FC Bayern München

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

armando
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la armando » 30 mar 2025, 13:53

Saurman je napisao/la:
30 mar 2025, 12:25
Šteta za Ita jer ufatio je dobru formu nakon povrede i opet ga zadesi ista.Treći put obnavlja istu povredu znači da je imao problem i u Stuttgartu.Postavlja se pitanje kako je uspio proći ljekarski pregled.
Ma jok. Kod Švaba odsustovao samo 4 utakmice zbog nekih sitnih problema sa mišićem.
Kod nas lom stopala, pa još jednom neka "dorada" i evo sada opet. Peh i ništa drugo. Nije se žurilo sa njim, ostavljeno mu je dovoljno vremena, ali džaba.
Weg mit ihm, mada nema ništa od toga.
Humanitarni koncert i dalje traje, gdje ćeš kvariti porodičnu idilu.
Pa oni su doveli Palinju samo da ispadnu "ljudi" iako se zna da ga Uhati htio, a ne VK.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 mar 2025, 16:08

Jao novog crnog dresa :ljepota:

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 30 mar 2025, 21:48

proper rehabilitation
:hmmmmm:

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 01 apr 2025, 15:04

Ne znam što ovi iz uprave prave materijal za medije i razne kvazi stručnjake da unose dodatni nemir u ekipu.

Ako se odlučilo da se Mulleru ne produžava ugovor i zahvali mu se na svemu, čemu onda kontraverze.
Jedni javljaju da nije rečena posljednja riječ, drugi da se njemu još igra. Pa onda da mu se ponudi produžetak pod puno manjim uslovima i ide se dotle da dobije kratkoročan ugovor da može učestovati na klupskom SP. :rol:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 01 apr 2025, 16:58

armando je napisao/la:
01 apr 2025, 15:04
ide se dotle da dobije kratkoročan ugovor da može učestovati na klupskom SP. :rol:
Ma za ovo takmicenje imas tipa 5 kao kratkorocnih ugovora da potpises, samo za to takmicenje... Ko u NBA 10 day contract :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 01 apr 2025, 17:33

armando je napisao/la:
Ne znam što ovi iz uprave prave materijal za medije i razne kvazi stručnjake da unose dodatni nemir u ekipu.
Jer su muppeti svi skupa, Freund je izgubljen u svemiru, Eberl se voli praviti pametan i doslovno slijediti zapovijedi, a ovi iznad pizde jer se pare troše kao u birtiji, a rekli su štednja...

Kao kad sjedneš u auto sa budalom pa si nervozan i prestrašen kad ovaj krene izvoditi gluposti po cesti...

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 01 apr 2025, 17:40

Olise je precijenjen krilni igrač malo bolji od komana nikad vise krilnih igrača tipa roberija
Pravda za Tyson Furya

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 01 apr 2025, 18:02

joj smara se vise i robbenom i riberyem

do kad ce se plakati za njima, nisu oni jedini igraci u historiji bayerna, ko da su oni donijeli 4lp a ne 1 ko i coman ( nije ni za porediti samo mi ide na k spominjanje njih ko da je bayern postojao samo zbog njih )

bilo je bayerna i prije robberya a bilo i bit ce poslije
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 01 apr 2025, 20:15

Bayo je napisao/la:
01 apr 2025, 17:33
armando je napisao/la:
Jer su muppeti svi skupa, Freund je izgubljen u svemiru, Eberl se voli praviti pametan i doslovno slijediti zapovijedi, a ovi iznad pizde jer se pare troše kao u birtiji, a rekli su štednja...

Kao kad sjedneš u auto sa budalom pa si nervozan i prestrašen kad ovaj krene izvoditi gluposti po cesti...
Evidentno je da se UH za sve pita, kao što je očito da je ostario i da ga je vrijeme pregazilo ( više zbog utaje i ćorke).
Biće tako dokle god on bude htio. Kakva šestorka, kakav AR ili djelovanje iza sjene.
Možda Kalle malo sugeriše, ali zna se ko je Paša a ko Sultan.

Eberl je dosta kratko u Bayernu da bi mu se drmala stolica, a evo vidimo da njuškala od novinara već selektuju nasljednike.

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 01 apr 2025, 21:37

harden je napisao/la:
01 apr 2025, 18:02

do kad ce se plakati za njima, nisu oni jedini igraci u historiji bayerna, ko da su oni donijeli 4lp a ne 1 ko i coman ( nije ni za porediti samo mi ide na k spominjanje njih ko da je bayern postojao samo zbog njih )

Dok se ne pojave bolji od njih , do tada kad se oni spomenu ustati :salut:
Pravda za Tyson Furya

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 01 apr 2025, 21:52

Suvišno je i bespotrebno umanjivati kvalitet Olisea. Momak definitivno igra odličnu sezonu. Momak definitivno sve moguće zna s loptom, proigravanja, driblinzi...Ima tempo, ima dobar šut. Naravno da mu samo treba još malo više ozbiljnosti, da još neke stvari stabilizuje i još bolje zna procijeniti, pa onda ne bi bilo ni povremenih padova u nekim utakmicama. Ali definitivno je ovo visok nivo što pokazuje i sada je ta internacionalna klasa (ono kako fino kicker rangira), za svjetsku klasu treba još potvrda ali to nije daleko. Tek je on tu nepunu jednu sezonu i ovo je za sad sve dobro. Ima učinak u igri, a ljepota ga gledat na terenu.
Smiješni su neki dan pokušaji da se kvalitet jednog igrača umanji u odnosu na kvalitet drugog. Stalno ti neki pokušaji ovde na temi. Isto ko neki dan ispade Sane sjajan, neprikosnoven zbog ona dva gola u subotu, a umanjuje se vrijednosti jednom Comanu, koji je bruku onakvih golova dao i to ne samo u BuLi, nego i u drugim takmičenjima. Nego ono bitno malo tjerat po svom i ne daj Bože priznat grešku. Ne daj Bože da se ovde pod imenom i prezimenom piše (a ne pod nickom), kakva bi tek tada gledali vađenja i čupanja iz blata.... :D :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 01 apr 2025, 22:42

Jup je napisao/la:
01 apr 2025, 21:37
harden je napisao/la:
01 apr 2025, 18:02

Dok se ne pojave bolji od njih , do tada kad se oni spomenu ustati :salut:
po tebi njih dvojica veci od bayerna

meni nisu, super dragi igraci koje sam uzivao gledati i zasigurno legenede i sami vrh, al imao je bayern jos fantasticnih igraca a ispade samo rib/rob bili i samo se njih spominje

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 01 apr 2025, 23:57

armando je napisao/la:
01 apr 2025, 20:15
Eberl je dosta kratko u Bayernu da bi mu se drmala stolica, a evo vidimo da njuškala od novinara već selektuju nasljednike.
Problem je što nije pokazao ništa, doslovno parodija nekog ozbiljnog sportskog direktora, vozaju ga svi od igrača pa do ovih iznad.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 apr 2025, 01:34

Mislim da je uradio dosta dobrih stvari iako je nadzorni odbor nezadovoljan, prvenstveno zbog nesmanjenih primanja u zeljenom okviru za igrace koji su produzili svoje ugovore pa se ocito kola lome na legendi Mulleru cijih 20 miliona mnogo znaci.

Ovo ljeto ce biti jos drastičnije kada su u pitanju odlasci i mozemo svasta ocekivati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 02 apr 2025, 12:05

Navijači su rijetko kada zadovoljni menadžmentom, ali ja mislim da je Eberl kod vas dosad odradio odličan posao. Najvažnije je da je produljio kičmu momčadi (Kimmich, Davies, Musiala) u izuzetno nepovoljnim okolnostima, kad su oni već bili skoro pa slobodni igrači (samo Muzijala je imao još jednu godinu ugovora). Od igrača koje je doveo nije dovodio škart, Hinja je vrlo vjerojatno dogovoren prošle godine (on je samo pokušavao smanjiti cijenu), sa Itom nažalost nije bilo sreće sa ozljedama, ali je zato Olisea uzeo za relativno male pare, Bischofa džabalesku... Zapeo je za Duju (za kojeg sam odmah govorio da je zvjerčica) ko sivonja i vidimo s pravom, ali je ovaj nažalost odabrao parižane (tu novac nije bio odlučujući jer ste davali jednako, možda čak i nešto više).

Grešaka naravno ima, ne znam ni za jednog menadžera koji ih nema. Najveća je što na startu sezone nije riješio Tela i doveo nekog ozbiljnijeg napadača (kasnije u zimskom roku teško je dovest nekog pravog, niko nije lud da usred sezone prodaje zlatninu). Ali opet, imate Müllera, ako bi Kenjac i taj novi dijelili minutažu gdje bi tu onda bio mulac, ispalo bi da ste bezveze bacili 20 milki.

Otvorena stavka ostaje Kompa, bundes ste osvojili i s te strane Kompa je bio pogodak, vidjećemo kako ćete gurati u CL i u svjetskom klupskom prvenstvu za konačnu ocjenu.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 apr 2025, 12:11

Ne bih ja rekao da smo mi ista osvojili bez obzira na formu Leverkusena ali i nasu formu te na nepovoljan raspored koji ruku na srce ide u prilog apotekarima kao i cinjenica da im je liga ostala jedino preostalo takmičenje.

Velika mana u radu menadzmenta su nedovoljno isklesani igraci iz kampusa jer smo navikli da svake sezone imamo po jednog igraca koji dobija malo vecu minutazu te koji vremenom postaje standardni prvotimac.
Sljedece sezone bi to mogao biti Wanner ako se uprava odluci za njegovo zadržavanje te Bischoff u slucaju prodaje Goretzke.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 02 apr 2025, 12:46

https://www.transfermarkt.de/one-club-m ... ews/452037

Kakva karijera Tomice Milera :bow:

Utakmica - 742
Asistencija - 273
Golovi - 247
Titula - 32
Ribéry kannte Olise vor Transfer nicht – „Er muss Deutsch lernen, um Bayern zu verstehen“
Da, da Ribac :D Ne samo da se takmiči sa Musialom ko će tegliti onaj zvučnik sa mjuzom :mrgreen:

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 02 apr 2025, 21:38

Ne zna se kako sastaviti tim protiv Augsburga u petak, a šta tek slijedi protiv Intera.
Upamecano, Ito, Davies, Pavlović (?) out do sljedeće sezone.
Neuer vjerovatno neće biti spreman za ligu prvaka ( prva tekma sigurno, mada je i revanš vrlo upitan).
Coman ne trenira, nije u kadru ni narednu utakmicu.
Guerrero danas nije trenirao, Goretzka prekinuo nakon pola sata.
Kim je rovit i za njega se zna da već neko vrijeme nije spreman i da mu reprezentativna stanka nije puno pomogla.

Loše da ga yebeš....

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 apr 2025, 00:26

Pavlovic vec trenira, doduse, individualno ali radi s loptom.
Nasa sreca je da ove sezone imamo nesto siri kadar nego ranije pa ce se lako sklopiti prvih 15 igraca.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 03 apr 2025, 05:35

Jup je napisao/la:
01 apr 2025, 17:40
Olise je precijenjen krilni igrač malo bolji od komana nikad vise krilnih igrača tipa roberija

Ovo je cijena biti na navijackom forumu. Svakakve morone moras slusati...Cuj Olise precjenjen?? Dosao za sicu i ima sicu od plate a da ga nije mozda bi nas Leverguzen vec stigao. I opet precjenjen, a ne podcjenjen????

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.