Virtu4l je napisao/la:narodniheroj je napisao/la:Lud je svako ko kaže da je u ovoj situaciji bod u Kaknju loš rezultat. Ta njihova ekipa je prije nas neporažena 8 kola i samo su najveći optimisti mislili da ćemo danas do pobjede. Treba biti malo strpljiv i nagrada će doći, siguran sam da dolaze bolji dani za nas.
Sasvim solidan rezultat, niti dobar niti katastrofalan. Ovo je posljednja utakmica za kojom trebamo žaliti kada je u pitanju ova sezona.
Tako je @Virtu, oni su veoma ozbiljan tim, posložen za PLBIH ko bombona. Vjerovatno po organizaciji, kvalitetu i sportskom odgoju jedna od 3 ekipe lige. Kod nas je od početka sezone gotovo anarhična situacija, da ne doljevam ulje na vatru ali je jasno da smo napravili niz grešaka i to sistemskih. Valja to sad sistemski ispravljati, nimalo lako a pogotovo nama koji objektivno i opravdano uvjek želimo najviše. Ja sam optimističan u pogledu nastavka sezone, ja vjerujem Slavki i mislim da su svi shvatili da ga moraju slušati i biti strpljivi.
Sad bih se smio kladiti da ćemo na kraju biti drugi i na taj način spasiti ovu a najaviti iduću sezonu. Nadam se samo da se neće desiti nikakve radikalne promjene i doći do nekog potresa, jer ovo je BIH , gotovo svakodnevno prisustvujemo cirkusijadi po našim klubovima. Olimpik, Čelik, pitari, Sloboda... najbolji primjer kako se može u kratkom periodu sve okrenuti u neželjenom smjeru. Zato nam preporučujem strpljenje i doće nagrada.