Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Sarajlijc@ » 19 jan 2012, 00:37

bparena je napisao/la:
mandraX je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Mandraxe brate sta se ovo desava? :mrgreen: :mrgreen:
Ništa novo :lol: :lol:

P.S.

slika

Ono baš namjerno, još pogleda da ne bi fulio, majmun :evil:

Moj Boze ko sve ne igra fudbal :oops: I prije tekme u barazu protiv Portugala nisam nesto volio portugalce. A hajd sad nek mi neko kaze imal i jedan normalan ili je sve s lanca pusteno. Samo se CR7 trudi da ne pokaze tu narav. Zalosno sto od Reala prave portugalsku reprezentaciju. Oni ce izgubiti ugled zbog onog portugalca na klupi, a rezultatski tesko da nam mogu parirat.

p.s. i jos nesto - vidim svi se usutili i niko nije cestitao pobjedu Barcelone. Mozda nisam primjetio ali velika 0.
Ma ovi su i Slobodu zajebali :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 19 jan 2012, 00:38

kokuz je napisao/la:
raul-zakon je napisao/la:
HeavensWonder je napisao/la: Ma kakvi...Magatha pa da nam dovede 49378291 igrača za jedan prelazni rok :lol: , a Benitez je sebe najbolje opisao, ćelavi idiot koji je uspio upropastiti i L'pool i Inter, al eto Realovo je dijete, pa kad nas već neko mora **** u zdrav mozak, nek' to bude neko domaći...može i Quique Flores... :lol:
AMAR OSIM

:lol: :lol:
Može i taj... :lol: da se razumijemo, smejem se a plače mi se, ma možemo mi ovdje pričati šta hoćemo, ali Mourinha Perez nema šanse da otpusti, dok Mourinho sam ne odluči da ide...pa otjerao je Valdana zbog njega... ;)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 19 jan 2012, 00:39

stolica je napisao/la:
don_burza je napisao/la:
FKKrajina je napisao/la:Sta reci za ekipu koju vecinom cine portugalci i turci, najveci smet na svijetu :)

Obicno smece ciganskog porijekla :P

UNUK ADOLF HITLERA

Altintop(Turcin)jedini posten igrac iz Reala uz Kasiljasa. ;)

Tu se slazem. Realno, sto jest jest.....ali to je kap vode u moru :P Ostali su smece... Pepe, Carvalho,Coentrao....
Sreca nije bilo Khedire, pa bi vidjeli jos smeca na djelu, onaj cigancic Ozil,malo smece :)

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 19 jan 2012, 01:01

LaHku noć prijatelji!

slika

:mrgreen:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 19 jan 2012, 01:13

[youtube][/youtube] ;)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 19 jan 2012, 01:24

Sramotno ne znam gdje bi poceo Altintop na onoj poziciji u vecinskoj ulozi beka izvisio masu puta od Ineieste to bi i mali pjetlic ukapiro kako ga na istu foru hvata.

Sredina isto slabo nema se tu sta trazit sa Xhabijem Lassom i Pepeom u jednom redu pa to su svi u defanzivi dobri a gore istureno ne zna se ni ko pija ni ko placa Hiquian i Benzema onako blizu ne mogu igrat barem ne protiv Barce Ronaldo je imao malo ulogu do ulaska Ozila kao lijevo krilo i to je bilo bolje da bi kasnije presao na desnu.
Samo Pepe moze u odbrani ali nikako na ovoj vecerasnjoj poziciji pa covjek nema ga nigdje kada bi krenula mala kontra kojih je rjetko i bilo.

Casilias jeli iko vidjeo da je jednu loptu izbio da valja? i da dodje do Realovog igraca? U par prilika je bolje dat rukom svom igracu i zapocet tako napad nego je roknut pa gdje ode stvarno iz panike.

Po meni prolaznu samo Ramos i Xhabi Ronaldo danas nije bio sebican ali osim gola slabo bas u par navrata je imao sansu kao kod gola da krene sam on sada dodaje?

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 19 jan 2012, 01:37

nesto s fejsbuka :mrgreen:

That moment when Hala Madrid becomes HAHA madrid.
Izgleda da ce prije pe deri dobiti dijete nego Real Barcelonu.....

meni se cini da Jose olako shvata el clasico

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 19 jan 2012, 01:38

@polo
Iker je zasluzio odlicnu ocjenu jer je u prvom poluvremenu odbranio cista dva gola sto onaj Pinto primi ko od salje.
Kedira igrao odlicno ali tacno da je spor. Bezema - jedini se trudio i bio na visini. Ostali nigdje veze ali bas ono realno. Xabi nemoze po meni dobiti prolazno ocjenu jer je otvoreno poceo pratiti zivotinjski pristup onih grubijana i otvoreno sutat Mesija i ostale. E sad ako mislis da treba tako onda dzaba svo pisanje o gazanju kopacki, prstiju u prekidu utakmice, ocajno povlacenje za kosu Messija i tako to. Presmijesno simulilranje, valjanje i prekid utakmice na Pepovu lakrdiju i komediju u duelu sa Ceskom. Stid me bilo pred njim koja suplja glava. Ali mi je drago da nije bilo crvenih kartona a ti realno reci da li je trebalo biti. Pocela bi prica kako nema tekme da Real ne dobije karton. A jel Canevaro to zasluzio, Pepe i onaj mali sup.ic zute kose - vi to prosudite. Real ima samo Ikera i CR7 i naravno Benzemu. Ostalo bi trebala noga iz kluba. A po Real najbolje - Mo iššššššššš

p.s. jer vidna je zelja da se dokaze da ste u pravu svim forsiranjem, ali dok to uradite mi se nanosasmo kanti i pehara i nagrada. Gdje li je sad Carlos da nam kaze - "Real nocas mjenja istoriju". Drugo su zelje i rijeci. Drugo je gigant masina koja se dva puta vraca nakon 1:0 i pobjedzuje u vasoj avliji.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 19 jan 2012, 01:48

frankqqqqq je napisao/la:
mandraX je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:En el Madrid juegan Casillas, Altintop, Ramos, Carvalho, Coentra, Xabi Alonso, Pepe, Lass, Cristiano, Benzema e Higuaín.
:D
Odličan ni ja ne bih bolje :D
Jel' stvarno ova dvoj'ca igraju? :mrgreen:
smradalonisto, gubite :lol:

Cristiano dominira. Treba još jednog kreativnog veznjaka uvest, nek proba sa Sahinom pa kud puklo.
i puce. :roll:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 19 jan 2012, 01:53

bparena je napisao/la:@polo
Iker je zasluzio odlicnu ocjenu jer je u prvom poluvremenu odbranio cista dva gola sto onaj Pinto primi ko od salje.
Kedira igrao odlicno ali tacno da je spor. Bezema - jedini se trudio i bio na visini. Ostali nigdje veze ali bas ono realno. Xabi nemoze po meni dobiti prolazno ocjenu jer je otvoreno poceo pratiti zivotinjski pristup onih grubijana i otvoreno sutat Mesija i ostale. E sad ako mislis da treba tako onda dzaba svo pisanje o gazanju kopacki, prstiju u prekidu utakmice, ocajno povlacenje za kosu Messija i tako to. Presmijesno simulilranje, valjanje i prekid utakmice na Pepovu lakrdiju i komediju u duelu sa Ceskom. Stid me bilo pred njim koja suplja glava. Ali mi je drago da nije bilo crvenih kartona a ti realno reci da li je trebalo biti. Pocela bi prica kako nema tekme da Real ne dobije karton. A jel Canevaro to zasluzio, Pepe i onaj mali sup.ic zute kose - vi to prosudite. Real ima samo Ikera i CR7 i naravno Benzemu. Ostalo bi trebala noga iz kluba. A po Real najbolje - Mo iššššššššš

p.s. jer vidna je zelja da se dokaze da ste u pravu svim forsiranjem, ali dok to uradite mi se nanosasmo kanti i pehara i nagrada. Gdje li je sad Carlos da nam kaze - "Real nocas mjenja istoriju". Drugo su zelje i rijeci. Drugo je gigant masina koja se dva puta vraca nakon 1:0 i pobjedzuje u vasoj avliji.
Onu sto je glavom izbio kad je izletio na 16 svaka cast i nisam ga kritikovo kao golmana na liniji i na golu vec u izbijanju lopte i onu sa strane uz samu stativu u prvom sto je zaustavio Messiju cini mi se nema sta ali nije Xhabi gazio Messija na ruku vec PEPE i udario ga namjerno i ono treba osudit treba mu opet dati 3 tekme ili kao onaj put sto je imao ne znam koliko utakmica jer ocigledno nista mu u vugla neide.

Benzema po meni nije puno trco imajuci u obzir da je mlad sigurno moze vise da se trudi a danas je taj nivo bio vrlo los kod svih skoro ocigledno da jos Jose nema taktiku koja Barcinu igru moze ugrozit ali ova vecerasnja je totalan promasaj sa ovim potezima i jos nesto Ozil po meni treba igrati uvijek u prvi 11 za njega bi trebalo imati mjesta ali da mu da bas br 10 kao na dresu iza benzeme i Ronalda da je kao one davnasnje 10.

ps gdje si vidio Khediru?

delldell
Kontakt:

Post Postao/la delldell » 19 jan 2012, 01:57

Cuj Khedira, e moj arena :lol:

laki
Kontakt:

Post Postao/la laki » 19 jan 2012, 02:06

i sta kazete, murinjo tempira formu, i TAKTIKU za barcu :) hahahahahahhahahahahah

ps. sta je murinjo rekao igracima reala na 1:2...dobro je momci, cuvajte rezultat :)

a sta mislite koji su najbolje ocjenjeni igraci reala :) jooooj! Ronaldina i Pinto ;) jooooj! :lol:

ps.ps.
lijecite komplekse na ekipama koje su u vasem rangu, daleko je barca ispred reala!

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 19 jan 2012, 02:15

Iako ste izgubili obraz , ponos i zvanje Institucije u vecerasnjoj utakmici vam ni sudija koji je bio vise nego naklonjen Realu nije bio od pomoci jer loptu u nogama ste iskljucivo imali kada je Casillas nabijao lopte ili za vrijeme prekida kada su igraci Reala dolazili do daha od silne trke bez imalo mozga.

Očaj i sramota!
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 19 jan 2012, 02:21

slika
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 19 jan 2012, 08:57

Opet ponoviti : Murinjo najveca stetocina najveceg europskog kluba !!!

Jedini levat koji gaji talijanski fudbal sa igracima koji su napadacki orijentisani. Pa u onoj postavci JEDINO Pepe i Diara mogu igrati ko neku odbranu, a ostali pa i Iker su za napadacku igru. A ne on su.pak ide logikom "prepusti njima posjed lopte, zatvori se i cekaj kontru" a ima BOLJE i BRZE igrace od cijele Primere.

Majmun 11 igraca natrpa na nasu polovicu i fol postavio taktiku 4-3-3, a u medijima ce pricati da su nas sudije pokrale. Prvi put treba cestitati barceloni jer im nisu sudije pomogle sinoc vec Murinjo. Bravo!
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 19 jan 2012, 09:11

baresi#6 je napisao/la:slika
don
Bosna <3

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 19 jan 2012, 10:35

Ne boli toliko poraz (mislim nije fino izgubit od ovakog rivala :mrgreen: ), ne boli niti što smo 3 put prešli centar da valja, niti što smo 2 put opucali na vrata Pinta (od tog jedan gol dali) ali kad pogledam onaj snimak gdje Pepe bez razloga gazi ruku momku koji mu nije ništa uradio, niti ga ikako isprovocirao dođe mi da povratim. Stvarno sam stajao iza njega kad je nezasluženo dobio crveni prošle godine u Ligi prvaka, ali ovo je za svaku osudu. Sad ja stvarno ne znam je li on dobija te naredbe od trenera ili on to radi samoinicijativno ali ovo više nema smisla. I onda me ovdje neki napadaju kako je on dobar igrač, jedan od najboljih, kao gdje griješi, itd. Eto uz svu ovu prljavu igru uspio je i zaspati kod izjednačujućeg gola gdje mu Puyol hladno pobježe.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 19 jan 2012, 10:45

Toxicity je napisao/la:Ne boli toliko poraz (mislim nije fino izgubit od ovakog rivala :mrgreen: ), ne boli niti što smo 3 put prešli centar da valja, niti što smo 2 put opucali na vrata Pinta (od tog jedan gol dali) ali kad pogledam onaj snimak gdje Pepe bez razloga gazi ruku momku koji mu nije ništa uradio, niti ga ikako isprovocirao dođe mi da povratim. Stvarno sam stajao iza njega kad je nezasluženo dobio crveni prošle godine u Ligi prvaka, ali ovo je za svaku osudu. Sad ja stvarno ne znam je li on dobija te naredbe od trenera ili on to radi samoinicijativno ali ovo više nema smisla. I onda me ovdje neki napadaju kako je on dobar igrač, jedan od najboljih, kao gdje griješi, itd. Eto uz svu ovu prljavu igru uspio je i zaspati kod izjednačujućeg gola gdje mu Puyol hladno pobježe.
To je zbog toga , nemoc protiv najveceg protivnika .. :)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 jan 2012, 10:56

[youtube][/youtube]

:roll:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 19 jan 2012, 11:03

Pepe,Carvalho,i Coentrao mogu sto se mene tice dobit sutra ispisnicu iz kluba ;)

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.