Navijači su rijetko kada zadovoljni menadžmentom, ali ja mislim da je Eberl kod vas dosad odradio odličan posao. Najvažnije je da je produljio kičmu momčadi (Kimmich, Davies, Musiala) u izuzetno nepovoljnim okolnostima, kad su oni već bili skoro pa slobodni igrači (samo Muzijala je imao još jednu godinu ugovora). Od igrača koje je doveo nije dovodio škart, Hinja je vrlo vjerojatno dogovoren prošle godine (on je samo pokušavao smanjiti cijenu), sa Itom nažalost nije bilo sreće sa ozljedama, ali je zato Olisea uzeo za relativno male pare, Bischofa džabalesku... Zapeo je za Duju (za kojeg sam odmah govorio da je zvjerčica) ko sivonja i vidimo s pravom, ali je ovaj nažalost odabrao parižane (tu novac nije bio odlučujući jer ste davali jednako, možda čak i nešto više).
Grešaka naravno ima, ne znam ni za jednog menadžera koji ih nema. Najveća je što na startu sezone nije riješio Tela i doveo nekog ozbiljnijeg napadača (kasnije u zimskom roku teško je dovest nekog pravog, niko nije lud da usred sezone prodaje zlatninu). Ali opet, imate Müllera, ako bi Kenjac i taj novi dijelili minutažu gdje bi tu onda bio mulac, ispalo bi da ste bezveze bacili 20 milki.
Otvorena stavka ostaje Kompa, bundes ste osvojili i s te strane Kompa je bio pogodak, vidjećemo kako ćete gurati u CL i u svjetskom klupskom prvenstvu za konačnu ocjenu.