FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljoooooooooo

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljoooooooooo » 17 sep 2016, 19:06

HausMan je napisao/la:slavko nema pojma o zivotu kao svi otjerani do sad. napravio izmjene moj rahmetli dedo bi bolje. treba realno gledati da smo mi jedna kari. na od ekipe. ne mogu dva pasa napraviti za 90min. bitno je srati po kosoricu i bekricu. ugljesa igrac hahahaahahahahahahahahahahahah

ofarbali jedan reflektor sutra ce drugi sigurno uhljupi
Valjalo bi da ofarbaju, ovako sam ponosan na onaj jedan što je ušminkan,
maštam da budu sva 4, kako će tada tek lijepo izgledati! :thumbup:

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 17 sep 2016, 19:23

moze ga materi farbati kad ce tribine biti prazne

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 17 sep 2016, 19:25

vukotic i ostatak uprave niko ne je.be 5% sve dok su nabudjeni uhljupi u upravi matera nam ga nece svirati

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 17 sep 2016, 19:38

Sretan rođendan moj Željo!

Napisao bi svasta ali necu, dosta više kidanja zivaca i **** mozga. Igraci neka vas je stid I sve ostale koji su imali veze s ovim da nam sramotite klub iz sedmice u sedmicu. Neka nam je dragi Bog na pomoci ;)

Alajhmanet do nekih boljih dana.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 17 sep 2016, 19:46

Lud je svako ko kaže da je u ovoj situaciji bod u Kaknju loš rezultat. Ta njihova ekipa je prije nas neporažena 8 kola i samo su najveći optimisti mislili da ćemo danas do pobjede. Treba biti malo strpljiv i nagrada će doći, siguran sam da dolaze bolji dani za nas.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 sep 2016, 19:55

narodniheroj je napisao/la:Lud je svako ko kaže da je u ovoj situaciji bod u Kaknju loš rezultat. Ta njihova ekipa je prije nas neporažena 8 kola i samo su najveći optimisti mislili da ćemo danas do pobjede. Treba biti malo strpljiv i nagrada će doći, siguran sam da dolaze bolji dani za nas.
Sasvim solidan rezultat, niti dobar niti katastrofalan. Ovo je posljednja utakmica za kojom trebamo žaliti kada je u pitanju ova sezona.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 17 sep 2016, 20:04

Virtu4l je napisao/la:
narodniheroj je napisao/la:Lud je svako ko kaže da je u ovoj situaciji bod u Kaknju loš rezultat. Ta njihova ekipa je prije nas neporažena 8 kola i samo su najveći optimisti mislili da ćemo danas do pobjede. Treba biti malo strpljiv i nagrada će doći, siguran sam da dolaze bolji dani za nas.
Sasvim solidan rezultat, niti dobar niti katastrofalan. Ovo je posljednja utakmica za kojom trebamo žaliti kada je u pitanju ova sezona.
Nema razloga za optimizam. Bojim se da cemo i u 16. kolu govoriti rezultat je dobar, a mi osmi na tabeli. Napredak ne postoji, prvo i deveto kolo precrtano.

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 17 sep 2016, 20:09

Virtu4l je napisao/la:
Tako je @Virtu, oni su veoma ozbiljan tim, posložen za PLBIH ko bombona. Vjerovatno po organizaciji, kvalitetu i sportskom odgoju jedna od 3 ekipe lige. Kod nas je od početka sezone gotovo anarhična situacija, da ne doljevam ulje na vatru ali je jasno da smo napravili niz grešaka i to sistemskih. Valja to sad sistemski ispravljati, nimalo lako a pogotovo nama koji objektivno i opravdano uvjek želimo najviše. Ja sam optimističan u pogledu nastavka sezone, ja vjerujem Slavki i mislim da su svi shvatili da ga moraju slušati i biti strpljivi.

Sad bih se smio kladiti da ćemo na kraju biti drugi i na taj način spasiti ovu a najaviti iduću sezonu. Nadam se samo da se neće desiti nikakve radikalne promjene i doći do nekog potresa, jer ovo je BIH , gotovo svakodnevno prisustvujemo cirkusijadi po našim klubovima. Olimpik, Čelik, pitari, Sloboda... najbolji primjer kako se može u kratkom periodu sve okrenuti u neželjenom smjeru. Zato nam preporučujem strpljenje i doće nagrada.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 17 sep 2016, 20:14

dobar je bod, suti sve dok ne puca. cuj dobar bod poslije prosutih bodova i bodova. sram vas bilo vi navijaci Zelje. vi niste vidjeli navijaca nego simpatizeri koji ne idu na utakmicu. i par placenika bljak za povracat. imamo bodova ko mrtvi vitrz koji jedva ostao u ligi.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 17 sep 2016, 20:29

TikTak je napisao/la:
HausMan je napisao/la:dobar je bod, suti sve dok ne puca. cuj dobar bod poslije prosutih bodova i bodova. sram vas bilo vi navijaci Zelje. vi niste vidjeli navijaca nego simpatizeri koji ne idu na utakmicu. i par placenika bljak za povracat. imamo bodova ko mrtvi vitrz koji jedva ostao u ligi.
Dobra je i Liga za prvaka, zaebi titulu i Evropu. Sta nam najavi Dejan Nikolic na pres konferenciji prilikom predstavljanja Janeza? Titulu? Brzo zaboravljamo kada se brani javasluk. Nema titule nema ni nesposobnjakovica. Nek pokupe prnja, ali radi Zelje bi trebali to uraditi sto prije. Prelazni rok u januaru ce biti vazan, ako ga ovi po ustaljuenoj proceduri budu vodili, nema nas nigdje.
ljut sam ko ris, kakvi nesposobnjakovici. jos kad vidim da ljudi fol nasi navijaci pljuju po kosoricu, lendricu, bekricu tacno se covjek zapita vrijedili ici na utakmice. danas je.bu majku lendricu mene stid kakvi debili navijaju za Zelju, a ovi kvazi forumski strucnjaci o njima ne treba puno trositi rijeci. sto prije ovo rastjerat pa neka ovako vode megamix s svojim dupelizcima.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 17 sep 2016, 20:33

ko je doveo ovog krizmana neka ga je stid frajer ne moze da hoda ko moj dedo. otjeraju jednog levata dovedu drugog i jos igra 90min. pa moj dedo bi vidio da ne moze igrati 5min. onaj crnogorac nije los igrac, lendric i aco da su igraci. ostalo jad i bjeda

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 sep 2016, 20:40

plavousrcu je napisao/la:Nema razloga za optimizam. Bojim se da cemo i u 16. kolu govoriti rezultat je dobar, a mi osmi na tabeli. Napredak ne postoji, prvo i deveto kolo precrtano.
Napredak ne vidi samo onaj ko ne želi da ga vidi. Ja sam recimo vidio da već tri utakmice zaredom nismo primili gol iz igre, a dvije su bile gostujuće. Dakle, odbrana se popravila, a napad škripi, upravo ono što sam očekivao od Petrovića, a o tome sam pisao prije pola godine kada se povezivao sa FKS.
Virtu4l je napisao/la:Sarajevo je ekipa od koje se redovno očekuje visok plasman, a visok plasman iziskuje pobjede. Imaju bar 25 utakmica u sezoni gdje bukvalno moraju pobijediti, a da bi pobijedio moraš napadati. Petrović to ne zna.
Evo, nama se dešava ono što sam predviđao pitarima. Ja se nadam da će me demantovati i da ćemo se popraviti ofanzivno.
Voli te tvoje Sarajevo.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 17 sep 2016, 21:11

Virtu4l je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:Nema razloga za optimizam. Bojim se da cemo i u 16. kolu govoriti rezultat je dobar, a mi osmi na tabeli. Napredak ne postoji, prvo i deveto kolo precrtano.
Napredak ne vidi samo onaj ko ne želi da ga vidi. Ja sam recimo vidio da već tri utakmice zaredom nismo primili gol iz igre, a dvije su bile gostujuće. Dakle, odbrana se popravila, a napad škripi, upravo ono što sam očekivao od Petrovića, a o tome sam pisao prije pola godine kada se povezivao sa FKS.
Virtu4l je napisao/la:Sarajevo je ekipa od koje se redovno očekuje visok plasman, a visok plasman iziskuje pobjede. Imaju bar 25 utakmica u sezoni gdje bukvalno moraju pobijediti, a da bi pobijedio moraš napadati. Petrović to ne zna.
Evo, nama se dešava ono što sam predviđao pitarima. Ja se nadam da će me demantovati i da ćemo se popraviti ofanzivno.
Nema ovdje napretka. Svjestan sam ja da ti zbog svog pisanja o dominaciji i pisanju prije par mjeseci vuces vodu na svoj mlin, ali raja nije slijepa. Napredak kada u tri utakmice sutnes pet puta na gol i napavis dvije smislene akcije. U odbrani danas raspasoj iako nam je taj dio igre bolji od veze i napada. Nemamo ekipe, Misimovic i Nikolic su po ustaljenoj proceduri ojadili kasu kluba i nisu nista napravili. Jesu, srozali ga na niske grane i to je nas najveci problem. U januaru ce isto uraditi. Spinovanja tipa Cenan doveo Petrovica mogu prosipati ovcama, a ljudima koji vide sta se desava ne mogu. Devet kola 12 bodova, gol razlika 8:8, a para sve manje. Dobro, tu je i ofarbani reflektor, ne treba cjepidlaciti.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 sep 2016, 21:16

Ne vučem ja nikakvu vodu na svoj mlin, držim se terena i utakmica, ne iskoristim svaku priliku kao ti i ostali agitatori da spomenem Misimovića i Nikolića.
Voli te tvoje Sarajevo.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 17 sep 2016, 21:19

Virtu4l je napisao/la:Ne vučem ja nikakvu vodu na svoj mlin, držim se terena i utakmica, ne iskoristim svaku priliku kao ti i ostali agitatori da spomenem Misimovića i Nikolića.
Necu svog tatu rahmetli spominjati. Ko je po ustaljenoj proceduri dovodio igrace? Moj tata rahmetli ili ova dvojica neznalica, fudbalskih ublehasa? Ako moze odgovor.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 sep 2016, 21:27

To ponovo nema nikakve veze sa današnjom utakmicom, ova ekipa ima kvalitet, otjerani su oni koji su bili promašaj i sad idemo dalje. Jesu li pogriješili? Jesu. Trude li se da isprave greške? Trude, itekako.

Tako da ti i ja nemamo o čemu diskutovati sve dok ljude koji nam vode klub budeš nazivao ublehašima i vrijeđao ih.
Voli te tvoje Sarajevo.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 17 sep 2016, 21:29

Virtu4l je napisao/la:To ponovo nema nikakve veze sa današnjom utakmicom, ova ekipa ima kvalitet, otjerani su oni koji su bili promašaj i sad idemo dalje. Jesu li pogriješili? Jesu. Trude li se da isprave greške? Trude, itekako.

Tako da ti i ja nemamo o čemu diskutovati sve dok ljude koji nam vode klub budeš nazivao ublehašima i vrijeđao ih.
Ekipa koja ima 12 bodova iz devet utakmica i koja u prosjeku jednom na gol pogleda u 90 minuta ima kvalitet. Ti si veca neznalica od ove dvojice. Jos nisi odgovorio, ko je po ustaljenoj proceduri dovodio igrace i tako bankovni saldo jos malo i doveo do nule. Molim odgovor.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 sep 2016, 21:31

Hm, svako ko zna čitati vidjeće da sam odgovorio na to pitanje u prethodnom postu. Vidim da sad i mene vrijeđaš, time završavamo citiranje.
Voli te tvoje Sarajevo.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 17 sep 2016, 21:46

s kim se vi natezete :damn: ja njega uvijek preskocim jer palamudi u prazno.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 sep 2016, 21:51

Kad bih imao iste stavove kao aldin aka hausman aka amazon, sam bih se prijavio u neku instituciju za mentalnu rehabilitaciju.
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 21 gost.