podrinje janja, prva liga rs..escobarpablo je napisao/la:Gdje je i sta radi novi Cimirot- Damjan Krajisnik, da li u njemu gori želja sva?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
podrinje janja, prva liga rs..escobarpablo je napisao/la:Gdje je i sta radi novi Cimirot- Damjan Krajisnik, da li u njemu gori želja sva?
Bio u Izraelu pa je sad na Kipru, Aris.Rahma je napisao/la:
Gdje je ovaj brat?
pa bil ti kod Erdogana?ThrillerHz je napisao/la:Dal ce Mico izgorit vec nakon tri kola i prvih povika s istoka![]()
Navodno mu se nudio manager da ga vodi u Tursku, on mu rekao hocu u Sarajevo
A realno, Sarajevo samo jednom zove, to se ne odbijaDenchiNL je napisao/la:pa bil ti kod Erdogana?ThrillerHz je napisao/la:Dal ce Mico izgorit vec nakon tri kola i prvih povika s istoka![]()
Ja misli da je ima i dedu koji je bio svaku tekmu na Hasetu. I dedo pred smrt kaze Mico potpisi za Sarajevo, to mi je zelja. I Mico halali 200 000 manje samo da dode u Sarajevo.ThrillerHz je napisao/la:A realno, Sarajevo samo jednom zove, to se ne odbijaDenchiNL je napisao/la:pa bil ti kod Erdogana?ThrillerHz je napisao/la:Dal ce Mico izgorit vec nakon tri kola i prvih povika s istoka![]()
Kaze *ebo pare, fudbal se igra iz ljubavi i radi raje, a dedo mu glavni na istoku bio svojevremenoSarajlijica1946 je napisao/la:
Ja misli da je ima i dedu koji je bio svaku tekmu na Hasetu. I dedo pred smrt kaze Mico potpisi za Sarajevo, to mi je zelja. I Mico halali 200 000 manje samo da dode u Sarajevo.![]()
Izvini ali ja vise ne vjerujem u to, to je nekad bilo. Sad su to menaderske suplje, zbog njih je fudbal postao ovakav nakaradan da je sve postalo samo novac, odnosno gledanje kako da izvuces korist iz svega.ThrillerHz je napisao/la:Kaze *ebo pare, fudbal se igra iz ljubavi i radi raje, a dedo mu glavni na istoku bio svojevremenoSarajlijica1946 je napisao/la:
Ja misli da je ima i dedu koji je bio svaku tekmu na Hasetu. I dedo pred smrt kaze Mico potpisi za Sarajevo, to mi je zelja. I Mico halali 200 000 manje samo da dode u Sarajevo.![]()
Mico se ne bi slozioSarajlijica1946 je napisao/la:Izvini ali ja vise ne vjerujem u to, to je nekad bilo. Sad su to menaderske suplje, zbog njih je fudbal postao ovakav nakaradan da je sve postalo samo novac, odnosno gledanje kako da izvuces korist iz svega.ThrillerHz je napisao/la:Kaze *ebo pare, fudbal se igra iz ljubavi i radi raje, a dedo mu glavni na istoku bio svojevremenoSarajlijica1946 je napisao/la:
Neki se bave fudbalom zbog kolača.ThrillerHz je napisao/la:Kaze *ebo pare, fudbal se igra iz ljubavi i radi raje, a dedo mu glavni na istoku bio svojevremenoSarajlijica1946 je napisao/la:
Svaka cast, vidi ti dede moga. Aferim.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ja misli da je ima i dedu koji je bio svaku tekmu na Hasetu. I dedo pred smrt kaze Mico potpisi za Sarajevo, to mi je zelja. I Mico halali 200 000 manje samo da dode u Sarajevo.![]()
Mico jesi to ti.kengur je napisao/la:Svaka cast, vidi ti dede moga. Aferim.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ja misli da je ima i dedu koji je bio svaku tekmu na Hasetu. I dedo pred smrt kaze Mico potpisi za Sarajevo, to mi je zelja. I Mico halali 200 000 manje samo da dode u Sarajevo.![]()
Kako je samo prvu utakmicu na probi odigrao u Jelahu.Rahma je napisao/la:
Gdje je ovaj brat?
Bolji je sigurno od tuzlanskih gubitnika.haris004 je napisao/la:Obzirom na trenutni napad, više bih volio vidjeti Harisa Handžica u napadu, nego ovaj trenutni dvojac. Kad se sjetim kako je dobro igrao u Borcu jedne godine, zao mi je što nije cjenjen među pitarima. U Rijeci je bio, solidne minute imao u Rusiji, u prvoj ligi. Nije Benko al mogo bi valjat
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, Hajdeee, juka55 i 48 gostiju.