Alen Halilović

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

mandraX
Kontakt:

Re: Alen Halilović

Post Postao/la mandraX » 24 maj 2013, 13:33

Monolog je napisao/la:Što se tiče Alena, nisam iznenađen. Odabrao je državu koja mu je dala sve. Tu odluku bismo trebali poštovati. Nije ni u jednom trenutku rekao da će igrati za nas; nije ništa obećavao (ok, rekao je da prije 18. godine neće odlučiti za koju državu će nastupati), tako da ga ne možemo smatrati izdajnikom. Bio bi izdajnik da je izabrao nas, jer su mu Hrvatska i Dinamo dali sve što ima.
Većina se slaže sa ovim, al' ono što toj većini smeta (pa i meni samom) jest' ovaj pogani govor nakon što je izabrao Hrvatsku.
Mislim, ne možeš biti toliko bezobrazan pa pametovat' kako nije bilo dvojbe, kako si odjednom ponosan, sretan, bla bla...čuj nije bilo dvojbe nikad, mamu ti poganu.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 24 maj 2013, 14:24

Jao, bas se odlicno na onom snimku vidi da je to on.. :roll:
I da jeste, koga boli briga sad
15.10 - 15.06 ...

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 24 maj 2013, 14:32

Nema potrebe '' plakati'' za njim. Taman da će baš kao Messi biti, više volim svog jednog igrača koji će da pogine na terenu pa makar ne znao lopte šutnuti nego hiljadu Messia.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 24 maj 2013, 15:08

alenu svaka cast napravio je medijski od sebe zvijezdu najvecu od svih dosadanjih fudbalera na ovim prostorima,nema portala koji nema temu o njemu i koji nije objavio jedan tekst,marketinski kapa dole i ako nije posteno zaigrao vec ima proprilicnu cijenu ,misija obavljenja ;)

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 24 maj 2013, 15:37

Sad su nas poceli i nasi levatiti.
NO PYRO NO PARTY

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 maj 2013, 15:42

Sretno mu u karijeri i to je to.

Zbogom izdajniče ;)

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 24 maj 2013, 16:04

Ma kakvi sretno u karijeri, nesretno mu i da zavrsi u Lokomotivi na klupi.Sretno Pjaniću i slicnima.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 24 maj 2013, 16:28

Ovaj alen je uradio ono sto je sasvim normalno u njegovoj situaciji...imashrvatsku koja cini sve da zaigras za njih ,mole te ,pozivaju te itd a na drugoj strani imas susica kojeg zaboli neka stvar , nicim ti ne daje doznanja da te zeli u repci , ne zove te ,jednostavno svejedno mu je I onda normalno da u takvoj situaciji nije tesko odabrat stranu...isto je bilo I sa hajrovicem ,da ga je pape na vrijeme zvao imali bi ga I isto je I sa hrgotom I isto bi bilo I sa kolasincem da mu stari nije toliki entuzijazista..emoj safete pa citavu generaciju izgubismo tvojom (ne)radom

jozinho
Kontakt:

Post Postao/la jozinho » 24 maj 2013, 16:31

EnzoFerrari je napisao/la:Ma kakvi sretno u karijeri, nesretno mu i da zavrsi u Lokomotivi na klupi.Sretno Pjaniću i slicnima.
samo me zanima što bi izjavio da je odabrao BiH

Kumar
Kontakt:

Post Postao/la Kumar » 24 maj 2013, 17:44

Možda će mi biti žao što ne igra za nas AKO jednog dana bude kao Ibrahimović. Sad mi je svejedno jer upitno je šta će napraviti u karijeri neko ko briljira u HNL-u. Pa kolika se frka digla kao da briljira u 1. Bundesligi. Za žaljenje nikad nije kasno zato bolje da se okrenemo mladima koji su "prosječni" u daleko jačim ligama.

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 24 maj 2013, 17:49

jozinho je napisao/la:
EnzoFerrari je napisao/la:Ma kakvi sretno u karijeri, nesretno mu i da zavrsi u Lokomotivi na klupi.Sretno Pjaniću i slicnima.
samo me zanima što bi izjavio da je odabrao BiH
Sve najljepse bi mu pozelio, pa to je bilo ocito iz mog prvog posta. :D
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 24 maj 2013, 17:56

Fino je danas Don Safet Susic rekao "Sta smo trebali otici bali da ga na koljenima molimo da igra za BiH" :lol: Lik ako ii napravi karijeru kakvu govore bice standardan i dovoljno dobar tek u kvalifikacijama za SP 2018 u Rusiji.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 24 maj 2013, 18:02

Ima li gdje kljuca za ovu temu s obzirom da doticni vise nema dodira sa BH. fudbalom!? Hvala lijepo!;)

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 24 maj 2013, 18:14

Kumar je napisao/la:Možda će mi biti žao što ne igra za nas AKO jednog dana bude kao Ibrahimović. Sad mi je svejedno jer upitno je šta će napraviti u karijeri neko ko briljira u HNL-u. Pa kolika se frka digla kao da briljira u 1. Bundesligi. Za žaljenje nikad nije kasno zato bolje da se okrenemo mladima koji su "prosječni" u daleko jačim ligama.
Mali je već sada financijski neopterćen, tako da je u velikoj prednosti da napravi karijeru, a ako i ne napravi neku veliku karijeru, napravit će dobar transfer, to je sigurica. Dobro plačeni fetus.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

mambabalkan
Kontakt:

Post Postao/la mambabalkan » 24 maj 2013, 18:47

Sabinho je napisao/la:
azizmpj je napisao/la:I Slovenci su htjeli Nusmira Fajica ali ih je odbio! A zna da pored najboljeg napadackog dvojca u svijetu nema sanse da se nadje na Susicevom spisku, bar za sada, mozda u buducnosti!
Ko je najbolji napadacki dvojac na svijetu: Dzeko i Ibisevic jel'? A sta kazes na ove tandeme:

Messi-Aguero
Falcao-Martinez
Suarez-Cavani
Gomez-Podolski
Baloteli-El Shaarawy
Villa-Negredo
Ibrahimovic-Elmander
Rooney-Walcott
Van Persie-Van Wolfswinkel
Vucinic-Jovetic

Dobri jesmo,ali ne pre.seravajmo se jbg
Messi-Aguero
Falcao-Martinez
Suarez-Cavani
Van Persie-Van Wolfswinkel

Samo su ovi 100% bolji a ostalo je sve vrijedno diskusije.

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 25 maj 2013, 03:54

Kumar je napisao/la:Možda će mi biti žao što ne igra za nas AKO jednog dana bude kao Ibrahimović.
Budi siguran da on nikada nece biti ni blizu velikog Ibrahimovica, ne zaboravi da je Ibra sa 17 bio strijelac svedske lige jos u Malmu. jeli ono sa 18 vec bio u Ajaxu.
Neka mu je sa srecom bilo bi lijepo da smo ga dobili ali da je izabrao nas onda bi bilo ne ljudski od njega prema domovini koja mu je sve dala.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 25 maj 2013, 12:16

Sasvim logican izbor. Kaze decko da ga niko konkretno nije zvao iz naseg saveza,sto me opet ne cudi . Nije mi jasno da se na nekim prijasnjim greskama nije naucilo nista izgleda . Ovako jos jedan dragulj izgubljen za BIH. No dobro. Mi imamo 50 miliona stanovnika,toliko talenata,da to nije neki gubitak :lol: 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 25 maj 2013, 12:22

Meni je ovaj mali vise izvikan nego kvalitan.Fakat Mamic zna zanat.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

denirob
Kontakt:

Post Postao/la denirob » 25 maj 2013, 12:38

kao prvo ovu temu netreba kljucat uopste za onog pametnjakovica. tema nije izbor alena halilovica, nego je o alen halilovicu opcenito, tako da ce bit zanimljivo i u narednom periodu bas da vidimo da li ce to bit neki novi "luka modric ili davor suker". stoga bi zamolio lika da prestane glumit lonca na poklop. i a da jest tema izbor alen halilovica za koju repku ce igrat blabla, tek je donjeo odluku prije 3-4 dana, tako da je tema itekako vrela.

imam dosta toga da kazem. prvo svoje licno misljenje (ako koga boli qrc :D )
ja sam 98% bio siguran da ce curica izabrat hr... ta 2% su bili zbog cjele ove medijske hajke, ono, hajd mozda i hoce zaigrat za nas dok se dize ovolka prasina. al mi smo glup narod u pm. momak VEC IGRA za mladu hrvatske. pa zar to nije dovoljno koga je izabro i gdje ce igrat? zar to nije dovoljno nama da shvatimo? broj 2. igra i za dinamo ZAGREB. pa dje logicno da ce igrat. haj da je igro u zelji il sarajevu, a nekom ludom igrom igro za hr mladu, moglo bi se nadat. pa eto i da je igro negdje u inostranstvu, bilo bi tih nekih 5% umjesto 2%. al "covjek" igra za DINAMO ZAGREB. broj 3. RODJENI JE HRVAT!!! a i da nije, samim tim dje igra vec je dovoljno. al eto ajmo rec da je rodjen u BIH bilo bi i tu nekih 5% vise izglednih sansi. on se nije dvoumio ni sekunde vjerujte u to. ma nije ni pomislio da igra za bih. e sad da igra za albaniju il makedoniju, moglo bi se rec opet igrat ce za nas. al klinac je rodjen, i vec igra za reprezentaciju koja je od svog postojanja brazil za nas. i sad kad smo u najjacoj snazi ikad, oni su opet za 15ak mjesta iznad nas :D i duplo skuplji jebote. stvarno smo biseri. nas jedini argument je bio, stari mu je igro za bih. a taj prvi otac ga je svim snagama ubacio u jedan dinamo, a ne u selju. stari mu je odvano znaci prodana dusha. al u drugu ruku i nije, ponavljam, mali je rodjen u HR. RODJEN. sta vam je ljudi. isti slucaj ured i ko sa ibrahimovicem. sta vi mislite ba neko ako ima korjene bosanske ce imat i krv bosansku? smijesno. drzava koja je **** bez ikakvog identiteta fudbalskog ce bit jako privlacna nekom pored jedne hrvatske il svedske koje su velesile za nas obje. pogotovo hrvatskaa. i da se osvrnem na par komentara....
Ovaj alen je uradio ono sto je sasvim normalno u njegovoj situaciji...imashrvatsku koja cini sve da zaigras za njih ,mole te ,pozivaju te itd a na drugoj strani imas susica kojeg zaboli neka stvar , nicim ti ne daje doznanja da te zeli u repci , ne zove te ,jednostavno svejedno mu je I onda normalno da u takvoj situaciji nije tesko odabrat stranu...isto je bilo I sa hajrovicem ,da ga je pape na vrijeme zvao imali bi ga I isto je I sa hrgotom I isto bi bilo I sa kolasincem da mu stari nije toliki entuzijazista..emoj safete pa citavu generaciju izgubismo tvojom (ne)radom
ma susicu svaka cast. ljudina je i po. sta mu treba popusit **** i da ga opet odbije? mali je itekako znao da su mu vrata bih i vise nego otvorena. nista susic i nasi nisu mogli uradit po pitanju njegove odluke. NISTA!!! ko ga ****. drago mi je da su vako postupili hladno. bar nismo ispali levati. ja ba izgubismo citavu generaciju zbog safeta. a ljubite mu noge poslje svake pobjede, covjek nas odvede na sp U BRAZIL jebote, sravni grcku ko da je albanija. susicu respekt samo dat. i svaka mu cast sto mu je sukno kulturno, sta sam ja trebo na koljena stat za njega? bravo legendo.
Mislim, ne možeš biti toliko bezobrazan pa pametovat' kako nije bilo dvojbe, kako si odjednom ponosan, sretan, bla bla...čuj nije bilo dvojbe nikad, mamu ti poganu.
vjeruj da nije bilo dvojbe u njegovoj glavi ni sekunde. neznam sto mu je mama pogana, kad je covjek hrvat rodom :lol:
"Iz BiH nikad nisam imao niti jedan konkretan poziv. Niko me nije osobno zvao, niti razgovarao sa mnom."
ovo je laz zescha. a kao drugo, prvo je reko da nije imo nikakve dvojbe bla bla bla. pa onda koji bi ga krc iko i zvao? :D sam sebe poklapa lazima. kao eto da ga je neko "zvao" on bi se ko predomislio mozda. a kaze nije imo nikakve dvojbe. nek ga nisu ni zvali. za bosnu se igra srcem. netreba molit NIKOG. oce svicarsku, hrvatsku, svedsku, bujrum, sto dalje od svetinje i cao. takvi nikad nebi igrali do kosti i ovako i onako. MRS U PM svi! ha ja.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 26 maj 2013, 03:24

denirob je napisao/la:kao prvo ovu temu netreba kljucat uopste za onog pametnjakovica. tema nije izbor alena halilovica, nego je o alen halilovicu opcenito, tako da ce bit zanimljivo i u narednom periodu bas da vidimo da li ce to bit neki novi "luka modric ili davor suker". stoga bi zamolio lika da prestane glumit lonca na poklop. i a da jest tema izbor alen halilovica za koju repku ce igrat blabla, tek je donjeo odluku prije 3-4 dana, tako da je tema itekako vrela.
Sto ce na bosanskom forumu tema o stranom igracu ?
Ukoliko se zeli pratiti karijera doticnog i ukoliko bude novi Suker ili Modric zato ima tema hrvatske reprezentacije na podforumu Fudbal u regionu i tamo se moze diskutovati o njegovoj karijeri.

Ova tema treba sto prije pod kljuc i momak @ NEZALAGANJE je u potpunosti upravu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Zaključano

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.