RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la tepsija » 17 avg 2013, 20:37

Ma daaaaj,idi u quratz.
Ovo se lagano plasira pored golmana.
Inače,nije mi jasno što ovako nismo igrali od početka.Taman kao da je bauk dati Čeliku gol.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 17 avg 2013, 20:38

Sa ovakvom igrom bod ko Velež

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 17 avg 2013, 20:40

Moj Ramoviću život si mi skratio :evil:

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 17 avg 2013, 20:41

Sviraj kraj!
Vječno u našim srcima.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 17 avg 2013, 20:44

Ne daj Bože da ga primimo u zadnjoj minuti...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 avg 2013, 20:49

Je-bem vam grob panični !!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 17 avg 2013, 20:53

Sinane crni Sinane :cry:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 avg 2013, 20:57

Koliko je utakmica u drugom kolu ako se ne varam Čelik - Olimpic vraćala vjeru u naš nogomet, toliko je ova utakmica, ako ne i niže postavila stvari i vratila nas u realnost.

Šta da se izdvoji u ovoj katastrofi od nogometne partije sa jedne i sa druge strane ako se uopšte ono može nazvati nogometom ? Dobro reče onaj komentator na areni, utakmica liči igri na terminu između dvaju amaterskih ekipa.

Nevjerovatno, naša je sreća danas da je Čelik loš, sada se vidjelo da ona igra iz Širokog nije bila slučajnost. Da smo na imalo organizovaniju ekipu naletili, bilo bi opet, spašavaj se ko može.

Iskren da budem, sa zebnjom očekujem utakmicu protiv Olimpica u idućem kolu.
Kakva nam je liga, sa ovakvom igrom smo, nakon što se završi ovo četvrto kolo u najgorem slučaju šesti ako se ne varam.

Loše, može i mora bolje, da se ponovim, a nije bilo teško ovakakv zaključak donijeti. Obe ekipe i stručni štabovi su pokazali koliko su bili realni u svojim izjavama za Evropu, odnosno za titulu. Prve 3 ekipe našeg nogometa su trenutno Željezničar, Široki i Olimpic. Ostalo je sve talašika.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 17 avg 2013, 21:03

Zadovoljan sa bodom jesam...igrom nisam.
Pa yebem mu ja mater ako ćemo ovako igrati u gostima.
Evo da je to ono vrijeme kad je pobjeda nosila 2 boda pa hajde,pa su ovako talijani igrali u gostima...
Zbog njih su i uveli da pobjeda nosi 3 boda,a ja bi to u našoj ligi podigao na 4 pa da se konačno počne igrati na pobjedu.
Vječno u našim srcima.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 avg 2013, 21:04

Meni samo nije jasno kako jedan profesionalac u duelu oči-u-oči s golmanom (A NE RADI SE O STOPERU) krka loptu ko kakav brdar umjesto da bira golmana gdje će, odnosno da je plasira u stranu.
Pogađate, riječ je o Ramoviću. Istu situaciju je imao i protiv Slavije u prvom kolu kada je baš kao i sada u Zenici odnijeo život jednoj nevinoj ptici. :roll:

Utakmicu već opisao zizu, dakle jako loše pogotovo prvo poluvrijeme.
Drugo pol nešto bolje gdje smo mi prvih 20 min odigrali jako pi-čkasto, (ne znam šta im je Ibrahimaga rekao u svlačionici, ali ono je bilo loše protiv ovakvog Čelika). Nisam nezadovoljan bodom, čak štaviše, ali igrom da, naročito u drugom djelu utakmice. Ajde makar se nešto promijenilo, uzimamo bodove iako ne igramo dobro, odnosno koliko realno ova ekipa može. Dini ponovo svaka čast, totano spreman momak gine za svaku loptu.

Zvonić ? :lol: Molim da neko postavi na youtube-u kad on dobije duel.
Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 17 avg 2013, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 17 avg 2013, 21:05

cestitke na osvojenom bodu realna je nula ali sto se tice fudbala ni vi ni mi nismo pokazali nista

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 17 avg 2013, 21:06

Cestitam Velezu na zasluzenom bodu, ali ni vi ni mi ne mozemo ovakvom igrom za Evropu. Tu ja vidim Zelju, Sarajeva, Sirokog Brijega, Borca...
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 17 avg 2013, 21:08

Pa ovo se samo nama desava. Igraci cim izadju iz Mostara, odmah ne znaju ni dodat loptu. Igra je bila katastrofalna, ali zalaganje i agresivnost na nivou, cemu u prilog ide i broj prekrsaja :lol: Da nije bilo one prilike Ramovica uzeo bih bod sirokih ruku, a ovako nam moze biti zao sto nismo uzeli puni plijen.

Maleticu fali treninga, ali se vidi da je covjek i vise nego dobar igrac za nasu ligu. Sada nam dolazi Olimpic i bit ce jako tesko, jer igraju zaista dobro, ali mislim da na domacem terenu mozemo do pobjede.

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 avg 2013, 21:08

samoposteno je napisao/la:cestitke na osvojenom bodu realna je nula ali sto se tice fudbala ni vi ni mi nismo pokazali nista

Loša partija totalno, pogotovo I pol. Oba kluba na papiru imaju finu momčad, ali to večeras nisu pokazali.

Smrt nacionalizmu !!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 17 avg 2013, 21:10

Mali Hajdarevic (sine svaka cast) i Ostri su jedini licili na profesionalne fudbalere. Ovo ostalo sve polovicno , il ne moze da trci il ne zna lopte puknut kako treba.

Neki pokusaji preskakanja preko lopte a nea sanse da lopta dodje do suigraca , smijesno izgleda :D ..

Ramovicev dobra reakcija al ode preko gola , ne treba ga krivit mali je sam sebi napravio situaciju u sekundi i promasio ...

Zvonic gubi loptu dva puta u opasnoj zoni , duela nije dobio. Grohno je golemo majke mi . Njega treba u Lokomotivu poslati. Zolj nesto malo agilniji.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 17 avg 2013, 21:13

loša igra skroz. protiv ovakvog Čelika, moralo se barem malo bolje, fizički smo spremniji, ali tehnika slaba...borbenost dobra....zvonić i kodro višak....hajdarević, oštra i ševko najbolji...

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 17 avg 2013, 21:13

Zvoniću iskoči iz autobusa negdje usput i spasi i sebe i nas daljnjih blamaža. Pa kakav si ti sine zadnji vezni duela od borbe s bocom u bešici nisi dobio. :roll:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 17 avg 2013, 21:13

Opet odgađamo za sljedeće kolo.
Pisao sam kako će Ćelik biti mjerilo,no to nije bilo tako.Da nisam gledao utakmicu rekao bih da je dobro.No,kako sam gledao,još uvijek ne znam gdje smo.
Sljedeća utakmica je(opet)bitna.Jaki Olimpic ako dobijemo,na konju smo.
Vječno u našim srcima.

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 17 avg 2013, 21:17

Bod ko kuća.Ono što je najavljivano je osvareno.Nakon katastrofe u Širokom ovo je drugi tim.Igra prilagođena gostovanju,nije baš nesto ali daje odlične rezultate.Svaka čast Ibri na postavljenoj taktici a momcima na odlično odrađenom zadatku.Ne treba biti nezadovoljan jer je i Čelik imao odlične prilike,a sto se tiče Ramovića,biće bolje.Ovaj tim treba podržat jer ove godine puno toga možemmo napraviti,a to bez podrške nas navijača neće biti moguće.Bod je važan i zbog samopouzdanja igračima nakon katastrofe u Širokom.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 17 avg 2013, 21:18

To je to ako pokazemo da mozemo pobijediti ekipe kao Olimpic kuci e onda je pomak inace ..odprilike isto kao prosle godine.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.