ove sarajevske gimnazije .. imao sam iskustva ...Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Važno je znati šupljirati bar je tako bilo kod mene dok sam išao u gimnaziju. Skupi anegdota o sofoklu (ako se dobro sjecam on je napisao) i to tumači veci dio casaa fabulu svedi na minimum
Ja nisam pola lektira procitao, uglavnom ona sranja dalmacijska i naki gundulići i dunde i maroje
a uvijek "soćnu" ocjenu sam dobio
I ja sam odlican u gimnaziji sve 4 godine, pa opet to ne znaci da sam streber. Volim popit, vozit preko 100 km/h, smotat,kladit se etc etc.nemoj mi tih stereotipa, k'o Boga te molim.forza je napisao/la:ti se javio ... a svi okolo: "vidi strebera, mora se on javit, da se ovoj novoj uvuce u gu**** !! " .... ahhaha ... neka nek ima i odlicnih ... nesto mi ovi ostali na forumu nisu neke cvjecke ...
hahaha ma jesu ba nego se praveforza je napisao/la:ti se javio ... a svi okolo: "vidi strebera, mora se on javit, da se ovoj novoj uvuce u gu**** !! " .... ahhaha ... neka nek ima i odlicnih ... nesto mi ovi ostali na forumu nisu neke cvjecke ...
heehe dok su tu puskice i marljive koolege ne mora se bit streberKop je napisao/la:I ja sam odlican u gimnaziji sve 4 godine, pa opet to ne znaci da sam streber. Volim popit, vozit preko 100 km/h, smotat,kladit se etc etc.nemoj mi tih stereotipa, k'o Boga te molim.forza je napisao/la:ti se javio ... a svi okolo: "vidi strebera, mora se on javit, da se ovoj novoj uvuce u gu**** !! " .... ahhaha ... neka nek ima i odlicnih ... nesto mi ovi ostali na forumu nisu neke cvjecke ...
ma izvini molim te ....Kop je napisao/la:I ja sam odlican u gimnaziji sve 4 godine, pa opet to ne znaci da sam streber. Volim popit, vozit preko 100 km/h, smotat,kladit se etc etc.nemoj mi tih stereotipa, k'o Boga te molim.forza je napisao/la:ti se javio ... a svi okolo: "vidi strebera, mora se on javit, da se ovoj novoj uvuce u gu**** !! " .... ahhaha ... neka nek ima i odlicnih ... nesto mi ovi ostali na forumu nisu neke cvjecke ...
sreca pa nema fabuleFk_zeljo_1921 je napisao/la:Važno je znati šupljirati bar je tako bilo kod mene dok sam išao u gimnaziju. Skupi anegdota o sofoklu (ako se dobro sjecam on je napisao) i to tumači veci dio casaa fabulu svedi na minimum
Ja nisam pola lektira procitao, uglavnom ona sranja dalmacijska i naki gundulići i dunde i maroje
a uvijek "soćnu" ocjenu sam dobio
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, tiketoke, TylerBurey i 8 gostiju.