Rastoder je presmiješan. Od njega nikad igrača.sonpenn je napisao/la:Evo Visocka Bosna dala ispisnicu Rastoderu,jel on jos uvijek nas igrac ili ?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PeppermintSA
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
HahahahahDenchiNL je napisao/la:ne biOsmanhodzicBuco je napisao/la:Mogo bi ti ja malo pi.cku razvalit denchškrta ni meni neda
![]()
![]()
Rad, red i disciplina.miky_hz je napisao/la:Citam ovaj intervju Galica iz Mladosti pa kaze za Husrefa:"Musemic je takav trener da reagira na drugaciji nacin nego sto sam ja naucio,ali sigurno on tim svojim postupcima nemisli nista lose u tome"![]()
I kaze neko daj ga sa djecom u akademiju,svijumi djeca bi na saljevane strave isli nakon svakog treninga
Nema kolača, nargila....
Tako se prave kvalitetni sportisti
Nek neko napiše kako je A. F. kopačkom gađao Becksa!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Omrsi se ti.belosevic28 je napisao/la:Hoce li tvoj guzni haver gdje? Razvalili ste se drama, trpate se mocno, zguza i bocno...Lakoste je napisao/la:Cimirot nece nigdje.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
HvalaMortemHz je napisao/la:10 KMZukanovic je napisao/la:Koliko kosta u shopu da se stavi broj i ime?
pusti se ti broja dresa, ima li kogaZukanovic je napisao/la:HvalaMortemHz je napisao/la:10 KMZukanovic je napisao/la:Koliko kosta u shopu da se stavi broj i ime?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pa bilo je rjeci da je Hoffenheim zainteresovan. Imaju pare, a i igraju play off za ligu sampiona.kaladze je napisao/la:Sa kojim klubom da igra ligu šampionaemir79 je napisao/la:Werder je ponudio 4 miliona Eura, a Gojko je odbio jer zeli igrati ligu sampiona.
Ovo su navodi iz Grcke, gdje kazu da je i Augsburg bio zainteresovan
Sad ovo su sve spekulacije. Uglavnom u Grckoj svoje najbolje fudbalere ne daju za sicu, a Gojko je jedan od najboljih. Ne vjerujem da ce ga Paok pustiti ispod 6-7 miliona.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- ThrillerHz
- Kontakt:
Moji vlazni snovi
Pavlovic
Hodzic Novakovic Mihojevic Subic
Ordagic Ivetic
Hebibovic Redzic Crnkic
Benko(Komazec)

Pavlovic
Hodzic Novakovic Mihojevic Subic
Ordagic Ivetic
Hebibovic Redzic Crnkic
Benko(Komazec)

1946~
Jako tesko. Za jos dvije sezone vjerovatno bi postao najbolji strijelac u istoriji kluba sto dovoljno govori. Vijek postojanja nam je trebao za takvog igracaBordoArmy88 je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:...
Da li ćemo mi ikada više imati takvu mašinu u napadu?![]()
- muhamedhulk
- Kontakt:
Dobar fazon sa Galicem i Husom
Hahahah kaze nisam navikao xD Kad Hus udje i pocne psovati, da smiju poceli bi se krstiti, uciti itd. 
Slazem se da bi trebalo pokusati sa njim kao sefom sporta, od Akademije do prvog tima. A ovog Faruka poslati na biro rada
Cimi ce donijeti vise para nego kapiten
Kapitenski.
PS. Galica dovesti za lijevog beka?

Slazem se da bi trebalo pokusati sa njim kao sefom sporta, od Akademije do prvog tima. A ovog Faruka poslati na biro rada

Cimi ce donijeti vise para nego kapiten

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
keno83 je napisao/la:Jako tesko. Za jos dvije sezone vjerovatno bi postao najbolji strijelac u istoriji kluba sto dovoljno govori. Vijek postojanja nam je trebao za takvog igracaBordoArmy88 je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:...
Da li ćemo mi ikada više imati takvu mašinu u napadu?![]()
Neka je njega šikanirao rezervni golman Gurbeta.
Sa njim bi se sad kitili duplom.
-
- Kontakt:
Galic je d.bek i po potrebi d.krilo. Dobar igrac ali ako Advan i Dusan ostanu ne treba nam, a na l.beka ne moze definitivno. Navodno ce on kod kmelje ako im Stevanovic ode.muhamedhulk je napisao/la:Dobar fazon sa Galicem i HusomHahahah kaze nisam navikao xD Kad Hus udje i pocne psovati, da smiju poceli bi se krstiti, uciti itd.
Cimi ce donijeti vise para nego kapitenKapitenski.
@High, ne postim zbog zdravstvenih problema, a i da postim isto bi ponovio. Selam.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Treba mi odgovor sto prije. Sa kim je Sarajevo igralo 4.maja 1980 kada je umro Tito. 

U novi boj ...
Čestitke, Šefe! Gdje su sada bordo-bijeli onaničara na Hermafrodita Petrovića?
Gazi debelog, Šefe!
Gazi debelog, Šefe!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bravo Cala 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tako je sefe,Mehmed Janjos 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Čestitke ČALA! NEMA TE JAČEG U SJEDINJENIM BOSANSKIM DRŽAVAMA

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Osijekhz033 je napisao/la:Treba mi odgovor sto prije. Sa kim je Sarajevo igralo 4.maja 1980 kada je umro Tito.
- muhamedhulk
- Kontakt:
@beli
Znam sta je, ali rekose da se dobro sluzi i lijevom nogom, haman kao i desnom. Zato spominjem.
Bravo za Mehmeda i titulu najboljeg
Znam sta je, ali rekose da se dobro sluzi i lijevom nogom, haman kao i desnom. Zato spominjem.
Bravo za Mehmeda i titulu najboljeg

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amidzaa, amypitar, Bejker, bordobijeli, johntravolta123, Lecler, napoleon72, nedimmmm1337, Pitaristok, Sinfoc1986, Vanja8, VolimoSarajevo i 124 gosta.