podrinje janja, prva liga rs..escobarpablo je napisao/la:Gdje je i sta radi novi Cimirot- Damjan Krajisnik, da li u njemu gori želja sva?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- robertkosar
- Kontakt:
Jeli ovo ovaj nas strucnjak nesto analizira,
... nale_sport

... nale_sport
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Imal kakvih novosti?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bio u Izraelu pa je sad na Kipru, Aris.Rahma je napisao/la:
Gdje je ovaj brat?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ThrillerHz
- Kontakt:
Dal ce Mico izgorit vec nakon tri kola i prvih povika s istoka
Navodno mu se nudio manager da ga vodi u Tursku, on mu rekao hocu u Sarajevo
1946~
pa bil ti kod Erdogana?ThrillerHz je napisao/la:Dal ce Mico izgorit vec nakon tri kola i prvih povika s istoka![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ThrillerHz
- Kontakt:
A realno, Sarajevo samo jednom zove, to se ne odbijaDenchiNL je napisao/la:pa bil ti kod Erdogana?ThrillerHz je napisao/la:Dal ce Mico izgorit vec nakon tri kola i prvih povika s istoka![]()
1946~
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ja misli da je ima i dedu koji je bio svaku tekmu na Hasetu. I dedo pred smrt kaze Mico potpisi za Sarajevo, to mi je zelja. I Mico halali 200 000 manje samo da dode u Sarajevo.ThrillerHz je napisao/la:A realno, Sarajevo samo jednom zove, to se ne odbijaDenchiNL je napisao/la:pa bil ti kod Erdogana?ThrillerHz je napisao/la:Dal ce Mico izgorit vec nakon tri kola i prvih povika s istoka![]()
- ThrillerHz
- Kontakt:
Kaze *ebo pare, fudbal se igra iz ljubavi i radi raje, a dedo mu glavni na istoku bio svojevremenoSarajlijica1946 je napisao/la:
Ja misli da je ima i dedu koji je bio svaku tekmu na Hasetu. I dedo pred smrt kaze Mico potpisi za Sarajevo, to mi je zelja. I Mico halali 200 000 manje samo da dode u Sarajevo.![]()
1946~
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Izvini ali ja vise ne vjerujem u to, to je nekad bilo. Sad su to menaderske suplje, zbog njih je fudbal postao ovakav nakaradan da je sve postalo samo novac, odnosno gledanje kako da izvuces korist iz svega.ThrillerHz je napisao/la:Kaze *ebo pare, fudbal se igra iz ljubavi i radi raje, a dedo mu glavni na istoku bio svojevremenoSarajlijica1946 je napisao/la:
Ja misli da je ima i dedu koji je bio svaku tekmu na Hasetu. I dedo pred smrt kaze Mico potpisi za Sarajevo, to mi je zelja. I Mico halali 200 000 manje samo da dode u Sarajevo.![]()
- ThrillerHz
- Kontakt:
Mico se ne bi slozioSarajlijica1946 je napisao/la:Izvini ali ja vise ne vjerujem u to, to je nekad bilo. Sad su to menaderske suplje, zbog njih je fudbal postao ovakav nakaradan da je sve postalo samo novac, odnosno gledanje kako da izvuces korist iz svega.ThrillerHz je napisao/la:Kaze *ebo pare, fudbal se igra iz ljubavi i radi raje, a dedo mu glavni na istoku bio svojevremenoSarajlijica1946 je napisao/la:
1946~
ja sam čuo da Erdogan ima poseban otok za ove što platu traže, ovima sa Sergijice se to čini odlična ideja

Neki se bave fudbalom zbog kolača.ThrillerHz je napisao/la:Kaze *ebo pare, fudbal se igra iz ljubavi i radi raje, a dedo mu glavni na istoku bio svojevremenoSarajlijica1946 je napisao/la:

ispred losMi, u napadu Krle
Svaka cast, vidi ti dede moga. Aferim.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ja misli da je ima i dedu koji je bio svaku tekmu na Hasetu. I dedo pred smrt kaze Mico potpisi za Sarajevo, to mi je zelja. I Mico halali 200 000 manje samo da dode u Sarajevo.![]()
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Mico jesi to ti.kengur je napisao/la:Svaka cast, vidi ti dede moga. Aferim.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ja misli da je ima i dedu koji je bio svaku tekmu na Hasetu. I dedo pred smrt kaze Mico potpisi za Sarajevo, to mi je zelja. I Mico halali 200 000 manje samo da dode u Sarajevo.![]()
Obzirom na trenutni napad, više bih volio vidjeti Harisa Handžica u napadu, nego ovaj trenutni dvojac. Kad se sjetim kako je dobro igrao u Borcu jedne godine, zao mi je što nije cjenjen među pitarima. U Rijeci je bio, solidne minute imao u Rusiji, u prvoj ligi. Nije Benko al mogo bi valjat 
Kako je samo prvu utakmicu na probi odigrao u Jelahu.Rahma je napisao/la:
Gdje je ovaj brat?
Ne mogu da vjerujem da nije se ni približno tome pokazao u klubu, a mogao je i morao više.
Bolji je sigurno od tuzlanskih gubitnika.haris004 je napisao/la:Obzirom na trenutni napad, više bih volio vidjeti Harisa Handžica u napadu, nego ovaj trenutni dvojac. Kad se sjetim kako je dobro igrao u Borcu jedne godine, zao mi je što nije cjenjen među pitarima. U Rijeci je bio, solidne minute imao u Rusiji, u prvoj ligi. Nije Benko al mogo bi valjat
SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: napoleon72, PapakIzSa, zagorski i 23 gosta.