Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nestalo apaurina u šeheru? Kakvi su ovo ružni upisi. 
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Pitari raspravljate se sa navijačima koji protiv Aston Vile kući nisu mogli napuniti dozvoljeni kapacitet. Više iz Mostara na Grbavicu otišlo u predkolu predkola protiv nekog Hamruna s Malte. Pusti samo ih ignorišite

- ErosViverosViv
- Kontakt:
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Zrinjski je ostvario velike rezultate. To ne treba niko sporiti. Ova tema je postala najobičnije prepucavanje.
Zrinjskom treba neki manji stadion, jer oni nemaju bazu navijača za veći stadion od 5000 mjesta, a onaj bivši Veležov stadion koji je ratni plijen Hrvata u Mostaru je ipak namijenjen za najveći hercegovački klub 20. stoljeća - mostarski Velež, za koji je navijala cijela Hercegovina, a Boga mi i veliki dio Bosne, Crne Gore.
20. stoljeće više nije tu, Zrinjski je realnost, njihovi uspjesi su realnost, mi se svi moramo pomiriti sa tim i čestitati im na velikim rezultatima koje postižu.
Na klubovima iz Sarajeva i ostatka BiH je da počnu kvalitetnije raditi na sportskom dijelu, a manje pričati o prošlim vremenima.
Jugoslavija je umrla, BiH je tu, a u ovoj BiH je po rezultatima Zrinjski klub broj 1, iako nikad neće imati veliku bazu navijača, jer Hrvata u BiH nema ni 10%, a svejedno ostvaruju nevjerovatno velike rezultate i svaka čast na tome.
Zrinjskom treba neki manji stadion, jer oni nemaju bazu navijača za veći stadion od 5000 mjesta, a onaj bivši Veležov stadion koji je ratni plijen Hrvata u Mostaru je ipak namijenjen za najveći hercegovački klub 20. stoljeća - mostarski Velež, za koji je navijala cijela Hercegovina, a Boga mi i veliki dio Bosne, Crne Gore.
20. stoljeće više nije tu, Zrinjski je realnost, njihovi uspjesi su realnost, mi se svi moramo pomiriti sa tim i čestitati im na velikim rezultatima koje postižu.
Na klubovima iz Sarajeva i ostatka BiH je da počnu kvalitetnije raditi na sportskom dijelu, a manje pričati o prošlim vremenima.
Jugoslavija je umrla, BiH je tu, a u ovoj BiH je po rezultatima Zrinjski klub broj 1, iako nikad neće imati veliku bazu navijača, jer Hrvata u BiH nema ni 10%, a svejedno ostvaruju nevjerovatno velike rezultate i svaka čast na tome.
"Dizali smo mi trofeje i kao drugoligaši, i to one najsjajnije, koje ni vi ni komšije vam nemate u vitrinamaCombattente87 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 12:12Ti si dečko ograničen kao balkon...Noke995 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 11:51Hahahahahahahahahahahaha znao sam da je kup ali sam se nadao da ćeš nešto izvući puno bolje pa kontam ima nešto što ne znam.Combattente87 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 11:37
E Kenane sine, veze ti nemašSamo Borac i Velež imaju trofeje osvajača kupa bivše države, jazavac jedan ! A ovo o krimosima nisu izmišljotine, i sve ti to dobro znaš samo nemaš damu da javno napišeš! Ne samo ti, nego svi redom se bojite napisati imena, jer se bojite !
Čuj samo vi imate trofeje, pa samo mi i željo imamo titule iz te lige, kakve su to gluposti sine dragi?
Neko te dobro slagao ili sam iz glave izmišljaš.
E čuj kup sjajniji od titule![]()
![]()
![]()
Gdje sam spomenuo da je sjajniji od šampionskog trofeja ? zašto izmišljaš ? Ko poredi uopše to, i kakve veze to ima veze sa poentom...
Ajde da i ja završim sa tobom jer si previše plitak da bi se diskutovalo iole ozbiljno !
Ovo je tvoja rečenica.
Još poslije kaže samo mi i Velež imamo to hahahahahahaha
Ti si i definitivno najveći glupan ovog foruma.
MNON
Ne znam zašto Bošnjacima toliko smeta svako spominjanje povezivanja Bošnjaka sa Handžar divizijom i nacistima. Historija se ne može izbrisati. Javna je tajna da bi 95% Bošnjaka danas stalo na istu stranu, samo što iz nekog razloga ne žele javno da kažu šta misle, zbog propagande i generalno te historije koju su nam nametnuli a za koju je potrebno dosta vremena da se probude iz nje.
The South will rise again
Pa Kup Jugoslavije spada medju najsjajnije trofeje koje su nasi klubovi mogli osvojiti. Osvojili su ga samo Borac i Velez.Noke995 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 12:31"Dizali smo mi trofeje i kao drugoligaši, i to one najsjajnije, koje ni vi ni komšije vam nemate u vitrinamaCombattente87 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 12:12Ti si dečko ograničen kao balkon...Noke995 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 11:51
Hahahahahahahahahahahaha znao sam da je kup ali sam se nadao da ćeš nešto izvući puno bolje pa kontam ima nešto što ne znam.
Čuj samo vi imate trofeje, pa samo mi i željo imamo titule iz te lige, kakve su to gluposti sine dragi?
Neko te dobro slagao ili sam iz glave izmišljaš.
E čuj kup sjajniji od titule![]()
![]()
![]()
Gdje sam spomenuo da je sjajniji od šampionskog trofeja ? zašto izmišljaš ? Ko poredi uopše to, i kakve veze to ima veze sa poentom...
Ajde da i ja završim sa tobom jer si previše plitak da bi se diskutovalo iole ozbiljno !"
Ovo je tvoja rečenica.
Sarajevo i Zeljo nisu.
Titula Jugoslavije je najsjajniji trofej (broj 1) i osvajali su je samo Sarajevo i Zeljo. Nigdje ne vidim da je napisao da je kup ispred titule niti da je ista pogresno napisao vezano za to.
Neslavna historija našeg naroda je da smo apsolutno većinski bili =U=, HD ili imali svoje vlastite milicije.SG1921 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 12:38Ne znam zašto Bošnjacima toliko smeta svako spominjanje povezivanja Bošnjaka sa Handžar divizijom i nacistima. Historija se ne može izbrisati. Javna je tajna da bi 95% Bošnjaka danas stalo na istu stranu, samo što iz nekog razloga ne žele javno da kažu šta misle, zbog propagande i generalno te historije koju su nam nametnuli a za koju je potrebno dosta vremena da se probude iz nje.
To je bila potreba u tom momentu, jer nismo imali druge šanse da se odbranimo od Č agresora.
Također, historijski smo imali super odnose sa domaćom H komponentom, ovaj sukob iz 1990ih sve mijenja, ali historiju ne može promijeniti. Ona je učiteljica života, a mi slabo volimo učiteljicu života.
Zamisli klub gdje i sam kazes, baza Hrvata i da navijaju za Zrinskiaezakmi je napisao/la: ↑24 dec 2025, 12:29Zrinjski je ostvario velike rezultate. To ne treba niko sporiti. Ova tema je postala najobičnije prepucavanje.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Gigaaaaa - mozda i najveci seljatluk ikad vidjen na nasim terenima. Toliko.Threeplanetrees je napisao/la: ↑24 dec 2025, 12:11Hajde bola rivalitet pa kako ćemo vas dočekati. Ne valja prijateljstvo sa pitarima, ne valja kada vam damo degenek na našem stadionu, ne valja kada vam damo degenek na vašem stadionuArgentina je napisao/la: ↑24 dec 2025, 11:53Vi ste sranje, a ono proljev. Eto nek tako bude. Dok vam onakva stoka radi i docekuje i primitivno se ponasa, nema od vas nista. Pa ti vidi koji efekat ste izazvali, a kakav smo stav i misljenje prije imali.Threeplanetrees je napisao/la: ↑24 dec 2025, 11:43
Dobro njih brate to si u pravu ali gdje ćeš za nas to napisati. Pa Grbavicu vam zakucali prije četri godine![]()
![]()
Pa ne mogu biti dva najsjajnija al nikako, nije se igralo za hiljadu trofeja, imaju dva, kup i liga.Vorovus je napisao/la: ↑24 dec 2025, 12:41Pa Kup Jugoslavije spada medju najsjajnije trofeje koje su nasi klubovi mogli osvojiti. Osvojili su ga samo Borac i Velez.Noke995 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 12:31"Dizali smo mi trofeje i kao drugoligaši, i to one najsjajnije, koje ni vi ni komšije vam nemate u vitrinamaCombattente87 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 12:12
Ti si dečko ograničen kao balkon...
Ajde da i ja završim sa tobom jer si previše plitak da bi se diskutovalo iole ozbiljno !"
Ovo je tvoja rečenica.
Sarajevo i Zeljo nisu.
Titula Jugoslavije je najsjajniji trofej (broj 1) i osvajali su je samo Sarajevo i Zeljo. Nigdje ne vidim da je napisao da je kup ispred titule niti da je ista pogresno napisao vezano za to.
Čuj najsjajniji broj jedan i broj dva, ne opravdavaj ga Boga ti
MNON
Gdje to? Zašto živiš u lažima da je Sarajevo ili taj dio BiH gdje su Bošnjaci većina multikulti, kad to nije tako? Sve su to manje-više jednoetničke sredine. To što ako ima tu par hiljada Srba ili Hrvata u Sarajevu koji navijaju za Sarajevo ili Želju ne mijenja skoro pa ništa. 99% Srba i Hrvata u BiH ne navija za "naše" klubove.Argentina je napisao/la: ↑24 dec 2025, 12:45Zamisli klub gdje i sam kazes, baza Hrvata i da navijaju za Zrinskiaezakmi je napisao/la: ↑24 dec 2025, 12:29Zrinjski je ostvario velike rezultate. To ne treba niko sporiti. Ova tema je postala najobičnije prepucavanje.
Jugoslavija je umrla, BiH je tu, a u ovoj BiH je po rezultatima Zrinjski klub broj 1, iako nikad neće imati veliku bazu navijača, jer Hrvata u BiH nema ni 10%, a svejedno ostvaruju nevjerovatno velike rezultate i svaka čast na tome.Vise Hrvata navija za Zelju i Sarajevo nego Zrinski.
Pa samo formulacija "i to one najsjajnije" pokazuje na sta je mislio. Da je napisao "i to onaj najsjajniji" bila bi greska.Noke995 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 12:48Pa ne mogu biti dva najsjajnija al nikako, nije se igralo za hiljadu trofeja, imaju dva, kup i liga.Vorovus je napisao/la: ↑24 dec 2025, 12:41Pa Kup Jugoslavije spada medju najsjajnije trofeje koje su nasi klubovi mogli osvojiti. Osvojili su ga samo Borac i Velez.
Sarajevo i Zeljo nisu.
Čuj najsjajniji broj jedan i broj dva, ne opravdavaj ga Boga ti![]()
Ima vise trofeja, kup i liga bivse drzave, kup i liga BiH, superkup, Mitropa, Balkanski kup, Sloboda spominje neki kup prvoligasa koji se igrao 3 sezone itd.
Sve su to neki trofeji (kakvi god bili) kojima se hvale domaci i regionalni klubovi na svojim stranica. Medju njima Kup Jugoslavije spada medju najsjajnije.
Ne bi dao Duškicu za hiljadu i jednog NoDija. Povuci svoje riječi Vanja.Vanja8 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 22:06Dobro je vise Duska, evo traze mi pojedinci da te banujem...![]()
![]()
![]()
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- Combattente87
- Kontakt:
Suvi nemoj mu objašnjavati živ bio, ko je dovoljno pametan shvatio je šta sam napisao...Vorovus je napisao/la: ↑24 dec 2025, 13:02Pa samo formulacija "i to one najsjajnije" pokazuje na sta je mislio. Da je napisao "i to onaj najsjajniji" bila bi greska.Noke995 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 12:48Pa ne mogu biti dva najsjajnija al nikako, nije se igralo za hiljadu trofeja, imaju dva, kup i liga.Vorovus je napisao/la: ↑24 dec 2025, 12:41
Pa Kup Jugoslavije spada medju najsjajnije trofeje koje su nasi klubovi mogli osvojiti. Osvojili su ga samo Borac i Velez.
Sarajevo i Zeljo nisu.
Čuj najsjajniji broj jedan i broj dva, ne opravdavaj ga Boga ti![]()
Ima vise trofeja, kup i liga bivse drzave, kup i liga BiH, superkup, Mitropa, Balkanski kup, Sloboda spominje neki kup prvoligasa koji se igrao 3 sezone itd.
Sve su to neki trofeji (kakvi god bili) kojima se hvale domaci i regionalni klubovi na svojim stranica. Medju njima Kup Jugoslavije spada medju najsjajnije.
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Bolan hladno si se pohvalio kako imaš nešto što Sarajevo i Željo nemaju, a ova dva kluba imaju titule.Combattente87 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 13:25Suvi nemoj mu objašnjavati živ bio, ko je dovoljno pametan shvatio je šta sam napisao...Vorovus je napisao/la: ↑24 dec 2025, 13:02Pa samo formulacija "i to one najsjajnije" pokazuje na sta je mislio. Da je napisao "i to onaj najsjajniji" bila bi greska.
Ispo si glup i dovoljno je, ne moraš još dodavat dalje.
MNON
Svaki Hrvat i Srbin iz Sarajeva kojeg znam je navijac Zelje ili Sarajeva. Nisu to novokompanovani gradjani. Ja prvi idem na Zelju sa svojim komsilukom koji je nacionalno izmjesan i to su ljudi koji godinama prate Zelju, kao i njihova djeca.aezakmi je napisao/la: ↑24 dec 2025, 12:55Gdje to? Zašto živiš u lažima da je Sarajevo ili taj dio BiH gdje su Bošnjaci većina multikulti, kad to nije tako? Sve su to manje-više jednoetničke sredine. To što ako ima tu par hiljada Srba ili Hrvata u Sarajevu koji navijaju za Sarajevo ili Želju ne mijenja skoro pa ništa. 99% Srba i Hrvata u BiH ne navija za "naše" klubove.Argentina je napisao/la: ↑24 dec 2025, 12:45Zamisli klub gdje i sam kazes, baza Hrvata i da navijaju za Zrinskiaezakmi je napisao/la: ↑24 dec 2025, 12:29Zrinjski je ostvario velike rezultate. To ne treba niko sporiti. Ova tema je postala najobičnije prepucavanje.
Jugoslavija je umrla, BiH je tu, a u ovoj BiH je po rezultatima Zrinjski klub broj 1, iako nikad neće imati veliku bazu navijača, jer Hrvata u BiH nema ni 10%, a svejedno ostvaruju nevjerovatno velike rezultate i svaka čast na tome.Vise Hrvata navija za Zelju i Sarajevo nego Zrinski.
Igraci koji dodju u ova dva kluba su ti postali teski navijaci kao i njihove blize porodice, od Tomica, Kvesica do Trivunovica, Sesara, Zakarica i drugih, a da to ne budu ljudi koji su rodjeni i zive u tom gradu. Plus ima i raje s Pala i Lukavice sto navija za Zelju (manje, ali ima), pa pogledaj i igrace koji su zivili za neki od tih klubiva, Kokot, Kosoric itd
Ne guraj i ne podmeci pricu koju si krenuo podmetati.
Zadnja izmjena: Argentina, dana/u 24 dec 2025, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.
Pa rahmetli ili ti ga pokojni Vedran Pujic ( Bosanski Katolik ) odrastao na Koševskom brdu rodjen tu i jos momaka imaš iz Sarajeva svi su navijaci Sarajeva. Vi kontate da ste samo vi dolje po hercegovini i srednjoj Bosni staticki navijaci vise ima navijaca katolika celika ,slobode ,sarajeva,zeljeznicara i veleza nego vas ultrasa i skripara.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Nevjerovatno kako se prosipaju ili namjerno guraju tu pricu. Pa bas ti Srbi i Hrvati u Sarajevu su ti istinski ljubitelji drzave i klubova.Rule_hz je napisao/la: ↑24 dec 2025, 13:53Pa rahmetli ili ti ga pokojni Vedran Pujic ( Bosanski Katolik ) odrastao na Koševskom brdu rodjen tu i jos momaka imaš iz Sarajeva svi su navijaci Sarajeva. Vi kontate da ste samo vi dolje po hercegovini i srednjoj Bosni staticki navijaci vise ima navijaca katolika celika ,slobode ,sarajeva,zeljeznicara i veleza nego vas ultrasa i skripara.
Oj fasista sto guraju pricu. Pa oni vam ove novonastale prcije mrze vise nego vi koji mislite da ste pravi Hrvati ili Srbi.
Treba reci ovim kamenjarima da je inace vevina Hrvata zivjela u Bosni i Posavini, a ne u Hercegovini. Provaljuju se bas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.