na uranjanje u medjugorski paksu nije reagovao... ocigledno priznaje istinuIMResurrected je napisao/la: ↑18 dec 2025, 14:12Meni prije svega nije jasno kako covjek ne vidi koliko je kontradiktoran. Nadam se da je neko dijete u pitanju.Threeplanetrees je napisao/la: ↑18 dec 2025, 13:55Jesi vidio naziva nekoga da je iz Vrapčića i onda ispravlja drugog kada mu onako nazove Grbavicu. Isto kao da žive u nekim rupama izlete napišu nešto i vrate se. Prave maskoteIMResurrected je napisao/la: ↑18 dec 2025, 13:40Znaci, Argentina, smeta kad neko kaze sugavica, ali Vrapcici, selo, pijaca i slicni fazoni su ok? Znas li zasto Velez ne igra pod BB? Koliko ti je godina? Ako jedno nije uredu, nije ni drugo.![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Znači cilj im je da kradu i otimaju ko Borac i Zrinjski. Nije da im je strano al bar znamo šta da očekujemo.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
bordobijeli
- Kontakt:
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Sto ovoliko pjene ovi pitari , sta im je ? Ne gase se yebote, a bjeze par bodova najgoroj ekipi ako gledamo zadnja 2-3mj, ulozili ko niko nikad

6-7godina najavljuje Dinamo setnju kroz ligu
A tek grupna faza lp
Ajle mi
6-7godina najavljuje Dinamo setnju kroz ligu
A tek grupna faza lp
Zadnja izmjena: GrbavicaHrammm, dana/u 18 dec 2025, 15:20, ukupno mijenjano 1 put.
- LondonBlues
- Kontakt:
Nije provokacija ovo ozbiljno pitam.mobih je napisao/la: ↑18 dec 2025, 10:16Da vam nije bilo para od Velezovih utakmica na sugavici, otisli bi pod stecaj jos tada... ali nema vise, dogodine Evropa na Areni Rodjeni... vi cete je gledati samo na TV. A sad, zaroni u medjugorski paksu...Argentina je napisao/la: ↑18 dec 2025, 09:59Velez u srcu, Vrapcici pored Mostaraspolacentra je napisao/la: ↑18 dec 2025, 00:41Ako nam se lijepo izvinite, mozemo vam Edu Vehabovica posuditi za drugi dio sezone.![]()
Poslujemo samo s klubovima koji dolaze iz mjesta koji imaju preko 3000 stanovnika, ne spadate u ovu grupu.
Da svi dodjete iz Vrapcica mozete stati kod nas u dva sektora![]()
Ocete li stici dobiti uefa kategorizaciju jer da bi igro europu nije bitno imati travnjak stolice i krov samo treba ti puno vise, ulaganja za kategoriju 2 su po 3-4mil maraka jer ti trebaju wc cak mislim oko 60 solja plus sobe za medije itd itd itd itd…. Po info koje ja imam necete stici sve zavrsit do tad. Opet naglasavam nije provokacija ozbiljno pitam nekog od vas ocete li stici sve zavrsit da mozete na svom stadionu igrat ako udjete u kvalifikacije?
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
- Shategabri
- Kontakt:
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
E cuj 60 solja u wcu ti treba da bi mogo igrati evropu da bi stadion ispunio kategoriju

Gdje ce tolika gowna otic, Vrapcici nemaju kanalzaciju
Gdje ce tolika gowna otic, Vrapcici nemaju kanalzaciju
Ne znam kakve sve uslove treba ispunit, ali mislim da za kategoriju 2 fali jos konferencijska sala. Polako, ima jos do toga, najbitnije se na rezultat sad fokusirat.LondonBlues je napisao/la: ↑18 dec 2025, 15:38Nije provokacija ovo ozbiljno pitam.
Ocete li stici dobiti uefa kategorizaciju jer da bi igro europu nije bitno imati travnjak stolice i krov samo treba ti puno vise, ulaganja za kategoriju 2 su po 3-4mil maraka jer ti trebaju wc cak mislim oko 60 solja plus sobe za medije itd itd itd itd…. Po info koje ja imam necete stici sve zavrsit do tad. Opet naglasavam nije provokacija ozbiljno pitam nekog od vas ocete li stici sve zavrsit da mozete na svom stadionu igrat ako udjete u kvalifikacije?
Naravno, pod uslovom da stave stolice na novu tribinu i nju dovedu u red, pa tek onda unutrasnjost tribine.
- LondonBlues
- Kontakt:
Ja mislim da je pravilo 1 solja i 1 umivaonik na 125 gledalaca, a mozda i grijesim.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑18 dec 2025, 15:50E cuj 60 solja u wcu ti treba da bi mogo igrati evropu da bi stadion ispunio kategoriju![]()
Gdje ce tolika gowna otic, Vrapcici nemaju kanalzaciju![]()
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
Zvao se Adem čini mi seGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑18 dec 2025, 15:19Sto ovoliko pjene ovi pitari , sta im je ? Ne gase se yebote, a bjeze par bodova najgoroj ekipi ako gledamo zadnja 2-3mj, ulozili ko niko nikad![]()
6-7godina najavljuje Dinamo setnju kroz ligu![]()
A tek grupna faza lpAjle mi
Sad kad im ovaj kupi klub, realno je da dovedu Olisea... Bayern je Bayern.
- Combattente87
- Kontakt:
Kakvi su šošoni kupiće ove što su izmjene izmjenama....
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, jurisicduska, nedimmmm1337, zemuntrg i 41 gost.