Vama su te utakmice svako 4-5 godina. Mi smo na njih navikli, aBd sad ce i Cristal Palace da dode dogodine bi mogo Liverpool.Threeplanetrees je napisao/la: ↑24 dec 2025, 12:25Pitari raspravljate se sa navijačima koji protiv Aston Vile kući nisu mogli napuniti dozvoljeni kapacitet. Više iz Mostara na Grbavicu otišlo u predkolu predkola protiv nekog Hamruna s Malte. Pusti samo ih ignorišite
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- LondonBlues
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
- Combattente87
- Kontakt:
Alo degenerik, glupan, defekt, ne znam kako da te oslovim više koliko si ograničen !?Noke995 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 13:48Bolan hladno si se pohvalio kako imaš nešto što Sarajevo i Željo nemaju, a ova dva kluba imaju titule.Combattente87 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 13:25Suvi nemoj mu objašnjavati živ bio, ko je dovoljno pametan shvatio je šta sam napisao...Vorovus je napisao/la: ↑24 dec 2025, 13:02
Pa samo formulacija "i to one najsjajnije" pokazuje na sta je mislio. Da je napisao "i to onaj najsjajniji" bila bi greska.
Ima vise trofeja, kup i liga bivse drzave, kup i liga BiH, superkup, Mitropa, Balkanski kup, Sloboda spominje neki kup prvoligasa koji se igrao 3 sezone itd.
Sve su to neki trofeji (kakvi god bili) kojima se hvale domaci i regionalni klubovi na svojim stranica. Medju njima Kup Jugoslavije spada medju najsjajnije.
Ispo si glup i dovoljno je, ne moraš još dodavat dalje.
Imamo nešto što nemaju ni Sarajevo ni Željo a to je trofej osvajača kupa Jugoslavije!!!
Jesi li toliko retardirana osoba kru te ebo više....
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Moze li dan proci, a da se ne prica iedno te isto
Volio bih makar jedan dan da svi normalno pisemo
Forum gubi smisao, jer nema diskusije i sve su konstatne svadje koje nemaju zavrsetak
Volio bih makar jedan dan da svi normalno pisemo
Forum gubi smisao, jer nema diskusije i sve su konstatne svadje koje nemaju zavrsetak
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Pa sta ces ocekivati HDZ mašinerija. ovako svaki politicki krembil iz kriminalnog HDZ- a razmislja. Kontaju oni mi glupi i kontaju da muslimani biraju njima predstavnika a ne kontaju da ima brat bratu 1% sa ovakvim nakradnim idalima i svemu ostalim. Za razliku od Normalnih CESTITIH HRVATA! Sami sebe lažu i tješe se i prosipaju suplju prema ljudima koji su prezivjeli rat i opsadu i sve ostalo. I on meni ovdje dodje(stimac) i prica kojekakve gluposti o klubovima i dodju ova djeca iz krša i brane to. A postoje 10 godina bježi ba.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ma ne znam sta bih ti rekao...
@Nodi , kako se presalto u menadzere, nafato je nasem Zelji igraca, ima 30 godina da zive samo od njihove prodaje...
Cisto sumnjam da ce Mamici odraditi ovakav transfer rok u narednih 10 g...
Krivo im Sarajevo radi DFa i Komsica (oni u Kantonu Sarajevo imaju pola delegata). Vise se pitamo mi s foruma u ruskoj dumi, ali njima neko rekao guraj tu pricu i gotovoRule_hz je napisao/la: ↑24 dec 2025, 14:04Pa sta ces ocekivati HDZ mašinerija. ovako svaki politicki krembil iz kriminalnog HDZ- a razmislja. Kontaju oni mi glupi i kontaju da muslimani biraju njima predstavnika a ne kontaju da ima brat bratu 1% sa ovakvim nakradnim idalima i svemu ostalim. Za razliku od Normalnih CESTITIH HRVATA! Sami sebe lažu i tješe se i prosipaju suplju prema ljudima koji su prezivjeli rat i opsadu i sve ostalo. I on meni ovdje dodje(stimac) i prica kojekakve gluposti o klubovima i dodju ova djeca iz krša i brane to. A postoje 10 godina bježi ba.
Pa oni i jesu nivo Stimca
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Sjajno sjajno najsjajnije
A SAD NEKA DJECA MALA POREDE SE STALNO S NAMA, MI SE DJECI SMIJEMO!
A SAD NEKA DJECA MALA POREDE SE STALNO S NAMA, MI SE DJECI SMIJEMO!
MNON
Imam golmanku za sfk
Emma Mustafic (19) brani za Como i U19 Italije
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Može vam River Plate doći koji će vam **** kada vas nemaLondonBlues je napisao/la: ↑24 dec 2025, 13:56Vama su te utakmice svako 4-5 godina. Mi smo na njih navikli, aBd sad ce i Cristal Palace da dode dogodine bi mogo Liverpool.Threeplanetrees je napisao/la: ↑24 dec 2025, 12:25Pitari raspravljate se sa navijačima koji protiv Aston Vile kući nisu mogli napuniti dozvoljeni kapacitet. Više iz Mostara na Grbavicu otišlo u predkolu predkola protiv nekog Hamruna s Malte. Pusti samo ih ignorišite
![]()
- tutankamon1905
- Kontakt:
Tu je jedan jedini "niste ni sebi bitni, a ne meni"

- LondonBlues
- Kontakt:
Ja vala i sam samcat da budem na stadionu puca mi **** toliko mi je bitno tko ce jos doci.. Ne razumijem zasto je vazno koliko ce ljudi doci? Objasni mi vaznost toga u nekom vecem aspektu osim navijackom koga ima vise? Oce li Zeljo dobit neke pare od lige jer su najbrojniji? Oce li im brojka tribina donjet europu? Ne kontam sta je to toliko bitno oce li nekom doci 5 ili 7 hiljada? Sad ces se uhvatit garant da brojka oznacava koliko je klub vazan, vazan je meni i puca mi kuki za nekog petog ili desetog oce li doci i je li mu vazan klub za koji ja navijam.Threeplanetrees je napisao/la: ↑24 dec 2025, 14:24Može vam River Plate doći koji će vam **** kada vas nemaLondonBlues je napisao/la: ↑24 dec 2025, 13:56Vama su te utakmice svako 4-5 godina. Mi smo na njih navikli, aBd sad ce i Cristal Palace da dode dogodine bi mogo Liverpool.Threeplanetrees je napisao/la: ↑24 dec 2025, 12:25Pitari raspravljate se sa navijačima koji protiv Aston Vile kući nisu mogli napuniti dozvoljeni kapacitet. Više iz Mostara na Grbavicu otišlo u predkolu predkola protiv nekog Hamruna s Malte. Pusti samo ih ignorišite
![]()
![]()
Zadnja izmjena: LondonBlues, dana/u 24 dec 2025, 14:37, ukupno mijenjano 1 put.
Pa on ti je upravo to i rekao. Eto tih par hiljada koje on spominje svi navijaju za Zelju ili Sarajevo kako si ti i napisao.Argentina je napisao/la: ↑24 dec 2025, 13:49Svaki Hrvat i Srbin iz Sarajeva kojeg znam je navijac Zelje ili Sarajeva. Nisu to novokompanovani gradjani. Ja prvi idem na Zelju sa svojim komsilukom koji je nacionalno izmjesan i to su ljudi koji godinama prate Zelju, kao i njihova djeca.aezakmi je napisao/la: ↑24 dec 2025, 12:55Gdje to? Zašto živiš u lažima da je Sarajevo ili taj dio BiH gdje su Bošnjaci većina multikulti, kad to nije tako? Sve su to manje-više jednoetničke sredine. To što ako ima tu par hiljada Srba ili Hrvata u Sarajevu koji navijaju za Sarajevo ili Želju ne mijenja skoro pa ništa. 99% Srba i Hrvata u BiH ne navija za "naše" klubove.
Igraci koji dodju u ova dva kluba su ti postali teski navijaci kao i njihove blize porodice, od Tomica, Kvesica do Trivunovica, Sesara, Zakarica i drugih, a da to ne budu ljudi koji su rodjeni i zive u tom gradu. Plus ima i raje s Pala i Lukavice sto navija za Zelju (manje, ali ima), pa pogledaj i igrace koji su zivili za neki od tih klubiva, Kokot, Kosoric itd
Ne guraj i ne podmeci pricu koju si krenuo podmetati.
U globalu to ne mijenja nista, 99% Srba i Hrvata u BiH ne navija za te klubove.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Pa veca brojnost istice velicinu kluba u vecini slucajevaLondonBlues je napisao/la: ↑24 dec 2025, 14:31Ja vala i sam samcat da budem na stadionu puca mi **** toliko mi je bitno tko ce jos doci.. Ne razumijem zasto je vazno koliko ce ljudi doci? Objasni mi vaznost toga u nekom vecem aspektu osim navijackom koga ima vise? Oce li Zeljo dobit neke pare od lige jer su najbrojniji? Oce li im brojka tribina donjet europu? Ne kontam sta je to toliko bitno oce li nekom doci 5 ili 7 hiljada?Threeplanetrees je napisao/la: ↑24 dec 2025, 14:24Može vam River Plate doći koji će vam **** kada vas nemaLondonBlues je napisao/la: ↑24 dec 2025, 13:56
Vama su te utakmice svako 4-5 godina. Mi smo na njih navikli, aBd sad ce i Cristal Palace da dode dogodine bi mogo Liverpool.![]()
Ma bolan @NoDi, ti Zelji vise vrijedis nego Tanovic i Tunovic zajedno...NoDi80 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 14:11Imam golmanku za sfk
Emma Mustafic (19) brani za Como i U19 Italije
- LondonBlues
- Kontakt:
Zeljo je onda ubjedljivo najnajveci klub u BiH?rimljanin90 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 14:37Pa veca brojnost istice velicinu kluba u vecini slucajevaLondonBlues je napisao/la: ↑24 dec 2025, 14:31Ja vala i sam samcat da budem na stadionu puca mi **** toliko mi je bitno tko ce jos doci.. Ne razumijem zasto je vazno koliko ce ljudi doci? Objasni mi vaznost toga u nekom vecem aspektu osim navijackom koga ima vise? Oce li Zeljo dobit neke pare od lige jer su najbrojniji? Oce li im brojka tribina donjet europu? Ne kontam sta je to toliko bitno oce li nekom doci 5 ili 7 hiljada?Threeplanetrees je napisao/la: ↑24 dec 2025, 14:24
Može vam River Plate doći koji će vam **** kada vas nema![]()
- relativizam
- Kontakt:
Najveća skupština u ligiLondonBlues je napisao/la: ↑24 dec 2025, 14:46Zeljo je onda ubjedljivo najnajveci klub u BiH?rimljanin90 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 14:37Pa veca brojnost istice velicinu kluba u vecini slucajevaLondonBlues je napisao/la: ↑24 dec 2025, 14:31
Ja vala i sam samcat da budem na stadionu puca mi **** toliko mi je bitno tko ce jos doci.. Ne razumijem zasto je vazno koliko ce ljudi doci? Objasni mi vaznost toga u nekom vecem aspektu osim navijackom koga ima vise? Oce li Zeljo dobit neke pare od lige jer su najbrojniji? Oce li im brojka tribina donjet europu? Ne kontam sta je to toliko bitno oce li nekom doci 5 ili 7 hiljada?
Najvise komentara na forumu, a nisu od navijaca Zeljerelativizam je napisao/la: ↑24 dec 2025, 14:53Najveća skupština u ligiLondonBlues je napisao/la: ↑24 dec 2025, 14:46Zeljo je onda ubjedljivo najnajveci klub u BiH?rimljanin90 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 14:37
Pa veca brojnost istice velicinu kluba u vecini slucajeva
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Kako vas Štimac naloži.Točno sad negdje pijucka vino i smije se komentarima.Štimac nije imao dodira sa BiH nogometom isto kao što određena skupina ljudi u Hrvatskoj do 40 godina uopće i ne zna za FK Velež i FK Sarajevo jer o njima u njihovim medijima se uopće ne piše kao što se piše o HŠK Zrinjski i prošle godine o FK Borcu radi uspjeha.Mediji u Hrvatskoj i društvene mreže više prate Zrinjski što je i logično jer je naveći hrvatski klub van matice Hrvatske stoga mislim da je Štimac više mislio da Velež i Sarajevo neće izaći iz okvira BiH i napraviti europske uspjehe.Malo zvuči sirov i bahat ali takav je kakav je i nisu ni svi navijači Zrinjskog oduševljeni a ako ćemo iskreno najveći je incident imao u Širokom Brijegu gdje se verbalno zakačio na tribinama a poslije i sa novinarom tako da njemu nije bitno u kojoj se sredini nalazi kad ga živci uzmu osim toga kćer mu je udata za sarajliju pa možemo isključiti fašizam u njegovom slučaju.Blagi nacionalista za neki poenčić među domoljubima i to mu prolazi.
Zrinjski ,Sarajevo i Velež će imati bolju posjetu kad budu imali uvijete kao na Grbavici gdje je 70% stadion natkriven a do tada ljudi će birati utakmice.
Što se tiče transfera a valjalo bi malo i o njima pričati moglo bi par igrača napustiti Wwin Ligu-Jakšić,Juričić,Savić,Dujmović,Guliasvili
Zrinjski ,Sarajevo i Velež će imati bolju posjetu kad budu imali uvijete kao na Grbavici gdje je 70% stadion natkriven a do tada ljudi će birati utakmice.
Što se tiče transfera a valjalo bi malo i o njima pričati moglo bi par igrača napustiti Wwin Ligu-Jakšić,Juričić,Savić,Dujmović,Guliasvili
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
Zeljo ima vise zvanicnih clanova Hrvata nego komplet Zrinski. Vas ne brojim, to se.podrazumijeva, vi ste tanki sa clanovima bas, jedna tribina kod nas ima vise nego vi svi skupaVorovus je napisao/la: ↑24 dec 2025, 14:36Pa on ti je upravo to i rekao. Eto tih par hiljada koje on spominje svi navijaju za Zelju ili Sarajevo kako si ti i napisao.Argentina je napisao/la: ↑24 dec 2025, 13:49Svaki Hrvat i Srbin iz Sarajeva kojeg znam je navijac Zelje ili Sarajeva. Nisu to novokompanovani gradjani. Ja prvi idem na Zelju sa svojim komsilukom koji je nacionalno izmjesan i to su ljudi koji godinama prate Zelju, kao i njihova djeca.aezakmi je napisao/la: ↑24 dec 2025, 12:55
Gdje to? Zašto živiš u lažima da je Sarajevo ili taj dio BiH gdje su Bošnjaci većina multikulti, kad to nije tako? Sve su to manje-više jednoetničke sredine. To što ako ima tu par hiljada Srba ili Hrvata u Sarajevu koji navijaju za Sarajevo ili Želju ne mijenja skoro pa ništa. 99% Srba i Hrvata u BiH ne navija za "naše" klubove.
Igraci koji dodju u ova dva kluba su ti postali teski navijaci kao i njihove blize porodice, od Tomica, Kvesica do Trivunovica, Sesara, Zakarica i drugih, a da to ne budu ljudi koji su rodjeni i zive u tom gradu. Plus ima i raje s Pala i Lukavice sto navija za Zelju (manje, ali ima), pa pogledaj i igrace koji su zivili za neki od tih klubiva, Kokot, Kosoric itd
U globalu to ne mijenja nista, 99% Srba i Hrvata u BiH ne navija za te klubove.
Dokaz? Jel vi to brojite krvna zrnca?Argentina je napisao/la: ↑24 dec 2025, 14:58Zeljo ima vise zvanicnih clanova Hrvata nego komplet Zrinski. Vas ne brojim, to se.podrazumijeva, vi ste tanki sa clanovima bas, jedna tribina kod nas ima vise nego vi svi skupaVorovus je napisao/la: ↑24 dec 2025, 14:36Pa on ti je upravo to i rekao. Eto tih par hiljada koje on spominje svi navijaju za Zelju ili Sarajevo kako si ti i napisao.Argentina je napisao/la: ↑24 dec 2025, 13:49
Svaki Hrvat i Srbin iz Sarajeva kojeg znam je navijac Zelje ili Sarajeva. Nisu to novokompanovani gradjani. Ja prvi idem na Zelju sa svojim komsilukom koji je nacionalno izmjesan i to su ljudi koji godinama prate Zelju, kao i njihova djeca.
U globalu to ne mijenja nista, 99% Srba i Hrvata u BiH ne navija za te klubove.![]()
Znam od prije da volis da mijenjas temu kad nemas argumente, ali tako je kako je.