FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Šta sada ovo znači? Znači li to da Azmir ne može biti predsjednik zbog Aleksandra Jovića i Eldara Jusufovića?
Tobejarabi....
Ma ja ba....Sve vole Slobodu a samo je kopaju.
Pa dobro,sto nece da potpisu
Ma ja ba....Sve vole Slobodu a samo je kopaju.
Pa dobro,sto nece da potpisu
Mislim da ne treba Karica staviti al et ne pitamo se mi
Iznenadilo me ovo za Acu i Eldara , mislim da niko od nas nije ocekivao da mogu ovako daleko ici..
Iznenadilo me ovo za Acu i Eldara , mislim da niko od nas nije ocekivao da mogu ovako daleko ici..
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
-
- Kontakt:
Hajde javi se ...
I sta sad znaci ovo? Je li ne moze Azmir biti predsjednik ili?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ovo su im zadnji trzaji, definitivno. Ne mogu dva nebitna lika ugroziti, ja budala, pa nece smjeti vise prici Tusnju.
🔴⚫️
Ovo me je sve rekao o sebi i znao sam da je protiv Azmira bio od pocetka, neki su ga ovdje branili, a objavu mu lajkao Suljo, pametnom dosta

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ovaj Jović stvarno sere kvake ozbiljno!!!montolivo18 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 17:32Šta sada ovo znači? Znači li to da Azmir ne može biti predsjednik zbog Aleksandra Jovića i Eldara Jusufovića?
A znal se sta tacno nisu htjeli da potpisu, odnosno koji su to bili prijedlozi za brzi oporavak kluba?
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Covjek mu u komentaru napisao, sa njim ste razvaljivali Zelju i Sarajevo po 3-0, bili nadomak trofeja i glupan mu odgovori ja i? Pa debilu radi cega onda igras fudbal? Pa nek ih samo brane pojedini. Zabraniti gofnarima ulaz na tribinu, taman da buducnost kluba ovisi o njima
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Aco bolan i Hitler bi potpiso, nemate gdje vise, stjerani ste ko misevi u cosak.....nabijem vam na qurac udruzenje ako misle ko i ti.
🔴⚫️
Kakvo je to UG-a,koji se oglase jednom godisnje i sad iskacu na svim poljima.. Secer i kompanija privatizovali klub,a oni sutili,tesko da nisu mogli znati?!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ne vjerujem .....Jel moguce ovo. Kakav god da je Azmirov plan bolji je od vaseg ispadanja yebem vam mater
Zadnja izmjena: FKBilder, dana/u 28 jun 2023, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Krajnje je vrijeme da se ovo zavrsi, cirkus pravimo od kluba zbog manje grupe pojedinaca koji guraju svoj inat.
Zadnja izmjena: LaBombonera88, dana/u 28 jun 2023, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.